GUC KOMBINASYONLARI (2)


-Tarot'ta Güç Kartı birçok fiziksel ve zihinsel dayanıklılık durumlarını gösterir. Gücümüzün farkında olmak, öz kontrol, sabır ve tarafsızlık bu kartın temel anlamlarını oluşturur. Bu özelliklerin herbiri tek tek ve bir bütün olarak ruhsal kalitenin güce yansıtılmasıyla ilgilidir. Bu kartın diğer Arkana Majör kartlarıyla oluşturduğu kombinasyonlarda anlamı değişebilir.

=GÜÇ ve APDAL kombinasyonu macera arayan birini gösterir. Bu kişi ne aradığını ve ne istediğinin tamamen bilince olarak yoluna çıkabilecek engellere rağmen geleceğe yürümeye hazır kişidir. Ancak, bunu neden yaptığının bilincinde ve gücünün farkındadır. Yani, bu kombinasyonda riskleri göze almak başarıya götürür anlamına geliyor. Apdal kişisi bu kombinasyonda içsel ve fiziksel gücünü kullanırken inandığı şeylere sadık kalarak kararlılıkla ilerleyecektir.

-Aşkta bu kombinasyon kişinin yaşam yolunu keşfetmeye hazır olduğunu veya romantik bir yola girmek istediğini gösterebilir. İş hayatında hedefi belli, ancak nasıl ulaşacağı konusunda rehberliğe ihtiyacı olan, potansiyel bir iş ortağını temsil eder.

=GÜÇ ve SİHİRBAZ birleşimi kişinin kendisi ve çevresi üzerinde güç ve kontrol sahibi olabileceğini gösterir. Çünkü, bu kişi olayları durumları ve koşulları istediği gibi yaratma gücüne sahiptir. Ancak, buna rağmen bazan etrafta gerçekten neler olup bittiğinin farkında olmadığı ve gerçekleri görmediği anlamına da gelebilir. Sihirbazın kendisinin yenilmez olduğuna inanması, büyüklüğü ve karizması onun gölge taraflarını ve bazı kusurlarını ortaya çıkarabilir.

-Bu kombinasyon bir aşk açılımında kişinin amacı için çekici ve etkileyici olduğunu gösterir. Ancak, dikkatli olmazsa manipülasyonlara kurban gidebilir. Çalışma hayatında herkesin liste başında çalışmak isteyebileceği birisi olmak isteyen kişinin o noktaya ulaşmak içinherşeyi göze aldığını gösterir.

=GÜÇ ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonu açık sözlü, güçlü iradeli veayakları yere sağlam basa bir kadını temsil eder. Bu kişi başkalarının sözlerinin körü körüne peşinden gitmez. Tam tersine birşeyler meydana getirmek için kendi öz gücünü kullanır. Bu kart bazanda, mücadele sürecinde kendini kaybetmeden talimatları yerine getiren iddialı bir kişiyi gösterebilir.

-Aşk söz konusu olduğunda, kişinin hayatta çok yüksek ve çok doğrudan hedefleri olduğu anlamına gelir. Buda ilişkilerde taliplerini zorlayacağını ifade eder. Ancak, bir kez üstesinden gelirseniz sadık bir eşiniz olacaktır. İş hayatında bu kombinasyon, toplum üzerinede etki yaratmak, etkinlikler düzenlemek veya insanlara rehberlik etmek isteyen birini gösterir.

=GÜÇ ve İMPARATORİÇE'nin gücü birleştiğinde ruhsal gücünüzün maddi dünyanın gücü ile birleştirdiğiniz anlamına gelir. Bu kombinasyon çok hırlı ve aynı zamanda insanların dikkatini çekmek için kullanma yeteneğine sahip birini gösterir. Güç ve İmparatoriçe genellikle iş dünyasında kişinin güçlü bir liderlik potansiyeline sahip olduğunu ve sesini duyurmak istediği anlamına gelir.

-Aşk hayatında birlikteliğinizin kıymetini bildiğiniz ve daha azına razı olmacaksınız anlamına gelir. Bu ilk anda korkutucu gibi gelsede bir kez dengeyi sağladığınızda ilişkide gücünüz durdurulamaz bir güç haline gelcektir.

=GÜÇ ve İMPARATOR kombinasyonu güç kazanmak ve maddi zenginlik oluşturmak isteyen birini gösterir. Kişi zirve için çalışıyordur ve onu hiç kimse durduramayacak. Bu kişiler genelde bağımsız hareket ettikleri için, istedikleri herşeyi elde ederler.

-Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon, mutlu aile bağlarını veya aileyi büyütme ihtiyacında olan birini gösterir. İş dünyasında bir gruba liderlik ederek servet kazanmak isteyen ve ekibinin değerini bilen birini anlatır.

=GÜÇ ve BÜYÜK RAHİP, danışan kişinin fikirlerini açık bir şekilde iletebildiği ve aynı zamanda iyi niyetli olduğu anlamına gelir. Çünkü, kişi kendisinin ve diğerlerinin neye ihtiyacı olduğu konusunda adil bir şekilde düşünme ve yargılama yeteneğine sahiptir. Bu ilişkilerde talepkar olabileceği anlamına gelsede, gücü anlaşıldığında durdurulamaz. Bu özellikler, işletişim ve başkalarını yönetebilme becerisine sahip olduğunuz bir çalışma ortamında da görülebilir.

=GÜÇ ve AŞIKLAR, Arkana Majör Kartları içinde güçlü bir kombinasyondur. Çünkü, bu kombinasyon kendi kurallarına göre hayatı yaşayan birini ifade eder. Bu kişi başkalrını umursamıyor gibi görünebilir. Acak, sorunlar karşısında kendi yöntemleriyle mücadele eder ve başa çıkabilir.

-Aşk hayatında bu kombinasyon, genellikle mantıktan ziyade içgüdüleriyle hareket eden birini gösterir. İş hayatında bu kart genelde hızlı karar verme becerisine sahip bir girişimcinin başarılı olduğunda ortaya çıkar.

=GÜÇ ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu yeteneklerinizi kullanarak zorluklarla yüzleşme yeteneğini temsil eder. Aynı zamanda çok kararlı ve ne pahasına olursa olsun kazanmak için herşeyi yapan birini gösterir. Aşk söz konusu olduğunda bu kombinasyon güvenmekte zorluk çeken birisini gösterir. Ancak, sizin kendisi için değerli olduğunuza karar verdiğinde kaybetmemek için acımasız olabilecek birine dönüşebilir. İş ve kariyer yaşamında birçok yeteneğe ve başarıya sahip, servet inşa edebilecek bir kişiden bahseder.

=GÜÇ ve ADALET kombinasyonu çatışmaları idare etmesi gereken birisini temsil eder. Çok ikna edici olabilecek bu kişi çatışma zamanlarında arabulucu ve müzakereci rolünü üstlenir. Aşkta ve ilişkilerde eşi veya ortağı için en büyük adımı atmaya istekli olduğunuzu, ancak önce takdir görmeniz gerektiğini ifade eder.

=GÜÇ ve HERMİT kendi kendine yeten ve ne yapacağının söylenmesinden hoşlanmayan birini gösterebilir. Bu kişi genelde başkalarına güvenmez ve kendi sorunlarını kendi çözer. Bu kombinasyon çalışma hayatında kendi başına çalışarak başarılı olmak isteyen, ancak grup ortamında çalıştığında zorluk çeken birinden bahseder.

=GÜÇ ve KADER ÇARKI, genelde kendisi için en iyi fırsatları gören, bunlardan nasıl faydalanacağını bilen ve risk almayı seven kişilerden bahseder. Aşkta, genelde kararsız olduğunuz anlamına gelsede, doğru kişiyi bulduğunuzda doğanız gereği ilişkinizin sarsılmaz olacağı anlamına gelir. Bu kombinasyon iş ve kariyer yaşamında hangi yöne gideceğinizi bulma konusunda oldukça zor kazanılabilen bir ustalığa sahip olduğunuzu gösterir.

=GÜÇ ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu istediğini elde etmek için kendini feda eden birini temsil eder. Aşkta, ilişki sürecinde kendini feda eden davranışlar içinde olsada partnerini memnun edecek zor kararlar verebilir. Çalışma hayatında bu kombinasyon, insanların neyi feda edebileceğini çok iyi bildiğinizi gösterir.

=GÜÇ ve ÖLÜM güçlü, ancak çok baskı yapıldığında karanlık bir itirafta bulunacak birini ifade eder. Aşk söz konusu olduğunda, hayatında bir kez aşık olan birisinin ne olursa olsun ilişkisinden ve duygularından vazgeçmeyeceği anlamına gelir. Çalışma hayatında fırsatları ve kullanma becerisine sahip vizyon sahibi birini gösterir.

=GÜÇ ve İTİDAL kombinasyonu enerjisini nasıl kullanacağını çok iyi bilen ve bir karar verdimi onu hiçbir kuvvetin durduramayacağı bir kişiyi gösterir. Bu kişiler tabiri caizse demir tavında dövülür atasözünün tam karşılığını yerine getirme yeteneğine sahiptir.

-Aşkta çok sabırlı ve ikna edicidirler. Ancak, ciddi olduğunda ondan kaçamazsınız. İş ve kariyer hayatında durumu kontrol altında tutma yeteneği gelişmiş kendi kendini yönetme enerjisine sahip kişilerden bahseder.

=GÜÇ ve ŞEYTAN, çok çalışkan kişilerin hayatının kontrolünü eline alma zamanını gösterdiği gibi, hedefine ulaşmak için insanları nasıl kullanacağını çok iyi bilen birinide gösterebilir.

-Bu kişiler genelde pratik ve pragmatiktir. Duygusal dalgalanmalara değil somut sonuçlara odaklanırlar. Aşkta güçlü duygulara sahip olan bu kişiler zorluklardan yılmaz. İş hayatında ise, korkulacak birşey olmadığı halde koşullar tarafından ken dırılmış bir kişinin tehditkar davranışlar içinde olduğunu gösterir.

=GÜÇ ve YIKILAN KULE kombinasyonu şaşırtıcı derecede savunmasız ve gelişen olayların insafına kalmış bir kişiyi ifade eder. Bu kişilerin genelde yabancılardan etkilenmeleri birçok soruna sebep olabilir. Bu kişiler aşkta savunmasızdır ve üzerlerinde kontrol sahibi olmak isteyenler tarafından kolayca manipüle edilebilirler.

=GÜÇ ve YILDIZ kişinin kendisini ifade etmeye büyük potansiyeli olduğunu ifade eder. Çoğu zaman kişinin korkudan paniğe kapılabileceğini, acak her zaman harekete geçmek için anını bekler. Aşkta kişinin duygularını eşiyle paylaşmaya hevesli olduğunu ve eğer, bunun takdir edilmediğini sezerse kötü hissedeceğini gösterir.

=GÜÇ ve AY kombinasyonu zor durumda olan ve insanlardan kolay etkilenen birisinin davranışlarını nasıl kontrol altında tutacağını bilmediğini gösterir. Bu kişilerin genellikle kendilerine rehberlik edecek ve onu destekleyecek birisine ihtiyaç duyar. Aşk ve ilişkilerde partnerinizin sizinle dalga geçiyor olabileceği anlamına gelir. Karşınıza bu kombinasyon çıktığında iş hayatınızda asla önemli kararlar almayın.

=GÜÇ ve DÜNYA kombinasyonu heyecan verici bir proje karşısında gerektiğinde kişinin potansiyelini maksimuma çıkarmak için büyük potansiyele sahip olduğunu ve aynı zamanda karşı konulmaz olduğunu gösterir. Aşkta bu kişiler her zaman ilk adımı atmak için doğru zamanı bulur. İş hayatında ise çok güvenilirdir.

=GÜÇ ve YARGILAMA kombinasyonu çok güçlü ve kararlı olduğunuz anlamına gelir. Yeteneğinizi tam olarak ifade edebilirseniz hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Hatat, bazan, yapılacak şey için çok fazla zaman harcamanıza bile gerek kalmaz. Ancak, bunu için başarının peşinden koşmamaya dikkat edin.

=GÜÇ ve DÜNYA bütün kombinasyonlar içinde en olumlu sonucu gösterir. Bu kombinasyon yeteneğinizi açığa çıkarmanıza ve beceriniz için başkaları tarafından takdir edilmenize olanak sağlıyacak bağlılık ve kararlılık potansiyeline sahip olduğunuzu ve aynı zamanda hayallerinizi kararlılıkla takip eden iyi bir lider oşduğunuzu gösterir. Bu, sonunda hayattan ne istediğinizin tam olarak farkına vardığınızı gösterir. Ancak, başkalarının sizi çok fazla şartlandırmamasına dikkat edin.

Yorumlar