BUYUK RAHIBE KOMBINASYONLARI (2)


-Büyük Rahibenin etrafında bir gizem havası ve sırlar vardır. Bu sebeple, aniden ortaya çıkan bir konunun üzerinde dikkatlice düşünülmelidir. Bu kartın tüm özellikleri göz önünde bulundurularak atılacak adımların neler olacağını dikkatlice değerlendirmek en doğru davranış olacaktır.

=BÜYÜK RAHİBE ve APDAL, Büyük Rahibe inisiyasyonun ve sırların, Apdal başlangıçların, yenilikçiliğin ve yaratıcılığın kartıdır. Bu kartların birlikteliği danışan kişinin hayatının değiştiren bir olayın dünyasını alt üst ettiğini gösteriyor olabilir. Kişi kendisi hakkında daha önce bilmediği bir şeyi keşfetmenin eşiğindedir. Bu değişim ve deneyimleri yaşamak zor olabilir, ancak bütün bunlar bireyin büyümesi ve olgunlaşması için gereklidir.

-Bir aşk açılımında bu kombinasyon, kişinin derin ve hayatını temelinden değiştirecek yeni bir ilişkiye girdiğini gösterir. Ancak, danışan çok dikkatli olmalı bu ilişkide hızlı ilerlememelidir.

-Büyük Rahibe ve Aptal iş hayatında yeni bir proje veya yeni bir fikirle ilgili atılımın eşiğinde olduğunuzu ifade eder. Üzerinde çalıştığınız şey kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olacak beklenmedik sonuçlar doğurabilir.

=BÜYÜK RAHİBE ve SİHİRBAZ kombinasyonu çok gelişmiş bir 6. hissiniz var demektir. Bu sebeple, bu hediyeyi iyi şeyler başarmak için kullanmalısınız. Bu kombinasyon aşkta iç güdülerinizi kullanmakta zorlandığınızı gösterir. İş hayatında hafife alındığınız ve yeteneklerinizin gözden kaçtığını ifade eder. Bunun farkında olmalı ve her hangibir sorun yaşamamak için yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade etmeye odaklanmalısınız.

=BÜYÜK RAHİBE ve İMPARATORİÇE birleşmesi duygularınızın ve sezgilerinizin yoğunlaşacağını ve onları kontrol etmekte zorlanacağınızı ifade eder. Bu yüzden, harekete geçmeden önce olup bitenlerin sizi nasıl etkilediğinin farkında olmalısınız. Bu kombinasyon aşkta, duygularınızı kontrol edemediğiniz ve tutkularınızın esiri olmaya eğilimli olduğunuzu gösterir. İş hayatında geliştirmekte olduğunuz bir planın mevcut haliyle uygulanabilir olmadığı anlamına gelir.

=BÜYÜK RAHİBE ve İMPARATOR kombinasyonu sezgilerinizin iyi olduğunu göstersede duygularınızın baskın olduğu anlamına gelir. Bu nedenle başkalrıyla uğraşırken daha objektif davranmalısınız.

-Aşk hayatınızda duygularınızın yoğun olması sebebiyle gerçeklerin farkında olmadığınız ve herşeyi daha iyi yönetmek için etrafınızda yaşananlara odaklanmanızı tavsiye eder.

-İş hayatında yeni bir fırsat anlamına gelsede, adım atmadan önce bazı fedakarlıklar yapmanız gerektiğini ifade eder.

=BÜYÜK RAHİBE ve BÜYÜK RAHİP birlikte göründüğünde sezgilerinizin sizi savunmasız hissettireceğini gösterir. Neler olabileceği konusunu düşünmeden ve öngörüye sahip olmadan harekete geçmeyin. Duygularınız olaylara yaklaşım biçiminizi belirleyecektir. Bu yüzden davranışlarınızın gerçeklerle uyum içinde olduğundan emin olmalısınız.

-Bu kombinasyon aşk hayatında duygularınızın yeni birisine güvenmenizi engellediğini, kariyer yaşamınızda proje için faydalı olabilecek bilgileri gözden kaçırma eğiliminde olduğunuz anlamına gelir.

=BÜYÜK RAHİBE ve AŞIKLAR KOMBİNANYONUNDA Büyük Rahibe geçmişi Aşıklar geleceği temsil eder. Bu kombinasyon bir konudaki kararsızlığın sebebini açıklayabilir. Bu 2 kart ilişkide geri dönüşü olmayan bir seçimin birlikte yapılması gerektiğini ifade eder. Çünkü, bugün yaptığınız seçim yarın geri dönüşü olmayan bir yola girmenize sebep olacak. Büyük Rahibe ve Aşıklar sizi seçim yapmaya davet eder ve kararsızlığın bedelini ödemek zorunda kalacağınız konusunda bir uyarıdır.

-Ayrıca, unutmayınki burada doğru cevap yoktur. Bir seçim yapma zorluluğu vardır. Bu seçim geçmiş deneyimlere ve neyin iyi veya kötü olduğuna dair derinç inançlara sahip olma hissi vardır. Bu kombinasyon, yeni birşeye ne kadar bağlı olduğunuzu göstermek için ortaya çıkması muhtemeldir.

-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde kararsız kalırsanız sorunlar yaşayabileceğinizi ifade eder. Uzun süredir devam etmekte olan bir ilişkide birlikte olmanın mutlu olmaktan daha önemli olup olmadığı sorusuna cevap arar.

=BÜYÜK RAHİBE ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu sezgilerinizin şu anda baskın olduğunu ifade eder ve sizi hayatınızda korkusuz davranışlarda bulunmaya yönlendirir. Bu sebeple duygularınızın kararlarınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Bu kombinasyon aynı zamanda zihninizin huzurlu olduğunu gösterir ve bu keyfini çıkarmanızı söyler. Geleceğiniz için daha iyi bir yolda ilerlemek için kendinize güvenebilirsiniz.

-Büyük Rahibe ve Savaş Arabası en iyisi olmasada şu anda ihtiyacınız olan bir seçimi yapmak zorunda kalabileceğiniz anlamına gelir. Bir aşk açılımında sezgilerinizin ve bilgeliğinizin rehberliğinde harekete geçmenizi ve durumunuz hakkında bir karar vermek zorunda olduğunuzu gösterir. İş yaşamınızda akıllıca karar vermek için iç sesinize güvenebilirsiniz.

=BÜYÜK RAHİBE ve GÜÇ kombinasyonu sezgilerinizin gücüne güvenmenizi söylüyor. Bazan başkalarının sözlerinin etkisinde kalarak deği, iç sesinizi duyarak hareket etmeniz gerekebilir. Bu kombinasyon değişime direnmemenizin doğru yol olduğunu gösterir. Bir aşk açılımda bu kombinasyon, ilişkide mutluluğun eşinizin ve kendi ihtiyaclarınızın gerçek anlamda ne olduğunu bilmek olduğunu gösterir.

=BÜYÜK RAHİBE ve HERMİT birlikteliği bir mola vermek için herşeyden uzaklaşmanızı tavsiye eder. Kendi başınıza önünüzdeki seçenekleri dikkatlice düşünmelisiniz. Bu kombinasyon finansal sorunlarda olduğu gibi diğer sorunlarda da endişe ve korkularınızdan kurtulmak için karar verme yeteneğinizi engelleyen birşey olduğunu gösterir. Muhtemelen ortaya çıkmaması gereken bir sır var ve buda gerçekçi bir şekilde ilerlemenize engel oluyor olabilir. Alacağınız karara netlik kazandırmak için geri çekilmeniz, geçmiş deneyimlerden gelen bilgeliğinize ve iç sesinize odaklanmanız gerekiyor.

-Bir aşk açılımında Büyük Rahibe ve Hemit, birlikte olmak istemediğiniz bir ilişkide bitirmek ve bitirmemek arasında karar vermek için çok fazla uzun zaman harcadığınız konusunda sizi uyarır. Bu konuda siz karar veremiyorsanız, bu seçimi eşinize bırakın ve kararı uygulayın.

=BÜYÜK RAHİBE ve KADER ÇARKI kombinasyonu hızlı hareket etmemeniz ve düşünmeden karar vermemeniz konusunda bir uyarıdır. Seçiminizi yaparken rol oynayan faktörleri dikkatlice değerlendirin. Çünkü, işin içinde duygusal ve finansal yansımların farkına varmanız gerekiyor.

-Bu kombinasyon beklenmedik bir olayın hayatınız üzerinde önemli etkileri olacağı anlamına gelir. Bu ani bir hareket ve iş değişikliği anlamına gelebilir. Örneğin, bu kombinasyon yeni bir pozisyonu kabul edip etmemek gibi bir konuda karar vermek durumunda kaldığınızıda gösteriyor olabilir.

-Bir aşk açılımında Büyük Rahibe ve Kader Çarkı karar verirken sezgilerinizi görmezden gelmemenizi tavsiye eder. Hoşlandığınız kişi hakkında bilmediğiniz birşey olduğunu gösterir. Bu kişisel bir sır veya sahtekarlık ile ilgili bir konu olabilir.

=BÜYÜK RAHİBE ve ADALET birlikteliği yaşamınızda çok önemli rol oynayacak bir olay hkında son kararı vermeden önce olayların dikkatlice gözden geçirilmesi ve değerlendyapılması gerekiyor. Bu kombinasyon size daha iyi görünen bir çözüm riskli olsa bile uygulamaktan çekinmemenizi önerir.

-Büyük Rahibe ve Adalet önemli bir karar verme aşamasında olduğunuzu gösterir. Özelliklede iş ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda sezgileriniz doğrultusunda hareket etmekten korkmayın. Bu kombinasyon başkaları sizinle aynı fikirde olmasa bile sezgilerinize güvendiğiniz taltirde en iyi seçimi yapacağınızı gösterir. Büyük Rahibe Adalet'in yanında yasal konulara doğru bilgi akışını hızlandırır ve denge kazandırır.

-Bir aşk açılımında bu kombinasyon duygularınızın sizi etkilememesi konusunda uyarır. Bu kombinasyon, bağımsızlığınızı inşa etmek için durum değerlendirmesi yaparak gerçekçi ve bilinçli karar vermenizi önerir.


=BÜYÜK RAHİBE ve ASILMIŞ ADAM dinlenme ve iç gözlem döneminde olduğunuzu ifade eder. Hareketsiz kalmayı ve kendinizi başkalarına feda etmeyi bırakıp sevdiklerinize verdiğiniz desteği kendinize vermeyi öğreniyorsunuz.
-Bir aşk açılımında bu kombinasyon güvensizliklerinizle yüz yüze geleceğinizi ifade eder. Bunların neler olduğunu öğrenin ve daha iyi bir yaşamı hakettiğinizi düşünerek bir ilişkiye ömrünüzü feda etmekten vazgeçin.

=BÜYÜK RAHİBE ve ÖLÜM birlikteliği dikkatli olmanız konusunda bir uyarıdır. Size yakın birisi, sizin çıkarlarınızı en iyi şekilde düşünemeyebilir ve buda hayatta ilerlemenize engel teşkil edebilir.

-Aşk hayatında bu kombinasyon korkudan ilişkinin güzelliklerinden keyif alamadığınızı gösterir. Negatif düşüncelerden kurtulmak için net bir karar almanız gerekiyor.

=BÜYÜK RAHİBE ve İTİDAL iş hayatınız ve özel hayatınız arasındaki dengeyi sağlamanın bir yolunu bulmanız gerektiğini ifade eder. Tüm enerjinizi bir tarafa yoğunlaştırıp diğerini ihmal ederek devam edemezsiniz. Bu kombinasyon aşk hayatında çok çabaladığınızı gösteriyor. İlişkinizdeki herşeyin dolu dolu yaşanması gerektiğini düşünmeyi bırakarak verdiğiniz emekleri bir tara not etmenin zamanı geldi anlamına gelir.

=BÜYÜK RAHİBE ve ŞEYTAN birleşimi, kurtuluşunuzun zor olacağı bir duruma düşmeden önce iç sesinizi dinleyerek hareket etmeyi öğrenmeniz gerektiğini ifade eder. Aşk açılarında ise, ilişkinizde çalan alarm sinyallerini duymazdan geldiğiniz anlamına gelir. Seçim yapma zamanı geldi ve sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz.

=BÜYÜK RAHİBE ve YIKILAN KULE kombinasyonu kötü alışkanlıklardan ve olumsuz düşüncelerden kurtulma zamanının geldiğini gsembolize eder. Bu yıl başarılı olmak için kararlılıkla hedeflerinize odaklanmak zoundasınız. Aksi takdirde neler olabileceğini görmek istemezsiniz. Aşk açılımlarında bu kombinasyon, ilişkinizin yürümesini istiyorsanız duygularınız konusunda daha açık olmanızı tavsiye eder.

=BÜYÜK RAHİP ve YILDIZ sizden yüreğinizin sesine kulak vermenizi istiyor. Bu ses size doğru yolda ilerlemeniz için rehberlik edecek ve herşeyin yolunda gitmesini sağlayacak. Özellikle aşkta kendinize güvenebilirsiniz. İlişkinizin bir üst seviyeye geçerek daha sağlam temeller üzerinde ilerlemesini istiyorsanız şimdi harekete geçmenin tam zamanı. Ancak, yanlış anlamalara sebep olmamak için iletişime açık olun.

=BÜYÜK RAHİBE ve AY kombinasyonunu sezgilerinizin size birşeyler anlatmaya çalıştığını ifade eder. Bu sese kulak verin ve dikkatlice dinleyin. Aşkta hayal gücünüzün sizi yoldan çıkarmasına izin vermeyin. Kafanızdan geçen herşeye inanarak eyleme geçmeyin. Çünkü, içinde bulunduğunuz durumun başka bir açıklaması da olabilir. Kendinizi suçlayarak ani kararlar vermeyin.

=BÜYÜK RAHİBE ve GÜNEŞ, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirme vaktinin geldiğini gösterir. Kolay olmayacak, ancak gerçek bir başarıya imzanızaı atmak için bunu yapmak zorundasınız. Aşk hayatında ise gerçekten ne istediğinizin farkına varırsanız mutluluk bir adım ötede anlamına gelir.

=BÜYÜK RAHİBE ve YARGILAMA kişisel veya profesyonel yaşamınızda bir dönüşümü gösterir. Korkmayın, bu değişimi kucaklayın bütün zorlukların üstesinden geleceksiniz.
-Aşk hayatında bu kombinasyon, gelecekte mutluluk şansınızın yüksek olduğu anlamına gelir. Neyin işe yaramayacağını düşünmeden hayatın size verdiklerinden yararlanın. Hata yapmaktan korkmayın. Çünkü, hata yaparak büyüyecek ilerleme kaydedeceksiniz.

=BÜYÜK RAHİBE ve DÜNYA hayatınızın mutluluk ve memnuniyetle dolu olduğu anlamına gelir. Sizi tamamlaması için başka birisine ihtiyacınız yok. İç sesinizi dinleyin sizi ileriye taşıyacak. Bu kombinasyon aşk hayatında iyi haberleri ifade eder. Yeni seçenekleri keşfetmeye başlamanın ve sosyalleşerek hayatın tadını çıkarmanın zamanı nihayet geldi.


ARKANA MAJOR KART KOMBINASYONLARI

21- DUNYA KOMBINASYONLARI (2)

Yorumlar