BUYUK RAHIBE ve IMPARATOR

-Büyük Rahibenin 2 sütunada eşit mesafede duruşu eril ve dişil, iyi ve kötü, fakir ve zengin, pozitif ve negatif, görünenle görünmeyene eşit uzaklıkta olduğunu temsil eder. 2 sütun arasındaki yakınlığı gerçeklik ve gerçekliğin görünmeyen yanı arasında, yani derinliği arasında arabulucu olarak işlev görmenin danışan kişinin görevi olduğu anlamına geliyor. Rahibe üstündeki kıyafetiyle güneş ışınlarının yayılmasını sağlar, buda dünyada mevsimlerin kendisine bağlı olduğunu gösterir.


-İmparatorun sakalı onun yaşamla ilgili tecrübelerini temsil eder; zamanla halkının yararına iktidar, otorite, düzen kurmak ve korumak için neyin gerekli olduğu hakkında çok şey öğrendi. Arkasında ki dağlar onun tutkularını ve yönetim yeteneğini gösteriyor. İmparatoriçe kartındaki tarlalar nasılki üremenin ve şevkatin simgesiyse, imparatorda kuma çizilen enerji ve gücün simgesidir.

-Büyük Rahibenin yanında İmparator, bağımsızlığa hatta gizli bir şey üzerinde kontrol sahibi olma gerçeğine işaret eder. İlişki içinde kişilerden biri belirli zorluklarla karşılaştığında daha kötü durumlara sürüklenmekten kaçınmak adına diğerinin mantığını kullanarak çatışmadan uzaklaşması anlamınada gelebilir.
"Rahibenin sezgileriyle İmparatorun tecrübelerini birlikte çalıştırmayı öğrenmek saf ve gerçek bir sihirdir."

-Büyük Rahibe, kriterlere uymadığınız durumlarda giriş bileti için bir tür özveridir. İmparatorda yasaları, ahlaki kuralları veya etik olanı sorgulayabilir ve sınırları belirleyebilir. Kuralları korumak adına kuma çizilen çizgiyi imparatorun gücü silebilir.

-Bu kombinasyon görünenle görünmeyen arasındaki dengeyi sağlayarak iç sesinizin size yapmanızı söylediklerini hayata geçirerek çok güzel noktalara gelebileceğiniz anlamına geliyor olabilir.

-İlişkilerde ya da ortaklıklarda nazik duygusallıkları geri planda bırakıp imparatorun tutkulu, savaşçı, baskın ve çok hızlı tavrıyla hareket etmenin zamanı geldi anlamı taşıyor, otoriteyi ele almanızı tavsiye ediyor. Tutku ve entrikalarla dolu, derinden uyumlu ve tatmin edici dinamikleri olsada, bağlantılarda ve verme-alma tarafında sorunlar çıksada sizin bunu başarabilecek noktalarda olduğunuzun işaretidir.

-Bu kombinasyon bir ilişki ya da ortaklıkta açıklanmamış duygularıda işaret ediyor olabilir. Otoritede ya da mantıkta bir gizlilik örtüsü arkasında duygular veya olaylar var anlamına gelebilir.

-İlişki açılımlarında Büyük Rahibe ve İmparator kombinasyonu evli ya da bekar olsanız bile erkek ve kadın arasındaki hayatlarındaki en tatmin edici ve tutarlı bir sevgiyi gösterir.

-Alternatif olarak bu kombinasyon gizli bir kişinin ortaya çıkmasını, gizli varlıkların açığa çıkartılması gereğini veya manevi olarak değeri olan şeylerin maddi değerlerinin artacağını temsil edebilir. Ayrıca maddi ve manevi olarak yararlı desteği olan bir baba ya da patron figürünüde işaret ediyor olabilir. Sessiz, sakin, sağlıksız geçen bir dönemden sonra en sağlıklı yaşamınızı yaşamak, birikmiş enerjinizi dengelemek için yoğun çalışma dönemine hazır olacaksınız anlamına gelir.

- Baba ve kızı.
-Yaşlı bir erkek ve genç arasındaki ilişki.
-İş ve yaş arkadaşlarının ihmal.
- sezgisel otorite, kontrol, eylem ve davranışlar
- Bilinçsiz ama mantıklı otorite, kontrol ve yapılandırmalar;
- Bilinçsiz, sezgisel ve güçlü babalık duygusu;

Yorumlar