ASA KRALICESI ve KOMBINASYONLARI


-Asa Kraliçesinin tahtı, kraliçenin sırtını yasladığı bölümde, bir ayçiçeğini birlikte tutan 2 aslan resmi cesareti sembolize eder. Tahtın her 2 tarafında da gücünün ve farkındalığının simgesi olan ve zıt yöne bakan birer aslan oyması vardır.

-Kraliçe, sol elinde sevinci sembolize eden bir ayçiçeği ve sağ elinde eylemin simgesi olan bir asa tutmaktadır. Kara kedi sihri ve danışan kişinin doğasını ifade eder.

-Asaların kraliçesi, dallara ayrılmayı ve size ilham veren karizmatik kişiliğiyle diğerlerinin arasında fark edilme enerjisine sahiptir. Tarot açılımlarınızda ortaya çıkan bu kart, kendi tarzında şimdiye kadar bildiğiniz en sevimli yaratıktır!

-Asaların Kraliçesi, kibar ve tutkulu, hedef odaklı ve kararlıdır. Aynı zamanda, hem sıcak huylu ve gizemli hemde metafizik kabiliyetini gerektiğinde uyum gerektiğinde kargaşa için kullanabilme yeteneği gelişmiş birisidir.

-Zeki ve güçlü bir kişilik olarak bilinen kıvrak zekalı Asa kraliçesi kadını, bağımsız ve otoriter olduğu gibi, aynı zamanda sezgileri güçlü ve yaratıcıdır. Her zaman yardıma istekli, iyi bir sırdaş ve arkadaş, tecrübeyleriyle büyüyen şeylere karşı sevgi dolu, rahat ve anlayışlı, mantıklı ve samimi, nazik ve cömert bir kişidir

-Güleryüzlü, iffetli, sevgi dolu ve öz güveni yüksek Asa Kraliçesi, hem sevecen hemde gururlu olma yeteneğine sahiptir. Genelde geniş bir arkadaş çevresi ve güzel bir aile hayatına sahip olduğu gibi, aynı zamanda iş hayatında da başarılıdır.

-Asa kraliçesi enerjisini aynı anda birkaç yöne yönlendirebilen, sosyal, aktif ve beceriklidir. İçinde derin bir düzen duygusuna sahip bu kraliçe, daha yüksek bir kaynaktan çok miktarda bilgi sağlayabilir. İlgi odağı olmaktan büyük bir keyif alır ve parlak bir şovmen olabilir. Kontrol hakimiyetine aşırı güvendiği için, karşıdan bencil, gururlu ve biraz kibirli görünebilir.

-Koç, Aslan veya Yay Burcu kadınını sembolize eden Asa kraliçesi, insanlığa hizmet sayısı olan 24 ve 6 rakamı ile ilgilidir. Bu kraliçe, aile içi ilişkileri korumayı ve dengede kalmayı öğrenmelidir.
-Asa kraliçe, kendini keşfetme, kendi gerçeğini ortaya çıkarma ve kariyer gelişiminde kararlılığınızı gösterir. Gerçek tutkularınızın peşinden gitmenizi tavsiye ettiği için, diğer kartların içinde sadece Asa Kraliçesi kariyer ve kişisel yaşamda bir ilerleme olduğunu gösterir. İnsanlar, genelde deneyimli olduğunu bildikleri bu kişilerden tavsiye almak ister.

-Asa Kraliçesi insanları, yaşayarak öğrenmeyi severler. Yaratıcı ortamlarda en iyi şekilde etkileşime girebilen harika bir hayal gücüne sahiptirler. Başkalarının yaratıcılıklarını besledikleri anlar en mutlu oldukları zamanlardır. Bu sebeple, bir iş insanı olarak müşterilerini eğiterek, kendilerini yaratıcı yollarla ifade etmelerine yardımcı olabilirler.

-Asa Kraliçesi aşkta, görmezden gelemeyeceğiniz veya gözlerinizi alamayacağınız birinden bahseder. Bu kişi, siz olduğunuzda, bir kıvılcımın aleve dönmesi gibi, hayranlarınızı kendinize çektiğinizi, birçok seçeneğe ve çok sayıda hayrana sahip olduğunuzu ifade eder. Bu kart, danışan kişinin gerçekten sevgiye ihtiyacı olduğunu ve takdir edilmesi gerektiğini gösterir. Asa Kraliçesi sıradan ilişkilerle ilgilenmez. Partneri tarafından beğenildiğini hissettiği bir ilişki ister.

-Asa Kraliçesinin kariyer yaşamı, genellikle liderlik, yaratıcılık, girişimcilik ve öğretim işleri ile ilgilidir. Kariyer sorularında, kendinize ait bir şey yaratmanız gerektiğinde veya başkalarıyla paylaşmak zorunda olmadığınız birşey olduğunda ortaya çıkar.

-Asa kraliçesi kartı, danışan kişinin birisine çok fazla hayranlık duyduğunu anlatır. Kişi, muhtemelen böyle zamanlarda kendini hırslı ve cesur hissediyordur. Birisinin hakkınızda nasıl düşündüğünü merak ediyorsanız, bu kişinin heykelinizi dikmek isteyecek kadar size hayran olduğu anlamına gelebilir.

-Fikirleri ve yaratıcılığıyla insanları etkileyen Asa kraliçesi, klas, esprili ve akıllı birisidir. Özünde bir sanatçı olduğu için, rutin olarak kendisini ifade etmek ister. Yaratıcı bir çıkışı olmazsa, hiç bir amacı yokmuş hisseder ve paniğe kapılmaya başlar. Çünkü, kendini bir yere ait hissetmeye ihtiyacı olduğu için, umut vermeyen bir şeyi umursaması ve bir amaca hizmet etmesi gerekiyor.
-Asa kraliçesi, harika bir arkadaştır. Bu kişiler, sevdiklerine sevgi, anlayış ve destek vermeyi severler. Tüm benliklerini hiç kimseye teslim etmezler. İç benliklerini sadece kendilerine saklar ve dengelemeyi başardıklarından bundan keyif alırlar. Onun aklından geçenleri asla tahmin edemezsiniz. İnsanlar onu genellikle gizemli bulduğundan keşfetmeye çalışırlar.

-Ters konumda asa kraliçesi, korkutma, baskı ve zorbalık olduğu anlamına gelir. İnanç eksikliğini ifade eder. Hatta daha da kötüsü karabüyü gibi karanlık felsefelere inanan birini gösterir.

-Ters asa kraliçesi, hayatı yalanlar ve manipülasyonlardan ibaret ve yarattığı drama yüzünden gerçek arkadaşı olmayan birisidir. Üstelik bu kişiler hem kıskanç hemde sadakatsizdir. Tutkulu doğası sebebiyle, en iyi arkadaşınız veya en tehlikeli düşmanınız olabilir. Hiç kimse Asaların Kraliçesi gibi intikam planlayamayacağından, onun kötü tarafına geçmemeye dikkat edin.

-Bu kartın biraz daha hafif olumsuz anlamı, uyumsuz birinin kendisini yenilemesi ve hayata bakış açısını değiştirmesi gerektiğini anlatmasıdır. Böyle bir durumda Asa şövalyesinin enerjisine geri dönün. Rutinlerinizi veya ikametgahınızı değiştirin, ya da uzak bir yere göç edin. Sonra kendinize yeni bir arkadaş grubu edinin. Asa kraliçesinin ters konumdaki uyarısını önemserseniz, size bir dünya iyilik olarak döneceğini göreceksiniz.

-Ters Asa kraliçe kişileri, bir engelle karşılaştığında saklanır ve sahne arkasında kendisine daha fazla güvenirler. Diploma üstüne diploma, sertifika üstüne sertifika koyarlar. Fakat, kendilerinden asla emin olamadıkları için, yapabileceklerinden çok daha düşük kapasiteli işlerde yer alırlar. Kötü bir çizgiye sahip olduklarından, cazibelerini ortalığı karıştırıp insanları bir birlerine kışkırtmak için kullanırlar. Özgünlüğü ve kimliği olmayan bu kişiler, obsesif yalancıdır ve genellikle drama bağımlısıdır.

-Ters Asa kraliçesi, aldatma ve yalanların kadınıdır. Her zaman kontrolün kendisinde olmasını ister. Dar görüşlü ve içine kapanık bu otoriter kadınla ile uğraşırken dikkatli olun . Liderliği başkalarının almasını istemeyen ve vermeyen ters asa kraliçesi, güvensizlik ve aldatma sebebiyle giderse, geri dönüşü sizi ısırmak için olacağından, kesinlikle güvenmeyin ve ona 2. bir şans vermeyin.

ASA KRALICESI KOMBINASYONLARI

-Bir açılımda diğer Asa kartlarıyla ortaya çıkan Asaların kraliçesi, hayatınızda bir hareketlilik olduğunu, değişikliklerin veya bazı faaliyetlerin gerçekleştiğini gösterir. Prensler, şövalyeler, kraliçe veya krallarla birlikte göründüğünde ise, genellikle bu kişilerden bir veya bir kaçıyla bağlantılı bir konu olduğunu gösterir.

-ASA KRALICE ve KUPA KRALICE kombinasyonu, 2 şeye işaret edebilir.

1.Duygusal destek sağlayan yakın arkadaşınızla bir arkadaşlık sınavından geçmiş olduğunuzu ifade eder..

2.Ne yapacağınızı bilemediğiniz ve kendinizi yalnız hissettiğiniz bir sorun karşısında, çevrenizdekilere güvenme zamanının geldiğini gösterir.

-Bu 2 kraliçe birlikte ters geldiğinde zor bir dönemden geçen bir arkadaşınız varsa, yaslanacağı bir omuz olarak onun yanında bulunun. Bu ikinizede iyi gelecek anlamına gelir.

-ASA KRALICESI her hangibir takımın PRENSI ile birlikte ortaya çıktığında kişinin bir ders almaya hazır olmasını söyler. Değerli bir öğretmenden gelecek bu dersler, sanat, terapi, entelektüel arayışlar ve kişisel gelişim aktiviteleri olabilir.

-Size hizmet etmeyen eski kalıpları yıkıp, öğrendiklerinizi kullanmak için yer açma zamanını gösterir. Köşenize çekilip sizi engelleyen şeylerin ne olduğunu ve durumu değiştirmek için yapabileceklerinizi ayrıntılarıyla düşünün. Sonrada, ertelemeden eyleme geçin.
-ASA KRALICESI ve KUPA 5 kombinasyonunda da prenslerde olduğu gibi değerli bir ders öğrenmeye çağırılıyorsunuz. Fakat, burada öğrenmeniz gereken şey şimdiki zamanla ilgili değil, geçmişle bağlantılıdır. Geçmişteki hatalardan ders çıkarmayı gösterir.

-Bazan, acı ve diğer olumsuz şartlar etrafımızı sardığında, genellikle hislerimizi bastırıp ilerlemeye çalışırız. Bu bize geçici bir rahatlama getirsede sorun çözümlenmediği için, kalıcı bir iç huzuru getirmez. İlerki zamanlarda bu durum aklımıza geldiğinde, geçmişteki acıyı hissetmektense, geleceğimize olumlu yön verecek dersler çıkarmak önemlidir.



Asa Kraliçesi + İmparatoriçe: Güzellik sektöründe bir markayı işaret eder veya markalaşmada başarıyı gösterir.
Asa Kraliçesi + Büyük Rahip: Karizmatik bir öğretmen.
Asa Kraliçesi + Yargılama: Karizmatik bir politikacıyı işaret eder.

Asa Kraliçesi + Kupa 5: Geçmişteki hatalardan ders alma.
Asa Kraliçesi + Kupa Prensi: Bir resim öğretmeni. Sanat Terapisi.

Asa Kraliçesi + Kılıç 8: Bu kart kombinasyonu, 'yanlış yerde' 'yanlış ortamda' olduğunuz anlamına gelebilir. Başka bir yerde daha başarılı olacaksınız. Büyük olasılıkla, yetenekleriniz başkaları daha fazla takdir edecektir.
Asa Kraliçesi + Kılıç Prensi: Eski hediyeler uyandırılıyor. Modern dünyanın unuttuğu eski bir beceriyi de hayata geçirebilirsiniz.
Asa Kraliçesi + Kılıç Kral= otorite konumunda baskın bir erkekle etkileşime giren kendine güvenen bir kadın.

Asa Kraliçesi + Tılsım 9: Zirveye ulaşmak ve hayatı sevmek. Duygusal güç ve olgunluk.
Asa Kraliçesi + Tılsım Şövalyesi: "Keşfedilmek" ve heyecan verici bir kariyer fırsatı sunmak.

Asa Kraliçesi + Asa Ası: Girişimci bir fikir.
Asa Kraliçesi + Asa 2: Bir profesör. Entelektüel arayışları ve güçlü fikirleri olan bir girişimci.
Asa Kraliçesi + Asa 3: "Nasıl yapılır" kitapları ve "Nasıl yapılır" öğreticileri. Bu kart kombinasyonu, kendi "nasıl yapılır" markanızı başlatacaksınız anlamına gelebilir.
Asa Kraliçesi + Asa 4: Bir iş ağı. Ağızdan ağıza.
Asa Kraliçesi + Asa 5: İş ve girişimcilikte bir duruş sergilemek.
Asa Kraliçesi + Asa 6: Başarılı girişimci.
Asa Kraliçesi + Asa 7: İş öğretmek, taleplerle başa çıkmak.
Asa Kraliçesi + Asa 8: Bir Hava Hostesi. Bir tatil romantizmi.
Asa Kraliçesi + Asa 9: Mumu iki ucundan yakmak
Asa Kraliçesi + Asa 10: İşkolik olduğunuz anlamına gelir. Kendinize zaman ayırın ve biraz eğlenmeniz gerektiğini unutmayın.
Asa Kraliçesi + Asa Şövalyesi: Hızlı tempolu girişimci. Seyahat iş.
Asa Kraliçesi= Rekabet.
Asa Kraliçesi + Asa Kralı: Girişimci liderlik.

Yorumlar

Pinar dedi ki…
Asa kralicesi yaninda olum kartini nasil yorumlarsiniz
Meral dedi ki…
Asaların Kraliçesi ve Ölüm birlikte karşınıza cıkarsa sakin olun. Işler şu anda inişli çıkışlı olmasa bile kontrolünüz dışında kaotik bir dönemin yaklaştığını bilin.
Durum ne kadar zor görünürse görünsün işleri doğal akışına bırakın. Çünkü,bir şeyleri zorlamaya çalıştığınızda daha kötü olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.
Ayrıca, bunun farkında olmanın da değişim sürecinin zor olacağı gerceğini ortadan kaldırmayacağını unutmayın.
Böyle zamanlarda meditasyon ve öz bakıma odaklanmak mükemmel bir davranış olacaktır.