YILDIZ KISILIKLERI ve KOMBINASYONLARI



-Tarot kartları içinde Yıldız'ın geleneksel anlamı iyimserlik ve umuttur. Astrolojik olarak Uranüs gezegeni ve Kova Burcu ile temsil eder. Uranüs, insanları birleştiren taahhütler, uyanış ve aydınlanma, ani değişimler ve devrimlerle ilgilidir. Kişileri veya toplumları bağlarından ve kısıtlamalarından kurtarır. Yıldız, kişinin geleceği hakkında iyimser olduğunu gösterir.

-Yıldız tarot kartı, genellikle zor bir durumdan kurtulurken zorluklardan güvenle uzaklaşabileceğinizi, size hatırlatmak için ortaya çıkar. Bazen de geçmişten gelen bir sağlık probleminden şifa bulmayı ifade edebilir.

-Yıldız, büyük bir umut ve kararlılık sayesinde zorlukların içinden çıkan birini gösterir. Yıldız kişileri kendilerine ve yeteneklerine inanır. Bir sürü arkadaşları ve idealleri vardır.

-Filozof karakterine sahip Yıldız kişileri mucit, insalcıl ve devrimcidir. Doğaları gereği entelektüel, sanatsal ve idealist olan bu kişiler refaha tutkundurlar. İnsanlık adına daha büyük iyilikler için çalışmaya inanırlar.

-Yıldız, yol gösterici bir ışık ve gelecek için umudu temsil eder. Yıldız kişileri, iyimser olmanın yanısıra her zaman neşeli ve mutludur. Anı yaşarlar ve muhtemelen çapkındırlar. Güçlü bir ruha sahiptirler ve başkalarına göre trajediden daha az etkilenirler.

-Yıldız, genelde kendi kendine ve durumuna şükrederek teselli bulan kişileri sembolize eder. Özgüveni yüksek bu kişiler, başkalarına göre kolay yıkılmazlar ve ruhsal gücünün farkındadır. Ruhsal olgunluğa erişmiş olduklarından, insanları olumlu şekilde etkileme yeteneğine sahiptirler.

-Yıldız, çok incecik bir kart olsada kişinin arzu ettiği şeyi kendi lehine değiştirme gücü verir. Yıldız kişileri, morali bozuk olduğunda huysuzluk etmekten ziyade, inişli çıkışlı zamanları daha sakin ve çok dengeli atlatabilir. Olumsuz şeyler üzerinde iyileştirici ve şifalandırıcı bir etkiye sahiptirler.
-Yıldız kişileri İtidal tarot kartı kişilerine yakın gibi görünsede olumsuz konumda net olma ihtimali daha düşüktür. En zor zamanlarda kimseden ilgi, yardım ve destek beklemez. Sakin bir şekilde bekleyelim ve görelim tavrındadır. Etraflarında dinlendirici ve rahatlatıcı etkileri olan Yıldız kişileri çok özel insanlardır. Gizemli bir tarafları olduğu için, içsel derinlikleri her zaman merak konusudur.

-Yıldız kişilerinin dezavantajı, ihtiyac hissettiklerinde yardım istemekte ve olumsuz duygularını ifade etmekte zorlanmalarıdır. Güvenilir ve cesaret verici Yıldız Kartı, özel çocuklarla çalışan bir öğretmeni, bakım evleri çalışanlarını veya bir şifacıyı ifade temsil edebilir.

-Yıldız, Ay ve Güneş kadar parlak değildir. Yıldız'ın ışığı çok derin bir gölge oluşturmaz. Ancak, bir gemiyi yıldızlara göre yönlendirebilirsiniz. Gezegenler karmaşık bir şekilde evrende dolaşırken, sabit yıldızlar her zaman olmaları gereken yerde güvenle dururlar. Karmaşık hesaplar yapmadan gözlemlenebilirler. Bu sebeple, Yıldız kişilerinin cesaret verici ve güvenilir olduğunu düşünüyorum.

-Ters Yıldız, kişinin umutsuz, karamsar ve hatta kendini depresyonda hissettiği bir zamanı gösterir. Hiç kimsenin kendisini sevmediğini ve umursamadığını düşünüyor, muhtemelen verilen sözlerin yerine getirilmediği bir yalanı yaşıyordur.

-Ters konumda Yıldız kartı daha iyi birşeyin özlemini çekerken olumsuzluklar içinde sıkışmış ve çıkış bulamayan birini gösterir. Bu kişiler özlemlerinde kaybolmuş, katılaşmış ve hatta acı çekiyorlardır. Ruhlarının karanlık gecesinin sabahı olmayacağını düşünür ve parlak bir gelecek şansını kaybettiklerine inanırlar.


YILDIZ KOMBINASYONLARI

YILDIZ ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonunda 7 ve 17 sayılarının numerolojik birleşimi ufukta başarı var anlamına gelir. Burada, Savaş Arabası en büyük arzularınıza ulaşmak için yapacağınız seçimleri ifade eder. Bu mükemmel bir kombinasyondur. Çünkü, istediğiniz herşeyin elinizin altında olduğunun ve sadece toplamak için çaba harcamanız gerektiğinin mesajını verir.


-YILDIZ ve İMPARATORİÇE kombinasyonu tüm zor zamanların sona erdiğini gösterir. Doğru adımlar ve kararlı mücadelenizi kutlamanız gereken bir zamanda bulunuyorsunuz. Genel refahınız ve sağlığınız iyi olacak. Bundan böyle hayatınızda stres ve endişeye gerek yok. Şimdi her yeni günün rahatlığının keyfini çıkarın.

-YILDIZ ve KADER ÇARKI, merkezde olmanızı gerektiren ve çok sayıda insanla iletişim kurduğunuz bir kariyer sahibi olmanın, disiplinli çalışmalarınıza bağlı olduğunu gösterir. Bu kombinasyon, kaderinizin arzularınızla aynı fikirde olduğunu, isteklerinizin size sunulmaya hazır olduğunu ifade eder. Yeterki, siz bu değişime hazır ve kararlı olun.

-YILDIZ ve AY birlikteliği, güçlü duyguların devrede olduğunu gösterir. Sizi endişelendiren bir durum varsa, işlerin düzelmesini beklemeyin. Önce duygularınızı kontrol altına almayı başarın.

-Duygularınızın derindeki sebeplerini belirleyerek işe başlayın. Çünkü, çoğunlukla duygular geçmişten, çocukluğumuzdan gelen travmatik deneyimlerle bağlantılıdır. Kökenine inerek meseleyi ele almak, çok daha derin bir düzeyde iyileşmenize yardımcı olacaktır.

-YILDIZ ve TILSIMLARIN ASI, seçtiğiniz yolda başarıyı garanti eder. Zaten tutkunu olduğunuz bir yolda durumu daha da olumlu hale getirecek ve bazı yaratıcı girişimler büyük kazanç sağlayacaktır. Hayatınızda gerçekten bir sıçrama yapmak istiyorsanız. Kendinize yeterince güvenip güvenmediğinizi sorun ve verdiğiniz cevabın EVET olduğundan emin olun.
Yıldız + Apdal: Doğru zamanda doğru yerde olmak. Yeni bir şey icat etmek.
Yıldız + Sihirbaz: Kendine inanmak.
Yıldız + Büyük Rahibe: İmkansızı mümkün kılmak.
Yıldız + İmparatoriçe: İyi sağlık, İyileşmek. Mutlu organizasyon dingin bir gelecek.
Yıldız + İmparator: Kendi kendinin patronu olmak.
Yıldız + Büyük Rahip: Güçlü inanç.
Yıldız + Aşıklar: Ruh Eşinizle tanışmak. Aşka inanmak.
Yıldız + Savaş Arabası: İlham verici bir hareket yapmak. Yolunu almak.
Yıldız + Güç: Başkalarını önemsemek ve inanmak. Başkalarına ilham vermek.Yenilenen inanç ve güvenlik.
Yıldız + Hermit: İlham veren öğretmen.
Yıldız + Kader Çarkı: Bir promosyon. Tanıma. Şöhret.
Yıldız + Adalet: Manevi gerçek. Bağışlama.
Yıldız + Asılmış Adam: Kontrolü kaybetmek. saldırganlık. Öngörülemeyen davranış.
Yıldız + Ölüm: Geleceğinizi Değiştirmek.
Yıldız + İtidal: Farklı olmak.
Yıldız + Şeytan: En kötüsüne inanmak. İnancını kaybetmek.
Yıldız + Yıkılan Kule: Hayatta kalma içgüdüleri. Hayatta kalma modu.
Yıldız: Masumiyet.
Yıldız + Ay: Rol yapmak. Bilinmeyen bölge.
Yıldız + Güneş: Kabul edilmek. Özel yetenekleri olan bir çocuk.
Yıldız + Yargılama: Her zaman olman gereken kişi olmak.
Yıldız + Dünya: Barış.

Yıldız + Tılsım Ası: Yeni bir kariyer yolu.
Yıldız + Tılsım 6: Film endüstrisi. Bir yapımcı.
Yıldız + Tılsım Prensi: Fiziksel görünümünüz için tanınma. Bir örnek.
Yıldız + Tılsım kraliçesi: Yemekle şifa. Evde beslemek.
Yıldız + Tılsım kralı: Vizyon sahibi biri veya karlı bir yatırım yapmak.

Yıldız + Kılıç Ası: İyimserlik.
Yıldız + Kılıç Prensi: Çok zeki bir insan.
Yıldız + Kılıç Kralı: Bir kamu görevlisi.

Yıldız + Asa 6: Yeni keşfedilen popülerlik.
Yıldız + Asa 7: Motivasyonel bir öğretmen.
Yıldız + Asa 8: İlham verici yazı. teknoloji.
Yıldız + Asa Şövalye: Bir devrimci. Devrim.

Yıldız + Kupa 3: Bir çıkar grubu.
Yıldız + Kupa 7: İnternet. Multimedya.
Yıldız + Kupa 8: Belirli bir felsefeyi takip etmek.
Yıldız + Kupa Şövalye: Yeni bir aşk ilişkisi.

Yorumlar