YIKILAN KULE KOMBINASYONLARI (2)




-Yıkılan Kule tarot kartları içinde en çok korkulan kartlardan biridir. Dışardan tam bir felaket ve yıkım gibi görünen şey aslında hayatımızda birşeyin herşeyi değiştirdiğini anlatıyor. Bu kartı seçen kişi bir korku duygusu içinde olduğu için, değişikliğin ne olduğunu anlaması güçtür. Ancak, korkularınızın ne olduğunu bilirseniz bu yıkımın arkasındaki gerçek mesajı anlayacaksınız.

-Yıkılan Kule, bir döngünün sona erdiğini ve şimdi yeni birşey inşa etmenin zamanı geldiğini anlatır. Ancak, bunu yapmadan önce yeniye yer açmak için eskinin yok edilmesi gerekir. Aynı zamanda, ne istediğiniz konusunda dikkatli olmalısınız. Çünkü, istediğinizi elde etmeden önce zorluklarla başedebilmeniz gerekiyor.

=YIKILAN KULE ve APDAL kombinasyonu henüz zihinsel olgunluğa erişmemiş danışan kişinin olgunlaşmamış davranışlar içinde olduğunu gösterir. Bu kişi hayatındaki şeyleri daha iyi planlamak için zor deneyimler yaşaması gerekiyor.
=YIKILAN KULE ve SİHİRBAZ birlikte göründüğünde danışan kişi maddi şeylere odaklanmıştır ve genellikle dengeli değildir. Bu kombinasyon bazan kişiyi bir yerden başka bir yere taşıyan değişikliklerlede ilgili olabilir.

=YIKILAN KULE ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonu yakında olacakların danışan kişinin korkuları ve dini inançları ile ilgili olduğunu gösterir. Bazı durumlarda korkularınızın sığınılacak en güvenli liman olduğunu unutmayın ve iç sesinize kulak verin.

=YIKILAN KULE ve İMPARATORİÇE, kişi değişiklik yapmaya hazır olduğunda veya birisini beklemesi gerektiğinde ortaya çıkar. Aşkta ve ilişkilerde bu kombinasyon partnerinizin çok uzak olduğunu veya farklı davranmaya başladığını hissettiğinizi gösterir. Böyle bir durumda işlerin düzelmesini istiyorsanız sabırlı olmalı ve doğru anı beklemelisiniz. Bu kombinasyon büyük ve köklü değişikliklerin kaçınılmaz olduğu anlamına gelir.

=YIKILAN KULE ve İMPARATOR kombinasyonu, kişinin  büyümesine yardımcı olan koruyucu bir eşleşmedir. Ancak, bazan kişi kendinden başka kimsenin kendisine yardım edemeyeceğini düşünebilir. Aşkta ve ilişkilerde bu eşleşme bir ihaneti temsil eder. Buda sezgilerinizi dikkate almanız gerektiği anlamına gelir.

=YIKILAN KULE ve BÜYÜK RAHİP olumlu bir kombinasyondur. Çünkü, herşeyin kontrol altında olduğu anlamına geldiği gibi, mükemmel olduğunuzu ispat etmek zorunda olmadığınız anlamına gelir. Bazılarının boş laflarla çenesi yorulurken sizin yaptıklarınız konuşur. İş hayatında işleri veya görev değişimini gösterir.

=YIKILA KULE ve AŞIKLAR kombinasyonu genellikle arkadaşlar arasında veya aile içinde anlaşmazlıklar olduğunda ortaya çıkar. Biraz uzaklaşıp durumunuzu farklı bir bakış açısından değerlendirmenin zamanı geldi anlamına gelir.anlamak gerekir.
-Aşkta ve iş hayatında bu kombinasyon size yakın insanlardan kaynaklanan zorluklar yaşadığınızı ifade eder. Sorununa çözüm getirmek için bu kişilere aşırı tepki vermenize neyin sebep olduğunu anlamak gerekir.
=YIKILAN KULE ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu, çevrenizden istediğinizi alamadığınızda hükmetme içgüdülerinizin harekete geçtiğini ifade eder. Aşkta karşınıza çıkan bu kombinasyon daha dinamik olur ve insiyatifi ele alırsanız işlerin yoluna girebileceği anlamına gelir. İş hayatında ise, danışan kişinin yaklaşmakta olan değişiklikler ve büyük fırsatların etkisinde kalarak takip etmemesi konusunda bir uyarıdır. Bildiğiniz yoldan şaşmayın.

=YIKILAN KULE ve ADALET kombinasyonu kendi hayatınıza fazla odaklandığınız için, etrafınızda neler olup bittiğinin farkında olmadığınızı gösterir. Bu durumunuz sizin çaresizlik yüzünden pasif kalmayı tercih ettiğinizi anlatır. Bu kombinasyon aşkta ihanet var anlamına gelir. Dikkatli olun size yakın, ancak dürüst davranmayan birisini daha dikkatli gözlemlemeniz gerekiyor.

=YIKILAN KULE ve HERMIT eşleşmesi kişinin olumsuz bir döngüde sıkışıp kaldığını ve rutinlerini değişiklik yapması gerektiğini gösterir.Yıkılan Kulenin yanındaki Hermit danışan kişinin karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelebilmek için, kendisine yardım edebilecek hiç kimse olmadığı anlamına gelir. İş ve kariyer yaşamında bu kombinasyon, çok özel hedeflere odaklandığınız için uzun süre yeni bir projeyle ilgilenemeyeceksiniz anlamına gelir.

=YIKILAN KULE ve KADER ÇARKI danışan kişinin büyüyüp genişleyebileceğini gösteren bir kombinasyondur. Aşk ve ilişkilerde aile içinde bazı anlaşmazlıklar olduğunu ve kişinin duygularını ifade etmek için doğru anı beklemesini tavsiye eder. İş hayatında yeni bir işe başlamak ve daha fazla para kazanmak anlamına gelir.

=YIKILAN KULE ve GÜÇ kişisel gücü işaret eden bir kombinasyondur. Ancak, bazan kişinin bu gücünü diğer insanlarla paylaşması gerekir. Aşk ve ilişkilerde aileye ait sorunları veya belirsizlikleri aşmak için birlik olmanın zamanının geldiğini gösterir. Çalışma hayatında yaratıcılığınızı kullanarak daha fazla fikire ve alternatife sahip olacaksınız anlamına gelir.

=YIKILAN KULE ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu başkalarının davranışlarından etkilenmemek için kendinize odaklanmanızı önerir. Bu iç sesinize kulak vermenizi ve güvenmeniz gerektiğinin farkına varmanızı gerektiğini ifade eden bir eşleşmedir.
-İş ve Aşk hayatında şu anda başka şeylerle meşgul olduğunuz için, işinize ve ilişkilere zaman ayıramadığınızı gösterir. Odaklandığınız konulardan başınızı kaldırıp ailenize ve işinize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmek için, fedakarlık yapmanız ve daha fazla çabalamanız gerekebilir.
=YIKILAN KULE ve ÖLÜM KOMBİNASYONU, bazan birşeyi yeniden inşa etmek için onu yok etmeniz gerektiği anlamına gelebilir. Bu kombinasyon aşk hayatında bir kriz gösterir ve aşkın bittiği anlamına gelir.
-İş hayatında bazı değişikler yüzünden eskisi gibi devam etmenin mümkün olmadığını gösterir. Bu değişiklikler karşısında pasif kalmak yerine cesur olmalı ve işe yaramayan şeyleri iş hayatınızdan kendiniz uzaklaştırmalısınız. Çünkü, zaten kafanızın içinde birçok yeni fikir var ve şimdi bunlardan yararlanmanın tam zamanı.

=YIKILA KULE ve İTİDAL halihazırda yapılmış olanın yıkımından vazgeçirecek olumlu bir gelişme var anlamına gelir. Yaşadığınız tecrübeleri göz ardı etmeyi göze alamazsınız. Çünkü, onlar, şimdiki kimliğinizin bir parçasıdır. İlişkilerde bu kombinasyon partnerlerin birbirine güvenmelerinin önemini vurgular. Çalışma hayatında ise önemsiz gibi görünen en ufak ayrıntıların bile size sağlıyacağı fırsatları ve kazançları ifade eder.

=YIKILAN KULE ve ŞEYTAN kombinasyonu ilerlemenize engel olan bir zorluğu aşmayı başrırsanız, geleceğe daha güçlü ve daha donanımlı ilerleyeceğinizi ifade eder.  Bu birliktelik kişinin motivasyonunu ve enerjisini kazanabilmesi için, olağanüstü bir gayret sarfetmeye ihtiyacı olduğunu gösterir. 
-Bu kombinasyon aşk hayatında en önemli sorumluluğunuzu ihmal ettiğiniz anlamına gelir. İş hayatında danışan kişinin cesaretten yoksun olduğunu ve daha ısrarcı olması anlamına gelir. Danışan kişinin başarılı olmak için bazı konularda düşünme şeklini değiştirmesi gerekiyor.

=YIKILAN KULE ve YILDIZ kombinasyonu geçmişi ve gelecekte yaşamayı bırakıp ana odaklanmanızı tavsiye eder. Ancak, bu şekilde aşk ve iş hayatınızda sorumluluklarınızın farkına varabilirsiniz.

=YIKILAN KULE ve AY, başkalarının hayatınızı kontrol etmesine izin vermemenizi ve size verdikleri tavsiyeleri uygulamak yerinekendinize güvenmenizi önerir. Kule ve Ay kartı hayatınızda bir değişikliği işaret ediyor. Hayatınızın her alanında gerçekten istediğinizi elde etmek için, sonuçlarını düşünmeden cesur ve gerçekçi adımlar atmalısınız.

=YIKILAN KULE ve GÜNEŞ, işte bu kombinasyon doğru yolda olduğunuzu ve size destek verecek insanlarla tanışacağınızı gösteriyor. Sezgilerinize güvenmeyi bir tarafa bırakın ve aynı inancı paylaşmasanız bile onları takip edin. Bu kombinasyon çalışma hayatında işleri doğru yaptığınızı ve bu yüzden aynen devam etmenizi tavsiye eder. Çünkü, uygulamaya koymanız gereken harika fikirleriniz var.

=YIKILAN KULE ve YARGILAMA birlikteliği bir umut işaretidir. Önemli değişiklikler yaparak hayatınızı iyileştirebileceksiniz. Aşk ve ilişkilerde kendinizi rahatlamış hissedecek ve kendinizi ve duygularınızı daha rahat ifade edebileceksiniz.
-Çalışma hayatında her zaman takdir ve kredi alamasanızda görevlerinizi başrıyla tamamlayacaksınız. Fakat, üzülmeyin bu durum daha başka yönde takdir ve değişime yol açacaktır ve hayatınızda bir şekilde ilerleyeceğinizi gösterir.

=YIKILAN KULE ve DÜNYA bir karmaşa içinde herşey dağılıyormuş gibi görünsede,doğru yoldasınız ve sonunda her zamankinden güçlü çıkacaksınız. Bu 2 kartın birleşimi bu kargaşanın üstesinden gelebildiğiniz taktirde sınırlardan kurtularak sizi özgürleştirecek ve bir üst seviyeden yeni bir başlangıç yapmanızı sağlıyacak. Böylece, diğer insanlarada kendinizi ifade etme fırsatı yakalayabilecek ve daha anlamlı bir hayat yaşamaya başlayacaksınız anlamına gelir.
-Bu kombinasyon çalışma hayatınızda başarılı olmak için büyük bir değişiklik yapmanız gerektiğini ifade eder. Eğer, bu değişikliği yapamıyorsanız, işinizden ayrılmanız gerekebilir.

Yorumlar