APDAL KOMBINASYONLARI (2)



-Apdal kartı diğer kartlarla oluşturduğu kombinasyonlarda genellikle yanındaki kartın anlamını iyileştirir. Bu kartın hava ile ilişkisi tesadüfi değildir. Çünkü, bu kart genellikle yeni başlangıçları ve değişiklikleri sembolize eder.

-Apdal, içgüdülerinize güvenebileceğinizi ve yeni yollarda başarılı olabileceğinizi öngörür. Bununla birlikte, bazı kombinasyonlar Apdal'ın zayıf yönleri yüzünden olası tuzaklara karşı savunmasız olduğunu vurgular. Bu kartın etrafındaki kartların önerilerini dikkate alarak karar vermeniz önemli olacaktır. 

-Apdal kartını diğerlerinden ayıran şey yaşam yolculuğunu temsil etmesidir. Apdal, Dünya kartına ulaştığında her türlü başarı ve mutluluk anlamına gelir.

=APDAL ve SIHIRBAZ kombinasyonu, daha iyi bir şeye değişimi temsil eder. Bu kombinasyonda yeni bir yolculuğa çıkmak üzere olan Apdal hayatınızı kökten değiştirebilir. Yeteneğinizi en büyük projelerde kullanma fırsatı bulacaksınız ve muhtemelen yakaladığınız bu fırsatlarda güven sorunlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Bu kombinasyon size yüreğinizin sesini dinlemenizi ve kendinize güvenmenizi tavsiye eder. Başkalarının söylediklerini dinleyerek endişelenmeyi bırakın. Çevrenizi kendinizi iyi hissettiren insanlarla değiştirin. Çünkü, bir sonraki adım hayatınıza önemli ölçüde değişilikler getirecek.

-Apdal ve Sihirbaz kombinasyonu ilişkinizde veya evlilikte sizin için olumlu yönde gelişeceğini işaret ediyor. Geçmişe takılıp kalmayın. Sizi yeni bir hayata yönlendiren değişimi takip edin. Belkide tutkulu bir kişi hayatınıza girebilir.

-Apdal ve Sihirbaz iş hayatınızda seçimlerinizin öneminin önemli olacağına vurgu yapıyor. Gerçekten ne istediğinizi düşünün, sizi tatmin etmeyen aktiviteleri ve değersiz olan herşeyi bırakın. Bu kombinasyon yeni bir ilke ve prensip anlamına gelir. İç sesinizi dinleyerek kariyerinizde başarıyı garanti edecek fırsatlara odaklanın.

-Bu kombinasyon aynı zamanda,  bir iş teklifi, ikramiye veya yeni bir gelir anlamına gelebilir. Yatırımlarınıza dikkat edin. Belki paranızı değerlendirmenin yeni bir yolunu keşfetmiş olabilirsiniz. Ancak, siz genede tüm olasılıkları gözden geçirin. iyi düşünün ve hata yapmamaya gayret edin.

=APDAL ve BÜYÜK RAHİBE, her ikiside kendisini belirsiz bir ilişkiye borçlu hisseder. Her ikiside bilinç dışı boyutunda ilkelerine bağlı kalarak takip eder. Bu sebeple, hayata farklı pencerelerden baktıkları için aralarında güçlü bir karşıtlık ortaya çıkabilir.

-Büyük Rahibe, ruhsal gelişiminizi tamamlayabilecek birisini ifade eder. Neyi başarmak istediğiniz konusunda fikirleri açıktır ve 2 taraf arasında karşılıklı güven vardır.

-Apdal ve Büyük Rahibe kombinasyonu, birbirinden çok farklı 2 arkana majör kartının anlamlarının karmaşık olmasının sebebi, aralarında zıtlıklar olmasıdır.

-Büyük Rahibe, özgüven sahibi, tam olarak ne istediğini bilen ve kendini sadece aklın yönlendirmesine izin veren kişidir. Apdal ise maneviyatına sığınan bir inancı takip eder ve bilinçaltı ilkelerini takip ederek olabilecek olana kendini teslim eder.

-AŞK ve İLİŞKİLERDE Apdal ve Büyük Rahibe kombinasyonu, yeni bir ilişki veya zaten var olan ilişkinizin derinleşmeye başladığını ifade eder. Ne istediğini bilen ve elde eden, yapıcı, sakin ve kararlı bir insanla uğraşmaktan mutlu olacaksınız anlamına gelir. Burada Büyük Rahibe, Apdal'a öğretecek çok şeyi olan, aynı zamanda bilgeliğini Apdal'a aktarmaya hazır hisseden ve el vermek isteyen olgun kişidir.

-Bu kombinasyon 2 kişinin deneyimlerini paylaşma armağanına sahiptir. Bu hem ruhsal hemde duygusal açıdan inanılmaz yararları olan bir paylaşım olacaktır.

-Bu kombinasyon karşınıza çıktığında, yaptığınız herşey çevrenizde olumlu bir yankılanma ve bir uyanış oluşturacak, iş hayatınızda meslektaşlarınız sizinle büyük bir bağlılık içinde çalışma eğiliminde olacaktır. Finansal olarak bir kriz içinde olsanız bile, durumu geniş bir perspektiften değerlendirdiğinizde çalışmalarınızın ödüllerinin gelecekte yolunuzda toplayacağınızı farkedeceksiniz. Şu anda paradan çok daha önemli saygınlık, memnuniyet ve avantajlar elde edeceksiniz. Ancak, gelecekte çok önemli rakamlarda gelişmeler gelirinize yansıyacaktır.

=APDAL ve İMPARATORİÇE kombinasyonunda, Apdal saflığı ve zerafati temsil ederken, İmparatoriçe herşeyi kontrol altında tutmayı bilen kadını temsil eder. Bu 2 karakter arasında uyum yoktur ve bu ikisi arasındaki her hangibir ilişki sorunludur. Ancak, biri olmadan diğerinin var oluşunu sürdürme olasılığı olmadığını da hatırlamak önemlidir. Apdal'ın masumiyeti ve doğallığı İmparatoriçenin sağlam yapılanmışlığına ve kurallarına ihtiyaç duyar.

-Apdal, tehlikeyle birlikte gelen mutluluklarla kendimizi duygusallığımıza bırakmamıza izin verir. Risk yoksa ödül yok, mutluluk yok. Bu 2 karakter arasında çatışma olsada, yine de hayatta ilerlemek için bizi ilgilendiren bazı riskleri almaya ihtiyacımız olduğunda birlikte ortaya çıkar.

-Apdal ve İmparatoriçe kombinasyonu aralarındaki ilişki bazan karmaşık olsada, aşk ve ilişkilerde uyumu yakalamanın mümkün olduğunu gösterir. Çünkü, endişelenecek bir konu kalmaması için. Aşk hikayenizin sonuna kadar götürebilmeniz için ilişkinin her yönünü nasıl ele alabileceğini çok iyi biliyor. Böylece, İmparatoriçe ilişkinizde ve aşk hayatınızda hiçbir yüzeyselliğe izin vermeyeceği ve her konuyla ayrıntılı olarak ilgileneceği için Apdal'a bunun keyfini çıkarmak düşüyor.

-Çalışma hayatında bu kombinasyon genellikle otorite sahibi ve büyük liderlik becerisine sahip kişinin macera düşkünlüğü onun çılgın biri gibi görünmesine sebep olabilir.

-Apdal ve İmparatoriçe cesur bir kombinasyondur. İlişkilerde ve çalışma hayatında risk alarak ve yeni şeyler deneyerek her zaman kalitede sıçrama yapmaya isteklidir. Bu kombinasyon ilişkilerde partnerlerin mutluluğu için ihtiyacı olan herşeye sahiptir. Pahalı hediyelere gerek olmadan birlikte vakit geçirmelerinden daha güzel bir hediye olamaz.

=APDAL ve İMPARATOR kombinasyonu, hayatının bir aşamasından diğerine geçerken, güven inşa ederek risk alan ve macera arayan bir kişi sembolize eder. Bu 2 kart çok farklı 2 insan tipini temsil eder. Biri genç, naif, deneyimsiz. Diğeri olgun, uyumlu, kendinden emin ve bilgedir. Bu 2 kişinin ortak tarafı ise dünyaya damgasını vurmak isteyen hırslı kişiler olmalarıdır.

-Apdal hayatı bir çocuğun şaşkınlığı içinde ve merak duygusuyla yaşamak isterken zekası ve gücüyle hayatı kontrol altında tutmak ister. Bu 2 karakterin birbirlerine ihtiyacı vardır. Ancak, kesinlikle çok farklıdırlar.

-Apdal, macera için iyi günlerinden vazgeçmeyi göze alırken. İmparator, sadece hayatına biraz coşku ister. Apdal, istediği şeyi istediği anda yapma  özgürlüğü isterken. İmparator, plansız programsız bir işe atlamanın onu yavaşlatacağını ve hedeflerine giderken zaman kaybettireceğini düşünür.

-Apdal ve İmparator aşk hayatında macera yaşamak için ideal bir kombinasyondur. Bu kombinasyonun sembolize ettiği kişiler, hem hayatlarında istikraraın bozulmamasını ister. Hemde yeni şeyler denemek için başkalarının alamayacağı risklere girerler. Öz güveni yüksek büyüyen bu kişiler, istikrarı zaten koruduklarından emin oldukları hayatlarında macera aradıkları anlamına gelir.

-Apdal ve İmparator kombinasyonunda kişi yolculuğunu yaptı, daha akıllı hale geldi ve şimdi sembolik bir baba figürü oldu. Dürtüsel tepki vermek yerine plan yapmayı ve plan dahilinde hareket etmeyi öğrendi. Finansal konularında istikrarlı kalmak ve risk almak arasında dengeyi kurabilen birini işaret eder. Bu kombinasyon bu 2 zıt gücü kullanmayı bilen kuvvetli bir kişiyi temsil eder. Apdal, sahip olduklarınızı kaybetmeden risk alarak harekete geçirirken, İmparator kişinin aldığınız bu risk esnasında istikrarı korumakla görevli tarafıdır. Bu kombinasyon karşınıza çıktığında yaşamınızda bir döngü tamamlanıp hayatın diğer tarafına geçerken, ipuçları sayesinde herşeyin yolunda gideceğinden emin olabilirsiniz.

=APDAL ve BÜYÜK RAHİP, başlangıçları, masumiyeti ve gençliği temsil eder. Saf, kaygısız ve maceracı Apdal, deneyim sahibi, bilgili ve zeki Papaz çok farklı olmalarına rağmen, ikiside ruhsal dönüşümü temsil eder.

-Aşk hayatında bu kombinasyon paha biçilmez deneyimleri ifade ederken. Uzun süreli bir ilişki veya evlilik söz konusu olduğunda uyumsuzluk anlamına gelir. Fakat, arkadaş olarak Apdal Papaz'a ne tür deneyimler yaşamış olursa olsun hayatı çok ciddiye almamayı ve Papaz'da Apdal'a daha olgun ve kontrollü olmayı öğretebilir. Ancak, unutmayın bu kolay olmayacaktır. Onun kişiliğini değiştiremeyeceğinizi bilmeniz, doğal halini kabul ederek bir denge oluşturmanız gerekiyor. Çünkü, değiştirmeye çalışmak zaten bir işe yaramayacaktır.

-Bir birinin arketipi olan bu kişiler, eksiklerini tamamlayarak ve bir birlerini destekleyerek çalışma hayatında ve ortaklıklarda denge oluşturabilir. Apdal yeni olasılıklarla yüzleşilmesi gereken yolu gösterecek, Büyük Rahip tecrübesi ve bilgeliği ile başarı ile hedefe gidecektir.

-Bazıları bu kombinasyonu kötü haber olarak anlamlandırabilir. Ancak, bu kombinasyon risk almaktan kendinize meydan okumaktan bahseder. Yeni şeyler yapamk için yeni yollarda yürümekten korkmadığınızda kontrolü elinizde tutabileceğinizi ifade eder. Bu kombinasyon size, oluşabilecek her hangibir duruma hazırlıklı olmanızı söyler. Ancak, ne yapmanız gerektiğini söylemez. Kendi kendi başınıza düşünme, değerlendirme ve karar alma yeteneğinizi gelişebilecek ve sonuç her ne olursa olsun kabullenişe geçmeniz sizin kazancınız olacaktır. Bu sebeple bu kartların birleşimini kötüye alamet olarak değerlendirmek yanlıştır. Aksine, doğru yorumlandığında  bu deneyimlerin size nasıl bir bilgelik kazandırdığını farkettiğinizde yaşadıklarınıza teşekkür edeceksiniz.

=APDAL ve ASIKLAR kombinasyonu, belirsizliğin olduğu ve karar vermenin zor olduğu bir durumda ortaya çıkar. Yeni başlangıçları sembolize eden Apdal ve Aşkı sembolize eden Aşıklar, sizi bekleyen birçok fırsatın habercisidir. Risk almaya ve iç sesinizi takip etmeye niyetliyseniz, bu kombinasyon değişim ve büyüme için bir fırsat yaratcaktır. Apdal ve Aşıklar, yüreğinizin sesini dinlemenizi, başka şeylerle olduğu kadar kendinizede bakmayı tavsiye eder. Bir ilikiye başlamak için gerçek benliğinizi keşfetmeye hazır olmak anlamına gelir.

-Apdal ve Aşıklar, hayatta istediğiniz herşeyin siz istediğinizde değil zamanı geldiğinde size geleceğini söyler. Belirli bir durumda sıkışıp kalmış herkes için, umut verici yeni çıkışların hemen köşede olduğunu size hatırlatır. İlişkilerde, Apdal  risk almanızı ve istediğiniz şeyin peşinden gitmenizi, Aşıklar ilişkilerde değişimden korkmamanızı önerir. 

-İş hayatında genellikle geleceğiniz belirsiz olduğu durumlarda bu kombinasyon ortaya çıkabilir. Şimdiye kadar vermiş olacağınız en önemli kararı vermek üzereyken itici bir gücü temsil eder. Finansal konularda bu kartların tavsiyesi seçenekleri ayrıntılarıyla değerlendirerek risk almaktan korkmamakla ilgidir. Açıkçası, önünüzde birçok fırsat varken kararsızlıktan tutulup kalmaktansa birazcık risk sizi kazançlı duruma geçirebilir.

-Apdal ve Aşıklar sizi yeni bir başlangıcın beklediğini işaret eder. Ya hayatınıza yeni bire girecek , ya da eğitim veya kariyer hayatınızda yeni birşeyler olabilir. Açık yüreklilikle ve samimiyetle yapacağınız tek bir seçim dünyanıza mutluluktan başka birşey getirmeyecektir.


=APDAL ve SAVAŞ ARABASI hedefleriniz için başarıya ulaşma şansınız olduğu anlamına gelir. Apdal saf ve kaygısız olduğu gibi maceracı bir yönüde vardır. Her yeni zorlukla iyimserlikle yüzleşir. Ölmeyeceğine inanarak kendini cesurca uçurumdan atar. Savaş Arabası ise disiplinli çalışma ve kararlılıkla zorlukların üstesinden gelmekle ilgilidir. Bu kombinasyon başarıya ulaşma potansiyeline sahip olduğunuzu gösterir.

-Apdal ve Savaş Arabası aşkta kişinin duygularıyla ve beklentileriyle uyumlu olduğu anlamına gelir. Ancak, partneri kafası yerine kalbini takip etme eğiliminde olduğu noktaya kadar kararsız ve hatta çok duygusaldır. Bu birleşme partnerlerin birbirine öğretecek çok şeyleri olması açısından iyi bir eşleşme olsada, kişinin partnerinin dürtüsel ve aceleci davranışlar içinde olma olasılığının yüksek olduğunu gösterir.

-Bu 2 kart genellikle zeka ile ilişkilendirilir ve başarılı bir kariyer yolu planlamada iyidir. Apdal engellerin önüne geçmekle kalmaz, hatta büyük bir özgüvenle üzerinden atlar. Her engeli aşabileceğinden emin Savaş Arabası ile enteresan bir güç oluşturur.

-Finansal konularda bu kombinasyon hem zorlu hemde heycan verici yeni bir yön anlamına gelir. Risk alırsanız zaman içinde büyüyebileceğini ve elde edeceğiniz sonucun gayretlerinize değeceğini ifade eder.

-Bu kombinasyon, adanmışlık ve sebat sayesinde hem aşkta hem işte hedeflerinize ulaşabileceğiniz hakkında umut veriyor. Bir planınız olduğu sürece herşey yolunda gidecek.

=APDAL ve GÜÇ kartı, yön değiştirmek gerektiğinde risk almayı ifade eder. Aynı zamanda Apdal'ın enerjisi Güç'ün sağlamlığı ile birleşerek esnekliği ve kolay uyarlanabilirliği sembolize eder.

-Sıfır numaralı Apdal, irade, inisiyatif ve eyleme geçmenin en saf biçimi olarak tanımlanır. Buda, risk alırken korkularınızı geride bıraktığınızdan ve her hangibir dirençle karşılaşmayacaksınız anlamına gelir. Apdal, bilinmeyenden korkmaz. Çünkü, korkup korkmayacağını bilmiyordur. Yolculuğunda her defasında bir adım ilerlemek için önüne çıkan fırsatları memnuniyetle karşılar ve balıklama atlar.

-Apdal, Güç kartının gizemi ile birleşince, değişen koşullar esnek olacağından kararlarınızdan ne kadar emin olursanız olun sonucun belirsiz olduğunu ifade eder.

-Aşk ve ilişkilerde Apdal ve Güç mükemmel bir çift olmasada başarılı bir ilişki yürütebilir. Geleceğe coşku ve umutla bakan Apdal ve geçmiş deneyimlerini hayata geçirmek isteyen Güç'ün birlikteliği, partnerler ilişkiye emek verdiği sürece birlikte ilerlemeleri için itici bir kuvvet olacaktır. Çünkü, Apdal ve Güç birlikteliğinde onları dışardan gelebilecek olumsuzluklara karşı koruyan bir istikrar ve güven sağlanır.

-Apdal ve Güç çalışma hayatında yeni fikirlere yerleşik bir ortam sağlayabileceğinizi anlatır. Karar verirken yeniliklerde yaratıcılığa önem veriyorsanız başkalarının da sizi örnek alıp takip edeceği başarıya giden bir yol inşa ediyorsunuz anlamına gelir.

-Bu kombinasyon finansal konularda ortaya çıkan fırsatlardan ve bunlardan yararlanmaya yönelik coşkunuz sizi projelerinize yatırım yapmaya teşvik edecek anlamına gelir. Kar olasılığı olan birşeye yatırım yapma heyecanınız, aynı zamanda gerçek arkadaşları ve ihtiyacınız olan insanları da kendinize çekmenize yardımcı olacaktır.

=APDAL ve HERMIT kombinasyonu gerçeği bulmak için risk alacacağınızı ifade eder. Aynı zamanda, iç gözlem ve yalnızlığın meditasyona yansıması yoluyla ruhsal gelişim anlamına gelir.

-Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon, aniden ortaya çıkan değişikliklere veya fırsatlara işaret eder. Risk alıp bundan ne çıkacağını görmek, yeni şeyler denemek için ayrılıp, ya da yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir zamanda olduğunuzu gösterir. Ancak, Hermit toplumdan çekilip tek başına kişisel projelerde yalnız vakit geçirmek anlamına da gelebilir.

-Bu kombinasyon aşkta yeni fırsatları sembolize ettiği gibi, çalışma hayatında farklı yolları ifade eder. Tutkunu olduğunuz şey için daha fazla araştırma yapmanız gerekiyor olabilir. Bir adım geri gidip iç gözlem ve değerlendirme için ilerlemeye ara vermek isteyebilirsiniz. Apdal'ın yanında Hermit yolunuzdaki engelleri ve oluşabişecek değişiklikleri daha iyi değerlendirmenizin faydalı olacağını vurgular.

-Apdal ve Hermit kombinasyonu, aşkta, kariyer veya finansal hayatınızda risk almak üzere olduğunuzda karşınıza çıkar. Hayatınız için uygun olmayabilecek kararlar almadan önce kendi gerçeklerinizi keşfetmek için biraz zaman ayırmanızı tavsiye eder.

=APDAL ve KADER ÇARKI kombinasyonu kaçınılmaz değişim ve eyleme geçmek anlamına gelir. Kabul etmesi zor. Ancak, kendinizi iyi hissetmek ve dünyamızı daha da güzelleştirmek için onu kucaklamanız gerekiyor. Bu değişim öngörülemez olanın her zaman kötü olmadığına iyi bir örnektir. Apdal'ın nasıl davranacağı tahmin edilemezken. Kader Çarkı'nın sabit bir yönü yoktur. Bu kombinasyon korkulmaması, ancak kişinin tüm kalbiyle kucaklaşması gereken değişim ve başkalaşımı anlatır. Pişmanlık ve endişe duymadan deneyimlerinizden ders alabilseydiniz hayatınınızın ne kadar farklı olabileceğini bir düşününün. İşte, bunun gibi benzer bir tutum içersinde nasıl bir hayatınız olacağını düşünün!

-Apdal ve Kader Çarkı kombinasyonunu hayatın öngörülemezlikleri ile dolu deneyimleri olarak tanımlayabiliriz. Yürüdüğünüz bu yolda neler olacağını bilememek ayaklarını sürekli yere sağlam basmayı seven birisi için korkutucu bir deneyim olabilir. Ancak, bazan riskleri göze almak zorunda kalabiliriz veye yaşanması gerekenden kaçamayabilirsiniz. Fakat, taşlar yerine oturup geriye baktığınızda olması gerekenin bu olduğununun daha derin bir farkındalığını yaşarsınız. Bu kombinasyon aşk hayatında daha iyisini veya çiftler için mutluluk getirecek fırsatları ve yenilikleri ifade eder.

-Apdal ve Kader Çarkı kombinasyonu, iş hayatında pişmanlık ve endişe duymadan hatalarınızdan çıkardığınız derslerle iş değişikliğini ve kariyer hayatınızdaki ilerleme veya karşınıza çıkacak fırsatları gösterir. 

-Bu kombinasyon finansa yaşamında yeni fikirler veya beklenmedik birşey yoluyla yeni bir gelir kapısı anlamına gelir. Belirli bir yönde hareket etmeyen Kader Çarkı, fiziksel enerji akışı dengelendiğinde, Apdal'a güç ve ve kararlılık kazandırabilir ve yetersiz gelire sahip ve birçok eksikleri olan kişinin disiplinli çalışmayla düze çıkması anlamına gelebilir.

-Apdal ve Kader Çarkı, kaçınılmaz değişim için riskleri göze alarak endişe duymadan hareket geçmekle ilgilidir. İkiside öngörülemez olan bu 2 kartın kombinasyon dikkatli bir şekilde ele alınırsa hayatınızın birçok alanında size şans getirecektir.

=APDAL ve ADALET kombinasyonu, dış dünyaya yaklaşımınızı geliştirmeniz gerekebilecek alanlarını tanımlamanıza yardımcı olabilir. Apdal, iyimserlik, doğallık ve saflığı, Adalet denge, eşitlik, düzen, yasalar ve kurallarla ilgilidir.

-Adalet Apdal'ın saflığını dengeler. Bu sebeple, bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde risk almaktan ve hata yapmaktan korkmamanın önemini vurgular.

-Çalışma hayatında Apdal ve Adalet, bir görevi tamamlamak için çaba ve sabrın önemini anlatır. Şimdi ara verip daha sonra tekrar denemenin doğru olacağını, kendinizden veya başkalarından çok fazla şey beklemenin hayal kırıklığına sebep olacağını ifade eder.

-Bu kombinasyon, finansal konularda iyimser tavrınızı gelirinizin gerçekleriyle dengelemeniz gerektiği konusunda bir uyarıdır. Gelirinizin ne kadarını tasarrufa ne kadarını ihtiyaçlarınıza ve eğlenceye ayırcağınıza karar vermek önemlidir. Finansal problemleriniz çözümlenemez hale gelmeden duruma el koymak önemlidir.

-Apdal ve Adalet iyimserlik ve gerçekler arasında denge kurmanız gerektiğini söylüyor. Sorunların kendiliğinden çözümlenmesini beklemek gerçekçi bir yaklaşım değildir. Hedefinize ulaşmak için kurallara ve yasalara ve şartlara uymak zorunda olduğunuzu unutmayın.


=APDAL ve ASILMIŞ ADAMeşleştiğinde hayatı daha iyi anlamanız için karşıt güçlerin birlikte çalıştığı anlamına gelir. Apdal, yeni fırsatlar ve başlangıçlarla ilgiliyken. Asılmış Adam, daha çok sonla ve bitmek üzere olan birşeyle ilgilidir. Bu kombinasyonun gücü ile yaşamınızda olabilecek olanlarla başa çıkmanızı daha kolay hale getirebilir.

-Bu 2 kartın kişileri birbirinden etkilenmiş olsalar bile ilerlemeden önce geri adım atmalı ve gelecekte karşılarına çıkabilecek fırsatları beklemelidir. Aksi taktirde, ilişkiye balıklama atlamanız hiç birşeyin göründüğü gibi olmadığını farkederek acı çekmenize sebep olabilir. Karar vermeden önce ayrıntıları dikkate alırsanız sonradan üzülmemiş olursunuz.

-Bu kombinasyon iş hayatında mevcut işinizin tutkunu olmadığınızı gösterir. Ancak, size verilen şansın veya yapmayı düşündüğünüz yeni bir başlangıcın aslında hiçte göründüğü gibi olmadığı anlamına gelir.

-Apdal ve Asılmış Adam, yeni fırsatlara tutunabilmeniz için fedakarlık yapmanız gerektiğini ifade eder. Karşınıza ilk çıkan yeniliklere birden atlamak yerine, doğru olanı beklemenizi tavsiye eder. Genel olarak sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gerektiğini vurgular.

=APDAL ve ÖLÜM kombinasyonu yakında ortaya çıkıp konuşulacak haberlerle ilgilidir. Ölüm bir yenilik ve yeni başlangıçlar olarak değerlendirilirken, Apdal  yücelme anlamına gelir. Bu anlamları bir araya getirdiğinizde yakında sizi yücelten yeni başlangıçlar ve yenilikler olarak yorumlayabilirsiniz.

-Apdal ve Ölün elele yürürler ve her ikiside değişimi temsil eder. Biri dramatik bir değişikliği diğeri risk unsuru içeren yeni başlangıçları ifade eder. Bu kombinasyon iş hayatında finansal durumdaki değişikliklere işaret eder. 2 kartta kısıtlı zamanın kısıtlı olduğunu dikkatli olmanız konusunda sizi uyarır.

-Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon karşınıza çıktığında yeni bir aşk anlamına gelebileceği gibi, zaten bir ilişkiniz varsa huzursuz olduğunuzu ifade eder.

-Çalışma ve kariyer hayatınızda değişiklik yapmak zorunda olduğunuzu gösteren bu kombinasyon daha iyisi için tutum geliştirmenizi tavsiye eder. Çünkü, oyunculuk yaparak nasıl biteceğini bilmediğiniz şeye daha fazla devam edemezsiniz. Bu birleşim, finansal durumunuzda geleceği garanti olmayan bir gelişmeyede işaret edebilir. Şu anda büyük kararlar alırsanız sonradan pişman olabilirsiniz.

-Apdal ve Ölüm kombinasyonu çok sinir bozucu olsada, sonunda sizi daha iyi şeylere götürecektir. Bu yeni bir ilişki veya çiçek açan bir aşkı sembolize edebilir. Asıl önemlisi bu kombinasyon inisiyatif almanız gerektiğini ifade eder. Eğer, bunu yapmazsanız bir sonraki büyük değişiklik asla gelmeyebilir.


Tarot eski bir kehanet aracıdır. APTAL ve ŞEYTAN kombinasyonu macera ararken karanlık ve çıkışı olmayan yola girmiş birini sembolize eder. Bu birliktelik yaşamlarını kötü seçimler yaparak istikrar sağlayabileceklerini düşünenler için bir uyarıdır. Neyse ki, geri dönmek için asla geç değildir.

-Apdal, genellikle kurallar ve sorumluluklar tarafından ezilmemiş küçük bir çocukla karıştırılır. Fakat, aslında macerayı, sadakati ve tutkuyu temsil eder. Çünkü, o dünyayı keşfetmesi gereken bir oyun alanı olarak görür ve kendini tehlikeye atması gerekse bile hepsini deneyimleyip öğrenmek ister. Şeytan, aç gözlülük, materyalist ayartma ve sevgi eksikliği ile eş anlamlıdır. Ruhunu kaybetme pahasına düzenli olarak isteklerinin ve arzularının peşinden gider.

-Her 2 kart da olgunlaşmamış bir muhakeme duygusunu ve kötü seçimler yapma cazibesini temsil eder. Kalbinizi takip etmek ve istediğiniz şeyin peşinden gitmek önemli olsa da, Şeytan'ın ayartmasıyla kolayca karanlık bir yola girebilirsiniz.

-Bir aşk açılımında birlikte görünen bu 2 kart, genellikle partnerlerden birinin kendini kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir uyarıdır. Bu kombin, ruh eşini bulmaktan çok parti ve oyunla ilgilenen birini temsil ederler. Bu kişiler, Aptalın yaptığı gibi daha derin bir şey aramak yerine kendilerini iyi hissettiren şeyin peşinden gitmek isterler ve bu kendisini belirsiz bir yola sürükleyen Şeytanın ayartmalarına yenik düşerler.

-Apdal ve Şeytan iş hayatında sorumluluklarını yerine getirmekten çok çıkarlarını düşünen birini ifade eder. Finansal olarak kazandığından fazla harcayan, aynı zamanda pervasız harcama ve kumar alışkanlığı olan ve gününü yaşayan birini gösterir.

-Bu kombinasyon, kendine ve çevresindekilere zarar veren kişinin geri dönüş yaparak ters yönde ilerleme zamanının geldiği anlamına gelir. Şeytan, ayartmalardan kurtulmanız ve kendinizi iyi hissettiren yanlışları bırakmanız. Apdal engelle karşılaştığınızda yolunuzu değiştirmeniz konusunda uyarıyor.


=APDAL ve YIKILAN KULE kombinasyonunda Apdal yeni başlangıçları, Kule yıkımı temsil eder. Anlamları tamamen zıt olan bu kartların birlikteliğinden ilginç sonuçlar çıkabilir.

-Apdal, Yolculuğunda kendisini bekleyen şeylerden korkmayan ve endişe duymayan genellikle saflığın ve masumiyetin bir işaretidir. Küçük yaştan itibaren izleyebileceği tek yolu takip ederek bilgelik araya ve harika bir yere gideceğini umut eden birisidir.

-Kulenin herkesin düşündüğünden çok daha farklı bir anlamı vardır. Asıl amacı yıkımdan çok sarsmak ve farkındalık yaratarak doğruya yönlendirmektir. Bir kişinin zihniyeti değiştiğinde yeni inançlarla baştan başlamak gücün temelini oluşturur. Yıkılan Kule, Yenilenmeyi, yeniden yapılanmayı ve her türlü değişimi temsil eder. Apdal ve Yıkılan Kule, finansal durumunuzda bir artışı, kariyer hayatınızda bir terfiyi veya iyiye doğru her hangibir değişikliği gösterebilir.

-Apdal ve Kule belkide karşıtı olmadan var olamayacak bir enerjinin veya kavramın 2 yönünü sembolize eder. Bu kombinasyon sorunlara farklı açılardan bakmanız gerektiğini işaret ediyor olabilir ve burnuzun dibindeki çözümü görmenizi sağlayabilir.


= APDAL ve YILDIZ birlikteliğinin çok güçlü bir anlamı vardır. Apdal, potansiyel yeni başlangıçlar ve sınırsız olasılıklar anlamına gelir. Ancak, deneyimsizliğin getirdiği bir saflıkla risk almaya aşırı istekli ve umut dolu birisidir. Yıldız ise, ışık ve aydınlanma anlamına gelir. Bu 2 kartın kombinasyonu yeni keşfettiğiniz bir fikir veya birşeyin başlangıcında olduğunuzu gösterir.

-İlişkilerde bu kombinasyon, birbirinden tamamen farklı ve hiçbir ortak yanı olmayan 2 insanın karşılaştığında aralarında uçuşan kıvılcımların oluşturduğu etkiyi anlatır. Bu aşk hayatında bir gelişme veya 2 kişi arasındaki fikir birliğinin başlangıcını olabilir.

-Çalışma hayatında bu kombinasyon, uzun zamandır beklediğiniz fırsat yolunuzu çıktı ve birisi bu fırsatı yakalamanız için size kapıları açacak anlamına gelir.

-Apdal ve Yıldız kartını birlikte gördüğünüzde herşey olabileceğinden iyi şeyler için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Aklınıza gelen her hangibir fikir üzerinden harekete geçmeli ve önünüzdeki yolu takip etmelisiniz. Bu kombinasyonu yeni şeylere başlamak için teşvik işareti olarak kullanın!


=APDAL ve AY kartının çok derin anlamları vardır. Ay, sevgi, istikrar ve duyguları temsil eder. Aynı zamanda, karanlık ve kaotik bir dönemede işaret edebilir. Bu sebeple, duygusal durumunuz, ruh haliniz ve çevrenizdekilerin size, sizin çevrenizdekilere tepkilerinizi bu kombinasyonda okumak mümkün olabilir.
-Bir ilişki açılımında bu kombinasyon aşkın şu anda hayatınızda olduğunu, ancak bir istikrarsızlık olduğunu gösterir. Ya sahip olduklarınızın gerçekçi ve kalıcı olduğundan emin değilsiniz veya  bu ilişkinin yürümeyebileceği ve ilerleme olmayacağı konusunda endişe duyuyor olabilirsiniz. Bu sadece bir his olabileceğinden ve gelecekte herşeyin değişebileceğini düşünerek siz genede aşkı inancınızı kaybetmeyin.
-Bu kombinasyon bazan mevcut işinizde istikrarı göstersede ekstra bir finansal ödül olmayacağı anlamına gelir. Bu sebeple gelecekle ilgili finansal durumunuzun çok daha zor hale gelebileceği ile ilgili endişeleriniz olabilir. Apdal, iyimser olsada bu tüm sorunlarımızın ortadan kalkacağı anlamına gelmez. Hedefe ulaşmak için çabalamaya devam etmeli karşımıza çıkan fırsatlar konusunda çok dikkatli olmalıyız. Bu fırsatları benimsemeye istekli olmadığımızdan emin olmalıyız. Çünkü, sisler arkasında zamanla ortaya çıkacak şu an göremediğimiz bazı gerçekler olabilir.

 
=APDAL ve GÜNEŞ  en popüler kombinasyondur. Apdal, sam ve masum bir gezgin, Güneş aydınlanmanın kendini tanımanın ve farkındalığın sembolüdür. Bu kombinasyon deneyimler yardımıyla kendinizi bulmaya çalıştığınız anlamına gelir.
-Apdal, nereye varacağını bilmeden ve korkmadan seyahat eder. Çünkü, tüm yolların onu sonunda eve götüreceğini inanır. Güneş, kim olduğunun farkına varmak,kendinizi tanımak ve yaratıcı yönlerinizi keşfetmekle ilgilidir.
-Apdal ve Güneş bir ilişkide hatalarınızı kabul etmeye hazır olduğunuzun ve ayrıca daha iyi bir insan olacağınızın işaretidir.  Güneş olumlu bir kart olsada ortaklıklarda tarafların açık kalpli olması iyi şeyler olma ihtimalini güçlendirir.
-Bu kombinasyon, iş hayatında neler olacağını tahmin edemeyeceğiniz ilginç bir yolculuk anlamına gelir. Muhtemelen bilmediğiniz yollara gireceksiniz. Ancak, Güneşin enerjisi bu yolun işinizin bir parçası olduğunu hissettirecek.
-Daha çok para kazanmak istediğinizde bu kombinasyon ortaya çıkar. Apdal riskleri almaya istekli saf birisini, Güneş başarıyı sembolize eder.

=APDAL ve YARGILAMA ile birlikte göründüğünde aşk, iş ve para konularında büyük bir değişiklik beklediğinizin işareti olabilir.
-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde uzun bir aradan sonra tekrar flört dünyasına girmeye hazır olduğunuz anlamına gelir.
-İş hayatında ise, çalışmaya alışkın olduğunuzdan farklı bir yönde çalışmayı keşfetmiş olabilirsiniz veya rutinlerinizi değiştirme fırsatı bulduğunuzu gösterir. Ancak, seçim yapmak ve risk almak zorunda olduğunuzu unutmayın.
-Bu kombinasyon finansal konularda büyüme potansiyeli olan riskli bir işe yatırım yapacağınızı ve olası sonuçlarını çok iyi tartmanız gerektiğini sembolize eder.

=APDAL ve DÜNYA çok özel bir kombinasyondur. Apdal her zaman doğru kararlar veremediği halde riskleri almaya isteklidir. Dünya büyük mutluluk ve tamamlanma ile ilgilidir. Bu kombinasyon kişinin pişmamlık duymadan er ya da geç arzu ettiği şeyi yaşayacağını gösterir. Çünkü, Apdal yolculuğun sonunda döngü tamamlandı ve bilgeliğin en mükemmel durumuna ulaştı.
-Bu kombinasyon bir aşk açılımında mükemmel bir ilişkiniz olduğu anlamına gelir. Bu mutluluğun sürmesi için her 2 tarafında birbirine açık, şefkatli ve sevgi dolu olması gerekir.

Yorumlar