BUYUK RAHIBE VE ASIKLAR


**Büyük Rahibeden sonra gelen Aşıklar, bundan sonraki hayatınızda gerçek aşkı bulmak için, şu an içinde olduğunuz ortaklık veya ilişkilerinizde tavrınızı ortaya koyarak, bağlarınızı kesme hakkınızı kullanmanızı öneren bir kombinasyondur. Çünkü, çevrenizde size aşık olan biri var ve siz şu an geçmişinize bağlı kaldığınız için onunla ilgilenemiyor olabilirsiniz, ancak çevrenizde size ilgi duyanların farkına varmalı ve sizin için hissetteklerini ifade etmelerine izin vermelisiniz.

**Bu 2 kartın birlikte kombinasyonunun romantik bir bağ kurulabilmesi için çok olumlu olduğunu söyleyebilirim. Kişisel gelişiminizi tamamlama yolculuğunda karşınıza size uygun biri çıktı diyebiliriz.

**Farklı bir bakış açısıyla yorumladığımızda Baş Rahibe ve Aşıklar Kartı, Aşıkların buluşmasına yardım eden, ya da bir ortaklık veya işbirliğinde aracılık eden bir kadını temsil edebilir.

**Bu kombinasyon bir kadın seçtiğinde çok güzel bir kombinasyon, ancak erkek seçtiğinde gizemli, güçlü, güzel ve duygusal bir kadın, dikkatli olunması gereken birini de işaret ediyor olabilir.

Yorumlar