BUYUK RAHIBE ve AY KOMBINASYONU




-Tarot açılımlarında ortaya çıkan Büyük Rahibe ve Ay kartları, şu anda bilmediğiniz, ancak bilmeniz gereken şeyler olduğunun mesajını verir.

-Tarot destesi arkana majör kartları içinde, bu 2 kartın birlikteliğinden daha sezgisel bir kombinasyon yoktur. Büyük Rahibe kartının Ay kartının kızı olduğunu söyleyenler de vardır.

-Büyük Rahibe ve Ay tarot kombinasyonu, olaylara sislerin ardından bakmak ve yanlış algılamalar, bilinçsiz sezgiler ve bilinçsiz iç sesiniz konusunda sizi uyarır.

-Ayrıca, bu kombinasyon ortaya çıktığında hamilelik çok güçlü bir olasılıktır. Ancak, bir nedenden dolayı anne muhtemelen babadan bile bunu gizliyor olabilir.

-Büyük Rahibe ve Ay tarot kartları her ikisi de dişil enerjiyi temsil eder. Büyük Rahibe gizli bilginin kartıdır. Ay kartı ise, genelde gizli düşmanlık ve karanlık konular hakkında bir uyarı olarak ortaya çıkar.

-Büyük Rahibe ve Ay, korktuğunuz şey veya gizli düşmanlarınız hakkında gizli bilgiyi sezgilerinizle alabileceğinizi temsil eder. Bu kombinasyon karşınıza çıktığında, sezgilerinizin sizi her zaman gerçeğe ve doğru çözüme yönlendireceğine güvenebilirsiniz.

-Ay tarot kartında bahsedilen, illüzyonlar, görüntüler, korkular, rüyalar, ilham ve delilik, vahşi ve kontrolsüzdür. Büyük Rahibe ise tüm bunları gözden geçirir, nelerin gerçek ve nelerin gerçek olmadığını belirler.

-Bu kombinasyon, rüyalar, vizyonlar, duygular veya benzeri şeylerin gündeminizi işgal edeceğini, sezgilerinizin her zamankinden daha da güçlü çalıştığını ifade eder.

-Büyük Rahibe ve Ay kombinasyonu, derin gizemler, büyük sırlar ve kasıtlı olarak karartılan şeyler anlamına gelir. Muhtemelen değer verdiğiniz birisi sizden çok önemli bir şeyi saklıyor, hatta belki de gerçeği öğrenmemeniz için yollarınıza kasıtlı olarak cam kırıkları ve engeller koyuyor olabilir.

-Ay kartındaki vahşi bölge, hem gölgeler ve illüzyonlar hemde vizyonlar ve hazinelerle doludur. Ancak, Ayışığı hangi yolu izleyeceğinizi bilmek için yeterli olmadığından, bilmediğiniz bu diyarda kaybolmak kolaydır. Sadece Büyük Rahibe arzu ettiğiniz vizyonlara ve hazinelere giden yolu bilir.

-Büyük Rahibe ve Ay kombinasyonu, bilmediğiniz bu diyarı dolaşırken gizli güçler tarafından kullanılmamak için dikkatli olmanızı ve sezgilerinizin rehberliğinde karanlık bölgeden çıkmanızı tavsiye eder.

-Bu kombinasyonun asıl mesajı, meselenin gerçeğini aslında bildiğinizi göstermektir. Özellikle, çözümsüz gibi görünen gerçeklerin doğru çözümünü, ruhsal olarak hissettiğinizi hatırlatmaktır. Durum ne olursa olsun, kendinizi kandırmamanız konusunda sizi uyarmaktır.

-Büyük Rahibe ve Ay kartları her ikisi de gizem ve psişik yeteneklerle ilgilidir.
-Her ikiside Ay gezegeni ile sembolize edilir.
-Büyük Rahibenin arkasındaki sütunların arkasından öbür tarafa adım atarsanız, kendinizi Ay kartında bulursunuz. Çünkü, bu kartların arasındaki görüntüler birbiriyle bağlantılıdır.

-Ayrıca, Büyük Rahibe 2 rakamı Ay 18 rakamı ile temsil edilir. 2 artı 18 eşittir 20 rakamı, bizi Yargılama kartına yani kıyamete götürür. Bunun anlamı; İç sesinizin rehberliğinde hareket ederseniz başkalarının sizi kullanmasına izin vermemiş olursunuz.

-Ancak, sezgileriniz ve iç sesiniz size doğru yolda olmadığınızı söylediği halde, kendi kendinizi aldattığınızı kabul etmiyorsanız. Ay kartının karanlık tuzaklarına rağmen başarmanız mümkün olmayacaktır.

-Bir tarot açılımında karşınıza çıkan Ay Kartı, bazen danışan kişinin, olaylara bakış açısında ve yaşadıklarını değerlendirme şeklinde vahşi ve kontrol edilemez yanılgılar olduğunu gösterebilir.

-Bazen de, iyileşmek, iyileştirmek veya lanetlemek için kullanılan, sihirli bir gücü, büyü gibi şeyleri veya muhtemelen gizemli bir dini tarikatın gizli ritüellerini temsil edebilir.

Kara büyüyü gösteren birçok kart olmasına rağmen kara büyüyü en iyi gösteren tarot kart kombinasyonları şunlardır;

1. Ters Sihirbaz ve Şeytan.
2. Şeytan ve Asaların Kraliçesi kombinasyonunun karanlık enerjisi vardır.
3. Kılıç 10, Şeytan ve Ters Sihirbaz kombinasyonu.
4. Şeytan, Büyük Rahibe ve Ay kombinasyonu Gizlice korku yaratmak anlamına gelir.
5. Şeytan, Kılıç 8 ve Ters Sihirbaz kara büyü anlamına gelir

Yorumlar