KUPA PRENSI ve KOMBINASYONLARI

-Kupa Prensi tarot kartının üstündeki figür, elinde altın bir kupayla deniz kıyısında duran oldukça genç birisidir. Bu masal prensi, uzun bir eşarpla kombin edilmiş çiçekli bir tunik giymiş. Tuniğin mavi ve pembe renkleri maneviyat ve büyümeyi temsil ederken, üstündeki saflığın sembolü olan nilüfer çiçekleri, prensin saf kalpli birisi olduğunu anlatıyor.

-Kıyafetine uygun mavi şapkası genç adamın sakin doğasını, turuncu çizmeler coşkusunu ifade ediyor. Kırmızı kumaştan kıyafeti tutkulu bir yaşam tarzı olduğunu, çiçek baskılı tunik sanatsal ve yaratıcı kişiliğini gösteriyor.

-Arka planda ki dalgalar duygusal dalgalanmalarını ve eğilimlerini ifade ediyor. Prensin elindeki kupadan fırlayan balık bilinçaltından gelen ruhsal fikirleri, beklenmeyen haberleri, duyguları ve ilhamı sembolize ediyor.

-Kupaların Prensi, içinizdeki çocuğun oynama, hayal kurma ve eğlenme ihtiyacını gösterir. Bu sebeple bu kart karşınıza çıktığında hayatı fazla ciddiye almayın. Çünkü, çocuk yanınızın şımartılmaya ihtiyacı var. Kupaların Prensi astrolojik olarak Yengeç, Balık ve Akrep Burcunu temsil eder.

-Evet Hayır sorularına cevabı olası bir Evet'tir.

-Hayal gücünüzü sembolize eden Kupaların Prensi, aşk, nişan veya evlilik için fırsat sunar. Rutin yaşamın yoruculuğundan uzaklaşıp onun sessiz yansımasına ve içsel benliğinize odaklanmayı tavsiye eder. Bir Tarot açılımında Kupa Prensinin etrafındaki diğer kartlara baktığınızda gerçek bir kişiyi sembolize ediyorsa, yardım isteyebileceğiniz veya işbirliği yapabileceğiniz genç ve nazik birini gösterir. Bu kişi çoğu zaman bir çocuk veya dünyayı algılayışı çocuksu birisi olabilir.

-Kupa Prensi kişileri genç ve aynı zamanda oyuncudur. Birçok hobileri ve ilgi alanları vardır. Sürekli özel hissetmek ve değer gördüklerinden emin olmak isterler. Aksi takdirde kendilerini çok yaralı hissederler ve bir şekilde saldırabilirler. Bu kişiler çok duygusal olma ve duygularıyla hareket etme eğilimindedir.

-Bütün prensler farklı karakterde olmalarının yanısıra, aynı zamanda hepsi habercidir. Kupa Prensi sevginin, sezginin ve yaratıcılığın mesajını verir. Kupa Prensi, saf, meraklı ve hassas bir yapıya sahiptir. Sürekli bir şeyler yapmak isteyen bu genç şarkı söylemeyi ve oyunu sever. Birşeyi yeni gözlerle görmekten ve olumlu sürprizlerden mutlu olan Kupa prensi kristal bir çocuğu sembolize eder.

-Kupa Prensi, kumral, mavi veya ela gözlü erkek veya bir kadını işaret ediyor olabilir. Hayatınıza biraz sevgi ve paylaşım getirmeniz için sizi teşvik eder. Ayrıca, bir başkasını sevebilmek için, önce kendini sevmenin önemini ortaya koyar. Kupa Prensi, bazan yeni bir doğumu, yeni bir yolu, yeni fikirlerin ve duyguların büyümesi ve gelişmesi için zamana ve alana ihtiyaç olduğunu gösterir. Bazanda, çocukluğunuzda aldığınız yaralardan da bahsediyor olabilir.

-Kupa Prensi, bir çalışma Kartıdır ve içindeki bilgiyi anlatır. O bazan bir meditasyon ve bazanda bir şifacı olarak karşımıza çıkar. Eğer, saraylı kartlardan birinin yüzüne bakıyorsa, hayatınıza girebilecek önemli bir kişiyi işaret ediyor olabilir. Ancak, arkasını dönmüşse hayatınızdan çıkacak bir kişi veya durumla ilgili bir mesaj veriyordur.

-Kupa Prensinin genelde 2 anlamı vardır.

1- yeni bir fırsatı gösterir.

2- Aile ile ilgili mutlu haberleri anlatır.

-Bir tarot açılımında görünen Kupa Prensi, şu anda keşfedilmekte olan gizli yeteneklerinizi ifade eder. Yaratıcılığınızı geliştirmek için düşünmenin ve çalışmanın faydalı olacağını tavsiye eder. Kupa Prensi, gelen teklifleri çok hevesli ve aceleye getirerek kabul etmenin tehlikeli olabileceği konusunda bir uyarıda olabilir. Kalbinizin gerçekten ne istediğini değerlendirin. Ardından önemli bir değişime hazır olup olmadığınızdan emin olun. Gelecekte çok daha fazla fırsatla karşılaşacaksınız, aklınız yatmıyorsa bu fırsatın geçip gitmesine izin verebilirsiniz.

-Bir aşk tarot açılımında Kupaların Prensi, romantik haberlerin yolda olduğunu gösterir. Eğer, danışan kişi bekarsa bir hayranı olduğu anlamına gelir.Kupa Prensi ilişki içinde nazik sözlerden ve mutluluk veren romantik jestlerle yenilenmekten bahseder.

-İlişkilerde Kupa Prensi 2 önemli noktaya dikkati çeker. Birincisi, partnerinizin size sadık kaldığından emin olun. İkincisi, birisine gizlice aşıksanız bunu açıkça söyleyin.

-Kupa Prensi, İlişkilerde bir evlilik teklifi veya önemli ve mutlu haberler duymak anlamına gelir.

-İş dünyasına odaklandığınızda sanatsal, nazik, ancak ihtiyaç anında cesur olabilen birisinden Bahseder.

-Kariyer değiştirmeyi düşünüyorsanız harika bir zamanda bulunduğunuzu, başvurunuzun kabul edildiği hakkında olumlu haberler alacağınızı ifade eder.

-Eğer, iş arkadaşınızla bir anlaşmazlık yaşıyorsanız, arkadaşınızla doğru iletişim kurmaya çabalamak, aranızdaki sorunların çözümünde fark yaratacaktır.

-Kupaların Prensi utangaç hissetmeyi ve çok romatik bir ruh halinde olmayı anlatır. Kişi muhtemelen aşk ve romantizm hakkında çok fazla hayal kuruyor olabilir. Kupaların Prensi karşınıza çıktığında birisinin size olan aşkından bahsediyordur veya birisinde romantik bir ilgi uyandırmış olabilirsiniz. Ya da, zaten var olan ilişkinizde yenilenme olacak anlamına da gelebilir.

-Kupa Prensi, erkek, kız, yada bebek olsun her zaman mesajlar, bilgiler ve haberlerle ilişkilidir. Kolayca incinen ve başkasının acısını hisseden nazik ve cömert bir hayalperesttir. Başkalarının ihtiyaçlarına duyarlıdır. Doğal olarak alçak gönüllü, çekici, yaratıcı ve çalışkan bir kişidir. Genelde, sakin bir kişiliğe sahiptir ve elinden gelen her şekilde yardım etmek ister. Kupa Prensi, yardımsever, işbirlikçi, yaratıcı, duyarlı ve sezgisel bir kişiyi ifade eder. Bu kişinin oyunculuk yeteneği gelişmiştir ve kontrollü bir enerjiye sahiptir.

-Kupa Prensi kariyerle ilgili olarak ruhsal çalışmayı ve ruhsal yeteneklerinizi işinizde kullanmayı veya kariyerinizin başlangıcında olduğunuzu ifade eder. İşle ilgili istediğinizi elde etmek için, eleştirilmek üzere kendinizi ortaya atmanız anlamına gelir. Bu kişiler istediklerini elde edene kadar kendilerine mantıksız gelen taleplere bile hoşgörülüdürler.

-Kupaların Prensi, numerolojik olarak 40 rakamı ile ilgilidir. 40'tan gelen 4 rakamı uyumsuzlukların üstesinden gelebilmek, kendine ve başkalarına yardım etmekle ilgilidir. her hangibir hedefe gitmek için, sürekli çabalayan birini gösterir. İnsanlığı yükseltmek ve hedefe varmak için disiplinli ve özverili çalışma ve bağlılığı ifade eder.

-Kupa Prensi kişileri hassas ve sezgiseldir. Çok tatlı, nazik, sıcak ve sevgi doludurlar. Ayrıca utangaçtırlar ve her zaman bir şeyleri geri tutarlar. Size gerçekten nasıl hissettiklerini söylemezler ve hiç birşey yolunda olmasa bile her şey yolundaymış gibi davranmakta ustadırlar. Kupa Prensi kişileri kendi yararı için olsa bile, acı ve çatışmadan kaçınmak için ellerinden geleni yaparlar. Sevildiklerini hissetmeye ihtiyaçları vardır ve başkalarıyla etkileşime girerken asıl amaçları sevilmek ve beğenilmektir.

-Sağlık söz konusu olduğunda Kupa Prensi iyi haberler taşır. Belki bir testin sonucu lehinize dönebilir. Belkide olumsuz programlanmış olmaktan kurtalacaksınız ve çocukluğunuzdan beri acı veren bir yaranız iyileşecektir.

-TERS KUPA PRENSI, baştan çıkarma, manipülatif ve bencil olma eğilimi olan kişiyi ve ben merkezli bir insan tipini sembolize eder. Sizin hayali fikirler ve yalan vaatlerle baştan çıkarılmış olabileceğinizi anlatır. Ayrıca, iradeden yoksun, tembel, savurgan bir kişiyide gösteriyor olabilir.

-Ters konumda Kupa Prensi, bazan, engellerin hayatınızdan çıkacağını ve kısa sürede olaylara bakış açınızın değişeceğini. Bazanda, net bir şekilde dinlenmediğinizi ve bu nedenle uygun davranmadığınızı gösteriyor olabilir.

-TERS KUPA PRENSI, hayal peşinde ve fırsatları yakalamayı başaramayan, olgunlaşmamış birisidir. Bu kişi kendini herşeyin üstünde görür, ancak gerçekte güvensiz ve kendinden emin değildir. Aynı zamanda bu özellikler kişinin içten gelen doğal nitelikleri de olabilir. Durumun sebeplerini ararken bencil biri olduğunu unutmamak önemlidir

-Ters Kupa Prensi kişileri, genelde düzensiz ve gizli davranışlar içindedir. Aşırı duygusal olduklarından cinsel güdülerini bastırırlar. Gelişimlerine faydası olsa bile zorluklardan ve acıdan kaçarlar. Mücadeleci değildirler. En kötüsüde az gelişmiş bir vicdan azapları olsa bile, genede kötü eğilimlerinden vazgeçmezler.

-Aşk ve ilişkilerde, onu sevdiğini kanıtlayana kadar partnerine manipülatif olma eğilimindedirler. Bencilce ve çocukça davranışları yüzünden kendilerini güvende hissetmek için çok fazla sevgiye ihtiyaçları vardır.

-Ters Kupa Prensi, çalınan masumiyet, kırılmış hayaller veya duygusal incinmelerle ilgilidir. Bu duyguların duygusal bir bedeli olabileceği gibi ne kadar uzun süre sizi etkileyeceği size kalmış. Olumsuz duygularla başa çıkmakta zorlanıyorsanız, engellemek veya görmezden gelmek yerine üstüne gidip mücadele etmeli ve gerekirse bir profesyonelden destek almalısınız.

KUPA PRENSI KOMBINASYONLARI

-Kupaların Prensi, başka bir prensle birlikte gelecekteki faaliyetler üzerinde güçlü etkileri olacak önemli haberlerin veya bilgilerin ortaya çıkacağının güçlü bir göstergesidir.

-Bir açılımda 2 adet prens kısa süreli bir hastalığın habercisidir. 3 prens ciddi bir kaza anlamına gelir. 4 prens uzun vadede ciddi bir hastalığın habercisi olabilir. Kupalar takımından diğer kartlarla görülen Kupaların Prensi, sevdikleriniz için hissettiğiniz derin sevgi duygularını ve endişeleri anlatır.

-Kupa Prensi bir elçidir. Bu yeni bir aşk, romantik bir teklif veya bir kariyer fırsatı olabilir.

-KUPA PRENSI ve APDAL, romantik bir ilişkinin habercisidir. Bu yeni aşk şaşırtıcı olsada ruhunuza iyi gelecek. Doğru iletişim, yanlış anlamaların ortaya çıkmasına engel olacaktır. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız gerçekleri konuştuğunuzdan emin olun. Derdinizi anlatırken kıvırmadan konuşun ve vermek istediğiniz mesaj konusunda net olun.

-KUPA PRENSI ve OLUM, kariyerinizde yeni şeyler arıyorsanız hemen köşeyi dönünce fırsatlar sizi bekliyor, İş yaşamınız istediğiniz yönde ilerlemeye başlıyor anlamına gelir.

-Cesaretiniz ne kadar kırılsa kırılmış olsun, ilerlemeye devam etmelisiniz. Geçmişte defalarca kayıplar yaşamış ve reddedilmiş olabilirsiniz. Ancak, ısrarlarınızın ödülünü alma vakti geldi. Vazgeçmeyin. Tüm dikkatinizle hedefinize odaklanın ve bir kez daha deneyin. Kendiniz ve herkes adına bu defa başaracaksınız.

-KUPA PRENSI ve KILIC 3, ilişkiniz ile ilgili bir mesaj alacaksınız anlamına gelir. Son zamanlarda bağlantınızın koptuğu biri varsa, bu kombinasyon yakında aranızın düzeleceğini gösteriyor. Doğru iletişim ve empati sorunları çözmenizi kolaylaştıracaktır.


Kupa Prensi + Apdal: Yeni bir romantizm.

Kupa Prensi + Büyük Rahibe: Beklenmedik bir öğretmen aracılığıyla yaşam amacınızı bulmak.

Kupa Prensi + Ölüm: Kalkıştan hemen önceki an. Danışanı hemen köşede yeni bir başlangıç beklemektedir.

Kupa Prensi + Yıkılan Kule: Değerlilik sorunlarıyla başa çıkamamak. Olası kötü niyetli durumlar.


Kupa Prensi + kılıç 3: Bir ilişkiyi iyileştirmek.

Kupa Prensi + kılıç 5: Tehlikeli bir ortam. Kendi güvenliğinizi düşünmelisiniz.

Kupa Prensi + Kılıç 6: Çevrimiçi çalışma.


Kupa Prensi + Tılsım ası: Yeni bir iş.

Kupa Prensi + Tılsım 3: Meslektaşlarınız ve arkadaşlarınız ile ilişkilerinizi anlatır. Arkadaşlıkta yardımlaşma.

Kupa Prensi + Tılsım 3: Genç ve yaratıcı bir kişiye akıl hocalığı yapmak, rehberlik etmek.

Kupa Prensi + Tılsım 5: Bir durumu tersine çevirmek. Duygusal dengeye ve olgunluğa ulaşmak.

Kupa Prensi + Tılsım kralı: Bir akıl hocası. Mentorluk yapmak.


Kupa Prensi + asa 2: Kişinin entelektüel eşini bulacağı bir yerde bulunması. münazara

Kupa Prensi + Asa 3: Genişleyen yaratıcı bir iş. Yazılı kariyer.

Kupa Prensi + Asa 7: Bir ilişkide yavaş hareket etmek.

İş hakkında soruyorsanız: Kariyer molası vermek.

Kupa Prensi + Asaların Kralı: Uzlaşmayı öğrenen çok farklı iki kişi. Ne üzerinde anlaştığınıza odaklanın.

Kupa Prensi + Kupa Ası: Güzel bir çocuk. Bir ilham perisi. Sanatsal ilham.

Kupa Prensi + Kupa 2: Romantik bir mesaj. Bir aşk ilanı.

Kupa Prensi + Kupa 3: Yeni dostluklar.

Kupa Prensi + Kupa 4: İçe dönük, utangaç biri.  Duygusal olarak eksik hissetmek. Düşme hissi. Daha fazla romantizm ihtiyacı.

Kupa Prensi + Kupa 5: Acı bir mesaj.

Kupa Prensi + Kupa 6: Değerli anılar.

Kupa Prensi + Kupa 7: Bir hayalperest.

Kupa Prensi + Kupa 8: Devam ediyoruz.

Kupa Prensi + Kupa 9: Duygusal tatmin.

Kupa Prensi + Kupa 10: Sanatsal yetenekler.

Kupa Prensi : Hassasiyet. Bir seçim.

Kupa Prensi + Kupa Şövalye: Bir akıl hocası.

Kupa Kraliçe + Kupa Prensi: Saf bir kalp. Psişik bir mesaj. Telepati. Önemli bir arkadaşlığın yenilenmesi.

Kupa Kralı    + kupa Prensi: Bir aktör. Duygusal güç.