IMPARATOR KOMBINASYONLARI (2)



-İmparator büyük güç, kuvvet ve hatta denge kartı olarak görülebilir. Diğer Arkana Majör kartlarla oluşturduğu kombinasyonlara kısaca göz atalım.

-4 numaralı Küçük Arkana kartlarından herhangi biri ile göründüğünde, bu kombinasyonlar İmparator'un saltanatının özelliklerine vurgu yapar.

-Asa Dörtlüsü, neşeli bir yaşam için yapılar kurmayı vurgular.
-Kılıç Dörtlüsü, İmparator'un sabrını ve erdemini vurgular.
-Tılsım Dörtlüsü, İmparatorun özelliklerini daha da güçlendirir ve çevresindekilere kendi yoluna ne kadar bağlı ve hedeflerine yakın olduğunu hatırlatır.
-Kupa Dörtlü, İmparator'un özünü ve kişisel bütünlüğünü oluşturan özelliklerinden vazgeçmeye ikna eder.

=İMPARATOR ve APDAL kombinasyonunda İmparator hakimiyeti, gücü ve hırsı sembolize eder. Apdal, tüm engellerden kurtulmaya ve olanaklarının sınırsız olmasına çalışır. Bu kombinasyon maddi güvenlik ve manevi özgürlük arayışı arasındaki dengeyi temsil eder. Aşk ve ilişkilerde karşılıklı sevgi ve saygı ile çok dengeli bir ilişkiyi ifade eder. İş ve kariyer yaşamında hiçbir maliyeti olmadan başarıya ulaşmak için büyük bir teşvik anlamına gelir.

-İmparator, Apdal'ın olumlu yönlerini geliştirmesini destekler. Aklı ve sezgileri arasında bir denge kurmasına yardımcı olur.

=İMPARATOR ve SIHIRBAZ, harika birşey elde etmeye çalışan ve bunun için herşeyi yapacak olan birini temsil eder. Aşk ve ilişkilerde, her ikiside ortak ideallere ve değerlere sahip partnerlerin istikrar arayışlarını ifade eder. Ayrıca, iş ve kariyer yaşamında yüksek beklentileri olan bir kişiden de bahsediyor olabilir.

-Sihirbaz, kendi alanında büyüklük arar ve yeteneği sayesinde hedefine ulaşır. İmparator'un Sihirbazın yanında olması enerjisini güçlendirir. Ancak, onu kontrol etmez. Bu kombinasyon kişinin en iyisini başaracağına olan inancını ve daha azına razı olmayacağını gösterir.

=İMPARATOR ve BUYUK RAHIBE kombinasyonu, kişinin bilgeliğinin yaşamın birçok alanında kendi gerçeklerini kabul ettireceğini ve başarılı olacağını gösterir. Çünkü, sakin ve sabırlı bu kişi gücü nasıl yöneteceğini ve sorunların doğru çözümünü bilir.

-İmparator ve Büyük Rahibe kombinasyonunda Büyük Rahibe İmparatorun saltanatını sallayabilir. Çünkü, bu olağanın dışında bir aşk ilişkisini gösterir. Ancak, Büyük Rahibe İmparatorun peşine düşmezse, bu platonik dostluğun bilgeliğinden 2'side fayda görür.

-Aşk ve ilişkilerde farklılıklara saygı duyan anlayışlı bir partner veya ortak bulduğunuz anlamına gelir. Bu kombinasyon mutlu bir birlikteliktir. Kişi partnerinin tutku ve zevklerine hoşgörülü ve anlayışlı bir yaklaşım içindedir. İş hayatında büyük kazanç, güvenlik ve istikrar anlamına gelir.

=İMPARATOR ve İMPARATORİÇEaşk ve ilişkilerde karşınıza çıkabilecek en iyi kombinasyondur. Çünkü, bir birine sabırlı ve hoşgörülü olmayı bilen 2 insan arasındaki duygusal dengenin gücünü anlatır. İlişkide istikrar arayanlar için rahatlık, memnuniyet ve huzurdan bahseden bir kombinasyondur.

-İmparatoriçenin varlığı İmparator'un enerjisini güçlendirir. Ancak, bu onun üstünde hakimiyet kurduğu anlamına gelmez.

-İş ve kariyer yaşamında endişe yaratacak bir rekabet sebep olabileceği için, 2 eşit değer arasında bir seçim yapmanız gerektiğini gösterir.

=İMPARATOR ve BUYUK RAHIP karşınıza çıktığında ailenizin ve yaşlıların tavsiyelerini dinlemeniz gerektiğini, çünkü uzun vadede bunun yararınıza olacağını gösterir. Bu kombinasyon, bazanda kendinizden daha yaşlı veya bilge kişilerden tavsiye almaya ihtiyacınız olduğu anlamına da gelebilir.

-Bir aşk açılımında ortaya çıkan İmparator ve Büyük Rahip kombinasyonu, bir aileyi temsil ettiği için, istikrarlı ilişkilerden bahseder. Çalışma hayatında sürekli kararlar alıp yenilenerek istikrar ve ekonomik güvenliği sağlayabileceğinizi sembolize eder.

=İMPARATOR ve AŞIKLAR kombinasyonunda kartlar bir birlerini güçlendirir. Çünkü, akıl ve sezg,, ruh ve madde arasında büyük bir dengeyi temsil eder. Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde size iyi rehberlik edeceği için yüreğinizin sesini dinlemenizi tavsiye eder. Bir işe veya yeni bir projeye başladığınızda karşınıza çıkan bu kombinasyon devam ederseniz herşeyin yoluna gireceğini ifade eder.

=İMPARATOR ve SAVAŞ ARABASI kaybetmeye alışık olmayan birisinin azmi ve iradesi sayesinde kendisinden daha güçlü biri veya birşeyin başarılı bir şekilde üstesinden geleceğini gösterir.Savaş Arabası ve İmparator, zorlu bir zaferin ardından liderlik pozisyonuyla ödüllendirileceksiniz anlamına gelir.

-Bu kombinasyon ilişkilerde danışan kişinin çok talepkar ve ne istediği konusunda net bir fikre sahip olduğu anlamına gelir. Bu kişi çok fazla endişelenmeden sorunlarla yüzleşebilir ve çözebilir. Çünkü, ancak bu şekilde huzur bulacağını bilir. İmparator ve Aşıklar iş hayatında terfi veya maaş artışından bahseder.

=İMPARATOR ve ADALET kombinasyonu danışanın işinde çok iyi olduğunu ve etrafının kendisine sadık insanlarla çevrili olduğunu gösterir. İş yerinde büyük bir sorumluluk duygusu vardır. Danışan kişi ekibini nasıl yöneteceğini çok iyi bilir ve zamanla onların lideri olması mümkündür. Bu kombinasyon, ayrıca bu kişinin karar vermeden önce herşeyi derinlemesine analiz ettiğini gösterir.

=İMPARATOR ve HERMİTdisiplinli çalışma ve azmi sayesinde hayatında çok başarılı olması mümkün olan bir kişiyi ifade eder. Fakat, güçlü kişiliği başkaları kendisini önemsediklerini hissetmezse ilişkilerine engel koyabilir.

=İMPARATOR ve KADER ÇARKI kombinasyonu risk almayı seven birinden bahseder. Çok hırslı olan bu kişinin önemsiz gördğü sorunlara tahammülü yoktur.Bu özelliklerini kontrol etmezse profesyonelliği onu bir krize götürsede, uzun vadede büyük başarılar elde etmesi kaçınılmazdır.

=İMPARATOR ve GÜÇ kombinasyonu çok baskın kişilik özelliklerine sahip bir bireyi gösterir. Bu kişiler çok çalıştığı için genelde akranları tarafından saygı görür. Ancak, taviz vermemek ve gücünü paylaşmak istemediği için durumu kontrol altında tutmayı tercih eder. Aşk ve ilişkilerde çok talepkar olan bu kişiler, partnerine daha saygılı davranmayı öğrenmedikçe sağlıklı ve istikrarlı ilişkiler sürdürmesi zor olacaktır.

-İş ve kariyer yaşamında aynı anda en az 2-3 proje profesyonel proje yürüten bu kişiler, hatalara çok az tolerans gösterir ve çok hırslıdır. Başkalarının kendinden daha iyi olduğunu kabul etmektense başarısız olmayı tercih ederler. İmparator Güç kombinasyonu kişileri başkalarına karşı duygularını ifade etmekte zorlanırlar.

=İMPARATOR ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu çok gururlu ve aynı zamanda kendisine bir yarar sağlamayacaksa hiç kimseyle aynı fikirde olmayacak birini gösterir. Başkalarının kendisini manipüle etmeye çalıştığını hissederse kararlarında oldukça bencil olur. Bu kişiler diğer insanlara karşı duygularını ifade etmekte zorlanırlar.

=İMPARATOR ve ÖLÜM bir araya geldiğinde, ani ve beklenmedik bir kariyer değişikliği gibi zorunlu değişiklikleri anlatır. Bu kişiler yeni koşullara uyum sağlamakta zorlansalar bile, zamanla hatalarından ders alıp üstesinden gelirler ve büyük başarılar elde ederler. Bu kombinasyon, aşk ve ilişkilerde danışan kişinin tam olarak ilişki yaşamak istemediğini veya ilişkilerde başarısız olduğunu gösterir. Buda, onun kendisine uygun olabilecek biriyle ilişkisini kesmesine sebep olabilir.

=İMPARATOR ve ITIDAL kombinasyonu kendineçok güvenen ve karar verirken başkalarının fikirlerini önemsemeyen birinden bahseder. Başkalarına karşıdan kibirli görünsede, güvenilir bir kişidir. Her zaman verdiği taahhütleri zaman içinde hatasız olarak tutar.

-4 numaralı İmparator ve 14 numaralı İtidal şaşırtıcı öz kontrol seviyenizi ortaya çıkaran bir Tarot  birlikteliğidir.

=İMPARATOR ve ŞEYTAN, iş hayatında baskıcı bir otorite figürünü, aşk ve ilişkilerde çok kolay ve çok hızlı aşık olabilen birini gösterir. İlişkilerde fazla bir beklentisi olmayan bu kişiler işler ciddileşmeye başladığında kıskançtır. Çünkü, partnerinin kendisini tamamen ilişkisine adamasını ister. Ancak, bu sağlıklı bir ilişki değildir ve uzun sürmez. Çünkü, sabırsız ve kolay aşık olan birisi olduğu için partnerinin kendisinden bir an bile uzaklaşmasına izin vermez.

=İMPARATOR ve YILDIZ kombinasyonu hırs konusunda usta birini gösterir. Hayrn olunmaya büyük ihtiyaç duyan bu kişi kariyerinde başarılı olursa kendisi için herşeyin yerine oturacağını düşünür ve kendisini tatmin olmuş hisseder.

=İMPARATOR ve AY birlikteliği kendinden ve başkalarından mükemmelik beklentisi olan bir kişidir. İşler yarım veya standartlara uygun yapıldığında derin bir nefret durumu oluşur. Bu kişi aşk ve ilişkilerde çok romantik ve iyi kalplidir. Ancak, aynı zamanda çok çekingendir.

=İMPARATOR ve GÜNEŞ hepsinin içinde en olumlu kombinasyondur. Çünkü, hem aşkta hemde işte başarıya götüren büyük bir yön duygusuna sahip bir kişiyi gösterir. Çünkü, hem çalışmak hemde ebeveyn olmak hiçte kolay bir iş değildir.

=İMPARATOR ve YARGILAMA birleşimi, birçok sorumluluğu olan ve bu nedenle çok organize olan bir kişiyi gösterir. Bu kişi, ister işte ister aşkta olsun, her yeni şeye büyük dikkat ve ciddiyetle yaklaşacaktır.

=İMPARATOR ve DÜNYA kombinasyonunda söz konusu kişi bir lider olmasına rağmen her zaman lider konumunda bulunan biri olmak istemeyebilir. Çünkü, bunu kendisinden daha iyi yapabilecek başka insanlarında olduğunu bilir. Bu kişiler, ister iş ister aşk olsun, durumun tam kontrolüne hakimdir. Bu kişilerin hayata bakış açısı çok karamsar olmasına rağmen hedefine ulaşmayı başarırsa kendisinden daha büyük şeyler bekleyin.

Yorumlar