ADALET KOMBINASYONLARI (2)

-Adalet kartı, tarot destesi içinde en önemli kartlardan biridir. Çünkü, .çok farklı anlamlara gelebilir. Kartları yorumlarken neyi sembolize ettiğine göre yorumlamak gerektiğini unutmamak önemlidir. Adalet, her zaman eylemler ve sonuçları arasındaki dengeyi anlatır. Ayrıca, Adalet otorite anlamına gelir. Kişi davranışlarının sorumluluğunu alır ve hakettiğinin sonucunu baştan kabul eder.

-Adalet kartı, genelde gelecek bir kararın hayatınıza mutlaka bir etkisi olacağını belirtsede, kararın ne olacağı konusunda çıldırtıcı bir bilmece olabilir. Adalet'in etrafında aynı türden birçok kart varsa, bu Adaletin yaklaşan etkili kararın neyi ilan ettiğinin iyi bir göstergesidir. Kılıçlar, alınacak kararları etkilerini yaşamınızda etkili olacağını, Tılsımlar finans, Kupalar aşk, Asalar gelecekte kariyerinizde ölçülebilir bir etkisi olacak yaratıcı kararlarla ilgilidir.

-Adalet kartının As'larla özel bir ilişkisi vardır. Adalet'in her hangibir As'la oluşturduğu kombinasyon, karmanızdan gelen bir ödülün geçtiğiniz köşebaşında kaldığını ifade eder. Geri gidin, ödülünüzü alın ve bekleme yapmadan yolculuğunuza devam edin.

=ADALET ve APDAL KOMBİNASYONU, doğru yolda ilerlediğinizi anlatır. Her hangibir hata yapılsa da sonunda düzelecektir. Ancak , yaptıklarınızın sorumluluğunu üstlenmelisiniz. Adalet kartı, ne istediğiniz konusunda adil olmanız ve şimdi harekete geçmeniz gerektiğini ifade eder. Aksi takdirde işler zorlaşabilir.

=ADALET ve SİHİRBAZ kombinasyonunda, Adalet her hangibir durumun kontrolünü ele alma mecburiyetinizi anlatır. Bilgi ve becerilerinizle duruma hakimiyet sağlayabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde partnerler arasında denge olduğunda herşeyin yolunda olduğunu ifade eder. İş ve kariyer yaşamınızda proje ile herşeyin yolunda olabilmesi için tüm yönleri ile kontrolü elinnizde bulundurmanız gerektiğinden bahseder.

-Adalet ve Sihirbaz kombinasyonunda, bir karar vermeye ikna etmeye çalışan biri sizi yanıltıyor olabileceği için tüm gerçekleri elde etmek önemlidir.

=ADALET ve BUYUK RAHİBE birlikteliği, bir durumun sonucunun sizin davranışlarınıza bağlı olacağını ifade eder. Aşk ve ilişkilerde gelecekle ilgili kararları partnerinizle birlikte almanız gerektiği anlamına gelir. İş ve kariyer yaşamınızda birşeyin iyi gidip gitmediğine karar vermeniz gerekiyor. Bu kararı gecikmeden almanız önemlidir.

-Adalet ve Büyük Rahibe eşleştiğinde, size yakın biri şu anda size mümkün olan en iyi tavsiyeyi verecek tüm cevaplara sahiptir, ancak bu kişiye yaklaşmanız gerekecektir.

=ADALET ve İMPARATORİÇE kombinasyonu, içsel gücünüze güvenerek hareket edebilirsiniz anlamına gelir. Aşk ve ilişkilerde başkalrının ne düşüneceği endişelerinizi bir kenara bırakabilirseniz doğru yolda olduğunuzu gösterir. İş hayatında, sorumluluk alıp harekete geçme zamanını işaret eder. Aksi taktirde işler içinden çıkılmaz bir duruma dönüşebilir.

=ADALET ve İMPARATOR kombinasyonu, hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmeniz ve kararlı olmanız gerektiğini anlatıyor. Aşk ve ilişkilerde partnerlerin bir birlerine karşı karşılıklı saygı ve sorumluluklarını yerine getirmesi konusunda çaba göstermeleri gerektiğini ifade eder. İş hayatında, işlerin nasıl gitmesi gerektiği konusunda karar vermeniz gerektiğini gösterir.

=ADALET ve BUYUK RAHIP kombinasyonu eylemlerinizin sonuçlarını sık sık değerlendirmenizi ve hedefinize varmakta kararlı olmanızı tavsiye eder. Aşk ve ilişkilerde partnerlerin dengeyi bulduğunu ve ilişkinin yolunda gittiğini gösterir. İş ve kariyer yaşamında proje ve projeye dahil olan kişiler arasında neler olduğu konusunu iyi gözlemenizi önerir.

=ADALET ve AŞIKLAR kombinasyonu harekete geçmeniz gerektiğini anlatır. Çünkü, eyleme geçmeden kplanlarınız kendi kendini tezahür ettiremez. Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde şüphe ve endişelerden uzaklaşıp, yüreğinizin sesini dinlemeniz gerektiğini ifade eder. İş hayatında işin içinde bir kafa karışıklığını olduğunu göstersede projenin devam etmesini istiyorsanız çaba göstermenizin ödülünü alacağınızı anlatır.

=ADALET ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu, bulunduğunuz durumun kontrolden çıkmaması için çok dikkatli olmalı ve davranışlarınızda dengeyi sağlamalısınız. Bu kombinasyon ilişkilerde partnerlerin sorumlulukları arasında denge olduğunu gösterse de iş yaşamında sorunlardan kaçmak yerine çevrenizde olup bitenin farkında olmanız konusunda bir uyarıdır.

=ADALET ve HERMİT birlikteliği çözmeniz gereken sorunlara işaret eder. BUgüne kadar başka şeyler dikkatinizi dağıtmış olabilir. Ancak, şimdi davranışlarınızın sonuçlarını ve başkalarını nasıl etkilediğini düşünmeniz gerekiyor. Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde şüpheler ve korkular tarafından ele geçirildiğinizi gösterir. Aslında, işin içindesizi etkileyen başka birşey var. Ancak siz bunun farkında değilsiniz.

=ADALET ve KADER ÇARKI, neyin önemli olduğunu gözden kaçırmadan farklı açılardan gözlemleme ve değerlendirme yeteneğine sahipsiniz. Dış etkilerden etkilenmemeli ve kararlı olmalısınız. İlişkilerde, kendinizi ön plana atmalı ve karşınızdaki kişiye her türlü davranışı kabul edemeyeceğinizi bildirmelisiniz. Bu kombinasyon, iş ve kariyer hayatında kararlılığın önemli olduğunu gösterir. Bir kişi veya grubun bir bölümünün sesini yükseltmesi ve her türlü muhalefete karşı dik durması gerekir.

=ADALET ve GÜÇ kombinasyonu, bir kişinin hayatının kontrolünü nasıl ele geçireceğini ve kendi başına hareket etmesine kılavuzluk edecek birine ihtiyacı olduğunu ifade eder. Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde sizi destekleyecek birine ihtiyacınız olduğunu gösterir. İş hayatında, pozisyonunuzu yeterince ciddiye almadığınızı ve işlerin nasıl yapıldığını size gösterecek birine ihtiyacınız olduğu anlamına gelir.

=ADALET ve ASILMIŞ ADAM, durumun kolay çözümlenebilmesi için bir bireyin veya grubun bir kısmının tarafsız kalması gerektiğini gösterir. İlişkilerde, sadece tepki vermek yerine, karşı tarafında bakış açısını anlamak için zaman ayırmanızı önerir. İş yerinde, yapılması gerekenleri düşünebilmek için sakinliğe ihtiyacınız var.


=ADALET ve ÖLÜM kombinasyonu, değişiklik gerektiğini, ancak birisinin grubunuzdaki konumunu veya statüsünü kaybetmesini istemiyorsunuz. Herkesi mutlu edecek bir çözüm bulmalısınız. İlişkilerle ilgili bir karar vermeniz gerektiğini gösterir. Ancak, karşıdaki kişi bu kararın herkesin iyiliğine olduğunu anlamalıdır. İş ve kariyer yaşamınızda 2 taraf arasında kaldığınızı ve herkesi memnun edecek bir çözüm bulmanız gerektiği anlamına gelir.

=ADALET ve İTİDAL, bir problemin kötü birşeye dönüşmemesi için ne gerekiyorsa yapmanız gerektiğinden bahseder. Ayrıca, hem hızlı karar vermek hemde davranışlarınızın sonuçlarını düşünerek hareket etmelisiniz. Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde birlikteliğinizin bozulmasına izin vermeyeceğinizi gösterir. İş hayatınızda bir sorun olduğunu ve bir an önce sakin kafayla düşünüp çözüm için harekete geçmenizi önerir.

=ADALET ve ŞEYTAN kombinasyonu, bir kişi veya bir grubun parçası hatalar yapıyor ve yanlışlara sebep oluyor. Kim olursa olsun, bu davranışlarının sonuçlarının bir bedeli olacaktır. Aşk ve ilişkilerde, partnerlerden birinin diğerinin hayatını zindan eden davranışlarıyla bu ilişkinin sürmeyeceğini anlaması gerekir. Bu kombinasyon aslında ortada bir birliktelik kalmadığının işaretidir. İş ve kariyer yaşamında dikkatli olmanız ve başkasının hatası yüzünden mağdur olmamanız konusunda bir uyarıdır.


=ADALET ve YIKILAN KULE kombinasyonu, tanık olduğunuz şey yüzünden kendinizi güvensiz hissediyor olsanızda, doğru hareket ettiğinizden emin olmalısınız. Aksi taktirde, çok önemli birşeyi kaybedebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde partnerlerden birinin diğerini terkedeceğini gösterir. İş hayatında bu kombinasyon, birisinin sizi kullandığını ve size zorluk çıkardığını ifade eder.

=ADALET ve YILDIZ kombinasyonu işlerin kısa sürede yoluna gireceğini, ancak ilişkilerde sizi önemseyenleri değil, sadece kendinizi iyi hissettirmeyenleri geri çevirmeyi öğrenmeniz gerektiğini ifade eder. İş ve kariyer yaşamınızda sabırlı olursanız yakında herşey yoluna girecek.

=ADALE ve AY kombinasyonu ortak hedefe ulaşmak için birlikte çabalamanız gerektiğini diğerleriyle konuşmanız gerektiği anlamına gelir. İlişkilerde çok ısrarcı olmadankendinizi ifade etmeyi öğrenmeniz gerektiği, aksi halde partnerinizin uzaklaşacağını anlatır. İşyerinde bir sorun varsa ve siz artık olanlara dayanamıyorsanız, tavır almak zorunda olduğunuzu ifade eder.

=ADALET ve GÜNEŞ düşüncelerinizi ve planlarınızı değiştirecek kritik bir bilgiye sahip olduğunuzu ve haklı olduğunuzu kanıtlamayı başarabileceksiniz anlamına gelir. Aşk ve ilişkilerde partnerinizin ilgisizliğin arkasına saklanmak yerine ne hissettiğini yakında söyleyeceğini ifade eder. İlişkide gerçekler aydınlanıyor. Bu duruma kendinizi hazırlamak size kalmış.

=ADALET ve YARGILAMA engeleri ve karşınıza çıkan sorunları görmezden gelmek dahada büyüyerek karşınıza çıkacağını gösterir. İş ve kariyer yaşamında sorunlardan veya sorumluluktan kaçtığınızı gösterir. Aşk ve ilişkilerde kişinin gerçekten ne hissettiğini sakladığı anlamına gelir. Ancak, bunu itiraf ettirmek yerine gerçekten kendini hazır hissettiğinde size açılmasına izin vermek için kendinizi hazırlamalısınız.

=ADALET ve DÜNYA, kısa sürede ulaşacağınız bir hedefi ifade eder. İlişkilerde partnerinizin sizin acı çektiğinizi görmeye dayanamayacağını ve yakında işleri düzeltmek için ne gerekiyorsa yapacağını gösterir. İş yerinde, başkalarının ne düşündüğünü boşverin. Çünkü, çabalarınız meyvesini veriyor.



ARKANA MAJOR KART KOMBINASYONLARI

Yorumlar