DUNYA KOMBINASYONLARI (2)


- Dünya, tüm engellerin ve zorlukların üstesinden gelme, sonuç olarak daha olgun ve daha güçlü olma yeteneğini yansıtır. Aynı zamanda para ve mülkiyette iyi şansı temsil eder. Dünya, Yıkılan Kule veya Ölüm gibi olumsuz kartlarla çevriliyse, hapsedilme ve can sıkıntısı hissini, durgunluk duygusunu gösterir. Ancak, burada hala umut vardır. Tek yapmanız gereken şey, neyin değiştirilmesi gerektiğini bulmak için etrafındaki kartlara bakmak gerek.

=DÜNYA ve APDAL yeni başlangıçlar anlamına gelir. Birşeyin ne kadar küçük ve önemsiz olduğunu düşünürsek düşünelim, sezgilerimize güvenmeli ve içsel bilgeliğimizin rehberliğine izin vermeliyiz. Buda, korkulardan ve güvensizlikten kurtulduğumuz anlamına gelir. Tarot açılımlarında karşınıza çıkan Dünya ve Apdal kombinasyonu herşeyi daha net bir açıdan görebileceğinizin bir işaretidir.

=APDAL ve DÜNYA TAROT KOMBİNASYONU
Sıfırın sizi yönlendiren yap veya yapma kalıbından çıkın. Geliştirdiğiniz yetenekleriniz ve deneyimlerinizden kazandığınız bilgelik sayesinde çabalayarak olumsuzu olumluya dönüştürün. Ancak, dönüştürmek için önce dönüşmeniz gerektiğini atlamayın. Risk almadan önce her türlü donanımlı olduğunuzdan emin olun. Bu şekilde ruhunuzun derinliklerine cesurca ilerleyerek ödülünüzü alırsınız.

=DÜNYA ve SİHİRBAZ kombinasyonu iyi sebepler için sezgilerimizi ve içsel rehberliğimizi kullanmamızı tavsiye eder. Becerilerimizi ve yeteneklerimizi uygun şekilde kullanırsak bize dönüşü olumlu olacaktır. Aşk ve ilişki açılımlarında bu kombinasyon denge ve uyum için mücadele etmemiz konusunda çiftlerin birbirinden öğrenecek şeyler olduğunu düşünmeleri gerektiğini ifade eder.

=DÜNYA ve BÜYÜK RAHİBE birlikteliği başaka bir iyi şans örneğidir. Bu kombinasyon sabırlı olursanız zamanla herşeyin yerine oturacağını önünüze harika fırsatlar çıkacağını ifade eder. Tek yapmanız gereken sezgilerinizi kullanarak bu fırsatların farkına varmak.

DÜNYA ve İMPARATORİÇE herşeyin olması gerektiği gibi olacağını gösteren, denge ve uyumu sembolize eden harika bir kombinasyondur. Hayatın tüm unsurları birbirleriyle uyum içinde olduğunda kendimizi ve çevremizdekileri besleyebiliriz. Bu kombinasyon aynı zamanda sağlık, mutluluk ve refahı anlatır. Özbakım yolluyla istediğimiz hayatı yaratacabileceğimizi ve başardıklarımızla kendimizi harika hissedeceğimizi ifade eder.

=DÜNYA ve İMPARATOR kombinasyonu başkalarının davranışlarının sorumluluğunu almak veya başkalarının hatalarından ders almakla ilgilidir. İmparator eril enerjiyi, Dünya Kartı insanlarla nasıl etkileşime girdiğimizle ilgilidir. Kendimize şu soruları sormalıyız.
1-İlişkilerimizde kontrolcümüyüz, yoksa agresifmiyiz?
2-Uzlaşmaya gerek varmı?
3-Başkalarının hatalarından ders çıkarabilirmiyiz?

=DÜNYA ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu dürüstlük ve bütünlükle ilgilidir. Vücudumuzun gerçek potansiyelini fiziksel olduğu kadar zihinsel olarakta gösterme zamanının geldiğini ifade eder. Genel durumu değerlendirerek, yargılayıcı olmadan sahip olduklarımızı başkalarıyla paylaşmaya hazır olmalıyız. Bu kombinasyon bir tür ruhsal bağlantıya ihtiyaç duyduğumuz anlamına da gelebilir.

=DÜNYA ve AŞIKLAR bu kombinasyon hayatınızın en önemli seçimlerinden biriyle karşı karşıya olduğunuz anlamına gelir. Bu seçim etrafındaki kartlara bağlı olarak çok olumlu olabilir. Kendi kaderinizi seçmek ve kontrol altına almakla ilgilidir. Kendi yarattığımız kalıptan çıkıp, sadece kendi hayatımızı değiştirmekten değil ilişkilerimizide değiştirmemiz gerektiğini gösterir. Aşk ve ilişkilerde danışan kişi, insanlara veya nesnelere olan olumsuz bağlılıklardan kurtulmanın ve sevgi ve mutluluk için kendisine güvenmenin zamanının geldiğini kabul etmelidir.

DÜNYA ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonunda eylemlerimizden sorumlu olduğumuzdan bahseder. Bu güçlü etki ilişkilerin ve olayların kontrolünün elimizde olduğunu hissetsek bile, başkalarının davranışlarından etkilenmeden fikirlerini kabul edebiliriz. Bu kombinasyon davranışlarımızın başkalarına zarar vermemesine dikkat etmemiz konusunda bizi uyarır.
=DÜNYA ve GÜÇ kombinasyonu, öfke, korku ve küskünlük gibi olumsuz duygulara engel olmak için, bağışlama ve merhamet gibi olumlu duygular geliştirmekle ilgilidir. Geçmişte yaptığımız hatalardan, bize acı ve ızdırap veren her hangibir şeyde dahil olmak üzere kendimizi affetmek. Kendimizi korkmadan ifade edebiliriz. Çünkü, içsel gücümüzden gelen anlayış bulduk.

=DÜNYA ve HERMİT aşk ve ilişkilerde yaşadıklarınızın sona erdiğini ve bu gerçeği kabul etmeniz şu anda kabul etmeniz zor göründüğünü ifade edebilir. Bazanda, partnerinizin sınırları içinde kaldığınız sürece onun bütün dünyası olacağınızı, ancak sınırlarının dışına çıkmaya çalışırsanız, hayatından çıkarsınız anlamına gelir.

=DÜNYA ve KADER ÇARKI; atlıkarıncada dönüp duracağınıza merkezde kalırsanız 360 dereceyide görebilir bütün bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Kader Çarkı karma ile ilgilidir. Bu kombinasyon çabalayarak herşeyi başaracağınızı, hem para hemde ilişkilerde refah ödüllerine sahip olacağınızı gösterir.

=DÜNYA ve ADALET, değişimleri kabul etmek için olumlu bir kombinasyondur. Dünya, başardıklarınızı değerlendirmenin sadece kişisel değil, aynı zamanda kariyerinizde de becerilerinizi ve yeteneklerinizi tanımanın zamanının geldiğini ifade eder. Her ne olursa olsun kaderimizi kabul etmeye hazır olduğumuzu gösterir. Bu kombinasyon aynı zamanda sahip olduklarımızı başkalarıyla paylaşmak, cömert ve herşeyde adil olmakla ilgilidir.

=DÜNYA ve ASILMIŞ ADAM üzüntü veya suçluluktan kurtulmak için çok olumlu bir zamanı işaret eder. Yıpratan duyguları bırakarak, yeni bir sayfa açıp sağlıklı düşünebilmek, var olma yollarını geliştirmek için ilerlemekle ilgilidir. Aynı zamanda, bu olumlu değişim hayatımızda netlik bulmak anlamına gelir.

-DÜNYA ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonun etrafındaki kartlar hayatınızda nelerden kurtulduğunuzu belirleyecektir. Geçmişe takılı kalıp kendinizi sabote etmektense, var olan yolunuzu değiştirerek ilerlemek, hayatınıza olumlu olarak yansıyacak ve hedeflerinizde netlik kazanmanızı sağlayacaktır.

=DÜNYA ve ÖLÜM kombinasyonu gelecekte neşenizi bulmak ve olumlu bir şansla ilerlemek için, dönüşüme ihtiyacınız olduğunu gösterir. Bu kombinasyon bilinmeyenle yüzleşmek istemediğimiz için tutunduğumuz korkuları ve endişeleri bırakmakla ilgilidir. Hayatımızın anlam kazanması için değişmemiz gerektiğini ifade eder.

=DÜNYA ve İTİDAL kombinasyonu kişinin hayatınızda değişime ihtiyacı olduğunu gösterir. Çünkü, zayıf yönlerinizi kabul etmeyi öğreniyorsunuz. Ayrıca, kontrolünüz dışındaki durumları suçlamak veya şikayet etmek yerine geçmişte yaptığınız bir hatanın sorumluluğunu üstlenip değişime hazırlanmalısınız. Şekil olarak değişemiyorsanız, algılama biçiminizi değiştirin.

=DÜNYA ve ŞEYTAN çok olumsuz bir birleşmedir. Büyük ölçüde korku, endişe ve güvensizliği ifade eder. Sorunlarınız o kadar gözlerinizi kör etmiştirki nasıl ilerleyebileceğinizi göremiyor ve başkalarının yardımına ihtiyaç hissediyor olabilirsiniz. Belkide, bu durumunuz bir bağımlılığın arkasına sığınmakla ilgilidir.Gerçek şuki, bağımsızlıklarınızla yüzleşene ve hayatınızı daha iyi bir hale getirmek için adım atana kadar bağımlılık her zaman sorun olacaktır.

=DÜNYA ve YIKILAN KULE hayatınızda radikal değişiklikleri haber veren bir kombinasyondur. Eski yaşam tarzınızı geride bırakmanız ve kendinizi keşfetme yolculuğuna çıkmanız gerekebilir. Eğer, hayatta neşe ve mutlulukla ilerlemek istiyorsanız, radikal bir değişimin bilincinde gerçeklerle yüzleşmeli ve hatalarınızı kabul etmelisiniz.

=DÜNYA ve YILDIZ, sorunlar yüzünden sıkışıp kalmış veya ezilmiş hisseden kişiler için harika mesajlar içerir. Çünkü, gelecekte beklentilerinizin gerçekleşeceğini anlatan ve daha iyi şeylere sahip olacağını umuduna sahip olmakla ilgili bir kombinasyondur. Buda, geçmişi ve tüm olumsuzlukları bırakmak anlamına gelir. İlerleme yolundayız, ancak öncelikle bizi geride tutan herşeyi bırakmamız gerekir.

=DÜNYA ve AY hayatınızdaki her hangibir yanılsama veya aldatmacanın, özelliklede sahtekarlığın farkına varmanız kosunda sizi uyarır. Başkalarının sizi aldatmasını okadar aşina olmuşsunuzdur ki sizi düşürdükleri tuzağın bile farkında olmasanızda, sürekli acı ve ıstırap çekmenize sebep oluyorlar

=DÜNYA ve GÜNEŞ çok şanslı bir kombinasyondur. Hayatınıza olumlu bir değişim geliyor. Hayatınızda değişiklik yapmanıza gerek kalmadan iyileştirilmesi gereken alanlarına odaklanabilirsiniz. Çünkü, tüm olumsuzluklar sona eriyor. Geçmiş geçmişte kaldı ve şimdi yeni bir var oluşu benimseme zamanı.

=DÜNYA ve YARGILAMA kombinasyonu hayatınızda pişmanlıklara yer olmadığını ve bu yüzden bırakın olumsuzluklar gitsin ve olumlularla birlikte ilerleyin. Hayatınızın kontrolünü ele geçirmek istiyorsanız ihtiyaç ve isteklerinizi başka bir açıdan değerlendirmelisiniz. Geçmişte bir hata yapmış olabilirsiniz, hatanızdan ders alın ve bir daha aynı hatayı tekrar etmeyin.


Yorumlar