YARGILAMA KOMBINASYONLARI (2)


-Yargılama kartı hayatınızı tamamaen değiştirecek bir mesajla ilgilidir. Bu mesaj geçmişteki sonuç bağlamında sizi yeni bir geleceğe yönlendirecektir. Bu sebeple etrafındaki kartlarıda değerlendirerek doğru yorumlamak önemlidir.

=YARGILAMA ve APDAL kombinasyonu önemli bir bakış açısının değişimiyle ilgilidir. Çünkü, az önce hayatınızın geri kalanını etkileyecek birşey oldu ve gerçekten çok önemli bir değişimin eşiğinde bulunuyorsunuz. Birisi bize olayların gidişatını değiştirmek istemememize sebep olacak beklenmedik bilgiler verdiğinde bu olur.

=YARGILAMA ve SİHİRBAZ kombinasyonu gönderilen mesajlarda bir çakışma olduğunu ifade eder. Size karşı kötü niyetli veya ne yaptığının farkında olmayan birisi doğru olmayan mesajlar gönderiyor olabilir. Bu mesajlardaki tavsiyeyi kabul ederken dikkatli olun. Aksi taktirde tatsız şeyler yaşanmasına sebep olabilir.

=YARGILAMA ve BÜYÜK RAHİBE geçmişten gelen bir mesajın şaşırtıcı bazı şeyleri ortaya çıkardığı anlamına gelir. Sizinle iletişim kuran geçmişinizden çok iyi tanıdığınız birinden alacağınız iyi veya kötü olabilir. Bu sebeple, bu kişinin gerçek amacının ne olduğunu doğru anlamalısınız.

=YARGILAMA ve İMPARATORİÇE kombinasyonu, hayatınızda hep eksikliğini hissettiğiniz, ya da aradığınızı bile bilmediğiniz. Ancak tüm yaşamınızı değiştirecek birşeyi keşfetmek veya yıllarca süren belirsizlikten sonra hayattaki amacınızı bulmak gibi birşey!

=YARGILAMA ve İMPARATOR, uzun süredir hayatınızda olmayan bir kişi geri dönecek. Bu toplantı herkes için mutluluk verici ve faydalı olacak. Çünkü, bu kişi çok etkili birisi. Bu aile ortamında bir değişiklik anlamına da gelebilir. İş hayatında uzun uğraşlar sonucu bir projenin başarıyla tamamlanacağını ve sonunda meyvelerini alacağınızı gösterir.

=YARGILAMA ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu güvenilir bir kişi, başkalarınında uzun zamandır bildiği birşeyi size söyliyecek anlamına gelir. Belki kendinizi izole edeceksiniz. Ancak, topluma daha bağlı biri haline geleceksiniz. Sezgileriniz yükselecek ve enerji seviyeniz yükselecek.

=YARGILAMA ve AŞIKLAR yeni bir aşk ve aşk hikayesi başlıyor olabilir. Ya da, uzun süredir tanıdığınız biriyle başlamak üzere olan bir dostluk. Bu her zamankinden farklı olabilir. Ancak, daha ilginç olabilir. Bu ilişkiyi seveceksiniz. Çünkü, hiç yaşamadığınız birçok ilkleri yaşayacaksınız.

=YARGILAMA ve SAVAŞ ARABASI, yeni deneyimlerle ilgili bir yolculuğa hazır olun. Üzücü bir haber alıp önce şaşıracak, sonra rahatlıyacaksınız. İş hayatında ise bu kombinasyon diğerlerinden daha fazla çaba gerektirecek bir projeye başlayacağınızı gösterir. Ancak, sonuç herşeye değecek.

=YARGILAMA ve GÜÇ, yeni bir arkadaş veya sevgili anlamına gelir. Sizden farklı olsada, aynı ilgi alanlarına sahip ve eynı hedefe odaklandığınız birisiyle tanışacaksınız. Bu kişi, hayatınızdaki değişiklikleri güçlendirmenize yardımcı olacak pozitif bir enerjiye sahip.

=YARGILAMA ve HERMIT kombinasyonu bir olay veya durumu sadece kendi açınızdan değil. Yeni bir bakış açısıyla değerlendirmeniz faydalı olacaktır. Başkalarıyla ne kadar iletişim kurar ve durumu onların açısından değerlendirirseniz durumun lehinize gelişmesi o kadar kolay olacaktır.

=YARGILAMA ve KADER ÇARKI kombinasyonu kendinizden çok farklı birisine aşık olacağınızı ve imajınızda ani bir değişiklik olacağını işaret eder. Daha önce böyle birşeyle hiç karşılaşmadınız. Ancak, önemli değil. Önemli olan bütün bunların büyümenizin bir parçası olmasıdır. Evrim geçiriyorsunuz.

=YARGILAMA ve ADALET kombinasyonu, hiç ummadığınız birinden hiç ummadığınız bir yardım teklifi hayatınıza girecek. Bu tamamen aniden gerçekleşecek bir teklif olsada kabul etmelisiniz. İlk başlarda zorlansanızda sonra işker kolaylaşacak ve herşeye değecek.

=YARGILAMA ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu yeni deneyimlerden kaçınmanızı tavsiye eder. Çünkü, etrafınızdaki bazı insanlar farklı yönde hareket ediyor olabilir. Şu anda insanlarla dolu olan çevrenizde yarın hiç kimse kalmayabilir ve kendinizi yapayalnız bulabilirsiniz.

=YARGILAMA ve ÖLÜM kombinasyonu önünüzde her ikiside kendi vizyonunda iyi gibi görünen farklı yönde 2 yol var. Bir seçim yapmaya hazır olun. Ancak, fazla endişelenmeyin. Ne yaparsanız yapın sonuç iyi olacak.

=YARGILAMA ve İTİDAL kombinasyonu yeni birşeyler denemek için en iyi zamanda olduğunuzu ifade eder. Disiplin ve planlama gerektiren işler yaparken şanslı olacaksınız.Bu bir iş, hobi ve hatat yeni bir yemek denemesi olabilir. Sadece daha önce hiç denemediğiniz birşey olacağını unutmayın.

=YARGILAMA ve ŞEYTAN herbirinin kendi içinde olumlu ve olumsuz yönleri bulunan 2 tarafa çekildiğinizi hissedeceksiniz. Hangi yolu seçeceğiniz konusunda sıkısık fikir değiştireceksiniz. Fakat, endişelenmeyin sadece suçluluk dugusundan kurtulun.

=YARGILAMA ve YIKILAN KULE kombinasyonu, yaklaşmakta olan bir sonhayatınızdan mutsuzsanız değişmek ve yeni birşeyler yapmak için fırsat gibi görünüyor. Bu sonun aslında yeni bir başlangıç olduğunu farkedeceksiniz. Eskiler gitti. Şimdi, güzel şeylerle dolu yeni bir hayat başlıyor.

=YARGILAMA ve YILDIZ uzun bir yolculuğun veya bir dögünün sonunu gösterir. Bir dönem biterken yeni bir dönem başlıyor. Bir ilişki veya kariyer açılımında bir süredir sizi rahatsız eden birşey son bulacağını ifade eder. buna değeceğini bilin ve dert etmeyin. Çünkü, şimdi önünüzde daha iyileri için başlangıç yapma zamanı.

=YARGILAMA ve AY, hayat size şu anda adaletsiz görünüyor ve İnsanlar adaletsiz davranıyor olabilir. Belki sizden kaçıyorlar, arkanızdan dedikodunuzu yapıyorlar ve konuştuklarınızı duymazdan geliyorlar. Ancak, endişelenmeyin. Sadece mücadelenizi ne için yaptığınızı hatırlayın ve bütün bunların sizi üzmesine izin verin. Korkmayın herşey iyi olacak.

=YARGILAMA ve GÜNEŞ, dürüst olmak kolay değil. Ancak, dürüstlük en iyi politikadır ve buna değer. Duygularınız ve düşünceleriniz hakkında açık olduğunuz için insanlar size daha fazla saygı duyacaklar. Bu thahminizden daha gibi görünsede uzun vadede bunların başarı için gerekli olduğunu farkedeceksiniz.

=YARGILAMA ve DÜNYA hayatınızın geri kalanını etkileyecek çok önemli bir dönemden geçtiğinizi anlatır. Bu dönemin iyi taraflarının keyfine varın, zorluklarından ders çıkarmaya çalışın. Bu bir prova değil. Ancak deneyimlerden öğrendikleriniz gelecekte yolunuza ışık olacak.

YARGILAMA KISILIK OZELLIKLERI
TERS YARGILAMA ve TERS ASA SOVALYE

Yorumlar