OLUM KOMBINASYONLARI (2)




-Ölüm bazılarının korktuğu bir kart bir kart olmasına rağmen muhtemelen ne anlama geldiğini düşündüğünüz anlama gelmez. Ölüm, aslında yaşamı onaylayan ve sondan sonra değişimi temsil eden güçlü bir karttır. Ölüm, tarotta fiziksel ölümü değil, yaşamın bir boyutundan diğerine yolculukla ilgilidir. Ölüm gerçek anlamda bir yok oluşu sembolize etmez. Sadece değişim ve bir geçiş sembolüdür. Ölüm değişimin geldiğini gösterir. Siz veya bir başkası pervasız bir davranışla onu kışkırtmış olabilirsiniz. Ya da , tamamen kontrolünüz dışında bir şeyden de meydana gelebilir.

-Ölüm güçlü bir karttır. Hayatınızdaki değişimlere engel olmak bazan imkansız olabilir. Ancak, açılımınızdaki diğer kartlar bu değişikliğin hayatınızı nasıl etkileyeceği olasılıkları hakkında fikir verecektir.

=ÖLÜM ve APDAL kombinasyonu, genç birisinin önemli bir değişimden geçtiğini, şimdiki halinin onun kim olduğuyla örtüşmediğini gösterir. Ancak, bu durum çok yakında netleşecek. Aşk açılımlarında değişim anlamına gelen bu kombinasyon, ilişkinin daha da ciddileşeceği anlamına gelir. Kariyer yaşamınızda yeni başladığınız bir projenin işinize bağlılığına ve dikkatinize ihtiyacı olduğunu gösterir.

=ÖLÜM ve SİHİRBAZ kombinasyonu, bekldiğiniz değişimle kaderinizin iplerini ellerinize alacağınızı ve hedefinize varacağınızı gösterir. Yaratıcılığınız hayatınızın her alanında gelişecek. Aşk ve ilişkilerde partnerinize bir bağlantı için söz vermeden anlık tutkular yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki değişiklik başarı ve tanınma getirecektir.

=ÖLÜM ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonu kişiliğinizin yeniden doğuşuna yol açacak durumlar yaşayacağınızı anlatır. Belkide, çok uzun süredir başka birinin fikirlerinin etkisi altında yaşadınız ve şimdi iç sesinizi dinleyerek hayatı daha özgün yaşamaya başlamanız gerekiyor olabilir. İlişkilerde, karşınızdaki kişinin veya partnerininizin size ışık olup farkındalığınızı arttıran bir dönüşümden geçtiği anlamına gelir. Çalışma hayatınızda becerilerinizi ve yaratıcılığını yeniliklere uygulayabileceğinizi gösterir.

=ÖLÜM ve İMPARATORİÇE kombinasyonu, suçluluk ve korku duymadan kendinizi daha iyi ifade edebileceğinizi anlatır. Çünkü, çalışma hayatınızda gerçekçi etkisi olan önemli işler yaptınız anlamına gelir. Bugüne kadar liderliğini başkasının yapmasına izin verdiğiniz ilişilerinizde liderliği üstleneceğinizi gösterir.

-Ölüm ve İmparatoriçe Akrep Burcu ve Venüs gezegeni etkisindedir. Psikolojik seks sorunlarını gösterir.

-3 rakamı ile sembolize edilen ve üstünde doğurganlığı ifade eden kadın sembolü olan İmparatoriçe kartı başlangıcı, 13 rakamı ile sembolize edilen ve üstünde erkek figürü olan Ölüm sonu ifade eder. Bu kombinasyon karşınıza çıkarsa, büyük bir faydanın yol açacağı beklenmedik düşüşlere dikkat edin.

=ÖLÜM ve İMPARATOR kombinasyonu yönetimdeki hiyeratşiden bahseder. Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon her 2 taraf içinde fayda sağlıyacak bir geçiş dönemidir. Ancak, bu geçiş tamamlanıp netlik kazanana kadar 2 tarafta istediğiniz elde edemez. İş hayatınızdaki değişiklikler yeni sorumluluklar almanıza sebep oluyor. Bu yenilik sayesinde çok daha iyi durumdasınız anlamına gelir.

=ÖLÜM ve BÜYÜK RAHİP, kalbinizin sesini dinlemenizi tavsiye eder. Çünkü, kendinizi tam tersine ikna etmeye çalışmak işe yaramayacak. Kurallara uymaya çalışmak veya başkalarının önerilerini dinlemek yerine kendinize karşı dürüst olursanız kendinizi çok daha mutlu hissedeceksiniz.

ÖLÜM ve AŞIKLAR, 2 grup veya 2 insan arasında bir tür ayrılık yaşandığı anlamına gelir. Çünkü, biten ilişki veya dostluk her 2 tarafa içinde iyi değildi. Devam etmesini istiyorsanız uzlaşmanız ve yeni bir yönde ilerlemeniz gerekecek. İş yaşamınızda üzerinde çalıştığınız proje sona erdi ve yenisi başlıyacak.

=ÖLÜM ve SAVAŞ ARABASI, önemli bir yön ve konum değişikliğini gösterir. Evinizden taşınabilir veya başka bir ülkeye göç edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ilişkiyi bitirme kararı almak isteyebilirsiniz. Ancak, bu kararı tek başınıza vermek kendinizi suçlu hissetmenize sebep olabilir. Karar vermeden önce ilişkinize emek vermeyi deneyebilirsiniz. İş hayatında yeni beceriler gerektiren bir projenin başında olacaksınız anlamına gelir. Fakat, endişe etmeyin başarmak için ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz.

=ÖLÜM ve GÜÇ kombinasyonu birşeye meydan okumayı veya mücadele etmeyi temsil eder. İlişkilerde, partnerinizin net fikirleri olmadığı için zor bir dönemden geçtiğini ve onun için savaşırsanız işlerin yoluna girebileceğini ifade eder. Kariyer hayatınızda yeni bir rakibinizin ortaya çıktığını ve rekabete hazır olduğunu gösterir.

=ÖLÜM ve HERMİT kombinasyonu bir molaya ihtiyacınız olduğunu sembolize eder. İşinizi bırakmaya ve bir mola vermeye ihtiyacınız var. Aksi takdirde iş hayatınız çok stresli olacak ve çekilmez hale gelecek. İlişkilerde, partnerinizin çok stresli bir döngüden geçtiğini gösterir. Bu durumu kendi başına halletmesi için ona zaman vermelisiniz. Bu kombinasyon, çalışma hayatında dikkatinizi dağıtan çok fazla konu olduğu anlamına gelir.

-Ölüm ve Hermit, hayatınızın en güzel günlerini yaşadığınız bir anda hayal kırıklığınız hayatınızın merkezine yerleşir. Kendinizi yalnız hissettiğiniz ve bunaltıcı duygularla baş edemediğiniz için böyle oluyor.

=ÖLÜM ve KADER ÇARKI, geçmişin size musallat olmak için geri geldiğini ifade eder. Bundan böyle sorunlardan ve sorumluluklarınızdan kaçamazsınız. Bu kombinasyon ilişkilerde kaynama noktasına gelmek üzere olduğunuzu gösterir. Bu gerçekleşirse, durdurmaya çalışmak ve bu sorunla baş edebilmek imkansız hale gelecektir. Kariyer yaşamında ise, patronunuzun herşeyin farkında olduğunu ifade eder. Bu yüzden hareketlerinize dikkat edin.

=ÖLÜM ve ADALET kombinasyonu hayatınızdaki bir denge anını gösterir. Bundan böyle, bir taraf diğerinin karşısında durmayacak. Bulduğunuz ortak noktada durumunuzla barışık olmanız gerekiyor. İlişkilerde ise bu kombinasyon, kavga ve tartışmaların sonunun geldiğini gösterir. Soruna çözüm bulmak istiyorlarsa partnerlerin her ikisininde birlikte özveride bulunmasına gerekli. Çalışma hayatında kimin neden sorumlu olduğunu tartışmak yerine önemli konularla ilgilenme fırsatı bulabileceğinizi ifade eder.

=ÖLÜM ve ASILMIŞ ADAM, değişimden korktuğunuzu ve ne pahasına olurasa olsun ondan kaçınmak için her türlü fedakarlığa razı olduğunuz anlamına gelir. Etrafınızdaki olanların farkında olmadan yanlış bir karar alırsanız, bu herkes için daha büyük sorunlara yol açabilir. Başka birşeyi feda ederek değişime engel olabilirsiniz. Ancak, sonuçtan mutlu olmanız nelerden vazgeçtinize bağlı. Bu kombinasyon iş hayatında gerekli tüm bilgilere sahip olmadığınız için önemli kararlar almakta zorlandığınızı ifade eder.

=ÖLÜM ve İTİDAL, 2 seçenek arasında kaldığınızı ve karar vermekte zorlandığınızı ifade eder. Herşeyi ertelemek yerine yerine biran önce karar vermelisiniz. Aksi takdirde bu yüzden çıkacak problemlerin sorumluluğunu üstlenmemek için hiç bir maazeretiniz olmaz. İlişkilerde ise, birlikte olduğunuz kişi zor bir dönemden geçiyorsa, desteğinize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var anlamına gelir. Kariyer hayatınızda masada yeni bir teklif daha olduğunu ve en kısa zamanda karar vermenizi önerir.

=ÖLÜM ve ŞEYTAN bu çok olumsuz bir kombinasyondur. Kötü alışkanlıklarınız ve davranışlarınız yüzünden ailenizin ve arkadaşlarınızın size sırtını döneceği anlamına gelir. Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon, bir birlerini desteklemesi gereken partnerlerin sadakatsizliğini ve güvensizliğini temsil eder. Çalışma hayatında ise birisinin sizin adınıza kredi alıp kendi yararına kullanmak istediğini gösterir.

=ÖLÜM ve YIKILAN KULE kombinasyonu, bir hata yaptığınızı ve şimdi bunu kabul ederek bedel ödeme zamanını ifade eder. İlk başta bu zor gibi görünsede dürüst bir yolda ilerlemeye başladığınızda işler normale dönecektir. Aşk ve İlişkilerde partnerinizin size kızgın olduğunu ve sizinle konuşmadan önce sakinleşmeye ihtiyacı var anlamına gelir. Kariyer hayatınızda, çalışma sırasında düzgün ilgilenmeniz gereken birşeyi mahvettiğinizi gösterir.

-Ölüm kartı ve Yıkılan Kule kombinasyonunda, en azından tüm sonların sebebinin kendiniz olmadığını bilirsiniz. Kadersel bazı değişiklikler veya doğal afetlerin sorumlusu siz değilsiniz.

=ÖLÜM ve YILDIZ kombinasyonu hayatınızdaki seçimleriniz ve yaşadığınız durumlar, herşey hakkında kendinizi çok kötü hissettiğinizi ifade eder. Her hangibir dürtüsel değişiklik yapmadan önce kendinize zaman ayırıp bir mola vermenizi tavsiyeder. Aşk ve ilişkilerde partnerinizle aynı fikirde olmadığınız bir seçim yaptığınızı gösterir. İş hayatında kötü bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Kafanızı toparlamak için boş zamana ve dinlenmeye ihtiyacınız olabilir.

=ÖLÜM ve AY kombinasyonu, bir sorun olduğu için birşeyi veya birisini gizli tutmak istiyorsunuz anlamına gelir. Ancak, bu şekilde davranamanız herkes için ek sorunlar yaratmanıza sebep oluyor. Aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon partnerinizin hiç kimsenin bilmediği derin sırları olduğunu ifade eder. Kariyer hayatınızda bir meslektaşınız sandığınız gibi birisi değil. Neler olduğunun farkına varmazsanız gelecekte size sorun yaratacak anlamına gelir.


-İkiz kuleler Ölüm ve Ay kartlarının her ikisinde de belirgin bir şekilde resmedilmiştir. Duygusal olarak o kadar bozulmuş bir noktaya gelirsiniz ki, hayatınızda radikal değişiklikler yapmak zorunda kalırsınız. Bu değişim Ay'ın duygusal açlığı ve Ölüm'ün dönüştüren birleşiminden gelir. bir tencerenin içinde kaynayan suyun oluşturduğu kabarcıklardan yılların birikimini ifade eder. Ölüm işte bunu değiştirir. istismarcı bir ilişkiden vazgeçmek, sigarayı bırakmak veya başka bir yere taşınmak örnek olarak verilebilir.

=ÖLÜM ve GÜNEŞ kombinasyonu hayattan ve sahip olduklarınızdan keyif alma zamanını gösterir. Size engel olan şeylerin bitmesi, hayatınızda tertemiz bir sayfa açmanızı sağladı. İlişkinizin harika olduğunu düşünüyorsanız, çevrenizdeki herkes harika olduğunuzu düşünecek. Bu dönemin keyfini çıkarın. Çünkü, hiç birşey sonsuza kadar sürmez. İş yaşamınızda büyük bir anlaşma yaptığınızı ve bir süreliğine finansal olarak güvende olduğunuzu ifade eder.

=ÖLÜM ve YARGILAMA, çevrenizdeki herkese çok eleştirel ve yargılayıcı olduğunuzu gösterir. Geçmişi bırakmamalısınız, çünkü olan oldu ve o sayfa kapandı. Aşk ve ilişkilerde, geçmişte olan birşey için öfkenizi yenene kadar bu kişiyle ilişkinizde bir ilerleme olmaz. Çalışma hayatında yeni başladığınız bir iş veya projeyi gösterir. Ancak, kendi başınıza üstesinden gelebilmek için yeterli deneyime sahip değilsiniz.

ÖLÜM ve DÜNYA, hayatınızdaki bir döngünün sonuna geldiğiniz, kendinizle ve olanlarla barışık olmanız gerektiği anlamına gelir. Geçmişi değiştiremezsiniz, bu sebeple önünüze bakın ve devam edin.

-Bu kombinasyon, ilişkilerde elinizden geleni yaptığınızı ve ilişkiyi bitirdiğiniz kişinin bundan böyle sizin için bir önemi olmadığı anlamına gelir. Çalışma hayatında ise işlerin kapandığını veya bir müşteri kaybettiğinizi gösterebilir.

-Bu kombinasyon ayrıca, bir dünya imparatorunun ölümü işaret edebilir.

TERS OLUM, TERS KADER CARKI ve TILSIM PRENSI

Yorumlar