KUPA ASI ve KOMBINASYONLARI



-Aslar, Major Arcana ve Minor Arcana krallıkları arasındaki bağlantılardır. Güçlüdürler, ancak kişisel olmayan etkilerin hayatımıza girmesine izin verirler. Tarot açılımlarında As'lar her zaman faydalı, olumlu ve yaşamı iyileştiren olarak yorumlanır.

-Kupaların Ası kartında bardaktan dökülen 5 akış 5 duyuyu temsil eder. Görme, koku alma, işitme, tatma ve dokunma. Buluttan çıkan el duyguların değişkenliğini ve gökyüzü değişmez sonsuzluğu anlatır. Beyaz güvercin barışı, hepimizin içindeki kutsal ruhu ve ilahi doğayı ifade eder.

-Kupanın içindeki su, geçici insan formumuzdaki ilahi ruhumuzu, deniz grup bilincimizi, nilüfer çiçeği ruhun saflığını ve iyi şansı sembolize eder. Diğer aslardan farklı olarak Kupa Ası'ndan taşan köpüklü su hayatımızdaki mutluluk ve neşeyi temsil eder.

-Bir aşk açılımında Kupaların Ası, ruhunuza derinden dokunan biriyle tanışmak anlamına gelir. Kupa Ası, tahmin bile edemeyeceğiniz bir şekilde hayatınıza akan bir aşktan bahseder. Aniden harika hissettiren bu duyguya sahip olmak bazılarını korkutabilir. Ancak, bu akış hayatınızı zorlaştırmayacak, tam tersine eğlenceli ve anlamlı yapacaktır. Eğer, Kupa Ası'nı seçtiyseniz sevgi ve şefkat vermeye ve daha derin bir bağlantıya hazırsınız demektir.

-Kupa Ası birini sevme ihtiyacından bahseder. Bu zor şartlar altında uzlaşılması ve aynı zamanda barışmayı gerektiren bir aşktır. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini merak ediyorsanız, o kişinin sizinle barışmak istediği anlamına gelir. Çünkü, partnerler görüşmese bile ortada aşk vardır.

-Aynı zamanda affetmenin kartı olan Kupaların Ası, duygusal tatminden bahseder. Eğer, sorunuz yeni bir iş hakkında ise, yeni işinizin yaratıcılıkla ilgili olduğunu ve işinizi çok seveceğinizi ifade eder. Açılımlarınızda ortaya çıkan bu kart, güçlü bir ruhsal yapınız olduğunu ve sezgilerinizin rehberliğine güvenebileceğinizi anlatır.

-Bir kariyer Açılımında Kupa Ası, güzellik endüstrisinde veya turizmde misafirperverlik ile ilgili kariyerleri ifade eder. Bu kart, ayrıca manevi ve sanatsal çalışmalardan bahseder.
Bir sağlık tarot açılımında, Kupa Ası iki şeyden birini önceden bildirir;
1-Hamilelik veya doğurganlık ile ilgili sorunlarla mücadele ediyorsanız, durumunuz yakında iyileşecek demektir.
2-Hastalıktan kurtulmak anlamına gelir.

-Kupa Ası'nın Evet-Hayır sorularına cevabı Evet'tir.

-Kupa Ası, manevi bağları güçlü ve derin bir kişiyi ifade eder. Güçlü ve derin sevgi bağları olan bu kişiler, sezgileri doğrultusunda hareket eder ve çok yaratıcıdırlar. Her zaman yüreğinin sesini dinler. Kalplerinin attığı yerin yuvaları olduğuna inanırlar. Bir kez yuvalarını inşa ettiklerinde asla sırtını çevirmezler. Kupa Ası insanları, yılların ötesinden gelen derin bir manevi bir bilgeliğe sahiptir. Çok romantik ve neşeli olan bu insanların içlerinde ışıldayan bir sevme yetenekleri vardır. Aynı zamanda, genellikle gözlerinde özel bir ışık vardır ve birçoğu şifacı veya medyumdur.

-Numerolojide 1 numara olan Kupa Ası çok güçlü bir duygusal enerji içerir. 1 RAKAMI, yeni başlangıçları, yeni fırsatları, içgüdü ve sezgileri, gücü ve etkinliği anlatır. Kupa Ası, 41 ve 5 RAKAMIları ile ilgilidir. Bu rakamlar, kendilerine bir isim yapmak isteyen kişilerin yaşamlarında rekor sahibi olma arzusunu anlatır.

-Ters Kupa Ası hoş karşılanmayan bir birliktelikten bahseder. Bazen, ilişkilerde sıkıntı yaşamayı, ayrılıkları ve boşanmayı sembolize eder. Bazen de, kötü haberler ve beklenmedik olumsuz olayların işareti olabilir. Sonsuza kadar süreceğini düşündüğünüz bir ilişkiyi kaybetsenizde, bu son değil anlamına gelir. Sizi bu sonuca getiren hatalardan ders çıkarabilir ve parçaları toparlayarak yeni bir yolda ilerleyebilirsiniz

-Ters konumda Kupa Ası, engellenen yaratıcılığı veya engellenen duyguları gösterir. Bu kişilerin bilinç altında, ruhsal yeteneklerine erişmesi engellenmiştir. Ters döndüğü için içi boşalmış bardak, kişinin duygusal ve ruhsal olarak boş olduğunu gösterir. Ters Kupa Ası danışan kişinin affetmesi gereken biri olduğunda ortaya çıkar.

Ters Kupa Ası'nın olumlu tarafı, kendini sevme zamanının geldiğini gösteriyor olmasıdır. Birine sevginizi vermek ve göndermek için bardağı doldurmanız gerekiyor. İhtiyacınız olan tüm zamanı kendinize ayırın ve yeniden tazelenmiş ve sevgi dolu hissettiğinizde kabuğunuzdan çıkın.

-Ters Kupa Ası, suçluluk, küskünlük ve nefret gibi duygularla ruhu zehirlenmiş birini gösterir. Bu kişiler, her düzeyde duyguları tarafından bloke edilir ve konsantre zorluğu yaşarlar. O kadar streslidirler ki, hem kendilerine hemde başkalarına karşı düşüncesiz davranışlar içinde bulunurlar. Kendilerini çok yalnız ve terk edilmiş hisseder. Neden bu dünyada olduklarına bir anlam veremezler. Hayatlarına değer vermeyen bu kişiler, enerjisini depresif olmaya ve kızgın davranışlara harcar.

KUPA ASI ve KOMBINASYONLARI

-Kupaların Ası aşk dahil hayatın her alanında mutluluk ve neşeyi temsil eder. Bu pozitiflik açılımdaki diğer kartları da etkiler. Kupa Ası, yeni bir sevgi, şefkat, neşe ve yaratıcılığın kartıdır.

-Tılsımların Ası ile birlikte ortaya çıkan Kupa Ası, genellikle bir ilişkide birlikte hareket etmek anlamına gelir. Onlar, ilişkinizde bir sonraki adımı atmak için, daha iyi bir zaman olmadığını söylemek için, birlikte ortaya çıktılar. Partnerinizle, yaşam alanınızı daha da güçlendirmek ve ilişkinizde ilerleyerek daha sağlam bir temel oluşturmak harika olacaktır. Mutlu ve keyifli günlerin çok yakın olduğundan emin olabilirsiniz.

-Bir tarot açılımında birlikte görünen 2 As genellikle bir düğünü ifade eder. 3 As mali bir konu hakkında yasal işlemlerden bahseder. 4 As maddi varlıklarınızın büyük bir servet değerinde olduğunu veya kariyer hayatınızda servet değerinde bir gelire sahip olduğunuzu gösterir.

-KUPA ASI ve TILSIM 3 kombinasyonu, kariyerinizde istediğiniz noktada bulunduğunuzu ve mutlu olmaya mahkum olduğunuzu ifade eder. Ayrıca, bu birleşim insanlara kendilerini iyi hissettirmenin tutkunuz haline geldiğini gösterir. Bu nedenle, kozmetik, hemşirelik veya başka bir yardım mesleğinde kariyer yapmak iyi bir seçim olacaktır.

-Mesleğiniz ne olursa olsun kendinizi güçlü hissettiğiniz bir alanda çalıştığınız sürece işinizin size eşsiz bir keyif vereceğinden emin olabilirsiniz. Eğer, mevcut kariyerinizden memnun değilseniz, bir değişiklik yapmanın tam zamanıdır.

-Etrafında kılıçlar takımından kartlarla görünen Kupaların Ası, ev ortamındaki dengesiz koşulları ve bu zamanda aile içi ilişkilerin gergin olabileceğini anlatır.
-KUPALARIN ASI ve KILIÇ SOVALYE, ilham verici bir kişiyle karşılacağınızı önceden haber verir. Bu kişi, tam potansiyelinize ulaşmanız için, sizi cesaretlendirecek ve bilgeliğiyle yolunuzu aydınlatarak hedefe ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

-Bu kişiye güvenebilirsiniz. Yürekten en iyi duygularla iyilik yaptığından emin olabilirsiniz. Kılıç Şövalyesinin kim olduğunu tahmin edemiyorsanız, çok yakında karşınıza çıkacak bir akıl hocası için gözlerinizi iyice açın.

-KUPA ASI ve ASA 3 kombinasyonu, başarılı bir esnaf veya yaratıcı bir yazarı gösterir. Özellikle, önünüzdeki günlerde kendinizi işinizde ustalaşmış ve yaratıcı hissedeceksiniz. Sanatsal konularda kendinizi ifade etmek için bu anı sonuna kadar kullanın. Geçmişe değil, geleceğe odaklanın.

-KUPALARIN ASI ve YARGILAMA bir dönüm noktasında olduğunuzu gösterir. Önemli yaşam kararları almak ve büyük adımlar atmak için, kendinizi çekinmeden ifade etmeniz gerekiyor. Boşa zaman harcamayın. Maazeret üretmeyin. Gerekiyorsa risk alın ve yapmanız gerekeni yapın.

-KADER CARKI ve KUPA ASI, finansal durumunuzun kısa sürede büyük ölçüde iyileşeceğini gösterir. Ayrıca ek gelir ve para akışının yolda olduğu anlamına gelir.

-ASIKLAR ve KUPA ASI, aile ilişkileri ve sorunlarıyla ilgili olumlu gelişmelerden bahseder. Geçmişteki bütün sorunlar çözülecek anlamına gelir.

-Kupa Ası tarot kartının geleneksel anlamı yaratıcılıktır. Kupa ası, kişiler fikirler ve ilhamlarla dolup taşarken ortaya çıkar. Bu kart, ayrıca hamileliği de gösterebilir.


Kupa Ası + Aptal: Hamilelik.
Kupa Ası + Sihirbaz: Güzellik endüstrisi. Sanatsal yetenekler.
Kupa Ası + Büyük Rahibe: Psişik güçler. Aracılık.
Kupa Ası + İmparator: Duygusal istikrar.
Kupa Ası + Şeytan: Tüp bebek. Estetik cerrahi. Korku temelli duygular.
Kupa Ası + Savaş Arabası: Bir ada.
Kupa Ası + Yargılama: Bağışlama. İç huzur

Kupa ası + Tılsım 2: Kariyerinizi yaratıcı bir girişime dönüştürmek.
Kupa Ası + Tılsım 3: İşinizi sevmek. Yaratıcı iş.
Kupa Ası + Tılsım 5: Sanat okulu. Yeni bir yaratıcı beceri öğrenmek.
Kupa Ası + Tılsım 10: Orijinal aile.
Kupa Ası + Tılsım Prens: Fiziksel güzellik.
Kupa Ası + Tılsım Kraliçe: İç tasarımlar. Yeni bir ev.

Kupa Ası + Kılıç Ası: Manevi aşk.
Kupa Ası + Kılıç 5: Aşkla ilgili inançları sabote etmek.
Kupa Ası + Kılıç Şövalyesi: İlham veren bir kişi.
Kupa Ası + Kılıç Kraliçesi: Duygularını gizleme.
Kupa Ası + İki asa: Sezgisel bir karar verme. Aşk tezahürü. Aşk için hazır.
Kupa Ası + Asa üçlüsü: Yaratıcı yazı.
Kupa Ası + Asa dörtlü: Manevi bir topluluk.
Kupa Ası + On asa: Yaratıcılığı engelleyen yoğun bir rutin.
Kupa Ası + Asa Şövalyesi: Manevi öğretmen.
Kupa Ası + Asa Kraliçesi: Bir sanatçı.

Kupa Ası: Mutlu aşk.
Kupa Ası + Kupa 2: Yeni bir ilişki. Yeni bir romantizm.
Kupa Ası + Kupa 3: Hamileliği kutlamak. Sanat Festivali. Yaratıcılığı kutluyoruz.
Kupa Ası + Kupa 4: Kabuğunuzdan çıkmak. Yaratıcı yönünüzü bulmak.
Kupa Ası + Kupa 5: Kederden kurtulmak.
Kupa Ası + Kupa 6: Yeni bir çocuk. Yeni bir ev. Yeniden alevlenen aşk.
Kupa Ası + Kupa 7: Yaratıcı hikaye anlatımı. Hayalperest. Medyada/internette sanat.
Kupa Ası + Kupa 8: Yaratıcı bir amaç. İlham verici yolculuk.
Kupa Ası + Kupa 9: Yaratıcı çabalarda bolluk. Romantik olarak istediğini elde etmek.
Kupa Ası + Kupa 10: Yaratıcı mutluluk. Ailede mutluluk.
Kupa Ası + Kupa Prensi: Yaratıcı bir portföy. Kendini dışarı atmak. Kalbinin sahibini koluna takmak
Kupa Ası + Kupa Şövalye: Romantik bir teklif. Romantik bir jest.
Kupa ası  + Kupa kraliçesi: Bir sanatçı. Psişik güçler.
Kupa Ası + Kupa Kralı: Diplomatik bir teklif. Barışçıl kişi. Derin aşk.


KUPA KRALI ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar