BUYUK RAHIBE, TERS ITIDAL, OLUM ve SIHIRBAZ



-Büyük Rahibenin yanında düz İtidal Kartı oyun, fikir ve insan avında beceri anlamına gelir. Kendini kontrol ederek davranmanın iyi bir kombinasyonudur. Kişinin iç sesiyle orta yolu bulmak anlamına gelir.

-Büyük Rahibe hem olumlu hemde olumsuz ortamlarda var olabilir. Çünkü her 2 taraftada öğrenilecek dersler ve kazanılacak bilgelik vardır. Büyük Rahibe, sezgileri, gizemi, içgüdüleri, bilinçaltını ve duyguları yöneten Ay gezegeni ile ilişkilidir. Ay Yengeç burcunun yöneticisidir ve aynı zamanda duygusal gelişiminizi de yönetir. Seçmiş olduğunuz tarot açılımda Büyük Rahibe ilişki içinde olduğunuz kişiyle büyülü, gizemli, sezgisel güçlü bir ruhsal bağlantınız olduğunu vurguluyor.

-Bir aşk açılımında Büyük Rahibe genellikle fiziksel olarak asla gerçekleşmeyecek duygusal bir ilişkiyi işaret eder. Duygusal bağınız o kadar güçlüdür ki, ilerleyip diğer aşamaya geçemezsiniz. Bu kart size sezgilerinizi takip etmenizi öneriyor, çünkü sezgileriniz sizi doğru yönlendirecek.
-Büyük Rahibe sizin karakter olarak gizemli, zeki, güçlü bir yapınız olduğunu, eğitimli olduğunuzu ve aynı zamanda çok hesaplı biri olduğunuzuişaret ediyor. Büyük Rahibe sert bir kabuğu olan ve anlaşılması kolay olmayan biridir. Kabuğunun arkasında ki çok hassas insanı göstermek istemez.

-Ters İtidal Kartı, çok hızlı, çok ileri giden ve çok fazla risk alan bir kişinin karakterini ifade eder. Kişinin yavaşlaması ve bir mola vermesi gerekiyor. Yaşamlarındaki biri veya birşey onları çıldırtıyor ve içlerindeki en kötünün ortaya çıkmasına sebep oluyor. Kişinin gittiği yol hedefinin yarısına gelmeden, çok önce tükenecek. Bu kişinin biraz huzura ve sessizliğe ihtiyacı var, ancak etrafında bunu bulması imkansız. Kendisi çok sinirli ve öfkeli birisi. Genellikle söz geçiremeyecekleri, değiştiremeyecekleri şeylere yapışırlar ve çok inatçıdırlar. Değişime isteklidirler, fakat kendilerini herhangi bir karar veremeyecek kadar bitkin hissederler. Başkaları tarafından çok kolay manipüle edilirler.

-Ölüm Kartı, ilişkinizin kimliğini kaybettiğini gösteriyor. Belkide ilişkiyi çabuk tükettiniz ve şimdi başka bir düşünceniz var. İlişki içinde değilseniz Ölüm Kartı yakında bir ilşki var anlamına gelir. İlişkide değişim ve dönüşüm var.

-Ölüm Kartının ardından gelen Sihirbaz, yeni başlangıçları ifade ediyor. Sonuç olarak ilişkiyi yürütmeyi becerememenin yüksek idrakı anlamına geliyor.

Yorumlar