SAVAŞ ARABASI KOMBINASYONLARI (2)




-Savaş Arabası, genellikle hareket ve metamorfozdan bahseder. Bu kart, geçmişten bugüne nasıl ilerlediğimizi ve başardığımızı anlatır. Aynı zamanda, geleceğe ve sonraki adımlarımızın bizi hedeflerimize yaklaştırıp yaklaştırmayacağı hakkında fikir sahibi olmak için kullanılır.

=SAVAŞ ARABASI ve APDAL, hayatında büyük değişiklikler yapmış ve uzun yola çıkmış birisini temsil eder. Apdal kartı, yolculuğa ilk adımını atan ve yolculuğu sırasında daha büyük bir şeyin olmasını bekleyen birisidir. Bu kombinasyon aşk hayatında kişinin yeni bir ilişkiye başlayacağını, iş ve kariyer hayatında ise başarı ve memnuniyet bulacağı işaret eder.

=SAVAŞ ARABASI ve SİHiRBAZ, yeni bir işe başlayan ve başarmak için başkalarının desteğine ihtiyaç duyan birini gösterir. Bu kombinasyon, ne istediğini bilen ve ona ulaşana kadar farklı yöntemler denemeye istekli birisinin enerjisine sahiptir. Çok zeki olan bu kişi zor durumları avantaja dönüştürebilir ve krizlerden nasıl yararlanacağını iyi bilir.

-Bu kombinasyon ilişkilerde kişinin kendisi için doğru olan birisiyle ciddi bir ilişkiye başlamaya hazır olduğunu gösterir. İş hayatında, başarılı olmak için, stratejinizi zaman zaman gözden geçirip yapılması gerekli değişiklikleri çok iyi bildiğiniz anlamına gelir.

=SAVAŞ ARABASI ve BÜYÜK RAHİBE, yolunuzda size yardımcı olabilecek birisini veya kişinin destek almayı ummadığı kişilerden destek bulacağını gösterebilir. Aşk hayatında size itiyacınız olan desteği ve rehberliği sunan birisiyle uyumlu bir ilişkiniz olacağını ifade eder. İş hayatında, önemli bir kişinin kariyerinizde size rehberlik edeceği veya yardımcı olacağı anlamına gelir.

=SAVAŞ ARABASI ve İMPARATORİÇE kombinasyonu elinizdekini nasıl koruyacağınızı bildiğinizin farkındasınız demektir. Bunun anlamı, zaten kendiniz için mükemmel bir hayat yarattınız ve şimdi onu sürdürmek zorundasınız. Buda sizi buraya neyin getirdiğini hatırladığınız sürece zor olmayacaktır. Bu kombinasyon aşk hayatında büyük potansiyele sahip harika bir ilişkiniz olduğunu gösterir. İş hayatında büyük bir başarının eşiğinde olduğunuzu gösterir.

=SAVAŞ ARABASI ve İMPARATORİÇE, sorumluluk almaya ve yeni şeyler denemeye istekli olduğunuz anlamına gelir. Ayrıca, arabanın motivasyonu ve imparatorun çalışmaya istekli olması sayesinde yaptığınız herşeyde başaracağınızı gösterir. Bu kombinasyon, büyük adımlar atan ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceğinden hiç tereddütü olmayan birini ifade eder. Aşk hayatında ilişkinizden memnuz olduğunuz anlamına gelir.

=SAVAŞ ARABASI ve BÜYÜK RAHİP, ailenizden veya arkadaşlarınızdan destek ve rehberlik almaya ihtiyacınız olduğunu gösteren bir kombinasyondur. Kendini güvende hissetmek isteyen kişinin nereye gideceğini ve ne yapmak gerektiğini bilmek istediğini gösterir. Ebeveynlerinizden, veya sizden daha deneyimli yaşlı kişilerden destek alabilirsiniz.

=SAVAŞ ARABASI ve AŞIKLAR yakınlarınızın yardımını kabul edeceksiniz demektir. Bunun anlamı, başkalarından yardım istemeyi öğrendiğinizde kazancınız yaşamda denge ve uyumu bulmakla ilgilidir. Aşk hayatında, çok fazla memnuniyet ve içtenlik içeren mükemmel bir ilişkiyi anlatır. İş hayatında çevrenizde tanınacağınız anlamına gelir.

=SAVAŞ ARABASI ve GÜÇ kombinasyonunda Güç düz konumda gelirse, kararlılıkla hedefinize giderken yolunuza çıkan engellerle yüzleşeceğinizi gösterir. Güç ters konumda olduğunda, çok fazla potansiyele sahip olduğunuz halde henüz bu gücü kullanmaya yetkili olmadığınız anlamına gelir. Aşk hayatında tutkuyu ve büyük bir anlayışı gösterir. İş hayatında hedefinize varmakta kararlı olduğunuzdan bahseder.

=SAVAŞ ARABASI ve HERMİT, araştırarak ve çok çalışarak sorularınızın cevabını bulacağınızı gösterir. Bu kombinasyon sezgilerinizle cevapları bulamak ve bilgelik kazanmak ile ilgilidir. Buda kendi başına çalışmak ve kendi kendine eğitim gösterir. Aşk hayatında partneriniz hakkındaki düşüncelerinizde netleşmek için yalnız başınıza zaman geçirmek anlamına gelir.

=SAVAŞ ARABASI ve KADER ÇARKI, bütün tarot kombinasyonları içinde en şanslı olanlarından biridir. Aile, iş veya aşk hayatında büyük başarıyı ve hayatın keyfini çıkardığınızı işaret eder. İlişkilerde ise, aşk hikayenizin kahramanı olacaksınız anlamına gelir.

=SAVAŞ ARABASI ve ADALET kombinasyonu herhangi bir karşı senaryoda doğru yolda olduğunuz anlamına gelir. Sezgilerinizle başaramadığınızı başkaları geri bildirim sağlaması size yardımcı olacaktır. Bu kombinasyon kariyer hayatında da iyidir. Çünkü, bilinçli bir karar verebilmek için ihtiyacınız olan bilgiye sahip olduğunuzu gösterir.

=SAVAŞ ARABASI ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu hızlı değişebilen ve koşullara hızlı ayak uydurabilen kişinin hedeflerine ulaşmak için çaba sarfetmeye istekli olduğunu ifade eder. Bu kombinasyon, eski alışkanlıkları, olumsuz düşünceleri veya ihtiyaç duyulmayan şeyleri bırakmakla ilgilidir.

=SAVAŞ ARABASI ve ÖLÜM pek iyi bir kombinasyon değildir. Çünkü, genellikle sahip olduğunuz şeyleri bırakmaktan korktuğunuzu gösterir. Endişelerinize karşı savaşmalı ve sizi geride tutan şeyin korkunun ta kendisi olduğunu anlamalısını. Aksi taktirde bu durum başarıya ulaşmanızı engelleyebilir.

=SAVAŞ ARABASI ve İTİDAL kombinasyonu birşeyşleri bir araya getirip onlardan başka birşey yaratma konusunda hüneriniz olduğu anlamına gelir.Bu kombinasyon bir problemin her 2 tarafınıda görme yeteneğine sahip olduğunuz için, başkalarının çözemediği sorunları çözebileceğinizi anlatır. Tüm yakın ilişkilerinizde uyum ve barışın tadını çıkarabileceğinizi gösterir.

=SAVAŞ ARABASI ve ŞEYTAN kombinasyonu da iyi bir birleşme değildir. Çünkü, sonuçlarını düşünmeden harekete geçen birini gösterir. Sonunu düşünmeden yapmamanız gerektiğini bildiğiniz bir şeyi yapmaya ikna ediliyorsunuz. Bu kombinasyon, dürtü odaklı yanlış davranışlarda bulunmaya eğilimli olduğunuzu ve ayrıca bilinçaltınızı kontrol probleminiz olduğu anlamına gelir.

=SAVAŞ ARABASI ve YIKILAN kombinasyonu, büyük bir bağlılık ve özveri yoluyla başarıyı gösterir. Bu kombinasyon yaptığınız şeye yüreğinizi koymak ve sonunda başarmakla ilgilidir. Hedefinize bütün benliğinizle odaklandığınızda harika şeyler başarma yeteneğine sahip olduğunuzu keşfedeceksiniz.

=SAVAŞ ARABASI ve YILDIZ, fikirlerinizi dönüştürerek geliştirebileceksiniz ve hayallerinizi gerçekleştireceksiniz anlamına gelir. Karşınıza engeller çıktığında bile işinize bağlı kalmaya ve disipli çalışmaya devam ederseniz rüyalarınızda bile ulaşamayacağınızı sandığınız şeyler gerçek olur.

=SAVAŞ ARABASI ve AY istediğinizi ve ihtiyacınız olanı elde etmenin zaman alacağını ifade eder. Kararlı olur ve çok çalışırsanız sonunda başarı var. Ancak, sağlığınızın bozulmaması için özel bir gayret göstermelisiniz.

=SAVAŞ ARABASI ve GÜNEŞ kombinasyonu başarının kaderinizde olduğunu ifade eder. İstediğinizi elde etmek için ihtiyacınız olan güveni size verecek olan tek şey kararlılığınızı net olarak göstermektir.

=SAVAŞ ARABASI ve YARGILAMA kişisel tutkuları tarafından yönlendirilen ve hayatta anlamlı birşey elde etmek isteyen birinden bahseder. Kendi yolunuzu bulmak için önce kendinize dürüst olmalısınız.

=SAVAŞ ARABASI ve DÜNYA kombinasyonu, isteklerinizi kendi dünyanız ile dengelemeniz gerektiğini gösterir. Dualite ile uyum sağlamayı öğrenmezseniz ve herkesin sorunlarının birbirine bağlı olduğunu anlamazsanız bu iş hiçte kolay olmayacaktır. Elde edilen başarı başkalarıyla paylaşılmalıdır.

Yorumlar