BUYUK RAHIBE, GUNES ve KUPA KRALICESI


 -Büyük Rahibeyi gizem ve Ay ile sembolize edildiğini düşünürüm. Evet, Azize Ay gizemli olduğu için Ay ile sembolize edilir, ama o bir Ay değildir. Çünkü başka bir Ay Kartı var ve o yanılsamalar, aldatmalar,rüyalar, duygular,rastgelelik, iç güdüler, hem iyi ve hemde kötü psişik güçlerin kartıdır. Ay Kartı, araştırılması ve ortaya çıkarılması gereken gizemleri ifade eder. Sezgiler bazan daha güçlü olabilir, fakat bu kombinasyonda gerçekler sezgilerin önüne çıkıyor ve daha baskın. Kalbinizde ki kişiyi kendinize nasıl aşık edebileceğinizi sormuşsunuz Güneşin önüne geçen Kupaların Kraliçesi, gerçekleri görmezden gelmenizi, aklınızla değil duygularınızla hareket etmenizi öneriyor. Kendinize sormalısınız, gerçeklerden uzaklaşarak, anlık yaklaşımların verdiği bilinçsiz olumlu anlarınıza dayanarak aldatılıyor olabileceğinizi kabul etmemek, ne kadar doğru buluyorsunuz.?

-Büyük Rahibe Güneş ile birlikte olduğunda, mantık, açıklık, düzen, gerçeklik ile eşleşir ve ruhsal dedektif gibi bir şey ortaya çıkar. İç güdüleriniz, duygularınız ve ruhsal enerjiniz sizi aradığınız cevaba götürecek, ancak aklınız ve mantığınız da bu sonuca varmada rol oynayacak. Örneğin; ailenizin ve arkadaşlarınızın onaylamadığı ve onda ne bulduğunu anlamıyoruz, onu aldatıyor dedikleri birini düşünün. Azize Kartının üstündeki figürde de bulunan Ay'ın etkisiyle neden böyle düşündüklerini göremeseniz de bir süre sonra Güneş Kartının etkisiyle neden duygularınızın etkisinde kaldığınıza pişman olabilir, keşke o zaman onu böyle net görebilseydim diyeceksiniz.

-Burada Azize'nin yanında Güneş iç güdüleriniz de mantıklı olmanızı size göstermek için orada. İç güdüler, duygular ve mantık uyum içinde olursa 2 taraf içinde en iyisi olur. Büyük Rahibenin anlamında her zaman biraz sis ve gizem vardır. O yaklaşılmakta olan bir köşeyi ifade eder. Köşeye vardığınızda farkına varmadığınızla yüzleşeceksiniz. Güneş'in de etkisiyle sevdiğiniz kişinin sizi nerede, nasıl görmek istediğini, onu nelerin mutlu edeceğini ve ilişkinin nereye gittiğini iç sesinizi dinleyerek bulabilirsiniz. Fakat, bu kombinasyon bu özelliğinizi kullanmadığınız konusunda size bir uyarı gibi görünüyor.

-Bu 2 kart birlikte olduğunda uyumsuzdur ve değişimi ifade eder. Kartlar ters olmasa bile bir birlerinin gölge taraflarını ortaya çıkarırlar. Bu da sorularınızın cevabı çok daha derinlerde olduğu halde, düşünmeden araştırmadan aklınızda ki kişiyl aranızda ki her neyse düşüncesizce ve yüzeysel davranmaya yatkın olduğunuzu ve duygularınızla anlık hareket ettiğinizi gösteriyor.Mevcut ilişkinin gerçekleri sizi mutlu etmekten çok üzüyorsa, ya da 1 cm ilerlemiyorsa sezgileriniz bu ilişkinin nereye gideceğini size söylüyor aslında. Umarım Güneş'in aydınlığı gerçekleri görmenizi sağlar ve zararın neresinden dönerseniz fayda olduğunu fark edersiniz.

-Halen bir ilişki içindeyseniz gerçeklerle yüzleşmenizi, değilseniz eskiden arkadaş olarak gördüğünüz bir kişiyle karşılaşmanızda gerçek duyguların farklı bir tarafının açığa çıkışını da işaret ediyor olabilir. 

-Ay tutulması, ruhsal duygu değişimi, Güneş tutulması mantıksal bakış açınızda değişimi getirir ve ondan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Güneş ve Ay'ın aynı derecede, aynı frekansta olması, yani Ay ve Güneş tutulmaları bazılarını mutlu etsede, bazılarını da tedirgin eder. Büyük Rahibe ve Güneş Kombinasyonu sesgisel olarak pozitifliği, bilinçsiz sevinci, anlık yakınlaşmayı ve bundan doğan kalıcı dostluğu işaret edebilir. Barış içinde bir ilişki değildir, fakat mantık çerçevesinde bir evlilik anlamına gelebilir.

-Kupa Kraliçesi Güneş'in önüne geçmiş, bu 2 kart birlikte duygu yoğunluklu sıcak, ancak partnerlerin zihinsel ve mantıksal bulanıklığını ifade ediyor ve iradenizi kullanmanızı öneriyor.

-Tabi ki, ben burada kartların birlikte oluşturduğu kombinasyonu yorumluyorum. Duygusal, ya da mantıksal davrandığınızda ilişkinizin gidişatını size göstermeye çalışıyorum.


Yorumlar