BUYUK RAHIP KOMBINASYONLARI (2)

-Tarot destesinin 5 numaralı kartı Büyük Rahip, genellikle din ve maneviyatla ilişkilendirilir. Bu kart, cömertliği hayırseverliği, şefkati ve birliği sembolize eder. Büyük Rahip zor bir zamanda yardım almak için başkalarına ulaşmanız gerekeceğinin bir işareti olabilir.

=BÜYÜK RAHİP ve APDAL kombinasyonu yeni bir ruhsal yolculuğun başlangıcını ifade eder. Zihninizi netleştirir ve yolunuza odaklanırsanız başaracaksınız. Aşk açılımlarında çiftler arasında ruhsal ve fiziksel çekimi anlatır. İlişkinin yürümesi için söz konusu partnerlerin aynı yolda olması gerekir. İş hayatında bu kombinasyon fikir ve girişim eksikliğini gösterir. Sizden daha fazla deneyime sahip kişilerin tavsiyelerine başvurmanız faydalı olacaktır.

=BÜYÜK RAHİP ve SİHİRBAZ kombinasyonu aşk ve ilişkilerde şifa, tıp ve maneviyatla ilişkilendirilir. Bu kombinasyon bir aile kurmak isteyenler için doğurganlığı ve yeni doğan bir bebeği korumayı temsil eder. İş hayatınızda yeni bir ortak arıyorsanız bu kombinasyon iyi bir iletişim, yaratıcılık ve başarılı bir girişimi ifade eder.
=BÜYÜK RAHİP ve BÜYÜK RAHİBE hayatınızdaki çok bilge olan yaşlı bir adamı temsil eder. Dua ve meditasyon yoluyla kişisel gelişim elde etmenize yardımcı olabilir. Bu kombinasyon aynı zamanda 2 kişi veya bir kurum arasında derin manevi bir bağı temsil eder.

=BÜYÜK RAHİP ve İMPARATORİÇE eşleşmesi, ilişkide sabır, bilgelik ve doğurganlık gibi kadınsı erdemleri temsil eder. Zaten evli olanlar için ise, iyi aile değerlerini temsil eder. Kariyer hayatında disipli çalışmanın getirdiği bol şansı gösterir.

=BÜYÜK RAHİP ve İMPARATOR kombinasyonu hayatınızda sizinle ilgilenecek güçlü bir adam olduğunu ifade eder. Aşırı korumacı bu kişi sadece sizin iy,liğinizi düşünüyor. Bu kombinasyon güvenilir bir iş ortağını ve güvenilir bir yönetimin gücüne güvenmeyi gösterir.

=BÜYÜK RAHİP ve AŞIKLAR birlikteliği, inançlarınız için fedakarlık ve özveri isteğini temsil eder. Güven ve merhamete dayalı yeni bir ilişki bu kombinasyonla ifade edilir. Aynı şeyler, amaç ve hedeflerinde birbirini destekleyen 2 kişi içinde geçerlidir. Aşk tarot açılımlarında, bu kombinasyon sağlam bir ilişkiyi veya evliliği gösterebilir.

-Büyük Rahip ve Aşıklar bir araya geldiğinde, bu genellikle bir seçim yapmak anlamına gelir. Durumunuza ve açılımdaki diğer kartlara bağlı olarak, alternatif yollar bulmak için geleneğin tarafını tutmak veya gelenekten kaçmak anlamına gelebilir.

=BÜYÜK RAHİP ve SAVAŞ ARABASI, hayatınızın kontrolünü elinize almanın ve özellikle iş söz konusu olduğunda neler yapabileceğinizi kanıtlamanın zamanın geldiğini ifade eder. Korkularınızın sizi hedefinize varmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

=BÜYÜK RAHİP ve ADALET, mutlu ve istikrarlı bir evliliği temsil eder. Ayrıca, çevrenizdeki diğer kişilerle paylaşmanız gereken iyi haberleride beraberinde getirecektir. İş hayatında, profesyonel becerilerinizi geliştirme isteğinizi veya yeni fırsatları temsil eder.

=BÜYÜK RAHİP ve HERMİT, kişinin kendini keşfetmek ve içsel gözlem yapmak için izole etmesini sembolize eder. Hayatınızdaki korkulardan ve alışkanlıklarda kurtulmanız için sizi eğlendiren hayattan uzaklaşıp yeni insanlarla tanışmaya ihtiyacınız var anlamına gelir. İlişkilerde duygularınız konusunda daha açık ve dürüst, iş ve kariyer hayatında yeni deneyimlere açık olmalısınız.
=BÜYÜK RAHİP ve KADER ÇARKI kombinasyonu iyi şeylerin işaretidir. Belkide karşınıza çıkan fırsatlar sayesinede yeni bir yaşam yolculuğu sizi bekliyor olabilir. Bu birliktelik, özellikle aynı faaliyetleri paylaşan veya aynı yolculuğa çıkan 2 kişinin faaliyetleri söz konusu olduğunda iyi şansı sembolize eder.

=BÜYÜK RAHİP ve GÜÇ kombinasyonu iş, ilişkiler veya genel anlamda iç huzuruna kavuşacağınızı ve mutluluğu temsil eder. Aynı zamanda faaliyetlerinizin hedeflerine ulaşacağı hakkında doğru yolda olduğunuzu haber verir.

=BÜYÜK RAHİP ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu, özellikle egonuz ve kötü alışkanlıklarınız söz konusu olduğunda, fedakarlık yapmanız gerektiğini ifade eder. Bunun anlamı sevdiğiniz şeyden vazgeçmek olsada, bu çevrenizdeki şeyleri değiştirmeye bir çağrıdır. Ruhsal evrimi de embolize eden bu kombinasyon, açık fikirli olmanızı tavsiye eder.

=BÜYÜK RAHİP ve ÖLÜM kombinasyonu iç sesinizi dinlemenizi, çünkü değişim zamanın geldiğini anlatıyor. Geçmişi bırakmak zor gelebilir. Ancak, yolunuza çıkacak yeni fırsatları yakalamak için olması gereken budur. Bu 2 kartın birlikteliği aynı zamanda yaşam değişikliklerini de ifade ediyor olabilir. Bu yüzden olabileceklerden korkmamaya çalışın.

=BÜYÜK RAHİP ve İTİDAL kartları her ikiside denge ve ılımlığı temsil eder. Bu kombinasyon özellikle iş ve kariyer hayatında ufak tefek önemsiz şeylere kafayı takmamanızın önemli olduğunu vurguluyor. Aynı zamanda, kendinizi kontrol altında tutmak için duygularınızın sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz.
=BÜYÜK RAHİP ve ŞEYTAN kombinasyonu çevrenizde sizi seven insanların olduğundan emin olmanız konusunda bir uyarıdır. Kötü etkilerden kurtulup daha iyi şeylere odaklanmak için harekete geçmelisiniz. İş ve kariyer yaşamınızda sizi yere sermek isteyen olumsuz insanlardan uzak durmalı, iyi gitmeyen iş ilişkilerinizi sonlandırmalısınız.

=BÜYÜK RAHİP ve YIKILAN KULE kombinasyonu, bakış açınızı değiştirmeye bir çağrıdır. Ayrıca iş ve kariyer hayatınızda daha objektif ve uyanık olmanız gerekiyor. Çünkü bazı şeyleri kontrol altına alıp dengelemelisiniz. Aşk hayatı ve ilişkilerde mutluluğunuzu engelleyen şey güvensizlikten kaynaklanan sorunlar.

=BÜYÜK RAHİP ve YILDIZ kombinasyonu çok uzak gibi görünen hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak bir arkadaşlık veya fırsatları sembolize eder. Ayrıca, ne kadar zor olsada ne kadar büyük engeller olsada başka birilerinin mutluluğuna yardım olcaksınız anlamına gelir.
=BÜYÜK RAHİP ve AY, yanlış bir yolda doğru davranarak var olmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu kombinasyon özellikle para konularında bir uyarıdır. Yakınlarınızdaki insanlara dikkat edin. Duyguları ve niyeti konusunda dürüst olmayan bazı kişiler finansal olarak sizden faydalanmaya çalışıyor olabilir. Bu bir aile üyesi veya sevgili olabilir.

=BÜYÜK RAHİP ve GÜNEŞ kombinasyonu komşularınızla birlikte var olmanın getirdiği mutluluğu sembolize eder. Bu sebeple, hayatınızın her alanında inatçı ve agresif olmaktan kaçının. Yapılan araştırmalarda, genelde ilişkilerde bir tarafın diğerinden daha fazla inisiyatif alması gerekiyor.

=BÜYÜK RAHİP ve YARGILAMA: Yargılama, genelde tek başına veya diğer kartlarla birlikte duygusal bir acıdan sonra yenilenmenin işaretidir. Kişinin ilişkilerini ve hayatını yeniden inşa etme girişimlerini temsil eder. Bu arada, sizi seven insanları dışlamamak için elinizden geleni yapmalısınız.

=BÜYÜK RAHİP ve DÜNYA kombinasyonu dünyevi başarı ve manevi aydınlanma anlamına gelir. Huzurlu bir varoluşun yanısıra becerilerinizi ve yeteneklerinizi gelecekteki iyilikler için kullanma ihtiyacını temsil eder. Burada Dünya kartı bir kişinin hayatındaki bir döngünün veya bir mevsimin sonuna geldiğini ifade eder.

BUYUK RAHIP ve OLUM

Yorumlar