BUYUK RAHIBE, KUPA 10, KILIÇ KRAL ve IMPARATORICE KOMBINASYONU

-İlk seçmiş olduğunuz Büyük Rahibe, aklınızdaki kişiyle aranızda güçlü bir ruhsal bağ var anlamına geliyor. Ancak, bunun fiziksel olarak asla gerçekleşmeyecek bir bağ olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Kişilik olarak, eğitimli, zeki, son derece gizemli ve sezgileri güçlü ve çok hesaplı olabilirsiniz. Rahibe Kartı, gerçekleri bilerek ve neler olup bittiğini çözerek, kontrolün kendinizde olması gerektiğini düşündüğünüzü gösteriyor. Çok hassas bir insan olmanıza rağmen, sert ve darbelere dayanıklı bir kabuğun içinde bu yumuşak tarafınızı çok iyi koruyorsunuz.

-Kupaların 10'lusu, aklınızdaki kişininde sizinle ruhsal bağlantısı olduğunu ve uyumluluğunuzun mükemmel düzeyde olduğunu gösteriyor. Kupa 10, bu kişinin, mükemmel bir hayat ve mükemmel bir yuva kurmak için, mükemmel partnerini beklediğini ve daha azına asla razı olmayacağı anlamına geliyor. Mutluluk kartı olan Kupaların 10'lusu, kızın evlenip, çocuklarıyla birlikte mutlu bir yuva kurma özlemi içinde olduğu anlamına geliyor.

-Büyük Rahibenin yanında Kupaların 10'lusu, sizin kişisel yaşamınızda zaten bir tamamlanma duygusu içinde olduğunuzu ve sahip olduklarınızla mutluluğu bulabileceğinizi gösteriyor. Bu kombinasyon, kendi kendinize yeten bir kişi olarak, aslında kendinizle ilgilenmenizin daha doğru olacağı anlamına geliyor. Fakat, burada aklınızdaki kişiyle aranızda çok mükemmel ruhsal bağlantı olduğunu da unutmamak lazım ve burada tahmin edilmesi zor gizlenmiş bir şey var olsada, genede aranızdaki bağlantı dürtülerinizi yalanlayan güçlü bir duyguya sahipsiniz. Çünkü, burada tutku ve çaba eksik görünüyor. Çünkü, seçmiş olduğunuz kartların içinde, sağlam temelleri ifade eden Toprak ve tutkuyu ifade eden Ateş grubundan bir kart göremiyorum.

-Kupa 10, su grubu kartıdır. Onun yanında bir toprak grubu, yani Tılsımlar serisinden bir kart olsaydı aklınızdaki kişiyle bu ilişki olurdu. Ya da, Kılıç Kral hava grubudur. Kralın yanında tutkuları ifade eden Asalar grubundan bir kart olsaydı gene olurdu. 

-Kılıç Kral, rasyonel ve etik davranışları olan birisidir. Kılıç Kral, herşeyi bilenlerden çok farklıdır. Aslında oda herşeyi bilir, ancak bunu göstermeye ihtiyacı yoktur. Çünkü, zaten o başarılı, kendine çok güvenen saygı duyulan bir insandır. Her zaman gerçeklerle kalırlar ve nadiren olayları kişiselleştirirler ve bunuda doğrudan ve gerçeklerden yana oldukları için yaparlar. İyi eğitimli, iyi kararlar veren ve her zaman tartışmayı kazanan kişilerdir. Aklınızdaki kişiyle ilgili son kararı Kılıç Kral'ın özellikleri doğrultusunda siz vereceksiniz gibi görünüyor.

-Kılıç Kral'ın yanında İmparatoroçe, Kralın haklı olmakla ilgili olduğudur. Kralın aldığı karar duygudan yoksun olabilir, ancak kral doğru karar vermiştir. Eğer, bu karar aile içinde  alınmışsa bu seviyedeki mesafe oldukça soğuk görünüyor. Kralın kişisel kararlar alma yetkisi var, ancak İmparatoriçenin yanında  o gücü elinden alınmış görünüyor. İmparatoriçe, Kralın arkasında olsaydı, almış olduğu kararları destekliyor olacaktı, fakat, saraylı bir Kartıntın önüne geçtiğinde, almış olduğu kararları uygulamasında büyük güçlükler ve zorluklar çıkarır. Yani, İmparatoriçe önündeki karta güç verir, arkasındaki karta zorluk çıkarır.

-Belki Kral, ilişkiyi içine duygu koymadan beslemek istiyor olabilir, ama bu oldukça zor görünüyor. İmparatoriçe'nin takdir edilecek sevgi dolu duyguları olabilir, ancak davranışları kendini ve duygularını korumaya yönelik bir tepkidir. İmparatoriçe'nin hayatta kalmak için, gücünü duygularını bastırmaktan yana kullanmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Birde karşısında Kılıç Kralı olduğunun farkında olması gerekiyor.



--Büyük Rahibe'nin yakınında İmparatoriçe kombinasyonu, ilişki tarot açılımlarında genellikle 3. şahıs olduğunda ortaya çıkıyor. Adamın hayatında 2 kadın var. Biri, ciddi ilişkisi veya karısı, diğeri 2. kadın. 

--Büyük Rahibe, sizin seçmiş olduğunuz kartlarda olduğu gibi İmparatoriçe'den önce geldiğinde, altındaki kişileri yönetmek için bir sonraki levele geçmek isteyen, olgunluğa adım atan genç bir kadını gösterir. Dikkat ederseniz Büyük Rahibenin Kart numarası 2 ve İmparatoriçenin Kart numarası 3'tür. 

--Genç kadın yuva kurmak ve çocuk sahibi olarak, bir üst basamağa geçmek ve aynı zamanda, işleri yürütmek ve kontrol altında bulundurmak için, üst basamağa geçmek istiyor. Bu kombinasyon Rahibe'nin (bekar kadın) ortaklığa girerek güç sahibi olmak istediği anlamına geliyor. Fakat, büyük isteklerin önünde büyük engeller vardır.

--Aranızdaki ruhsal uyuma akıl ve gerçekçi bir yön verecek olan sizsiniz. Ne yapmanız gerektiğini en iyi siz biliyorsunuz, kontrolü kimseye bırakmazsınız ve ilişkiye yön verecek olan kişi sizsiniz..

Yorumlar