TAROT KARTLARI BUYUK RAHIBE ve SEYTAN KOMBINASYONLARI



**Konuşurken bazan, tabiatta hiçbir şeyi olumlu ya da olumsuz olarak düşünmemek lazım, her şeyin bir sebebi ve görevi var diyebiliyoruz. Fakat, tarot açılımında Büyük Rahibeden sonra Şeytan kartı geldiğinde insan ne diyeceğini ve bu durumu nasıl ifade edebileceği konusunda gerçekten zorlanıyor.

**Negatif olarak yorumladığımda bir ortaklık ya da ilişkide davranış ve güven sorunları yaşandığını ve bu kombinasyonun ayrılığı ifade ettiğini söylemek kolay olabilir. Fakat olumlu yorumladığımda, dokunulmaz veya amaçlarının dışında ama sezgisel, takıntılı bir birliktelik, aynı zamanda danışan kişinin bugünlerde ulaşılmaz ve dokunulmaz olabileceğini düşünüyor, diyebilirim. Ona özlem duyduğu anlamına geliyor, onu kafasından çıkaramıyor, ama artık ona sahip olamayacağını da düşünüyor. Aynı zamanda uzakta olsa kadınla ilgili gizli bir bilgiside var, onunla ilgili içgörü sahibi. Diğer insanların hissetmediği ve bilmediği şeyleri hissediyor ona karşı. Sürekli onun kendisini nasıl hissettiğini hissetmesi gerektiğini düşünüyor ve buda onu güçsüzleştirip duygularının gizli kalmasına, açıklayamamasına sebep oluyor.

**Böyle bir durumda duyguların gizli kalması doğru olabilirde, olmayabilirde. Durumu zamana bırakmakta fayda var, kişi duygulara bağlı kalmadan hayatında nasıl ilerleyeceğine kararlar alıp özgürleştikten sonra ilerlemesi gereken yola zaten girecektir ve o zaman verdiği karar daha doğru olacaktır..

**Kadınla arasında hisleriyle bir iletişim kuruyor ve diğer insanların bu hissettiklerini hissetmediğinide hissediyor.(Umarım bu cümlemi anlayabilmişsinizdir. Anlatmak istediğimi böyle anlatabildim ancak.)
Onun ulaşılmaz olduğunu düşünüyor ve nedense kendisine aşık olmayacağı fikrine takıntılı. Ama, genede kendisini istemese bile kendisini istemesini çok istiyor. Bilinçaltında birlikte olmaları gerektiğine inanıyor, ama bilinç düzeyinde bunu kabul edemiyor..

**Şeytan burada, Büyük Rahibenin güçlü hislerle ve takıntılı bağlılık gibi karanlık tarafını ortaya çıkarıyor. Bu kombinasyonda kişiler her durumda beraber olmak için tasarlanmamıştır, farklı dünyaların insanı olabilirler, ama "duygusal bağlanma çok güçlüdür".(akrep özelliği)

**Farklı bir açıdan değerlendirdiğimde de bağımsız, bilge bir kadın ve şeytanın bir araya gelişi olarakta yorum yapabilirim.

"Büyük Rahibe ve Şeytan birlikte, erkeklerin kendilerine büyü yapıldığını iddia ettikleri, kadınları cadı olarak görmeye başladığı durumları da gösterebilir."Bu durumda erkek kadına gizem ve derinlik duygusuyla yaklaşarak kadının ilgisini çekse bile, ikna edici bu gizem ve derinlik her türlü kötülüğü yansıtmaya dönüşebilir."

 





Yorumlar