SIHIRBAZ KOMBINASYONLARI (2)



-Arkana Majör Kartları arasında Sihirbaz en önemli kartlardan birisidir. Sihirbaz tarot yorumlayıcılarının ve medyumların ilgisini çekmiş ve analiz edilmiş, kitaplara ve filmlere konu olmuş, geleceği tahmin etmek ve hayatın gizemlerine cevap bulmak için kullanılmıştır. Bu kart, farklı şekilde yorumlanabilecek birçok sembollerle doludur. Ancak, daha çok zihinsel keskinlik ve yaratıcı zekayı temsil eder.

=SİHİRBAZ ve APDAL iyimser ve maceracı bir hayat yaşayan birini sembolize eder. Bu kombinasyon, geçmişe takılmadan veya gelecek hakkında çok fazla düşünmeden ilerleme ihtiyacını gösterir. Genellikle anı yaşayan kişileri ifade eder. Sihirbaz ve Apdal'ın birleşen enerjileri güçlü bir beyin fırtınası ile inanılmaz yaratıcı fikirler üretir.

-Bir aşk açılımında bu kombinasyon tutkuyu gösterir. Apdal'ın masumiyeti ve Sihirbazın zekası ve karizması bir kişide çekici bulabileceği niteliklerdir. Çünkü, Apdal'ın enerjisi Sihirbazı sınırlarının dışında düşünmeye teşvik edecektir.

-Kariyer yaşamında bu kombinasyon, heyecan verici bir fırsat yakalamk üzere olduğunuzu gösterebilir. Apdal'ın buradaki enerjisi Sihirbazı kalıpların dışında düşünmeye itecektir. Bununla birlikte, bu 2 kart yaratıcılıkta başarıyı sembolize ederken, aynı zamanda riskleride beraberinde getirir. Apdal, davranışlarına dikkat etmez ve kötü kararlar alabilir. Ancak, Sihirbaz çok riskli projeler üstlenebilir ve başarı olabilir.

=SİHİRBAZ ve BÜYÜK RAHİBE birlikteliği 2 insan arasında güven ve saygıya dayalı derin bir anlayışı temsil eder. Sihirbaz ayrıntılarla ilgilenirken Büyük Rahibe harekete geçmesine izin veren sezgiye sahiptir.

-Bir ilişki açılımında bu kombinasyon bir evlilik veya kalıcı bir birliktelik anlamına gelir. Büyük Rahibenin sezgiselliği, Sihirbazın tek başına yapabileceğinden daha hızlı sonuca varması için ek fikir ve bilgiler verir. Bu kombinasyon Büyük Rahibenin etkileri sayesinde Sihirbaz'a kariyer yaşamında büyük başarı getirir. Aile yaşamında Sihirbaz ve Büyük Rahibe, karşılıklı sevgi dolu bir yuvayı sembolize eder. Benzer değerlere sahip olduklarından anlaşan bir iletişim kurduklarındanzorlukların üstesinden kolayca gelirler

=SİHİRBAZ ve İMPARATORİÇE kombinasyonu doğurganlığı, yeni bir yaşamı ve harekete geçmeyi sembolize eder. Bu dünyanın annesi olan İmparatoriçenin enerjisi dokunduğu herşeye akar. Sihirbaz ise hayallerinin kadınını mutlu etmek için herşeye sahiptir. Zekası ve çekiciliğiyle hızlı ve verimli hareket eder. Bir aşk açılımında bu kombinasyon diğer olumlu kartlarla destekleniyorsa mükemmel bir aşk hikayesi ve evlilik anlamına gelir.

-Kariyer yaşamında insanlarla doğru etkileşim veiletişim olduğu sürece başarı ve şansı temsil eder. Sihirbaz, zaten çalıştığınız işte ihtiyacınız olan herşeyin ve müşterilerin size miras olarak kalacağını veya ödül olarak kişisel bir hediye olarak verileceğini gösterir. Finans endüstrisinde bu kombinasyon riskli kararlar alarak yüksek kazançlar elde etmek için iyi bir zamanda bulunduğunuzu gösterir.

=SİHİRBAZ ve İMPARATOR enerjik ve coşkulu birini gösterir. İmparator, otorite, disiplin ve verimlilik getirirken, Sihirbaz yaptığı her işe yenilikçi bir dokunuş katar.

-Bu kombinasyon romantizm için iyi bir zamanda olduğunuzu gösterir. Hayallerinizdeki kişinin kalbini fethetmek ve kendinize bağlamak için ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz anlamına gelir. Bu anın sonsuza kadar sürmesi size kalmış.

-Sihirbaz ve İmparator iş yaşamında üstlenilen tüm projelerin etkin bir şekilde yönetilebileceğini gösterir. Çünkü, İmparator kendi alanında bilgi ve deneyime sahiptir. Ancak, Sihirbaz ne yapılması gerektiğine dair bir vizyon sahibi olmayabilir.

-Aile yaşamında bu kombinasyon evde baskın olan ve eşini kontrol etmeye çalışan bir adamı temsil eder. Bu kişinin aşkın güçle değil, paylaşmakla ilgili olduğunu ve daha istikrarlı ve mutlu bir ilişki için ilişkiye emek vermesi gerektiğini bilmesi ve öğrenmesi gerekiyor.

=SİHİRBAZ ve BÜYÜK RAHİP yaratıcı bir fikir ve bilgeliğin buluşmasından oluşan yeni bir gücün geleneksel bir vizyonda çalışmalarını ve araştırmalarını sembolize eder.

-Bir aşk açılımında bu kombinasyon kendini tamamen sevdiklerine adamış sadık bir partneri temsil eder. Bu kişi ilişkisine dışardan gelecek müdahalelere izin vermeyecek ve gelebilecek en ufak bir zarardan sevdiklerini korumak için herşeyi yapacaktır.

-Bu kombinasyon iş yerinde sizden daha yetkili kişilerden yardım ve destek alarak yararlanmanızı tavsiye eder. Ayrıca, eşinizin veya ortağınızın tavsiyelerine uyarak kaynaklara ulaşabileceğinizi ifade eder. Finansal konularda ise, hedeflerinizi belirlemenizi veya belirlenmiş hedeflerinizde çabalarınızı sürdürmenizi tavsiye eder.

=SİHİRBAZ ve AŞIKLAR kombinasyonu, özellikle aşk söz konusu olduğunda kalbinizin size rehberlik edeceğini ifade eder. Neyin gerçekten önemli olduğu konusu yüreğinizin sesini dnlediğinizde netlik ve kesinlik kazanacaktır.

-Bu kombinasyon karşınıza çıktığında kariyer yaşamınızda bir terfi bekleyin. Topluluk içinde ortaya çıkıp, kendinizi bildiklerinizi insanlara gösterdiğiniz bir konumda bulabilirsiniz. Finansal alanda kazançlarınız, mesleğinizi uygun şekilde yapmaktan çok karizmanıza, çekiciliğinize ve uzmanlığınıza bağlı olduğu anlamına gelir

=SİHİRBAZ ve SAVAŞ ARABASI kendi alanlarında hırsları olan dinamik bir çifti sembolize eder. Başarıya ulaşmak için yoldan çıkacaklar ve hatta başarıya ulaşmak için birbirlerini zorlayacaklardır. Kariyer hayatınızda daha fazla özgürlük ve daha fazla parlama fırsatı bulabileceğiniz bir randevu veya terfi bekleyin. Finansal konularda beklenmedik kaynaklardan gelen parayı temsil eder. Akıllıca yaptığınız yatırımların zamanla çoğalacağını ifade eder.

=SİHİRBAZ ve ADALET birlikteliği bir ilişki açılımında ortaya çıktığında güven ve iş birliği üzerine kurulacak uzun vadeli bir ilişki bekleyin. Çünkü, Adalet'in beyanı değer verdiği insan için  hiç bir beklentisi olmadan fedakarlık yapacak birini temsil eder.

-İş söz konusu olduğunda otorite pozisyonundaki kişileri veya üst düzey güç sahibi kişileri gösterir. Kariyer yaşamınızda merdivenleri tırmanmak için bir fırsatı ifade eder. Ancak, geleceğiniz pozisyonda neler yapabileceğinizi önceden güven vermiş olmanız gerekiyor.

=SİHİRBAZ ve HERMİT kombinasyonu yeni projenizde kilit rol oynayacak güçlü bir baba figürünü temsil eder. Bu kişi kendi başınıza çalıştığınız bir projede mesafesini koruyarak ihtiyacınız olanı yapmanıza izin verecektir.

-Aşk ve ilişkilerde bu kart, kişinin sosyalleşmek yerine ders çalışmak gibi izole faaliyetlerle zamanını değerlendiğini gösterir. Partnerinizin bu şekilde davranması aranızda ciddi bir güven sorunu olduğunun göstergesidir.

=SİHİRBAZ ve KADER ÇARKI kombinasyonunda Kader Çarkı sizi daha iyi bir yere götüreceği için en olumlu kombinasyonlardan biridir. Kader Çarkı aynı zamanda karmanın temsilcisidir. Bu sebeple hayatınızda yaşadığınız kötü bir deneyim iyi bir deneyimle dengelenecektir.

-Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon, bir üzüntü veya umutsuzluk döneminden sonra hayatınızı yeniden inşa etme sürecine girdiğiniz anlamına gelir. İlişkiniz yeniden doğmuş sayılır ve başarılı olmak için her 2 tarafında aktif katılımı gereklidir.

-Bu 2 kart kariyerinizde normalden çok daha hızlı ilerleyebileceğinizi gösterir. Ancak, bu değişikliklerin dikkatinizi dağıtmamasına dikkat etmelisiniz.

=SİHİRBAZ ve GÜÇ birlikteliği bu betefendinin hayatını dolu dolu yaşadığını temsil eder. Kariyer yaşamınızda etkili bir kişiyi gösteriyor olabileceği gibi, sürekli olarak başkalarını üst sıraya koymak yerine ihtiyaçlarınıza ve arzularınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini söylemeye çalıştığının bir göstergesi olabilir.

-Sihirbaz ve güç aşkta bir sürpriz işaretidir. Bu kişi, ilk adımı atmadan önce uzun süredir sizi düşünen biri olabilir.

-SİHİRBAZ ve ASILMIŞ ADAMkafanızın içinde sizi tutan birşey veya size engel olmaya çalışan birisi gibi, kariyer hayatınızda bir engelin ortaya çıktığını gösterir. Dikkatli olmazsanız bu kişi itibarınız için önemli sorunlara sebep olabilir.

-Bu kombinasyon bir aşk açılımında sorumsuz bir partnerini ifade eder. Partneriniz hayatının bazı yönlerini sizden saklıyor olabilir.

=SİHİRBAZ ve ÖLÜM, bir aşk açılımında değişikliği temsil eder. Partneriniz hayatınızda yeni bir değerlendirme döneminden geçtiğinizi bilse bile kararınızı duymaya hazır olmayabilir.

-Bu kombinasyonun iş ve kariyer yaşamınızda olumlu bir değişime yol açması için projeyi bir tarafa bırakmak istemiyorsanız duygularınızı bir kenara bırakmalısınız.

-Sihirbaz ve Ölüm kombinasyonu aklınızdaki kişinin sizi, büyük etkileyici enerjiye sahip Sihirbaz kişiliğinde gördüğünü temsil eder. Sihirbaz, dışa dönük, uyumlu, hucümda veya pasif hucumda birisi olarak karşımıza çıkabilir. İşleri halletmek için gerekli araçlara ve aynı zamanda teknik bilgiye ve bir vizyona sahiptir.

-Ölüm kartı aklınızdaki kişiyi temsil ediyor. Ölüm, bir kapanışı ve/veya kişinin geçiş dönemlerinden birini yaşadığını gösterir. Değişim döneminden geçen birinin hayatına girdiğinizde onun hayatını değişir. Bazı tarotçular bunu bir sonraki aşamaya geçiş, bazılarıda kişinin kontrollü davrandığı şeklinde yorumlayabilir. Belki de, bu kişi sizi nasıl gördüğünden emin değil. Belki de, sizi bir Sihirbaz kişiliğinde zeki, etkileyici aşırı güvenli görmek ve hayatını değiştireceğinizi bilmek onu biraz korkutuyor olabilir.

=SİHİRBAZ ve DENGE kombinasyonu aşk ve işte dahil olmak üzere herşeyde ölçülü olma ihtiyacını yansıtır. Dikkatli olmazsanız anında kontrolünüz dışında olacak bazı durumlar nedeniyle hayatınız kontrolden çıkabilir.

-Bu kombinasyon iş ve kariyer açılımında bir ortaklık veya satın alma anlamına gelebilir. Aynı zamanda, ilgi alanlarınızı çeşitlendirme ve yeni olasılıkları keşfetme ihtiyacını da gösterebilir.

=SİHİRBAZ ve ŞEYTAN ilerlemenizi engellemeye çalışan ve aynı zamanda kararlarınızı uygulamanızz engel olan birini gösterir. Birisi farkettirmeden sizden yararlanmaya çalışacak.

_Aşkta bu kombinasyon aldatıldığınız anlamına gelir. Bu sebeple eşinizin size olan sevgisinin gerçekmi yoksa bir oyunmu olduğunu sorgulamalısınız.

=SİHİRBAZ ve YIKILAN KULE ilişkilerde ani bir ayrılığı veya boşa giden emeklerinizin aniden ortaya çıkışını gösterir. Gurur ve egonuzun olası bir uzlaşmayı engellemesine izin vermeyin.

-İş ve kariyer yaşamında ani bir iş kaybı anlamına gelir. Sosyal yaşamınızın profesyonelliğinizin önüne geçmesine izin verdiyseniz. Geç olmadan değişmelisiniz.

=SİHİRBAZ ve YILDIZ ilişkilerde duygusal doyumu ve aradığını bulmayı ifade eder. Bir ilişki açılımında daha önce hiç aklınıza bile gelmeyen birisinden sevgi dolu hislerini açıklamasına hazır olun. İş ve kariyer hayatınızda bu kombinasyon planlarınızı uygulamaya koymak ve kararlılıkla hedefe ilerlemek için en uygun zamanda olduğunuzu gösterir.

=SİHİRBAZ ve AY kombinasyonu iş kaybını gösterir. Bu sebeple birşeye başlamadan önce finansal yükümlülüklerinize öncelik verin. Aşkta Ay kertı genelde kafa karışıklığını ve şüpheyi gösterir. Önce, kendinize aşık olduğunuz kişinin kim olduğunu sorun. Sonra, sizinle aynı duygulara sahip olup olmadığından emin olun.

=SİHİRBAZ ve GÜNEŞ, birşey hakkında karar vermek durumundaysanız Güneş netliği temsil eder. Bu kombinasyon istediğinizi nasıl elde edeceğinizi tam olarak bileceğinizi gösterir. Bir aşk açılımında Sihirbaz ve Güneş kombinasyonu mutluluğu ve ruh eşinizi bulma yolunda ilerlediğinizi ifade eder.

=SİHİRBAZ ve YARGILAMA, ister küçük ister büyük olsun önemli bir değişim anınını temsil eder. Ancak, bu zorluğun üstesinden gelebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekecek.

-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde verilmiş bir sözü veya evliliği temsil eder. Eğer, bir ilişkiniz yoksa ciddi bir ilişkyi işaret eder.

=SİHİRBAZ ve DÜNYA büyük bir engelle karşılaştıktan sonra kapanışı ifade eder. Geçmişinizi takip ederek ilerleme fikriyle mücadele ediyorsanız bu kombinasyon sonunda size bunu yapmanıza yardımcı olacak bir fırsat verecektir.

-İş, aşk veya sosyal yaşamda harika bir birlikteliktir ve yeni keşfedilen bir memnuniyeti ve mutluluğu gösterir.

Yorumlar