ITIDAL KOMBINASYONLARI (2)


-İTİDAL, farklı şeyleri veya şeylerin parçalarını bir arada dengeye getirip, yeni bir bütün oluşturmaktır. İtidal, hem psikolojik hemde fiziksel dengeyi ifade eder. Danışan kişinin ilişkiler, kariyer, finans, sağlık ve hayatının her alanında denge araması gerektiği anlamına gelir. İtidal, ılımlılıkla kontrolü elde tutmayı, tam yoksunluk ve uygun kontrol sağlanamadığı taktirde bırakmayı temsil eder. Önemli birşey başarmak istiyorsanız enerjinizi nasıl harcadığınız konusunda seçici olmanızı tavsiye eder. Bu kart karşınıza çıktığında çok fazla şey yapmaya ve başkalarının sorumluluklarını almaya çalışmayın.

=İTİDAL ve APDAL kombinasyonunda Apdal yeni yollara açılmakla, İtidal ise ne zaman hareket etmenin daha iyi olduğu ile ilgilidir. Bu birliktelik disipli çalışmanın ödüllendirileceğini bilerek, hesaba katılmış riskler aldığınızda elinizden gelenin en iyisini yapacağını ifade eder. Danışan kişi, ne zaman risk alacağı konusunda, muhtemelen doğuştan gelen bir sezgiye sahiptir ve başkalarının tavsiyelerine ihtiyacı yoktur.

=İTİDAL ve SİHİRBAZ, genelde kişinin hayatının her alanının kontrolüyle ilgilidir. Sihirbaz hedefe odaklanmayı, İtidal ekip çalışmasının ve kaynak paylaşımının önemini anlatır. Bu kombinasyon, büyük bir iç güce sahip olduğunuz ve kaynaklarınızı en iyi nasıl yönlendireceğinizi bildiğinizi gösterir. Bu kombinasyon, İş hayatında rekebetçi içgüdüleri gelişmiş kurnaz bir iş adamı olduğunuzu gösterir.

=İTİDAL ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonu elindeki işi her türlü engele rağmen bırakmayan çok organize bir kişiyi ifade eder. Keskin bir zekaya sahip bu kişi, doğru önceliklerini belirleyerek birçok farklı görevi aynı anda eksiksiz yerine getirme özelliğine sahiptir. Bu kişiler kendi için çalışırken, çoğu zaman kendilerini bir projenin başında bulurlar.

=İTİDAL ve İMPARATORİÇE mükemmel bir denge, öz kontrol ve disipli çalışma, doğurganlık ve yaratıcılıkla ilgili bir kombinasyondur. Bu eşleşme etrafınızın güzellik, lüks ve zevkle çevrili olduğu anlamına gelir. Burada kilit nokta, tüm bolluğun ortasında iç huzuru yakalayabilmektir. Çünkü, bu kombinasyon olumsuz kartlarla çevrili olduğunda çok kolay aç gözlülük ve hoşgörüsüzlüğe yol açabilir.

=İTİDAL ve İMPARATOR kombinasyonunda İmparator,yetkisini kullanarak istikrarı sağlayan bir eli veya kişiliği, İtidal vizyon ve netliği temsil eder. Bu eşleşme, doğal otorite ve doğru kararlar alma yeteneğiniz ve sağlıklı öz disiplinle ödüllendirilmiş oluşunuz sizi zirveye oturtacaktır.

=İTİDAL ve BÜYÜK RAHİP birleşmesinde Rahip, manevi otorite ve düzen rolüyle tanınırken, İtidal vizyon ve netliği ifade eder. Buda, inançlarınızın kurallarına uymanız ve aynı zamanda güçlü bir maneviyat duygusuna sahip olmanız anlamına gelir. Bu kişiler başkalarıyla çalışmaktan hoşlanır. Kendi çevrelerini ve organizasyonları yönetmeye dahil olmak isterler.

=İTİDAL ve AŞIKLAR kombinasyonu yakınlık için can atan bir kişi olduğunuzu göstersede, hayatınızı paylaşmayı seçtiğiniz insanlar konusunda çok seçicisinizdir. Aşıklar, fiziksel çekim ve dürtüsel seçimlerle ilgiliyken, İtidal öz kontrolü ifade eder. Duyguları çok hızlı gelişen bu kişilerin ani parlamaları olabilir. Çünkü, çabuk sinirlenen bir yapıya sahiptir. Bu sebeple, kişi kontrolü kaybetmemek için kendi kurallarını oluşturabilirler.

=İTİDAL ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu kendi gerçeğini keşfetmekle ilgilidir. özellikle mevcut durumunuzda kendinizi mutsuz hissediyorsanız, tam potansiyelinize erişmek için doğru yolda olduğunuzu gösterir. Savaş Arabası, hırs ve dürtüsü İtidal'in ölçülülüğü ile birlikte sonsuz olasılık potansiyeline sahiptir. Sezgilerinizle sizi sabırsızlaştırabilecek büyüme fırsatlarına çekilirsiniz.

=İTİDAL ve GÜÇ kombinasyonu ilk bakışta, uzun zamandır çözümlenmesi için çaba gösterilen bir meselenin aniden ve kendiliğinden çözümleneceğini temsil eder. İtidal ve Güç birleşmesi, içsel duyguları dengelemeyi ifade eder. Burada nasıl düşündüğünüz veya hissettiğiniz önemli değildir. Bu birleşme konuşmalarınıza dikkat etmenizi ve dışa yansıttığınız davranışlarınızı kontrol altına almanıza öneriyor. Güç Kartı kontrolunuzun sizde olduğunu gösteriyor. Bu sözlerinizi dikkatli kullanabileceğiniz ve davranışlarınızı kontrol altına alabileceğiniz güce ve tecrübeye sahip olduğunuz anlamına gelir. Gücünüz ve kararlılığınız var ve teste tutulmak üzeresiniz.

=İTİDAL ve HERMİT kombinasyonu, uzun ve yoğun bir çalışma döneminden sonra kendi gerçeğini bulmak için içe dönerek kazanılan bilgelikle ilgilidir. İtidal, bir durumu sorunlar karşısında vazgeçmeden uyumlulukla dengede tutma becerisidir. Hermit ise, kendini izole ederek sahip olduğu deneyimler ışığında gerçeğini arayıp bulmakla ilgilidir. Sorumlulukları yerine getirdiniz ve durumu dengede tuttunuz. şimdi, verdiğiniz bu mücadelenin ne kadar gerekçi olup olmadığını ve sonucu etraftaki diğer kartlar belirleyecektir.

ITIDAL ve KADER CARKI eşleşmesinde İtidal'in getirdiği uyum ve denge Kader çarkı ile tepetaklak oluyor. Buda, yeni başlangıçlar ve kişinin hayatında yeni bir sayfa açıldığı anlamına geliyor. Kader Çarkı uzaklaşmadan size sunduğu fırsatları yakalamakta fayda var. Bu fırsatların hayatınıza nasıl yön vereceğini çevresindeki kartları değerlendirerek tespit edebilirsiniz.

=İTİDAL ve ADALET kombinasyonu kontrollü ve dengeli idare edilen bir dönemin ardından Adaletin yerine gelişini ve iyi bir yerde olduğunuzu temsil eder. İtidal, ne zaman esnek olacağınızı ve ne kadar gücü ne zamanda kullanacağınızı iyi bildiğinizi, yani öz kontrolü ifade eder. Bu kombinasyon optimum büyüme için ne kadar özgürlüğe ihtiyacınız olduğunu bildiğinizi ve hedeflerinize giderken doğru yolda olduğunuzu anlatır.

=İTİDAL ve ASILMIŞ ADAM, olaylara alternatif bir bakış açısıyla bakmak için biraz mola vermeye ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Bu kombinasyon olması gerekenle olmasını gerçekten istediğiniz şey arasında sıkışıp kaldığınızı ve bir çıkış yolu bulmaya çalıştığınızı ifade eder. İtidal ve Asılmış Adan birisinden ayrılmaya karar vermek veya bir durumu terketme ihtiyacını gösterir.

=İTİDAL ve ÖLÜM, hayatınızda açılacak yeni sayfaların ve başlangıçların farkında olmanızı tavsiye eder. Bu kombinasyon, değişim ve dönüşümle ilgilidir. Hayatınızın dengede kalması için birçok değişiklik yaşayacaksınız anlamına gelir. Pozitif büyüme ile ilgili bir fırsat anlamına geldiği gibi, iş başındaki güçleri iyi tanımak anlamına gelir. Herşeyi ağırdan almalı ve tamamen hazır hissedene kadar yenilikleri ve özellikle önemli şeyleri aceleye getirmemelisiniz.

=İTİDAL ve ŞEYTAN risk almaktan korkmadığınızı gösterir. Şeytan, ayartma, kölelik, alışkanlıklarla ilgili ve materyalist bir karttır. İtidal, yeni bir şeye doğru itilirken dürtüsel seçimlerden kaçınmakla ilgilidir. Bu 2 kartın birlikteliğinden oluşan stres sizi farklı birşey yapmaya zorlasada geçerli kararlar alabileceğinizi ifade eder. Çünkü, zaten kendinizi dürtülerinizden kurtarıp daha fazla sorumluluk almaya hazırsınız.

=İTİDAL ve YIKILAN KULE kombinasyonunda, Kule işlerin kontrolden çıktığını, öngörülemez yıkım ve kaosun kartıdır. İtidal ise tam tersidir. Bu eşleşme kontrolünüz dışında gelişen bir durum nedeniyle hayatınızın çalkantılı bir döneme girdiğini ifade eder. Bu bir durumun veya kişinin hayatınızdan çıkışı olabilir. Bu ani gidiş hayatınızda kaosa sebep olacaktır.

=İTİDAL ve YILDIZ, ruhsal duygularınız aracılığıyla veya doğa ile iletişim kurarak dengeyi bulacağınızı gösterir. Yıldız, umut, iyileşme, yenilenme ve ilham demektir. İtidal, dünyanın kök salmış elementlerine bağlılığı ifade eder. Bu kombinasyon duygusal olarak çok zeki olduğunuz ve kriz zamanlarında kendinize nasıl bakacağınızı bildiğinizi gösterir.

=İTİDAL ve AY eşleşmesi, yaşamınızda güçlü ruhsal değişiklikler yapmanızı sağlayan bilinçaltı zihninizle bağlantı kurduğunuzu ifade eder. Gökkuşağının 2 ucunuda birbirine bağlayarak farklı birşey ve farklı bir enerji oluşturuyorsunuz. Zekanızı böylesine yaratıcı kullanma kabiliyetiniz, sizin ne kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor.İtidal, dengeyi ve uyumluluğu, Ay düşünceler ve rüyalarla ilgilidir ve bu kombinasyon işlerin hiçte göründüğü gibi olmadığını gösterir.

=İTİDAL ve GÜNEŞ kombinasyonu, mutluluğu kendi içinizde nasıl bulacağınızı bildiğiniz için, kendinizi bir engele takılmış veya engellenmiş hissetmediğinizi ifade eder. İtidal uyumu, Güneş olumlu yolda olduğunuzu anlatır. Buda, iyi niyetle dolu olduğunuz ve hayatınızın doğru yönde ilerlediğini hissettiğiniz anlamına gelir.

=İTİDAL ve YARGILAMA, şu anda herşeyin mükemmel olduğunu gösteren en güçlü kombinasyonlardan biridir. Yargılama yeni başlangıçlar için geçmişteki hesapları kapatmaya bir çağrıdır. Aynı zamanda, inanç sahibi olmak ve yeteneklerinize inanmakla ilgilidir. Korkutucu olsada, direnmeyip izin verdiğinizde değişim güçlü gerçekleşebilir. Bu kombinasyon değişimin hayatınızı daha iyi hale getireceğini bildiğinizi ve bu sebeple ne kadar zor olursa olsun kabul edeceğinizi anlatır.

=İTİDAL ve DÜNYA kombinasyonu hayatta başarıyı ve doyumu temsil eder. Dünya, şimdiye kadar sahip olmak istediğiniz herşeye sahip olmak ve yaşadıklarınızın sonuçlarından memnun hissetmektir. Tarot açılımlarınızda ortaya çıkan bu eşleşme, parlak bir geleceğe doğru gidiyorsunuz demektir.




ARKANA MAJOR KART KOMBINASYONLARI

21- DUNYA KOMBINASYONLARI (2)

Yorumlar