AY KOMBINASYONLARI (2)


-Tarotta Ay kombinasyonları derinlik ve aldatıcı olarak algılanır. Bu yüzden konuyla ilgili herşey dikkatlice incelenme ihtiyacını gösterir. Ay, genelde y
zeyde görünenin altında gizli birşey olduğunun güçlü bir göstergesidir. Ay'ın etrafındaki kartlara bağlı olarak anlamı biraz farklılıklar göstersede, bu kartla ilgili yorum yaparken bunu aklımızda tutmalıyız.

-Ay, il bakışta net olmayan duyguları ifade eder. Baza, bilinçaltındaki gizli düşünceler veya birisinin farkında bile olmadığı korkularını gösterir. Ay ışığı gün ışığına benzemez. Bu sebeple, gizli tutulan oyunları, aldatmacaları ve bilinmeyen şeyleri ifade eder. Ay ışığında sürekli değişen gölgeler vardır. Hi birşeyi net göremezsiniz.
=AY ve APDAL kombinasyonu gerginliğe sebep olacağından, birşeyin dikkatinizden kaçtığını gösterir. Aşk hayatında, yeni başlayan bir ilişkide şu anda sizin göremediğiniz birşey olduğunu ve olup bitenin farkında olmadığınızı ifade eder. İş ve finans hayatında sizi yanıltmaya çalışan bir kişiyi veya duruma karşı uyarır. Bu kombinasyon, bilinçaltının olana bitene hakim olduğunu anlatır. Dikkat ve farkındalıkla olan bitenin altındakini bulmanız önemlidir.

=AY ve SİHİRBAZ kombinasyonu dikkatinizin başka tarafa çekilip, yanıltılmaya çalışıldığınız anlamına gelir. Dikkatli olmalısınız. Çünkü, karşınızda hiç bilmediğiniz bir gücü, size karşı kullanmaya çalışan birileri var. Bu kombinasyon, durumun üstesinden gelmek ve gizemin arkasındaki asıl kişiyi ve sebebi bulmak için sezgilerinizi kullansanızda ve gerçekçi bir bakış açısına sahip olsanızda, genede çevrenizde gerçekten neler olup bitiğini anlayamayabileceğinizi ifade eder. İlişkilerde kendinizin ve başkalarının niyetinin farkında olmalısınız. Çalışma hayatında özelliklede diğer insanları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmelisiniz.

=AY ve BÜYÜK RAHİBE, ilk bakışta belli olmayan derin duygusal bağları anlatır. Manevi yolculuktan geçtiğimiz dönemlerde, bu kombinasyon bilgi sahibi olmadan ilerlemenin bize zarar verebileceğini ifade eder. Bu kombinasyon, içimizden gelen bencilliğin davranışlarımıza neden yansıdığını bulmamızı ve gizli niyetlerimizi incele zamanını gösterir. Çalışma hayatında bu birleşme, bazı şeylerin sizden gizlendiğini, aldığınız kararlarda çok dikkatli olmanızı ve görünene aldanmamanızı tavsiye eder..

=AY ve İMPARATORİÇE birlikteliğe bize durumun ayrıntılarına daha dikkatli bakmamızı ve hemen harekete geçmemizi söylüyor. Bu kombinasyon aynı zamanda kontrolsuz tutkulara ve duygulara karşı bir uyarıdır. Bilinçaltınızın size oyun oynamaya çalışacabileceğini hatırlamak önemlidir. Bu sebeple her hangibir karar vermeden önce zihninizin açık ve düşüncelerinizin gerçekçi olduğundan emin olmalısınız.

=AY ve İMPARATOR, aldanma veya aldatmayı gösteren kombinasyonlardan biridir. Aşk hayatında İmparator ve Ay birleşimi birisinin sizi kandırmaya çalıştığını gösterir. Çalışma hayatınızda sizi aldatmak isteyen ve genelde karar verirken kontrol edemediğiniz duygularınıza karşı uyarıda bulunan kişiye karşı dikkatli olun.

=AY ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu bir tarot açılımında göründüğünde, size perde arkasında hileler olabileceğini ifade eder. Birisinin tuzağına düşmemek için gardınızı yüksek tutarsanız herhangi bir aldatma ve dolandırma belirtisinin daha kolay farkına varabilirsiniz. Bu kombinasyon özellikle ilişkilerde, kontrolsuz tutkular ve duygulardan kaynaklanan kişinin maniviyat eksikliğinide gösterebilir.

=AY ve AŞIKLAR, etrafınızda kimin tarafından aldatıldığınızı anlayana kadar dikkatli olmanızı tavsiye eder. Aşk ve ilişkilerde, henüz tanımlayamadığınız endişeleriniz varsa, sevdiğini kanıtlamayan kişiye güvenmemelisiniz ve onu kabul etmemelisiniz.

=AY ve SAVAŞ ARABASI birleşmesi karşımıza çıktığında, çevremizde neler olup bittiğinin farkında olmasakta, bu durumu aşmak için aklımızı, sezgilerimizi ve muhakaeme yeteneğimizi kullanabiliriz. Bu kombinasyon ilişkilerde endişelenmenizi gerektiren bir duruma karşı dikkatli olmanızı önerir. Çok yakında bütün yalanlar ve sırlar ortaya çıkıyor.

=AY ve GÜÇ kombinasyonu bize gizli yeteneklerimiz olduğunu söylüyor ve onları keşfetmemiz için bizi teşvik ediyor. Bugüne kadar kabul ettiğimiz kendimizi bırakıp, sınırlarımızı zorlayarak gerçek potansiyelimizi keşfetmemizi tavsiye ediyor.

=AY ve HERMİT kombinasyonu bir iç gözlem anını anlatır. Etrafımızda neler olup bittiğinin farkına varmalı ve mesafemizi korumalıyız. Çünkü bu 2 kartın çevresindeki kartların ne olduğuna bağlı olarak bazen suçlamalar, bazanda dedikodu ve iftiralar anlamına gelebilir.

=AY ve KADER ÇARKI birlikte göründüğünde, biz eyeni bir ilişki veya yeni bir iş değişikliğini ifade eder. Pozitife odaklanmalı hayatımızda neyin geliştiğinin farkına varmalıyız.

=AY ve DALET, bir ilişkide veya iş durumunda netlik eksikliğini gösterir. Etrafınızada neler olup bittiğinin farkında olmalı ve diğerleriyle mesafenizi korumalısınız. Çünlü, dedikodu, iftira ve haksız suçlamalarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

=AY ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu karşınıza çıktığında değerlerinizi ve ahlakınızı sorgulamalısınız. Durumu tekrar gözden geçirmeli ve neler olup bittiğinin farkına varmalısınız. Yaşanmakta olanın içinde etik değerleri görmezden gelip, yolunuz kaybetmiş ve doğal olmayanı normalleştirerek yaşam amacınız haline getirmiş olabilirsiniz.

=AY ve ÖLÜM kombinasyonu bir tür kaybı gösterebilir. Bu durumdan yeni fırsatlar çıkacaktır. Bu yaşam yolculuğunuzda bir son olduğu gibi, aynı zamanda bir başlangıç anlamına gelir. Ancak, ne olursa olsun değişime açık olmalısınız.

=AY ve İTİDAL, içinde bulunduğunuz durumda gerçekten ne istediğinize karar vermenizi tavsiye eder. Sorumluluklarınızı görmezden gelmeyin ve kolay yolu seçmeyin. Çünkü, bu konuyla ilgili kişilere hiçbir yarar sağlamayacağı gibi zarar da verebilir.

=AY ve ŞEYTAN kombinasyonu, başkalarının görüşlerinden aşırı drecede etkilendiğinizi gösterir. Birşey gerçekte öyle olmadığı halde inanarak kendinizi kandırıyor ve olabileceğine inanıyor olmanız mümkündür. Bu durumda acele karar vermeden önce durumu tekrar inceleyin ve en azından karar vermeyi erteleyin.

=AY ve YIKILAN KULE kombinasyonu, yeni fikirler açık olmanızı ve eski düşünce biçimlerine takılıp kalmamanız gerektiğini ifade eder. Gördükleriniz ve duyduklarınız sizi yanıltabilir. Ne gördüğünüze nede duyduğunuza inanmayın. Sezgilerinze ve iç sesinize güvenebilirsiniz.

=AY ve YILDIZ, size enerjinizi gerçekten istediğiniz şeye harcamaya başlamanızı, hedeflerinizin aynı olmayan insanlara zaman ve çaba harcamamanız gerektiğini ifade ediyor. Hedeflerinizle ilgili iyimser olun. Geleceğin neler getireceğini zamanla göreceksiniz.

=AY ve GÜNEŞ, kombinasyonu geleceğe bakmamızı ve hayallerimize inanmamız gerektiğini tavsiye eden çok olumlu bir kombinasyondur. Ayrıca, geçmişe takılı kalmaktan kaçınmalısınız. Çünkü, bu ilerlemenizi engelleyebilir.

=AY ve YARGILAMA, başkalarının hayatımız üzerinde ne gibi etkileri olduğuna odaklanmamızı tavsiye eder. Çünkü, başkalarının bakış açısı ve fikirleriyle hayatımızı şekillendiremeyiz. İçimizde kim olduğumuzu bilmeliyiz. Bilmiyorsak keşfetmeli ve kendi gerçeklerimizden kopmamalıyız.

=AY ve DÜNYA birlikteliği bize yeni deneyimlere açık olmamızı söyler. Sezgilerinizi takip etmek ve iç sesinizi dinlemek sizi doğru olana yönlendirecektir. Bu yola sizin için önemli olan başka insanlarıda dahil etmelisiniz. Çünkü, onlar hedeflerimize ulaşmamız için bizi motive edecek ve ilham verecekler.



ARKANA MAJOR KART KOMBINASYONLARI

21- DUNYA KOMBINASYONLARI (2)

Yorumlar