KUPA SOVALYESI ve KOMBINASYONLARI


-Kupaların şövalyesi kartında beyaz at, kahramanını taşıyor. Şövalye, genellikle romantik bir mesajı olan bir haberciyi, nehir duyguların akışını ve yaratıcılığıyla şövalyenin hayatı bereketli ve konforlu hale getireceğini sembolize eder.

-Şövalyenin pelerini ruhunun zenginliğini ifade eden balık resimleriyle süslenmiştir. Kaskında ve ayakkabılarında ki kanatlar ifade özgürlüğünün simgesidir. Hayal dünyasında özgürce uçan, ancak yeryüzüne inmeyen enerjisini gösterir.

-Açık kahverengi saçlı, mavi veya ela gözlü, erkek veya kadın olan, 18-30 yaş arası genç birini temsil eder. Kupa Şövalyesi, genellikle her türden macera arayan bekar bir gençtir.

-Kupaların şövalyesi, aşkını ilan etme arayışları içinde olan birisidir. Hayallerinizdeki bu beyaz atlı şövalye şair, yazar ve müzisyendir. Gittiği her yeri etkisi altına alır ve adeta yeniden yaratır. Elinde altın bir kupa ile küçük bir kızı kurtarmaya gelen bu peri masalı şövalyesi, her haliyle sanatsal, inanılmaz derecede sevecen, çok çekici ve aynı zamanda insanın duygularına çok iyi hitap edebilen bir romantiktir.

-Kupaların şövalyesi, hayatınızda müzik ve sanatın büyük rol oynayacağı yaratıcı bir aşamada olduğunuzu ifade eder. Özellikle, seyahat ederken tarot açılımlarınızda sıklıkla ortaya çıkan bu kart neşeli bir seyahat vaad eder. Kupa Şövalyesi, Ay kartı ile birlikte hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın zirvede olacağını gösterir. Bazanda, kupaların şövalyesi gelecekte muhteşem meyveler verecek harika bir fikirden bahseder.

-Astrolojik olarak kupaların şövalyesi su elementini temsil eden Yengeç, akrep ve balık burcunu sembolize eder. Güçlü bireysel eğilimleri olan bu şövalye, dürüst, çok yaratıcı ve sanatsal birini anlatan 39 ve 3 RAKAMIile ilgilidir. Bu sayıların enerjisinin geri çekilme eğilimi vardır ve kapıları açmak için bariyerleri yıkmak gerekir.
-Bir aşk tarot açılımında kupaların şövalyesi, genellikle biri sizi romantik bir kaçamağa davet ettiğinde ortaya çıkar. Eğer, bekarsanız yeni bir aşk ilişkisinden bahsediyor olabilir. Zaten bir ilişkiniz varsa, partnerinizle olumlu bir ilerleme içinde olduğunuzu gösterir ve aynı zamanda bu fiziksel bir seyahati içeriyor olabilir.

-Kupa Şövalye hem sizin hemde eşinizin bir birinize nazik, tutkulu ve sadık olduğunuzu teyid ederek birlikteliğinizin iyiye işaret olduğunu gösterir. Gelecek yıllarda hayatınıza neşe ve mutluluk katacak, ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk veya bir evlilik teklifi ve bir bebek haberi anlamına gelebilir. Bu yüzden heyecanlanmakta haklısınız.

-Bir kariyer açılımında kupa şövalyesi, şair, yazar, müzisyen, şarkıcı, oyuncu ve ressam gibi her türlü yaratıcı işleri ifade eder. Eğer, danışan kişi başkalarıyla ilgilenmeyi seven biriyse sağlık işleri anlamına geldiği gibi, refah seviyenizi yükseltecek bir ilhamdan veya bir iş gezisinden bahsediyor olabilir.

-Kupa şövalyesi, çevrenizde samimi ve hayal gücü yüksek biri tarafından iyi niyetle desteklendiğinizi gösterir. Fırsatlar, cazip teklifler, davetler ve finansal başarı rüzgarlarının estiğini ve yeni bir ilişki veya bağlantıyı ifade eder.

-Kupa Şövalyesi kariyer yaşamında, bazan bir süre önce başvurduğunuz işten bir çağrı veya beklenmedik bir iş teklifini anlatır. Bazanda, geçmişte yaptığınız bir yatırım büyük ölçüde meyvelerini vermeye başlıyor anlamına gelir. Bu kart genelde maddi durumunuzun çok iyi olacağını gösterir.

-Kupa şövalyesi hem kişisel hemde iş ilişkisinde ilerlemenize sebep olacak bir ilhamla ilgilidir. Kişinin yaratıcılığının arttığı bir seviyede olduğunu ifade eder. Tarot açılımlarında birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, o kişinin size romantik bir ilgi duyduğunu gösterir. Bu kişinin muhtemelen sizden ilham aldığını düşündüğü anlamına gelir.

-Kupa şövalyesi aşka aşıktır ve pembe gözlüklerle hayata bakar. Dramatik, romantik ve iyimser olduğundan olaylar karşısında güçlü duygusal tepkileri vardır. Sanata eğilimi olan bu kişiler hem kendilerinin hemde başkalarının duygularını yüzeye çıkarmakta başarılıdırlar.

-Sosyal çevrelere kolay uyum sağlayabilir, karizmatik ve sevecendirler. Çevresinde gelişen olaylardan ve insanlardan kolay etkilenirler. Zeki, çok çeşitli yeteneklere sahip ve oldukça romantik bir genç adam olan Kupa şövalyesi, hassas ve yaratıcı bir kişiliktir.

-Kupa şövalye kartı, doğru yolda olduğunuzu ve işlerin hızlandığını gösterir. Sizden istenenler için hazırlıksız hissedebilir veya taklit etmek zorunda olduğunuzu zannedebilirsiniz. Böyle durumlarda yapabileceğiniz en iyi şey kendiniz olmaktır. Çünkü, genelde karizmanız ve kişiliğinizle dikkatleri üstünüzde topluyorsunuz. Başka biri gibi davranırsanız, bu sadece insanları kendinize çektiğiniz ışığınızı azaltacaktır. İnsanlar, zaten hassas ve güzel bir ruha sahip birisiyle, kendileri ilişki kurmak isterler.

-Ters kupa şövalyesi karizmatik bir karakter tarafından hedef alınabileceğiz konusunda bir uyarıdır. Bu kişinin niyeti yıkıcı ve olumsuz olduğundan dikkatli olun. Tembel, hain, vicdansız, ikiyüzlü, dolandırıcı, sahtekar, yalancı ve her durumda sahte olan bu kişiler kesinlikle güvenilmezdir ve genelde karşı cinse nefret doludur.

-Ters kupa şövalye, ilişkilerde karşılıksız aşk, aldatma veya bir ilişkinin sonu anlamına da gelir. Duygusal durumu romantik olmaktan uzak olan bu kişiler alaycı oldukları gibi, sezgilerini ve iç görülerini başkalarını incitmek için kullanırlar.

-Ters kupa şövalyesi kişileri, kendisi olmaktan çok performans sergilemeye odaklı birisidir. Herkesi mutlu etmek ve eğlendirmek için, yarattığı model kişi hakkında hiç bir fikri yoktur. Hiç dinlenmeden performans sergilerken tükenir ve sonunda yorgun düşerler. Sosyal yaşamlarında mükemmel bir aktrist veya aktör olan bu kişiler, hiç bir yakınlık hissetmedikleri insanların, etkilerinden çıkmasına izin vermez ve vicdansızca ateşin içine çekebilirler.



KUPA SOVALYESI KOMBINASYONLARI

-Kendine güvenen bu cesur şövalye, yeni bir romantik ilgi, arkadaşlık veya iş girişimlerinde umduğumuz türden mesajlar ve teklifler getirir. Bu tekliflerin ne olacağını bilmek için, etrafındaki kartların ne ifade ettiğine bakmak gerek.

-Saraylı kartlarla birlikte ortaya çıkan Kupa şövalye bir duruma birçok kişinin karıştığını gösterir. Kupalar takımından diğer kartlarla birlikte göründüğünde ise, sevdikleriniz için endişenlendiğinizi ve derin duygularınızı anlatır.

-Bir tarot açılımında görünen 2 şövalye, bir erkek arkadaşın samimiyetinden şüphe duymanıza sebep olan karışık mesajlar ve sinyal olduğunu gösterir. 3 şövalye gelmekte olan hararetli tartışmaların habercisi, 4 şövalye sözlü ve fiziksel şiddet veya aşırı taciz var anlamına gelir.

-Ayrıca, Kupa Şövalye, başka bir takımın şövalyesi ile göründüğünde, öğrenme tesisleri, kolejler, okullar ve benzerleri yerlerde yaşanmakta olan olayları gösterir.

-Kupaların Şövalyesi ve Kupaların Ası, yeni bir romantik ilgi anlamına gelir. Eğer, bir ilişkiniz yoksa beyaz atlı şövalyeniz duygusal hayatınızın en önemli hareketini yapmak üzere. Geçmişte ne kadar incinmiş olursanız olun, acılarınızın bu mutlu sonun önüne geçmesine izin vermeyin. Çünkü, bu kişi sizi gerçekten önemseyen ve güveninize layık olan kişidir. Bu ilişkiye duvarlarınızı yıktığınızda karşılığında ihtiyacınız olan sevgi ve arkadaşlığı alacaksınız.

-Kupaların Şövalyesi ve Kupa 2 kombinasyonu dikkatinizi aşk hayatınıza çekmenizi öneriyor. Bir ilişkiniz varsa partnerinizin ruh eşiniz olduğunu ifade ediyor. Birlikte en kötü engellerin bile üstesinden geleceksiniz. Hayatın testlerinden geçerken aşkınıza ve bu kişinin sizi destekleyeceğine güvenebilirsiniz.


-Kupa Şövalye ve Kupa Kral birlikteliği iş dünyasında başarı anlamına gelir. Serbest meslek sahibiyseniz sizin için çok kazançlı olacak bir iş modeli hayatınıza girecek. Geleneksel bir işte çalışıyor olsanız bile, endişelerinizin finansal refahınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Yeni usullerle yaptığınız işe tüm gücünüzle odaklanırsanız, sonuç gurur verici olacaktır.

Kupa Şövalye + Savaş Arabası: Kendini sevmeyi öğrenerek bir ilişkide ilerlemek anlamına gelir.
Kupa Şövalye + Asılmış adam: Yaşamınızda bir yenilenmeyi gösterir.
Kupa Şövalye + Dünya: Yurtdışına seyahat var hemen hazırlıklara başlayı.

Kupa Şövalye + Kılıç 2: Bu kart kombinasyonu, gizlenmiş bilgileri ortaya çıkarmak için yapılan araştırmalardan bahseder.
Kupa Şövalye + Kılıç 7: Yalnız zamana kalmaya duymak. Bir taahhütte bulunmada ki zorluklar anlamına gelebilir.
Kupa Şövalye + Kılıçların şövalyesi: Eğitimle uzmanlaşarak hayatınıza güçlü bir değişiklik getireceğinizi ifade eder.

Kupa Şövalye + Asa 4: Bir düğün şarkıcısı. Müzisyen.
Kupa Şövalye + Asa 9: Geçmişteki travmayı iyileştirmek. Bir danışma memuru.
Kupa Şövalye + Asa Prensi: Çok fazla dikkat çekmek, genellikle romantik ilgi.

Kupa Şövalyesi + Kupa Ası: Yeni bir romantik ilgi.
Kupa Şövalyesi +Kupa 2: Bir ruh eşi.
Kupa Şövalyesi + Kupa 3: Romantik bir randevu. Bir nişan. Bir düğün.
Kupa Şövalyesi + Kupa 4: Sinizm.
Kupa şövalyesi + Kupa 5: Kişisel bir ilişkide acı çekmek.
Kupa Şövalyesi + Kupa 6: Geçmişten bir arkadaşın hayatınıza yeniden gireceğini ifade edebilir veya büyüdüğünüz yeri ziyaret etmek anlamına gelir.
Kupa Şövalyesi + Kupa 7: Doğaçlama. Hayal gücü.
Kupa Şövalyesi + Kupa 8: Proje yönetimi.
Kupa Şövalyesi + Kupa 9: Başarılı problem çözme. Bir restoran. misafirperverlik. Misafir kabul edilen yer.
Kupa şövalyesi + Kupa 10: Manevi bir değişim.
Kupa Şövalyesi + Kupa Prensi: İletişim.
Kupa Şövalyesi: Bir şovmen. Bir evre.
Kupa Şövalyesi + Kupa Kraliçesi: Romantizm.
Kupa Şövalyesi + Kupa Kralı: İş hayatında başarı.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Kupa sövalyesi için tılsım birlikteliklerine hiç yer verilmemiş. Eklemeniz mümkün mü? Emeklerinize sağlık.