KUPA 2 ve KOMBINASYONLARI

 

-Kupaların İkilisi tarot kartında, kadın bardağı sağ elinde tutarken, adam bardağı sol elinde tutar. Bu, ortaklar arasında verme alma arasındaki dengeyi temsil eder.

-Kartın üstündeki aslan kafası haysiyetli bir tutkuyu sembolize eder.

-Kadın ve erkeğin birbirlerine dönmüş ve uzanıyor olmaları, aralarındaki birliği gösteriyor. Kanatlar, yılan ve Yunan mitolojisinde Tanrı Hermes'in Asa'sı, 2 taraf arasında yapılan işbirliğinin, dualiteye uygun ve ikna edici olduğunu ifade ediyor.

-Kupaların İkilisi, aşık olmanın ve yakın bir ilişki içinde bulunmanın kartıdır. İlişkide gerçek bir yakınlık olduğunu ve partneerlerin birbirlerini derinden anladıklarını temsil eder. İlişkide iyileşmeye doğru bir ilerleme var anlamına gelir. Çünkü, partneerler karşılıklı bir birlerine ilaç olacak ve her açıdan birbirlerini iyileştirecekler.

-Eyer, tarot kartlarına sorunuz iş ve kariyer hayatı ile ilgiliyse, iş yerinde harika dostluklar edinecek ve hatta muhtemelen aşkı bulacaksınız. Sadece iş için değil, iş yerindeki insanlar ve iş arkadaşlarınız nedeniyle, işe gitmeyi sevdiğinizi fark edeceksiniz.

-Kupaların İkilisi, Astırolocide Venüs gezegeni ve Yengeç Burcu ile sembolize edilir. Bu kart, dualite, denge, diplomasi, uyum ve işbirliğini anlatan 2 RAKAMI ile ilgilidir.

-Kupa İkilisi Numerolojiide 42 ve 6 rakamlarının etkisindedir. Bu sayılar, hizmeti ve aynı zamanda kısıtlama olmaksızın güvenlik ihtiyacını anlatır. Gerçekler, sevgi ve aile için emek vermek anlamına gelir.

-Bir tarot açılımında ortaya çıkan Kupaların İkilisi, genellikle eşine yer açmak için, perde arkasında çalışan kişinin öbür yarısından bahseder. Bu kartın çevresindeki diğer kartları değerlendirerek, ilişkinizin nasıl sağlıklı yürüyebileceğinin yollarını bulabilirsiniz.

-Bir aşk açılımında Kupaların İkilisi, kişinin hayatının merkezine koyduğu ve derin bir dostlukla bağlantılı ilişkisinin, onun 1 numaralı önceliği olduğunu gösterir.

-Kupaların İkilisi, biçimi, doğurganlığı, henüz ifade edilmemiş yaratıcılığı ve işbirliğini ifade eder. Bu kart, ilişki odaklı mücadelenin sona erdiğini ve gelecekte bir başarı beklentisine odaklanma dönemini anlatır. Bir ilişkinin aşk ve çekiciliğinin gücünün dorukta olduğu ilk günlerini gösterir.

-Bir romantizmin başlangıcında, kişinin olumlu nitelikleri sizi o kadar cezbeder ki, kusurları gözden kaçar. İşte bu kart, yeni başlayan ilişkinizde, aşkınızdan gözünüze perde indiği zamanları gösterir.

-Bir kariyer açılımında Kupaların İkilisi, konukseverlik, şarap çeşniciliği, terapist veya şifa çalışmalarını ifade eder. Bu kart, bazen, iş hayatında aşkı bulacağınızı gösterir. Baazen de, sözleşmeye dayalı anlaşmaları veya iş ortakları arasındaki toplantıları da işaret ediyor olabilir. Kupaların İkilisinin Evet ve Hayır sorularına cevabı büyük olasılıkla EVET'tir.
-Almaya açıksanız, Kupaların Ası sevginin hayatınıza girme potansiyelinden bahseder. Kupaların İkilisi ise, zaten çiçek açmış, gerçek aşk ve gerçek bir bağlılığı ifade eder. Bu bağlılık, korkutucu olduğu kadar harika bir birlikteliktir ve kesinlikle buna değer. Çünkü, aşksız hayat zor olabilir.*****

-Hepimizin çok fazla aşık olmaya potansiyeli olmasına rağmen, özel biri bize sevgi dolu ışığını verene kadar bunu gizleriz. Aşk, bizi daha iyi bir insan yapar. Aşk, hayatı geniş açılı sorgulamamızı sağlar. Aşk her şeyi değerli kılar.

-Kupaların İkilisi, hem arkadaşlık hemde ilişkilerde derin bir sevgiden bahseder. Birisinin hakkınızda ne düşündüğünü sorduğunuzda karşınıza çıkan bu kart, size karşı derin bir bağlantı hissettiğini veya aşık olduğunu temsil eder. O kişinin, sizin ruhunuzu gördüğünü ve derin bir ruhsal bağlantı hissettiğini gösterir.

-Kupa 2 kişileri çok arkadaş canlısıdır. Ancak, derin ve anlamlı bir ilişki içinde olduklarında kendilerini mutlu hissederler. Her zaman gerçek aşkı arar ve bir kere buldularmı, kendilerini bütün dünyaı ile barış içinde hissederler.
-Kupa İki kişileri, aşk için her şeyi yapar. Eşlerine veya ortaklarına, çekici ve güzel görünmek ve iyi bir kariyer sahibi olmak için büyük çaba harcarlar. Bunca çabayı göstermelerindeki motivasyon, sevgiyi bulduklarında korumaya değer hissetmelerini sağlamaktadır.

-Ters konumda Kupaların İkilisi, aşktan ve ilişkilerden korkmayı gösterir. Kişi aşkı hayaal ediyor olabilir. Ancak, iş gerçekten aşık olmaya gelince, reddedilme ve terk edilme korkusu sarar. Bu kart, bazen bir ilişkide ayrılık ve kopukluk olduğunda, bazen de, mesafeye sebep olan bir iletişimsizlikte ortaya çıkabilir.
-Bunun neden meydana geldiğinin sebeplerini bulmak için, etrafındaki diyer kartlara bakmak lazım. Örneğin;
-Kılıç Üçlüsünün yanında ters kupa İkilisi iletişimde arıza olduğunu gösterir.
-Ters kupa Üçlüsünün yanında Kupaların İkilisi zinayı temsil eder.
-Asa Üçlüsünün yanında ters kupaların İkilisi ayrılık anlamına gelir.

-Ters Kupa 2 insanları, aşk hakkında hayal kurmanın yaşamaktan daha güvenli olduğunu düşünür. Sürekli, mükemmel partneerin hayalini kurmasına rağmen, bunun imkansız olduğunu derinden hisseder.

-Bu kişiler, kendisini sevilmeye layık görmez. Hiç kimsenin kendisini istemeyeceğini düşünür ve ilişkilerde kendilerini kaybetmekten korkarlar. Korkup kaçmasalar bile, yarı yolu kat etmeden, taahhütte bulunmaz ve söz vermezler.

-Bir ilişkiye girdiklerinde, her şeyin yolunda olduğuna inanmak için, çok fazla güvenceye ihtiyaçları vardır. Partneeriyle birlikte zaman geçirmek onlar için yorucu olduğundan, çok sık kendi başlarına kalmak isterler.

-Ters konumda kupa İkilisi, bazen kişinin yakın ilişkisi içinde bir tür tartışmayı, anlaşmazlığı veya çatışmayı anlatır. Aynı zamanda, ilişkide güvensizlik ve ihanet var anlamına gelir. Bazen de, aşırı sahiplenici, aşırı tahammüllü ve çok talepkar olmamanız konusunda sizi uyarır. Aksi taktirde, bu tutumunuz ilişki içinde sevgiye zarar verebilir.

-Ters Kupaların İkilisi, ilişkide bir sorun olduğunu ve bunu çözmek için, ilişkinin en önemli gerçeklerine odaklanmanız gerektiğini ifade eder. İlişki hakkında uzun vadeli kararlar almamanızı tavsiye eder.

-Ters Kupaların İkilisi kişilerinin, gerçek benlikleriyle bağlantı kurmaları için, bir adım geri gidip, Kupa Ası'nın enerjisine girmeleri ve kendilerini daha çok sevmeleri gerekir. Kendini sevmeyi öğrenmeden, ruh eşi ilişkisine girmeye kalkan bir kişinin karşısına, Kupa İkilisi ters konumda çıkabilir.

KUPA 2 KOMBINASYONLARI
-Bir tarot açılımında iki adet İkili tarot kartı, yazılı veya sözlü bir taahhüten bahseder. 3 adet İkili tarot kartı evlilik dışı ilişki hakkında bir uyarıdır. 4 adet İkili ise aşkı hep yanlış yerlerde aramakla ilgilidir.

-Büyük Rahibenin yanında Kupaların İkilisi, yüzeysel bir ilişkide, kendini eksik ve rahatsız hisseden danışan kişinin, güvensizlik içinde olduğunu gösterir.

-Yıkılan Kule'nin yanında Kupaların İkilisi, ilişkide beklenmeyen durumlara karşı lüzumlu yeni düzenlemeler yapıldığını ifade eder.

-Kupaların İkilisi ve Apdal tarot kombinasyonu, ilk görüşte sırılsıklam aşık olacağınızı gösterir. Bu aşk size şaşırtıcı gelsede, gerçek olmadığı anlamına gelmez. Duygularınıza güvenin, ancak, balıklama atlamadan önce, bu kişinin duygularının güvenilir olup olmadığına ve değerlerinin sizinkilerle uyuşup uyuşmadığına dikkat edin. Olumluysa birlikte yürüyün ve ilerleyin.

-Kupaların İkilisi ve Güç tarot kombinasyonu, bir ilişkide güven kazanmayı sembolize eder. İlişkinizde şüpheleri yatıştırmak için, ihtiyacınız olan şeye yakında sahip olacağınızı gösterir. Gardınızı indirebilir ve sevgilinize güvenebilirsiniz.

-Güneşin yanında Kupaların İkilisi, büyük bir sevgiyi gösterir. İlişkide keyifli paylaşımlar, derin bir sevgi ve anlayış olduğunu ifade eder. Ayrıca, pek çok nimetin yolda olduğunun mesajını verir.

-Kupaların İkilisi ve Kılıçların İkilisi tarot kombinasyonu, geçmişte incindiğiniz için aşık olmaktan korktuğunuzu gösterir. Size değer veren birisinin sevgisini hissetmenin tek yolu, duvarlarınızı yıkmaktır.

-Aşıklar tarot kartının yanında Kupaların İkilisiruh eşi birlikteliğini gösterir.
-Kupaların İkilisi ve Asaların Ası tarot kombinasyonu, eşinizle bebek sahibi olmaya çalışıyorsanız bekleyiş bitiyor anlamına gelir. Fakat, çocuk istemiyorsanız önlemlerinizi almanızı tavsiye eder.

Kupa 2 + Apdal: İlk görüşte aşk. Beklenmedik aşk.

Kupa 2 + Sihirbaz: Ayaklarınızın yerden kesilmesi.

Kupa 2 + Güç: İlişkide güven kazanma.

Kupa 2 + Güneş: Yeni bir ilişki.


Kupa 2 + Asa Ası: Verimli ilişki. Gebelik.

Kupa 2 + Asa 4: İlişkinizi kutlamak.

Kupa 2 + Asa 5: Kavga eden arkadaşlar. Küsmek.

Kupa 2 + Asa 9: İlişkinizi savunmak.

Kupa 2 + Asa Şövalyesi: Maceracı aşk.


Kupa 2 + Kılıç Ası: Bir ilişkide güçlü iletişim. Zihinsel bir bağlantı.

Kupa 2 + İki kılıç: Aşık olmaktan korkuyorum. Geri çekilmek.

Kupa 2 + Üç kılıç: Uzun mesafe ilişkisi. İlişkide bir mola.

Kupa 2 + Kılıçların kraliçesi: Birine sırt çevirmek.


Kupa 2 + Sikkelerin ası: Ortak banka hesabı. Ortak bir yatırım.

Kupa 2 + Sikkelerin 4'lüsü: Kararlı aşk. İlişki finansal bolluk getirir.

Kupa 2 + Sikkelerin Prensi: Fiziksel çekicilik.


Kupa 2 + Kupa 3: Nişan. Düğün.

Kupa 2 + Kupa 6: Eski aşk geri dönüyor. Anılar yaratmak.

Kupa 2 + Kupa 10: Mükemmel aşk. Manevi aşk.

Yorumlar