KUPA 9 ve KOMBINASYONLARI

-Kupa 9 dilek Kartı olarak bilinir ve Güneş Kartının yanı sıra deste içinde en olumlu kartlardan biridir. Kupa 9, hayallerinizin ve dileklerinizin gerçekleştiğini ve endişelerin ortadan kalktığını, yeni planların hayata geçtiğini ve geleceğinizin güvencede olduğunu gösterir.

-Kupa 9, sağlık, esenlik, başarı, memnuniyet, bolluk, şehvetli zevkler hissinin kartıdır ve sizi İyi talihin keyfini çıkarmaya teşvik eder. Fakat, bir tarot açılımında Kupa 9 karşınıza çıkarsa, siz genede hayatınızdaki iyi şeyler için minnettarlık göstermeyi ihmal etmeyin. Çünkü, zerafet ve nezaket kendi ödüllerini getirir. Ayrıca, Kupa 9 modası geçmiş eğlence tarzının ve fikirlerin yenileriyle değişmesine izin vermenizi ister.

-Tarot kartlarını seçerken Kupa 9 karşınıza çıktıysa, dileklerinizi gerçekleştirecek kartı seçmiş bulunuyorsunuz ve bu sizin için çok şey ifade eden bir şeyle ilgili duygusal ödüller anlamına geliyor. Bir Tarot açılımında otaya çıkan Kupa 9 amacınız ve hayatınızdaki insanlarla gerçek bir bağlantı vardır. Bir risk almış, çok emek vermiş ve belkide bedel ödemiş olabilirsiniz. Ne yaşamış olursanız olun, bütün bunlar sizin mutluluğunuz içindi ve Kupa 9 mutlu bir sonu hak ettiniz anlamına geliyor.

-Kupa 9, eylemlerinizin duygularınız etrafında döneceğini gösterir. Arzu ettiğiniz hayatı yaşamak ve kendinizle gurur duymak için dileğinizin gerçekleşmesi ile kendinizi o anda kaybetmeyi ifade eden bir Tarot Kartıdır.

-Kupa 9 Tarot Kartı, Bolluk, memnuniyet ve hayatın anlamının yaşamın keyfini çıkardığını hissetmek olduğundan bahseder. Ayrıca, olayların tamamlandığını ve sonuçta bir uyum ve denge unsuru bulunduğunu ve hayattan zevk almayı ifade eder. Dünyanın gidişatından memnun olmayan Kupa 8 gitti. Hayatın sunduğu tüm güzel şeylerden, yemek, içmek ve konfordan zevk aldığınızı ifade eden Kupa 9 hayatınıza geldi. Çünkü, Kupa 8'de ruhsal olarak tatmini yaşadınız ve Kupa 9'da yeni bir anlam ve yeni bir amaç için, keyif almak, kutlamalar ve şölenler yapmak ve konforu yaşamak için maddi dünyaya döndünüz.

-Kupa 9 Tarot Kartının üstündeki resimde, Ahşap bank topraklanmayı, üstünde oturan adamın kırmızı şapkası tutkusunu, mavi kumaş sağlık ve huzuru, sarı ayakkabılar gittiği yolun mutluluk, neşe ve enerji içinde olduğunu simgeliyor. Kupa 9 Kartı, astrolojik olarak Balık Burcu, Arkana Majör Kartlarından Kader çarkı ve jüpiter gezegeni ile sembolize edilir.

-Bir aşk ve duygularla ilgili Tarot açılımında Kupa 9, istediğinizi elde etmeyi ve kendinizi iyi hissetmeyi anlatır. Eğer, bekarsanız Kupa 9 sizi derinden tatmin eden bir sevgiye sahip olduğunuzu gösterir ve mutlu olduğunuz anlamına gelir.

-Bir kariyer Tarot açılımında Kupa 9, genelde gururlu bir işletme sahibi işaret eder. Her hangibir konunun nasıl sonuçlacağını merak ediyorsanız, cevabı güçlü bir "Evet"tir. Kupa 9, yüksek benlik saygısına sahip olma, etrafındakiler tarafından örnek gösterilme ve takdir edilmenin kartıdır. Eğer, Kupa 9 birisinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ettiğinizde karşınıza çıktıysa, bu onun hayatına yaşama sevinci ve mutluluk getirdiğiniz ve kendisini iyi hissettirdiğiniz anlamına gelir.

-Kupa 9 kişileri kutlamaları ve birisini şımartmayı seven, özgüveni yüksek, hayattan fazlasıyla zevk alan kişilerdir. Her zaman istediklerini elde ediyor görünen, kaygısız insanlardır. Kendilerinin çok seksi olduğunu ve diğerlerininde seksiliğini ortaya çıkardıklarını düşünürler. Kupa 9 kişilerinin en önemli özellikleri, hayatta en çok tatmin edici şeylerin küçük şeyler olduğunu bilmeleri ve 9 tane ördeği bu küçük şeylerle besleyerek aslında kendilerine yatırım yaptıklarının bilincinde olarak kazanmalarıdır.

-Kupaların 9'lusu numerolojik olarak 49 ve dolayısıyla 4 sayısıyla ilgilidir. 4 rakamı dönüşümü, sorumluluğu ve sıkı çalışmayı ifade eder. Onun enerjisi tüm seviyelerde uğurlu bir memnuniyet döngüsü getirir.

-Bir Tarot açılımında görünen 2 adet Arkana Minör 9 Kartı ev veya adres değişikliği, 3 adet 9'lu kart iyi şanslar ve beklenmedik sürprizler, 4 adet 9'lu kart en parlak umutlarınızın, hayallerinizin ve dileklerinizin gerçekleşeceğini gösterir.

-Bir Tarot açılımında etrafı Arkana Majör Kartlarıyla çevrili Kupa 9'lu planlarınızın istediğiniz gibi yürüyeceğini ve sıkı çalışmalarınızın ödülünü alacağınıza dair bir mesajdır. Arkana Majör Kartlarının mesajları öncelikli olarak dikkate almalıdır. Çünkü, bunlar başarılarınızın hangi alanlarda ve nasıl gerçekleşeceğine dair bir ipucu, bir göstergedir.

-Ters Konumda Kupa 9 Kartı, kendini beğenmişlik, kibir ve yanlış iyimserlik içinde olduğunuzu gösterir. Ayrıca, durumların sandığınız kadar güvenli olmadığı ve arkadaşlarınızın içten ve samimi olmadığını da ifade ediyor olabilir. Belkide, istediğiniz şeye sahip olacaksınız, fakat ne istediğiniz konusunda objektif ve pozitif olup olmadığınız, gerçekten istediğinizin bu olup olmadığı konusunda bir uyarıdır.

-Ters Konumda Kupa 9, diyet ve yaşam tarzı seçimlerinizle ilgili küçük bir hastalığa veya tükenme hissine işaret eder. Genelde bu kart diyet ile ilgili sağlık sorunlarını gösterir.

-Ters Kupa 9 Tarot Kartı, danışan kişinin istediğini elde edemeyeceğini anlatır.  Genellikle yaşam tarzı seçimleri nedeniyle aile ve arkadaşlar dağılıyor olabilir. İlişkilerde parçalanmayı ve ayrılığı işaret eder. Ayrıca, bolluğun, aşırı israf ve aptalca cömertlik yüzünden mahvolduğunuda gösterebilir. 9 Adet bardak ters çevrilince içindeki mutluluk döküldü ve geriye acı kaldı anlamına gelir.

-Ters Konumda Kupa 9 Kişileri, aşırı düşkünlük sorunları olan ve zevkin acıya dönüştüğü boş bir hayat yaşayan birini ifade eder. Bu sağlıksız yaşam tarzına alışkanlıkları olan kişi genellikle obezdir ve bağımlılıklarla ilgili sorunları vardır. Genelde, kendisini hiç sevmeyen, çevresinde saygı görmediği için haz almaya yönelmiş, kolay aldatılabilen kişilerdir. Bu kişiler para konularında gevşek oldukları için çevresinde arkadaş sahibi olan kişilerdir. Gerçek dostlukların ve ilişkilerin ne üstüne kurulduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktur ve anlatsanda anlamazlar. Manevi güçleri yok denecek kadar azdır. Onlar, sadece paraya tapan, yaşamları materyalizme ve dünyevi zevklere dayanan mutsuz insanlardır.


KUPA 9 KOMBINASYONLARI

Kupa 9 + Sihirbaz: Bir performans sanatları şirketi.

Kupa 9 + Güç: Başarılı bir evlilik.

Kupa 9 + Güneş: Yeni ve mutlu bir ilişki.

Kupa 9 + Yargılama: Kariyer gelişimi.


Kupa 9 + Tılsımların ası: Güzellik endüstrisi.

Kupa 9 + Tılsım 2: İş yerinde eğlenmek.

Kupa 9 + Tılsım 3: İş tatmini.

Kupa 9 + Tılsım 5: İhtiyacı olan birine yardım etmek. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelebilir. Bu kart kombinasyonu aynı zamanda gerçek bir arkadaşı da gösterebilir.

Kupa 9 + Tılsım Uşak: Birini şımartmak (veya şımartılmak).

Kupa 9 + Tılsım şövalyesi: Başarılı bir kariyer değişikliği.

Kupa 9 + Tılsım kraliçesi: Başarılı ev işi.


Kupa 9 + Asa Ası: Yeni bir girişim. Aynı zamanda mutlu bir hamilelik anlamına da gelebilir.

Kupa 9 + Asa 3: İşyerinde özgürlük.

Kupa 9 + Asa 5: Yaratıcı bir grup.

Kupa 9 + Asa 9: Varlıklarınızı ve işinizi koruma. Kariyerini savunmak.

Kupa 9 + Asa Uşak: Sosyal medyada başarı. Güçlü bir kişilik.


Kupa 9 + kılıç 4: İyi bayramlar. Meditasyon.

Kupa 9 + kılıç 7: Başarılı pazarlama.

Kupa 9 + kılıç 8: Görüntü yönü. Moda.

Kupa 9 + Kılıç Uşak: Pürüzsüz bir konuşmacı. Erken başarı.


Kupa 9 +Kupa Ası: Gururlu bir an.

Kupa 9 + Kupa 2: İstediğinizi elde etmek. Bir ilişkide istediğini elde etmek. Başarılı bir ilişki.

Kupa 9 + Kupa 3: Güzellik endüstrisi.

Kupa 9 + Kupa 4: Yazılım, uygulamalar, programcı/programlama.

Kupa 9 + Kupa 5: Başarılı danışmanlık. Başarılı kurtarma Bir danışma memuru. Bir durumu aşmak. Bir ilişkiden iyileşme ihtiyacı.

Kupa 9 + Kupa 6: Ebeveynlik. Mutlu bir çocuk.

Kupa 9 + Kupa 7: Web siteleri. Çevrimiçi profiller.

Kupa 9 + Kupa 8: Bir köşeyi dönmek.

Kupa 9: İstediğinizi elde etmek. Bütün parçalar birleşiyor.

Kupa 9 + Kupa 10: Şöhret ve servet. Mutlu bir aile.

Kupa 9 + Kupa Prens: Pozitif ve eğlenceli bir insan. Başarılı bir röportaj, toplantı, sunum veya seçmeler.

Kupa 9 + Kupa Şövalye: Bir kariyerde istediğinizi elde etmek.

Kupa 9 + Kupa Kraliçe: Psişik bir şifacı. Topluluk önünde konuşma.

Kupa 9 + Kupa Kralı: Bir CEO.  Bazen, başarılı bir iş, bazen yüksek rütbeli bir subay anlamına gelir.



KUPA 10,RAHIBE ve KILIC 10
KUPA KRAL, KULE, ASA 4, KILIC 7, ASA KRALICE

Yorumlar