HERMIT KOMBINASYONLARI (2)

-HERMİT, kişinin kendini izole edip daha iyi anlamasını öneren bir tarot kartıdır. Hermit, toplumdan kendini izole etmiş, meditasyona çekilmiş bilge bir erkek veya kadına işaret eder.

-Hermit tarot destesinin en önemli kartlarından biridir. Ancak anlamı derin ve çok yönlü olduğu için anlaşılması biraz zor olabilir. Bu kart bir yandan sosyal yaşamdam kendini soyutlamış birisini tanımlanırken, diğer taraftan kabullenişe geçerek elde edilen aydınlanma ve bilgeliği ifade eder.

-Son zamanlarda Hermit, eskiden bilge olarak tanımlanan kişilerin arketipiyle ilişkilendirilmeye başlandı. Hatta bazıları akıl hocaları ve danışmanlardan, dini liderlerden ve tanıdığınız ölen birinin ruhuna kadar herşeyi temsil ettiğini düşünüyor. Ancak, bunlar evrensel anlamda kabul görmeyen yorumlar. Bazıları da, Hermit'in gerçek bir kişiyi değil. Daha çok içinizdeki doğru yolu bilen kişiyi temsil ettiğini öne sürüyor.

-Hermit numerolojide 9 rakamı ile bağlantılıdır ve buda Hermit kartınının etkilerinin, hayatınızda kalıcı ve dönüştürücü olduğunun göstergesidir. Hermit'in size anlatmak istediği her ne olursa olsun korkmayın. Çünkü, onun asıl anlamı olasılıkları keşfetmenize olanak sağlayacak olmasıdır. Çünkü, Hermit kişinin içten gelen tüm niteliklerini dışa yansıtma yoluyla gelen aydınlanmayı sembolize eder.

=HERMİT, APDAL ile ortaya çıktığında anlamı yeni bir boyut kazanır. Apdal yeni bir başlangıca atılan adımı sembolize ederken, Hermit bir tamamlanmadan sonra yeni bir başlangıçla bağlantılıdır. Bu kombinasyonun anlamı hayatınızda bir adım geri atarak bugüne kadar yaptığınız tüm seçimleri düşünme zamanın geldiğini ifade eder. Bunu yaptığınızda muhtemelen kendinizi içsel çatışmalarla mücadele ederken bulabilirsiniz. Ancak, bunun hen zihninsel hemde bedensel gelişiminize katkıları olacağını unutmayın.

=HERMİT ve SIHIRBAZ hayallerinize ulaşabileceğinizi gösterir. Yapmanız gereken tek şey karşınıza çıkan fırsatı yakalayıp değerlendirmek. Bu yaparkende sadece ruhsal olarak değil. Bilinç altınızda dahil olmak üzere tüm gayretinizle çalışmanız önemlidir. Aşık olmak, romantik bir girişimin son aşamalarında olduğunuzu ve sonucun bundan sonra yapacağınız herşeyi belirleyeceğini gösterir. Bu kombinasyon iş ve kariyer hayatınızda hedefinize çok yaklaştığınızı ve yardım istemek için harika bir dönemde olduğunuzu gösterir. Sihirbaz ihtiyacınız olan enerji patlamasını sağlacak. Ancak, siz tüm gücünüzle disipli bir çalışma içinde ilerlemek zorunda olduğunuzu unutmayın.

=HERMIT ve BUYUK RAHIBE bir madalyanun 2 farklı yüzü gibidir. Hermit düşünce ve davranışlarla bağlantılıyken. Büyük Rahibe duygularla bağlantılıdır. Bu kombinasyon duygularınızdaki iniş çıkışlara dikkat etmeniz konusunda bir uyarıdır. Birşey veya biri hakkında sadece düşünmek yerine, onun hakkında nasıl hissettiğinizi belirlemeli ve sorunu mantıklı bir eylem planıyla çözümlemelisiniz. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz birşey yapıyorsanız. Duygularınıza güvenmeli yönünüzü ve bakış açınızı değiştirmelisiniz. Sıcaklık, anlayış ve empatiyi sembolize eden Büyük Rahibe, hayatınızdaki dengeyi sağlayabilmek için tüm niteliklere sahip olduğunuzu ifade ediyor.

=HERMİT ve İMPARATORİÇE birlikteliği hayatınızdaki bazı önemli değişiklikleri gösterir. Bu değişiklikler hangi durumda ve zamanda olduğunuzla ilgili olarak olumlu veya olumsuz olabilir. Bu kombinasyon karşınıza çıktığında yeni bir ilişkiye başlıyor olabilirsiniz. Ancak, aynı zamanda eski ilişkinizi sonlandırmak üzere de olabilirsiniz. Her şekilde hayatınızda yeni ve temiz bir sayfa açıyorsunuz. Eskiyi geri getiremiyeceksiniz yeni tanıştığınız kişiyle birlikteliğinize bir şans vermeye çalışmalı ve mutlu olmak için kendinize bir şans vermelisiniz.

=HERMİT ve İMPARATOR hayatınızda kalıcı hale getirilmesi gerekn birşeyin göstergesidir. Bu, yeni ve sağlıklı alışkanlıklar kazanmak kadar iyi birşey veya şu anda hayatınızı paramparça eden olumsuz bir alışkanlıktan kurtulmak gibi birşey olabilir. Her durumda yaşamınızı kontrol altına almanız ve bir çözüm bulmanız gerekiyor.Hermit size bilgi verecek, İmparator temelde zayıf tarafınızı ortaya çıkararak güçlenmenizi sağlayacak. Bütün bunlarla mücadele ederken ne kadar zorlanırsanız zorlanın, sabırlı olun ve sizi rahatsız edenher ayrıntıya bir çözüm bulmaya odaklanın.

=HERMİT ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu daha açık fikirli olmanızı gerektiren bilgi ve manevi farkındalığın birleşimidir. Belirli bir inanç sitemi veya doktrini takip etmiyor olsanız bile, bu kombinasyon maneviyatınızı tamamen reddetmek yerine keşfetmeye başlamanız gerektiğini ifade ediyor. Hayatta duyularımızla hissettiğimizden çok daha fazlasının olduğunu hatırlayın. İşte bu kombinasyon size bunları keşfetmenizi öneriyor ve öğrenmeniz gerek daha çok şey olduğunu söylüyor.

HERMİT ve AŞIKLAR kombinasyonu ilişkilerde yalnı kalma ve kendine odaklanma zamanını gösterir. Zaten bir ilişkiniz varsa, kendinize zaman ayırın ve kendinizi mutlu eden şeyler yapmayı deneyin. Çünkü, bu kombinasyon bunları yapmk için harika bir zamanda bulunduğunuzu ifade ediyor. Çünkü, Aşıklar kartı bir ilişkiden beklentilerinizin ne olduğunu anlamınızı sağlayacak. Ayrıca, mevcut ilişkinizde sizi mutsuz eden şeylerin neler olduğu konusunda dürüst olmak için kendinize zaman ayırmanızı tavsiye eder.

=HERMİT ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu, sabırlı olmanızı, çünkü işlerin yavaş yavaş düzeleceğini ifade ediyor. Çünkü, herşeyi doğru yapmanıza rağmen başarısız olabilirsiniz. Bu sebeple sonuç yerine sürece odaklanın. Çünkü, ilk bakışta öyle görünmese de aslında hedefe bir adım daha yaklaştınız ve vazgeçmediğiniz sürece zafere daha yakınsınız. Şimdi iyimser düşünme zamanı ve bunun için çok önemli sebepleriniz var.

=HERMİT ve ADALET, yasal, ahlaki ve etik sınırlarını belirlemek isteyenler için harika bir eşleşmedir. Ayrıca, bazı şeyler hakkında nasıl hissettiğinizi kendinize sormalı ve şu anda görünenden daha fazlası olup olmadığını sorgulamalısınız. Her şeyin bir sonu ve her davranışın bir bedeli olacaktır. Bu yüzden yasalara uygun davrandığınızdan ve doğru yolda olduğunuzdan emin olun.

HERMİT ve KADER ÇARKI kombinasyonu karma ve reenkarnasyonla ilgilidir. Kader Çarkı genelde saat yönünde döner. Bu sebeple kendinizi nerede yanlış yaptım derken bulabilirsiniz. Hermit ise size davranışlarınızın sorumluluğunu almayı öğretecektir. İlerlemek için deneyimlerinizden ders çıkarmaya ihtiyacınız var. Aksi taktirde sürekli aynı hataları yapar bulunduğunuz yerden bir adım bile ilerleyemezsiniz.

=HERMİT ve GÜÇ kombinasyonu öncelikle kendinize odaklanmanızı ve kendi ihtiyaçlarınızı gidermeniz gerektiğini işaret eder. Bu kendinizi yeterince çekici ve zeki hissetmediğiniz bir süreç olabilir. Ancak, korkularınız ve güvensizliklerinizle yüz yüze gelebileceksiniz. Bu aşamadan güvenle geçebilirseniz ödülünüz sizi bekliyor olacak. Başkalarının hakkınızda ne düşüneceği hakkında endişelenmeyi bırakıp bunun yerine içsel gücünüze güvenin.

=HERMİT ve ASILMIŞ ADAM, derinlemesine düşünmek ve huzur bulmak için ihtiyacınız olan zamanı yaratabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz Bu süre içinde hayattan gerçekten ne beklediğinizinfarkına varmaya çalışın. Mümkünse, tüm günlük endişelerinizden ve sorumluluklarınızdan uzaklaşın ve sonsuza odaklanın. Asılmış Adam size sezgilerinize güvenmeyi ve ruhsal gelişim sağlamayı öğretecek.

=HERMİT ve ÖLÜM sabırlı olmanızı ve değişime izin vermeniz gerektiğini ifade ediyor. Kendi seçiminiz olsun veya olmasın hayatınız bir şekilde değişiyor. Bu yeniliğe objektif bakmaya çalışın. Ölüm kartı, eskiyi bırakmanızı ve yeniyi kucaklamanızı istiyor. Hermit, iç gözlemi tavsiye ettiği için bir süreliğine toplumdan çekilerek kendiniz için önemli şeyleri düşünmek için zaman ayırın.

=HERMİT ve İTİDAL kombinasyonu daha sosyal olmanızı tavsiye ediyor. Özellikle arkadaş ve dostlarla bağlantı kurmak ve yeni şeyler denerken açık olmak için harika bir zamanda bulunuyorsunuz. Özellikle, Hermit stres altında çok zaman harcadığınızı ve hayatın sadece işten ibaret olmadığını hatırlamanız gerektiğini gösteriyor.

=HERMİT ve ŞEYTAN kombinasyonu karar verirken iç sesinize güvenmeniz gerektiğini ifade ediyor. Çünkü, Şeytan genelde bir ayartma kartıdır. Hermit ise, sabırlı olmayı ve iç sesinizi dinlemeyi öğrendiğiniz için, bu ayartmalar karşısınde güçlü olmanızı sağlayacaktır. Bu kombinasyon düşmanlara veya kötü alışkanlıklara karşı zafer kazanacağınızı gösteriyor. Bu sebeple şimdilik kontrol sizde görünüyor.

=HERMİT ve YIKILAN KULE kombinasyonu, sıra dışa gelişebilecek ani olaylar sebebiyle yakında hayatınızda potansiyel bir çöküş olabileceğine dair bir uyarıdır. Beklenmedik bir şeyin hayatınızı kişisel olarak bir kaosa sürüklememesi için rutinlerinizi sürdürmeye devam etmelisiniz. Bu kesinlikle kendinizden şüphe duymanın zamanı değil. Çünkü, etraftaki koşuşturmacaya rağmen Kule yıkıldığında ne kadar başarılı olduğunuz daha açıklıkla görünür olacaktır.

=HERMİT ve YILDIZ birlikteliği birşeyler hakkında çok fazla düşündüğünüzü gösterir. Bir adım geriye giderek hayatınızı tamamen farklı bir açıdan değerlendirin. Aksi taktirde, ilerleyemez ve bulunduğunuz yerde dönüp durursunuz. Hermit, olumlu ve yapıcı olduğunuz sürece sorunlara çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır.
=HERMİT ve AYkombinasyonu emekli olduktan veya toplumdan kendinizi izole ettikten sonra tekrar sosyal olmanızı tavsiye eder. Bununla birlikte bu süre içinde duygularınız ve empati kosunda dikkatli olmalısınız. Çünkü, etrafınızdakiler tarafından kolaylıkla manipüle edilebilirsiniz.

=HERMİT ve GÜNEŞ kombinasyonu, birisinin sizinle yeniden bağlantı kurmak için kapınızı çalmaya geleceğini ifade eder. Bu aynı zamanda sevdiklerinizi bir araya getirmek için çok uygun bir zamandır. Bu sebeple onları eksiksiz davet ettiğinizden emin olun. Güneş, son zamanlarda ihmal nedeniyle durgunlaşan herhangi bir ilişkide gözle görülebilir bir büyüme ve ilerlemeyi gösterir.

=HERMİT ve YARGILAMA: Yargılamanın diğer kombinasyonlardaki etkileri gibi, buda hayatınızı farklı bir bakış açısındangörmenize yardımcı olacaktır. Bu defa tek başınıza kim olduğunuzu değerlendirmenize izin verdi. Şimdi, kendi kendinize bu hesaplaşmayı yapın. Bu hayatınızda sıradan birgün değildir. Çünkü Yargılama kararlarınızın ne kadar olumlu olduğunun sağlamasını yapacaksınız.


=HERMİT ve DÜNYA birlikteliği diğer Hermit kombinasyonları içinde hayatın güzel olduğunu ifade eden en iyi kombinasyondur. Herşeyi olduğu gibi koruyun. Çünkü, hem kişisel hemde profesyonel olarak büyük başarıya ulaşma yolundasınız. Kim olduğunuzun ve hayattan ne beklediğinizin farkındasınız. Bu sebeple bu önemli yönünüzü gözden kaçırmamanız son derece önemlidir.

HERMIT, KILIC 10 ve SEYTAN

Yorumlar