ASIKLAR KOMBINASYONLARI (2)


-Aşıklar, istesekte istemesekte hayattaki seçimlerimizden bahseden bir karttır. Gerçekte şu ki, hiç kimse aşkın güçlü etkisinden kaçamaz. Ancak, sonuç hoşumuza gitsede gitmesede, seçimlerimiz hayatımızda bir fark yaratacaktır. Bu kart, farklı yorumlara olanak sağlayan ve incelik içeren birini temsil eden bir karttır.


-Aşıklar(6 numara), Büyük Rahip(5), Şeytan(15) ve Yıkılan Kule(16) yakından bağlantılıdır. Aşıklar, Büyük Rahip ve şaytan tarot kartlarının ortasında güçlü bir arketipin altında, kartın alt yarısında 2 kişiyi gösteren kartlardır. Büyük Rahipte 2 rahip kendilerini adadıkları liderin önünde eğilen kafaları traşlı keşişler. Şeytan kartında kanatlı şeytan Aşıklar kartında Melek ve çıplak çift, çıplaklıklarından utanmaz. Şeytan kartında çıplak çiftler kendilerine keyif veren şeye zincirlenmiş ve bu bağımlılık yıkıcı bir hale gelmiştir. Şeytan, Büyük Rahip ve Aşıklar'ın birlikte oluşturduğu kombinasyon yoğun ve dönüştürücü bağımlılık karanlıkta olsada ilişkiyi daha da derinleştirebilir.

=AŞIKLAR ve APDAL, genel anlamda beklenmedik bir macera yaşamak, aşk ve ilişkilerde olağan çevrenizden olmayan birisiyle flört etmek anlamına gelir. İş yaşamında riskli bir projeye girmeyi veya taahhütte bulunmayı ifade eder. Bu uyarıyı dikkate almalısınız.

=AŞIKLAR ve SİHİRBAZ kombinasyonu, aşkta en iyi seçimi yapmak için sezgilerinize ve yeteneklerinize güvenmenizi tavsiye eder. Belki, beğendiğiniz biri var ve siz utangaç ve duygularınızı açıklamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu kişi ile mutlu olabileceğinize inanıyorsanız korkularınızın hislerinizi söylemenizi engellemesine izin vermeyin. Bu kombinasyon İş ve kariyer yaşamında sizi mutlu edecek bir anlaşma veya yeni bir ortaklık anlamına gelebilir.

=AŞIKLAR ve BÜYÜK RAHİBE, hayatınıza yeni bir aşk girebileceğini ifade eder. Ancak, başka birisine sözlüyseniz bu ynalış bir adım olacaktır. Bu kombinasyon iş hayatında daha yüksek niteliklere sahip bir kişi veya kariyer için işbirliği yapmayı ifade eder.

=AŞIKLAR ve İMPARATORİÇE kombinasyonu, yeni bir aşk hayatınıza neşe getirecek anlamına gelir. Bu kombinasyon finanasal konularda karar vermeden önce iç sesinizi dinlemenizi, hislerinizle değil mantılı hareket etmenizi tavsiye eder. Çünkü, dolandırılma riski var anlamına gelir.

=AŞIKLAR ve İMPARATOR kombinasyonu mutlu bir aşkı gösterir. Ancak, genel anlamda geçmişinizden güçlü bir kişiden tehdit aldığınız anlamına da gelebilir. İş ve kariyer yaşamınızda yanlış bir karar vermek üzere olduğunuz konusunda bir uyarıdır.

=AŞIKLAR ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu, aşkta mutlu olmak istiyorsanız, çevrenizdekilerin ve ailenizin tavsiyelerini dinlemenizi önerir. Öte yandan, zaten bir ilişkiniz varsa, eşinizi ihmal etmemenin önemini anlatır. Çünkü, ilişkiniz dışında başkalarında sevgi aramaya başlayabilir. Ayrıca, bu kombinasyon finans konularında ani kararla hareket etmeniz durumunda kaybedebileceğiniz hakkında bir uyarıdır.

=AŞIKLAR ve SAVAŞ ARABASI birlikteliğinin çevresinde olumlu kartlarla çevrili olduğunda aşk hayatında istediğinizi elde edeceğinizi veya elde ettiğinizin en azından sizi iyi bir sonuca götüren olumlu bir işarettir. Ancak zaten partneriniz varsa ve yeni biri ile bir yola girdiyseniz. Unutmayın, kişi yaptığı yanlışlarla sadece kendini aldatır. İş veya kariyer hayatınızda yeni bir sözleşme veya projeyi ifade eden şanslı bir kombinasyondur.

=AŞIKLAR ve ADALET kombinasyonu, ilişkinizde yanlış birşey yapmış olma ihtimaliniz olduğunu ve yakında ortaya çıkacağını gösterir. İş ve jariyer yaşamında bir soruşturma ile üstü örtülen gerçeklerin ortaya çıkacağı anlamına gelir.

=AŞIKLAR ve HERMİT ilişkilerde gizemli ve sırlı olmayı ifade etsede aşk bağlamında iyi bir birleşimdir. Gizli bir hayranınız varsa, belki bu kişiyle mutluluğu bulabilirsiniz. Eğer, aşk arıyorsanız birisine taahhütte bulunmak veya onunla bir ilişkiye dahil olmak hayal kırıklığına sebep olabilir. Bu kombinasyon iş hayatında yakın bir zamanda kurulmuş kısa vadeli faydaları olabilecek bir ortaklıktan bahseder.

=AŞIKLAR ve KADER ÇARKI kombinasyonu, genellikle bir düğünü veya büyük bir kutlamayı gösterir. Ancak, ulaşılmaz birşeye sahip olmak istiyorsanız aşk ve ilişkilerde yanılmak anlamına gelir. Ayrıca, kariyer yaşamınızda işlerin gidişatında değişiklikler olabileceğini iafede eder.

=AŞIKLAR ve GÜÇ kombinasyonu sevginin hayatınıza girdiğini ve birisinin size sıcaklık ve şefkatle getireceği anlamına gelir. İş yaşamında başarı ve büyümenin bir işaretidir.

=AŞIKLAR ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu sizi terk eden kişinin geri dönebileceğini ve ilişkinizin yürümesi için size bir şans daha verileceği anlamına gelir. Eğer, zaten hayatınızda biri varsa ilişkide engeller olduğunu gösterir. Öncelikle bu engellere odaklanmalı ortadan kaldırmak için çaba göstermelisiniz.

=AŞIKLAR ve ÖLÜM kombinasyonu, ne kadar acı versede ilişkinin biteceği anlamına gelir. Fakat, daha sonra hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Bu kombinasyon iş hayatında da olumsuz bir karttır. Çünkü, birisini risk altında bırakacak birşey yaptıysanız, sonuçlarıyla yüzleşeceğinizi ifade eder.

=AŞIKLAR ve İTİDAL kombinasyonu hayatınızda bir değişiklik olacağını ve bu değişiklerin uzayabileceğini, ancak size yakın birinden, aile veya bir arkadaşınızdan yardım alacağınızı ifade eder. İlişkilerde aşkı bulacağınızı ve sizin için iyi olacağı anlamına gelir.

=AŞIKLAR ve ŞEYTAN birlikteliği, 2 kişi arasında kararsızlık, acı çekmenize veya kendinizi güvensiz hissetmenize sebep olabilir. Eğer, aşkı arıyorsanız bu kombinasyon sevdiğiniz birisinin güçlü kişiliği sebebiyle ilişkinzin tehlikede olduğunu ifade eder. Ayrıca, bu kombinasyon çalışma hayatında ortaya çıkabilecek beklenmedik bir sorun nedeniyle kötüye alamet olabilir.

=AŞIKLAR ve YIKILAN KULE kombinasyonu bir partnerin diğerini aldattığı ve sonunda yakalanma ihtimali olduğu anlamına gelir. Bu kombinasyon Adem ve Havva'nın cennet bahçesinden kovulmasına benzer. Bir aşk ayrılığı veya başka bir ayrılık kaçınılmaz ve kalıcıdır. İş yaşamında beklenmedik bir olay sebebiyle kendinizi ciddi zorluk içinde kalabileceğinizi gösterir.

=AŞIKLAR ve YILDIZ kombinasyonu, açıklık ve umut ile ilgilidir. Eğer, aşk arıyorsanız yolda olduğunu ifade eder. Eğer, zaten bir ilişkiniz varsa, ilerleme kaydedeceğinizi ve bir üst seviyeye geçeceğinizi anlatır. Bu kombinasyon, sevdiklerinizle özel birşey inşa etme arzusunuda temsil eder. İş hayatında yakın bir gelecekte başarı var anlamına gelir.

=AŞIKLAR ve AY, herşey belirsiz olduğu için kafa karıştırıcı bir durumu gösterir. Aşkı arıyorsanız, birini sevmeyi seçmekte yaşadığınız kararsızlığı ifade eder. İş hayatında ise, netlik ve gizlilik eksikliğini temsil eder.

=AŞIKLAR ve GÜNEŞ, eğer aşkı arıyorsanız, kesinlikle bulacağınızın, bunun hayatınıza olumlu yansıyacağını ve kalıcı olacağının güçlü bir ifadesidir. Bu kombinasyon ticarette daha fazla büyümeyi ve üretimde artış olacağını gösterir.

=AŞIKLAR ve YARGILAMA kombinasyonu aşkta ve hayatta yeni bir başlangıç anlamına gelir. İş arıyorsanız, bu kombinasyon size önemli bir pozisyon veya görev teklif edileceği  anlamına gelir.

=AŞIKLAR ve DÜNYA kombinasyonu, aşk ve iş bağlamında herşeyi elde edeceksiniz. Ancak, günün sonunda ilişkinizle ilgili hala şüpheleriniz olduğu anlamına gelir.

ASIKLAR ve SAVAS ARABASI

Yorumlar