ASILMIŞ ADAM KOMBINASYONLARI (2)




Asılmış Adam, daha yüksek bir iyilik için, kendi parçalarından fedakarlık eden birini veya bir mola verme zamanını gösterir. Bu kişiler çatışmayı sevmediklerinden, başkalarını dengede tutmak ve mutlu etmek için yükün çoğunu taşırlar ve kendileri için ya hiç birşey yapmazlar, ya da çok az şey yaparlar.

=ASILMIŞ ADAM ve APDAL kombinasyonu kişinin yolculuğa devam edip etmeyeceği ile ilgili karar verme zamanını gösterir. Hayatınızda bir dönüm noktasında bulunuyorsanız. Apdal'ın iç sesi doğru kararı almanıza yardımcı olacaktır. Eğer, bir yol ayrımında bulunuyorsanız yaşamınızı yeniden inşa etmeniz için hangi yolu seçmeniz gerektiği konusunda Apdal'ın hislerine güvenebilirsiniz. Aşk hayatında bu kombinasyon ilişki için bir fedakarlık yapmanız gerektiğini aksi takdirde yol ayrımına geldiğinizi ifade eder. İş hayatında ise, yaratıcılığınızın ve çalışmalarınızın baskı altında olduğunu ve durumda daha ne kadar devam edebileceğinizi düşünmek için bir mola vermenizi tavsiye eder.

=ASILMIŞ ADAM ve SİHİRBAZ kombinasyonu genelde içsel sezgi ve bilgelikle ilişkilendirilir. Bu eşleşme, sezgilerinizin doğru karar vermek için size rehberlik edeceğini gösterir. Bu kombinasyon ilişkilerde partnerler arasında derin bir duygusal bağlılık olduğunu ifade eder. Ancak, aynı zamanda çok savunmasız olmamanız gerektiği konusunda bir uyarıdır. İş ve kariyer hayatında ise, kişiyi dar bir zihniyete takılıp kalmaması hakkında uyarır.

=ASILMIŞ ADAM ve BÜYÜK RAHİBE, eşleşmesi genellikle fedakarlık ve kararverme ihtiyacı ile ilişkilidir. Aşk hayatında tüm seçenekleri değerlendirerek ilişki için fedakarlık yapıp yapmamaya karar vermeniz gerektiğini ifade eder. Kariyer ve finans hayatında bağlantılarınız, ödemeleriniz ve atacağınız imzalar konusunda dikkatli olmanız konusunda bir uyarıdır.

=ASILMIŞ ADAM ve İMPARATORİÇE kombinasyonu bazan bir fedakarlıkla ilgiliyken, bazanda tutku eksikliğini gösterebilir. Bunun dışında, karar verirken çok aceleci davrandığınızı anlamak için geri adım atmanızın en doğru hareket olacağını gösterebilir. Bu eşleşme, ilişkinin iyiliği için aşkta fedakarlık yapmakla ilgilidir. Çalışma hayatında ise katı bir şekilde değişime direnmektense, esnek olup uyum sağlamanızı tavsiye eder.

=ASILMIŞ ADAM ve İMPARATOR, genel durumunuzda ilerlemek veya hedeflerinize varmak için fedakarlık yapmak gerektiğini ifade eder. Aşkta ilişkiyi canlı tutmak için sizin ve eşinizin fedakarlık yapması gerektiğini ifade eder. İş ve kariyer hayatınızda tüm davranışlarınızın sorumluluğunu almak gereğini anlatır.

=ASILMIŞ ADAM ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu manevi bir inanç krizden bahseder. Ruhsal yaşamınızla ilgili hayal kırıklığına uğradınız veya fikirnizin ne olması gerektiğinin söylenmesinden bıktınız anlamına gelir. Size söylenenlere inanmıyorsanız araştırmalı ve araştırmalarınız üzerinde düşünmek için zaman ayırmalısınız. Bu kombinasyon, ilişkilerde geçmişte büyük bir inançla yaptığınız seçimlerinizin eleştirildiğini hissettiğiniz zamanlarda karşınıza çıkar.

=ASILMIŞ ADAM ve AŞIKLAR kombinasyonu çoğunluğun fikrine katılmamanız konusunda bir uyarıdır. Bulunduğunuz durumda bir mola verin ve iç sesinize kulak verin. Doğruluğuna inanıyorsanız tek başınıza kalsanızda topluluk kararına uymayın. Bu kombinasyon ilişkilerde eşinizin sözünü tutacağı anlamına gelir. İş hayatında, kime güvendiğinize dikkat edin, aksi taktirde kariyer hayatınız veya finansal durumunuz taklaya gelebilir.

=ASILMIŞ ADAM ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu genellikle pişmanlıkla ilişkilendirilir. Bu sebeple, bu eşleşme ile karşılaşırsanız sizi rahatsız eden konu karşınıza dikildiğinde hatayı nerede yaptığınızı bulmaya çalışın. Asılmış Adam ve Savaş Arabası aşkta savaşmak zorunda kalacağınızı gösterir. Çalışma hayatında aceleci kararlar vermekten kaçınmanızı tavsiye eder.

=ASILMIŞ ADAM ve GÜÇ kombinasyonu eskiyi bırakıp yeniyi kucaklama zamanını gösterir. Aşkta hayal kırklığına uğradıysanız ve aradığınızı bulamadıysanız. Partnerinizden vazgeçme zamanını ifade eder. İş hayatında inat etmeyi bırakın, değişime ve yeniliklere açık olun.

=ASILMIŞ ADAM ve HERMİT birleşmesi genellikle ani ve aceleci kararlardan kaçınmanız için bir uyarıdır. Mantığınızın sesini dinleyin. Çünkü, hata yapmamanız için sizi uyaracaktır.Çalışma hayatınızda da dedikodulardan uzak durmalısınız.

=ASILMIŞ ADAM ve KADER ÇARKI kombinasyonu sizi kumarın tehlikelerine karşı uyarır. Paranızı nereye gittiğine dikkat edin. Finansal konularda risk almayın. Bu kombinasyon aynı zamanda değişimle ilgili olduğu için, hayatın size sunduklarını kabul etmenizi tavsiye eder.

=ASILMIŞ ADAM ve ADALET, haksız yere suçlanmaktan kendinizi korumanızı önerir. Bundan kaçınmak için iş veya ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Çünkü, iyi niyetinizi kötüye kullanmak isteyen biri, bir dolandırıcı veya sizinle dalga geçen birisiyle karşı karşıya kalmış olabilirsiniz.

=ASILMIŞ ADAM ve ÖLÜM kombinasyonu kendinizi kapana kısılmış gibi hissettiğiniz ve çıkmazlara girdiğinizi hissettiğiniz bir dönemden geçtiğinizi ifade eder. Özgürlüğünüzün ve gücünüzün sınırlarını zorlamayın. Genelde gidişata bir ara verin ve bu dönemde önemli kararlar almaktan kaçının.

=ASILMIŞ ADAM ve İTİDAL, geçmişe tutunmaya devam edemezsiniz. İlerlemek istiyorsanız, kendinizi bırakın ve iyileşmek için kendinize zaman tanıyın. Aşk hayatında geçmişten birine tutunduğunuz ve sarıldığınız anlamına gelir. Başarı, ancak eski yöntemleri bırakıp yeniliklere uyum sağladığınızda gelecektir.

=ASILMIŞ ADAM ve ŞEYTAN kombinasyonu başka birisinin hayatınızı kontrol etmesine izin vermemeniz konusunda sizi uyarıyor. Aşk ve ilişkilerde eşiniz başka birisini size tercih ediyor olabilir. Bu durumda eli güçlü olan ve haklı taraf sizken haksız duruma düşmemeye dikkat etmelisiniz. İş hayatında, çevreniz yalancı ve seviyesi düşük kişilerle çevrili olabilir ve kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ya da, zorba bir ortağa sahip olabilirsiniz. Güçlü durumda olduğunuz için baskılandığınızın farkına varın ve karşı tarafa taviz vermeyin. Alnınızın akıyla bu engelleri aşacaksınız.

=ASILMIŞ ADAM ve YIKILAN KULE kombinasyonu muhtemel bir ihanetle ilişkili olabilir. Aşkta eşinizin sadakatsiz olduğunu gösterdiği gibi, iş hayatında meslektaşlarınız sizi bunaltıyor olabilir. Her 2 durumda da yaklaşmakta olan bir savaşa kendinizi hazırlayın.

=ASILMIŞ ADAM ve YILDIZ, çevrenizdekilere yabancılaştığınızı hissettiğiniz anlamına gelir. Bu kombinasyon aşk hayatında sır saklamanız konusunda bir uyarıdır. İş ve kariyer hayatında bir tehlike işaretidir. Sizi sevenlerin tavsiyelerini göz ardı etmeyin.

=ASILMIŞ ADAM ve AY birleşmesi, birgün mutlaka ortaya çıkacak sırlardan kaçınmanızı söyler. Eğer, bir sırrınız varsa ortaya çıkmak üzere olduğunu ifade eder. Aşk hayatında eşlerden birinin diğerine açıklamadığı bir sırrı olduğu anlamına gelir. İş hayatınızda bütün sırlarınızın ve yalanlarınız ortaya çıkacağını anlatır.

=ASILMIŞ ADAM ve GÜNEŞ bir ara vermenizi, anlamsız birşey yapsanız bile başkalarının görüşlerini görmezden gelmemek size hiç birşey kaybettirmez. Aşk hayatında yoğun çalışmalarınız yüzünden eşinizi ihmal ettiğinizi gösterir. İş ve kariyer yaşamınızda başkalarının sizin için ne düşündüğü hakkında endişelenmeyi bırakın ve doğru bildiğiniz yolda ilerlemeye devam edin anlamına gelir.

=ASILMIŞ ADAM ve YARGILAMA kombinasyonu korku içinde yaşamayı bırakmanızı tavsiye ediyor. Geçmişteki hatalarınızı kulağınıza küpe yaptınız ve şimdi kendinizi affetmenin zamanı geldi. Aşk hayatında bu kombinasyon bir uyarı işaretidir. Kendinizi suçlu hissettiğiniz bir döngüde sıkışıp kaldığınızı ve çıkmazlara girdiğinizi gösterir.

=ASILMIŞ ADAM ve DÜNYA kombinasyonu ihtiyacınız olan herşey elinizin altında olduğu halde yinede tereddüt ettiğinizi gösterir. Aşk hayatında gayretleriniz ve fedakarlıklarınız ilişkinize çok olumlu yansıdı ve ödülünü aldınız. Sevdiğinizin ve aşkınızın peşinden gittiğiniz ve mutluluğunuza sahip çıktığınız için kendinizle gurur duyuyorsunuz. İş hayatında mola vermeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.


TERS ASILMIS ADAM,IMPARATORICE ve YIKILAN KULE

21- DUNYA KOMBINASYONLARI (2)

Yorumlar