SEYTAN KOMBINASYONLARI (2)

-Şeytan Tarot Kartı arzularımızı tatmin edecek birşey aradığımızda içimizdeki karanlık ve ilkel güçlerin kontrolümüzü ele geçirmek istediğinde ortaya çıkar. Kişinin karakterindeki aşırı gelişmiş bir arzu yüzünden başkalarını kontrol altına almaya ve hükmetmeye eğilimli davranışları Şeytan Kartı ile ifade edilir. Hükmetme isteği sözleri ve davranışlarına vuran kişi etik olmayan ve ahlaksız davranışlarının bile aşırı beğenilmesini ve takdir edilmesini kolaylaştırmak için algı oluşturur.

-Şeytan kartının en olumsuz yönlerinden biride kişinin kolayca düşebileceği bir ayartmayı gösteren bir işaret olmasıdır. Bu tür işaret bir bağımlılıkla ilişkilendirilebilir.


-Şimdi bu kartın diğer kartlarla oluşturduğu kombinasyonlara bir göz atalım.

Şeytan + Apdal: Yolunu kaybetmek.

Şeytan + Sihirbaz: Kişinin gerçekleri algılamasını Manipüle etmek.

Şeytan + Büyük Rahibe: Kendinizi daha iyi tanıyamamak. Özünden kopmak

Şeytan + İmparatoriçe: Baştan çıkarma

Şeytan + İmparator: Gücün Kötüye Kullanılması.

Şeytan + Büyük Rahip: Takıntı

Şeytan + Aşıklar: Tutkunuzu ateşler

Şeytan + Savaş Arabası: Günaha işlemeye veya suç işlemeye Yönlendirilen

Şeytan + Adalet: Manipülasyon, haksız itham

Şeytan + Hermit: Sınırsız Günaha girmek

Şeytan + Çark: Kendini zengin sanma yanılgısı içinde olmak.

Şeytan + Güç: Utanılacak bir günah işlemek

Şeytan + Asılan Adam: Kişinin kendini Feda Etmesinin bir kıymeti olmaması.

Şeytan + Ölüm: Kişinin bilinçaltından gelen manipülasyon aklını kullanmasını engellemesi

Şeytan + Denge: Yanlış Aydınlatma. Denge bozukluğu.

Şeytan + Kule: Hırslarının kişiyi yanılttığının ortaya çıkması

Şeytan + Yıldız: Yalan vaatler

Şeytan + Ay: Yalan umutlar.

Şeytan + Güneş: Sahte mutluluk

Şeytan + Yargılama: Yalanlara inanmak

Şeytan + Dünya: Yalanları yaşamak

=ŞEYTAN ve APDAL: Bu kart kombinasyonu hem seçtiğiniz yola girmekten korktuğunuzu hemde herşeyin yoluna gireceğine kendinizi inandırmaya çalıştığınızı ifade eder. Çünkü, başka bir şekilde hayatınızın yolunda gitmeyeceğini düşünüyorsunuzdur. Bu kombinasyonda korku gerçeklerin en azından bir bölümünü olduğu gibi görmenizdeki en büyük engeldir. Apdal kişileri korkak olduğundan, bazan 2 veya daha fazla Apdal kişisi bir araya gelip birbirlerine yardım ederler.

-Bu kombinasyon çevresindeki kartlara bağlı olarak, bazan gündemi yıkıcı olan insanlarla etkileşim kurarak yaşamda ilerlerken sizi bir güvenlik balonunun içine sokar. Tarot'un bile sigorta kartları var!

=ŞEYTAN ve SIHIRBAZ: Bu kombinasyon ayartma ve baştan çıkarmanın ta kendisidir. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünmeden kontrolünüzün adeta büyülenmiş gibi, arzularınız tarafından kolayca ele geçirildiği zamanı gösterir. Burada Sihirbaz bu etkinin kurbanı olabilir. Şeytani güçlerini kullanarak baştan çıkarma veya dikkat dağıtma yoluyla hükmedilen şey kişinin iradesine empoze edilebilir. Burada, Şeytan kişiye yaptığının doğruluğuna inandırır. Ancak, kişi ne yaptığının farkında değildir. Yaptığı şeyin kendiside dahil herkese zarar vereceğini düşünemez.Bu kombinasyon bizi kolay yolu seçmememiz ve seçtiğimiz yön üzerinde düşünmemizi bakış açımızı değiştirmemiz konusunda uyarır.

=ŞEYTAN ve BUYUK RAHIBE kombinasyonundan gelen enerjinin gücü iyi birşey değildir. Böyle zamanlarda aklınızın duygu, duygularınızın da akıllılık olduğu karmaşasınızı yaşarsınız. Buda yanlış kararlar vermenize sebep olabilir. Büyük Rahibe yaratılışın kadın sembolü olduğu gibi, aynı zamanda büyük bir bilgeliğe sahiptir. Bazen, Şeytan'ın etkisinde kalsada sonunda bilgeliyle kendini kontrol etmeyi ve net bir şekilde amacına ulaşmayı başararak düşünceleri ve davranışlarıyla başkalarına örnek olabilir.

=ŞEYTAN ve İMPARATORİÇE birlikteliği sizi baştan çıkarmak isteyen birisinin etkisi altında oldunuzu gösterir. Bu kiş,i sizinle ilişki yaşamak isteyen veya hayatınızı kontrol altına almak isteyen birisi olabilir. Bu sizin için bir dezavantaj olacağından duygularınızın kontrolünüzü ele geçirmesine izin vermemeye çalışın. Bunun yerine sezgilerinizi kullanarak doğru yönde ilerleyin ve sizi ayartanlardan uzaklaşın.

-Şeytan ve İmparatoriçe kombinasyonu, çekici geldiğiniz birinin, gerçekten güvenilmeyecek kadar kötü insanlarla çok yakından ilişkili olduğunu gösterir.

=ŞEYTAN ve İMPARATOR kombinasyonu, otorite konumunda birisinin gücünü başkalarını etkileyerek onları sağlıksız ilişkilere veya durumlara çekebileceğine dair bir uyarıdır. Otorite konumundaki bu kişiler ne yaptıklarının her zaman farkında olmayabilirler ve bu sebeple diğerlerinin bunu yaşaması, onların zor durumlarda kalmalarına sebep olacaktır.

=ŞEYTAN ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu başka birisine veya bir fikre takıntılı birini ifade eder. Ne yaptığının farkında olmayan kişinin davranışları içinde başkalarını manipüle etme isteği vardır. Bu etki kişinin davranış bozukluğundan da kaynaklanıyor olabilir.

--Şeytan ile en yakın ilişkisi olan kart, aslında tam tersi olan Büyük Rahip'tir. Bu kombinasyon daha büyük bir iyilik için kurulu düzene teslim olmayı ifade eder. Hayatınızdaki düzenlemeler düzenimi sağlayacak, yoksa kaosamı sebep olacak konusu gerilim yaratacaktır.

=ŞEYTAN ve AŞIKLAR kombinasyonu, karşı konulmaz bir tutkunun peşine düştüğünüzü gösterir. Tutkularınızın içinde kaybolmamaya özen göstermeli ve etkisinde kaldığınız bu kişiden hemen vazgeçmelisiniz. Çünkü, o kişiden aldığınız etki bu güne kadar inandığınız ve gerçekten kim olduğunuza aykırı davranışlarda bulunmanıza sebep olabilir. Gelecekte baş edemeyeceğiniz olumsuz sonuçlarıyla karşılaşabileceğiniz bu seçim hakkında dikkatlice düşünün ve bakış açınızı değiştirin.

=ŞEYTAN ve SAVAŞ ARABASI, sizi duygusal tarafınızdan yakalayan biri tarafından manipüle edilmekten kaçınmaya çalışmanız gerektiği konusunda bir uyarıdır. Gelecekte dibe vurmanıza sebep olacak sonuçları yaşamaktansa şimdiden o kişiden veya durumdan uzaklaşın.

-Şeytan ve Savaş Arabası, zafer arayışınızın hayatınızdaki her şeyi mahvedeceğini gösterir. Zaten, bir dava adına savaş veriyorsanız bu kombinasyonu almak özellikle korkunçtur.

=ŞEYTAN ve ADALET birlikteliğinde düşünceleriniz ve davranışlarınız birisi tarafından kontrol edilmek istendiğine dair bir uyarı var. Bu kişinin sizi yoldan çıkarmasına ve çevrenizdekiler hakkında kötü düşünmenize sebep olmasına izin vermeyin.

=ŞEYTAN ve HERMİT kombinasyonundaki ayartma, tek kişinin rehberliğine çekilmek istendiğiniz konusunda bir uyarıdır. Ayaklarınızı yere sağlam basmaya çalışmalı yağcılığa ve vaatlere karşı uyanık olmaya çalışmalısınız. Bu durum size şu anda eğlenceli gelse bile körü körüne kendinizi şımartmamalısınız.

=ŞEYTAN ve KADER ÇARKI birlikteliğinde Şeytan sizi aldatacak bir kişiyi sembolize eder. Söylediklerine inanacağınızdan emin olan bu kişi, sizden faydalanmak isteyen birisiyle işbirliği içinde hareket ediyor olabilir. Ayrıca, bu kişi durumdan ortaya çıkan faydaları size vermeye niyeti olmadığı anlamına da geliyor.

=ŞEYTAN ve GÜÇ birisinin sizi kandırarak birşey elde etmeye çalıştığı konusunda bir uyarıdır. Sahip olduğunuz bilgi her neyse kendinize saklamalı, bu kişinin motivasyonunuzu yükselterek bu bilgiyi elinizden almasına izin vermemelisiniz. Aksi taktirde bunu aleyhinize kullanıp o kişinin gerçek niyetini gerçekleştirme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

=ŞEYTAN ve ASILMIŞ ADAM, kendini feda eden kişinin fedakarlığının hiçbir kıymetinin kalmadığını gösterir. Bu kombinasyon, endişeleniyor olsanız bile başkalarının sizi manipüle etmesine izin vermemeniz konusunda bir uyarıdır. Çünkü, ne yaparsanız yapın size istediğinizi vermeyecek ve hatta sizin için zararlı olan birşeyin iyiliğinize olduğunu sizi ikna etmeye çalışacak.

=ŞEYTAN ve ÖLÜM kombinasyonu dışardan değil içerden gelebilecek tehlikeye karşı bir uyarıdır. Dış dünyaya bakış açınızla ilgili olası tüm olasılıkları düşünmeden acele kararlar vermenize yol açabilecek bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızın kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin. Aksi taktirde, bu kişi tüm davranışlarınız üzerinde çok fazla kontrole sahip olacaktır.

=ŞEYTAN ve DENGE kombinasyonu, dengenizi bozmaya çalışan birisinin tuzağa düşme ihtimaliniz konusunda sizi uyarıyor. Bu kişi, sizin için neyin en iyisi olduğunu sizden iyi bildiğine sizi ikna etmeye çalışıyor. Onun oyunlarına gelmediğinizden ve iş ile eğlence arasındaki dengeyi bulduğunuzdan emin olun. Aksi taktirde hayanızdaki en iyi şeylerden mahrum kalabilirsiniz.

=ŞEYTAN ve YIKILAN KULE birlikte karşıza çıktığında çok hırslı olduğunuz anlamına gelir. Gerçekten önemli olanı kaçırmamak için hayatınızı yavaşlatmaya çalışın ve sizin için gerçekten önemli olanın ne olduğuna karar verdikten sonra yeniden değerlendirin ki, seçiminiz genel anlamda bir felaketle sonuçlanmasın.

=ŞEYTAN ve YILDIZ neye ihtiyacınız olduğu konusunda kendinizi kandırabileceğiniz hakkında bir uyarıdır. Şu anda sizin için mükemmel gibi görünsede, önceliğiniz olmayan ve en derin ihtiyaçlarınızı karşılamayan birşeyin peşinden koşarak boşuna enerji tüketiyor olabilirsiniz. Bu bir zaman kaybı olabileceği gibi, aynı zamanda maddi ve manevi kayıplara da sebep olabilir.

=ŞEYTAN ve AY kombinasyonu, sizi anladığınızı sandığınız birisi aslında zayıf yönlerinizden yararlanmaya çalışıyor olabilir. Bu kişi sizi mutlu etmek istiyor gibi görünsede, ilk heyecan geçip sabah gün ışığı aydınlatmaya başlayıp gerçekler ortaya çıktığında, bağlantının devamlılığı için, üstüne yapı inşa edecek bir temel olmadığını farkedeceksiniz.

=ŞEYTAN ve GÜNEŞ kombinasyonu, sizi mutlu edebileceğini düşündüğünüz kişiye fazla güvenmemeniz konusunda uyarıdır. İyi niyetli gibi görünen bu kişi ilişkinizde belli düzeyde bir coşkuyu koruyamazsa sonu tatsız olabilir.

=ŞEYTAN ve YARGILAMA bir tarafınızı herkesten sakladığınız için, yanlış inançlar yüzünden gerçekleri göremediğinizi ifade eder. Başkalarına ve hatta kendinize bile itiraf edemediğiniz tehlikeli bir bağımlılığa, tehlikeli bir gruba veya sağlıksız yaşam tarzına dahil olmuş olabilirsiniz.

=ŞEYTAN ve DÜNYA  kombinasyonu, hayatınızın çok yapay olmasına izin vermemeniz konusunda bir uyarıdır. Belirli bir imajı sürdürmeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, bu yanlışı sürdürme çabası içinde mutluluğu yakalamanız imkansız olacaktır.

SEYTAN ve DUNYA

Yorumlar

bego dedi ki…
kartların kombinasyonlarını anlatan nadir bloggerlardansınız. teşekkür ederiz severek okuyorum yazılarınızı. lütfen daha çok yazmaya devam edin <3