ASA 8 ve KOMBINASYONLARI

Asaların 8'lisi Tarot destesi içinde içinde insan figürü olmayan birkaç arkana minör kartından biridir. Bu, belkide kişinin yaptığı işin içinde kendini kaybetmesi anlamına geliyor olabilir. Havadaki Asalar yaptığınız her şeyin dikkatleri üstüne çektiğini sembolize ediyor ve aynı zamanda, bu görsel bir seyahat anlamınada geliyor olabilir. Nehir akışı doğurganlığı ve yeşiltepelerin manzarası büyümeyi ve fırsatları ifade ediyor.

-Asaların 8'lisi astrolojide Yay burcudur. Merkür gezegeniyle ve Arkana Majör Kartlarından Büyücü ve İtidal Kartı ile sembolize edilir. Merkür gezegeni etkisindeki Asaların 8'lisi, müzik, elektrik ve internette her türlü iletişim anlamına gelebilir. Seyahat gerektiren mesafeler ve uzaktaki insanlarla iletişim kurmamızı sağlayan herşey Asa 8 kapsamı alanındadır.

-Asaların 8'lisi dünyevi ilerlemeyi, yargıyı, yenilenmeyi, gücü ve yeteneği ifade eden harika bir karttır. Asaların rotalarına doğru ilerlemekte oluşu arzu edilen şeyin eşiğinde olduğunuzu gösterir. Asaların 8'lisi bir denge ve iletişim kartıdır. Hayatınızdaki her şeyin yolunda ve plana uygun gittiğini işaret eder.

-Ayrıca, yaşam yolunda zorluklarla yüzleşmemizi, bunlarla başa çıkmamızı ve üstesinden gelmemizi ve ilerleyebilmek için çatışmaya, testlere ve rekabete ihtiyacımız olduğunu kabul etmemizi tavsiye eder. Çünkü, bu şekilde yaşam deneyimlerimizi birer güce dönüştürmek kolaylaşacaktır.

-Yaşam mücadelemizi değerli kılmak için barış, cesaret ve huzur ödülüne ihtiyacımız vardır. Asaların 8'lisinin mesajı, uzun sürmeyecek olan bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek, güçlü yönlerinizi birleştirerek öncelikle kendinize bakmaktır.
-Bir aşk tarot açılımında Asa 8 kartı, hızlı ve derinden yıldırım aşkına tutulmayı anlatır. Eğer, zaten bir ilişki varsa, bu kart çiftin duygularının yenilenip daha güçlü bir birlerine bağlanacaklarını ifade eder. Aşk ve ilişkilerle ilgili romantik bir tarot açılımında, bu kart aşkın ilk aşamalarında içinizde kelebekler uçuyormuş gibi hissettiğinizde ortaya çıkar ve sırılsıklam aşık olmak anlamına gelir. Birinin sizin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, bu onun size aşık olduğu gösterir. Çünkü, Asa 8 romantik duyguların çiçek açmasından bahseder.

-Asa 8'li tarot kartı, danışanın uykusuzluk çektiği zamanları ve apatit kaybını işaret ediyor olabilir. Apatit, yaygın olarak rastlanan bir fosfat mineralidir. Fosfat eksikliği, kaşıntı ve egzamaya sebep olabilir. Çevre faktörlerine bağlı olarak, genç yaşta kronik egzama hastalığı, ileriki yaşlarda astım ve alerjik rinit gibi diğer alerjik hastalıkların gelişiminin habercisi olma özelliğini taşımaktadır. Bu hastalık, hasta ailelerinin yaşam kalitelerini olumsuz yönde etkiler.

-Asaların 8'lisi bir kariyer tarot açılımında, pazarlama, turizm ve havacılık sektörlerinde çalışmayı veya danışanın mesleğinde hızla ilerleyeceği anlamına gelir. Genelde, bu kart eyleme geç ve hareketini yap der. Bir ziyaretçi geldiğinde veya danışan birisini ziyaret gittiğinde ortaya çıkar.

-Asa 8 karakterleri uzun vadeli istek ve hedeflerine odaklanan kişilerdir. Değişiklikleri ve sık sık seyahat etmeyi severler. Onların sıkıcı geçen bir anları bile yoktur. Uzak yerlere veya eski arkadaşlarını ziyaret etmeye gitmeyenlerse, genelde akademik başarı elde etmek için çalışıyordurlar.

-Asa 8 kişileri hızlı şeritte yaşarlar ve onların çevresinde olmak eğlencelidir. Gün batımına doğru bir sonraki maceralarına giderlerken yanınızdan ayrılmasını istemezsiniz. Genelde, birçok şeyi aynı anda yürütürler ve hemen anında sonuç beklerler. Çünkü, sabır onların güçlü oldukları bir nokta değildir.
-Asaların 8'lisi gücün ve karmanın sayısı olan 8 rakamı ile ilgilidir. Asa 8 bu günün iyilik için en üst seviyede kullanılması gerektiğini işaret eder. Bu kart ayrıca size, ne biçmek istiyorsanız onu ekmeniz gerektiğini hatırlatır.

-Asaların 8'lisi numerolojik olarak 34 ve dolayısyla 7 rakamıyla ilgilidir ve bu sayı sezgisel, yaratıcı, hayal gücü kuvvetli, korunmaya çalışan birini işaret eder. Ayrıca, bu sayılar azim yoluyla elde edilen kazanımları anlatır. Hayatın manevi yönüyle ilgili eğilimleri ve  bunlara derin bir içsel tapınma duygusunu ifade eder.

-Bir tarot açılımında ortaya çıkan Asa 8 hızlı hareket eden olaylara ve eylemlere odaklanıldığını gösterir. Tutumlarınızda ve gayretlerinizde kararlı olmanızı, işinizdeki gidişatı muhafaza ederek hedefinize varmayı başaracağınızı gösterir. Gecikmeler ve ertelemeler bitti, güzel şeyler olmaya başlayacak ve tatmin edici bir sonuç elde edeceksiniz anlamına gelir.

-Asaların 8'lisi işle bağlantılı bir yolculuk veya bir gezi ve hatta ikamet değişikliği anlamına gelebilir.. Bir mektuba veya telefon görüşmesine cevap bekliyorsanız, daha fazla beklemenize gerek kalmayacaktır. Bu cevap yeni bir aşk taahhütünü de içeriyor olabilir. Eğer, uzun süredir beklediğiniz bir cevap veya çözüm varsa, sonuca doğru hızlı ilerleme sizi bile şaşırtabilir. Asaların 8'lisi aynı zamanda işinizde ekip çalışması yaparak hedefinize daha hızlı varabileceğinizi de işaret ediyor olabilir.

-Asaların 8'lisi bazanda, engellerle karşılaşabileceğinizi, kafa karışıklığı, mücadele veya içsel kargaşayı da gösterebilir. Böyle durumlarda önünüzü görebilmek için daha farkında ve uyumlu olmaya ihtiyacınız vardır.

-Asaların 8'lisi belirlediğiniz hedefe varmaya ihtiyacınız olduğunu, aksiliklerin ve gecikmelerin geride kaldığını, heyecan verici çok olumlu bir zamanda bulunduğunuzu, tüm yeni girişimlerin başarıya ulaşacağını öngörür ve hayal kırıklığına uğramamak için gerçekçi bir bakış açısı geliştirmenizi önerir.
-Bir tarot açılımında tüm 8'li arkana minör kartları çok olumludur ve değişimleri sembolize eder. Sağlıkla ilgili konularda Asaların 8'lisi gerginliklerin ve endişelerin çözüleceğini, sağlığın genelde olumlu olduğunu gösterir.

-TERS KONUMDA ASALARIN 8'lisi, kıskançlık, fesatlık, dedikodular, münakaşalar, aile içi anlaşmazlıklar, yanlış yönlendirme, uyumsuzluk, kafa karışıklığı veya durgunluk, ya da hareket edememe anlamına gelebilir.

-Ters Asa 8, bir tarot açılımında, yaklaşmakta olan bir anlaşmazlık veya yanlış anlaşılmadan dolayı, kötü algılanmış yorumuz için bir uyarı olabilir.Ters Asa 8 genelde, özgüven eksiliğini anlatır ve güvensizliğiniz ilerlemenizi engelleyecek anlamına gelir.

-Ters konumda Asa 8, enerji eksikliğini, uyuşukluğu ve işlerin doğru yönde hareket etmediğini gösterir. Kötü zaman yönetimi yüzünden gecikmeler olmuş veya belgeler, haberler ve yazışmalar ortadan kaybolmuş olabilir. Ters Konumda Asa 8'lisi, genelde şiddet, savaş, hırsızlık ve aç gözlülük veya İlişkilerde çiftler arasında kıskançlık anlamına gelir.

-Ters Konumda Asaların 8'lisi kişiliği, enerjisini yanlış yerlerde harcayan birini işaret eder. Genelde bu kişiler işlerini aceleye getirerek tamamlar ve aceleci oldukları için kazalara ve hataya yapmaya yatkındırlar. Onlar kararsızlık içinde, ne yapacağı tahmin edilemeyen kişilerdir ve öfkelerini kontrol edememe ve kıskançlık sorunları vardır. İyi birşey yapmaya çalıştıklarında bile sinir bozucu davranışlar içine girerler.

-Ters Asa 8 kişileri aşırı sabırsızdır ve kendilerini yavaşlatan herkese saldırırlar. Bu kişiler geleceklerine takıntılıdır ve sürekli ilerleme eğilimindedirler. Ancak genellikle bulundukları yerden 1 adım bile ilerleyemez, aynı döngüleri tekrar tekrar yaşarlar.


ASA 8 KOMBINASYONLARI

-Finansal konularla ilgili tarot açılımlarınızda görünen Asa 8, bütçe kontrolu yapmanızı ve dengelemenizi tavsiye eder. Asaların 8'lisi size sevdiğiniz işi yapmanızı veya yaptığınız işi tutkuyla sevmenizi önerir.

-Bir tarot açılımında ortaya çıkan 2 adet 8'li kart, yeni bir romantik ilişki veya ortaklık konusunda hafif bir endişe olabileceğini ifade eder. 3 adet 8'li kart güçlükler, engeller ve gecikmeleri anlatır. 4 adet 8'li kart kafa karışıklığına neden olan sebeplerle yüzleşmenizi önerir.

-GÜNEŞ'in yanında ASA 8, cazibenin anahtar olduğunu gösterir. Mutlu aile zamanlarını ve buluşmalarını ve keyifli sosyal faaliyetleri işaret eder. Bu kombinasyon, her türlü açılımda olumlu mesajlar içerir.

-ASIKLAR'ın yanında ASA 8'lisi, etrafınızda gerçek sevgi ve şeftkatin olduğunun bir göstergesidir. Geleceğin tartışıldığını ve sözler verildiği anlamına gelir. Samimi ve içten bir sıcaklık, arkadaşlık ve dürüst konuşmaları ifade eder. Sizde bunları takdir etmeli ve bundan en iyi şekilde yararlanmalısınız. Verilen sözlerin tutulacağına güvenebilirsiniz.

-SEYTAN'ın yanında ASALARIN 8'lisi Ters konumda geldiğinde, tüm ayartmalara tepkisiz kalmanızı, dışardan gelen manipülasyonlardan ve etkilerden bağımsız olarak, hedefenize odaklanmanızı tavsiye eder. Hedefinize doğru ilerleyin ve diğer bütün her şeyi görmezden gelin anlamına gelir.

Asa 8 + The Apdal: Maceralı bir yolculuğu gösterir.
Asa 8 + Savaş Arabası: Yolda yaşam. Toplu taşıma.
Asa 8 + Adalet: Yasal belgeler.
Asa 8 + İtidal: Uzun mesafe seyahati.
Asa 8 + Yıldız: Teknoloji.
Asa 8 + Güneş: Eğlenceli bir tatil.
Asa 8 + Yargılama: Müzik.
Asa 8 + Dünya: Eğitim.

Asa 8 + kupa ası: Seyahat ederken aşkı bulmak.
Asa 8 + Kupa 2: Romantik bir tatil.
Asa 8 + Kupa 6: Eski bir alevin yeniden ortaya çıkması.
Asa 8 + Kupa Prensi: Dürtüsel davranma.
Asa 8 + Kupa kraliçesi: Yaratıcı seyahat.
Asa 8 + kupa kralı: İş seyahati.

Asa 8 + Sikkelerin ası: Fiziksel egzersiz.
Asa 8 + Kikkelerin 4: Tavsiye almayı reddetmek. Kendi kurallarına uyarak.
Asa 8 + Sikkelerin 5: Yoksul bir bölgeye seyahat.
Asa 8 + Sikkelerin 9: Başka bir ülkede yaşamak.
Asa 8 + Sikkelerin kraliçesi: Bir resepsiyonist. Yönetim.

Asa 8 + kılıç ası: Gazetecilik. Yayıncılık.
Asa 8 + 3 kılıç: Yaylı müzik. Kısa süreli bir ilişki.
Asa 8 + 6 kılıç: Sevincinizin ardından.
Asa 8 + Kılıç sayfası: E-postalar üzerinden haber alma.
Asa 8 + Kılıç Şövalyesi: Bir maceracı.

Asa 8 + Asa 2: Bir gezgin.
Asa 8 + Asa 5: Rekabetçi spor.
Asa 8 + Asa 9: Yorgunluk hissi.
Asa 8 + Asa 10: Yapı eksikliği.
Asa + Asaların Kralı: Uluslararası bir işletme sahibi.

Yorumlar