KADER CARKI KOMBINASYONLARI (2)



 -Tarot'un en dikkati çeken kartı Kader Çarkı, birçok kültürde mevcut olan bir metaforu temsil eder. Metafor istiareden çok daha geniş kapsamlı mecazi bir kavramdır. Kader Çarkı, kaderle bağlantılı önemli bir semboldür. Bu kartın diğer kartlarla oluşturduğu kombinasyonlarla pek çok olası farklı anlamlar keşfedebiliriz.

=KADER ÇARKI ve APDAL kombinasyonu yeni başlangıçları temsil eder. İşinizde veya genel anlamda hayatınızda bir değişiklik anlamına gelir. Bekarsanız hayatınızı değiştirecek birisiyle tanışacağınızı gösterir. Zaten bir ilişkiniz varsa, ilişkinin bitmek üzere olduğunu veya değişiklik zamanın geldiğini ifade eder. Kariyer yaşamınızda yeni bir teklif ve ilerleme olacağını anlatır.

=KADER ÇARKI ve SİHİRBAZ, olumlu yönde kullandığınız yetenekleriniz ve becerileriniz başkaları tarafından kabul edilip tanınacak ve buda sizin için yeni fırsatlar yaratacaktır. Aşk hayatında daha önce hayatınıza dahil olanlardan çok farklı biriyle yeni bir ilişki anlamına gelir. İş ve finansa yaşamında sağlıklı temeller üzerinde bir kariyer ve kar veya gelir olarak tanımlanabilir.

=KADER ÇARKI ve BÜYÜK RAHİBE, bilginizi ve bilgeliğinizi genişletme fırsatı bulacağınızı gösterir. Kendinizi hayatta gerçekten ne yapmak istediğinizi ve bunu başarmak için ne yapmanız gerektiğini sorgularken bulacaksınız. Bu kombinasyon iş hayatında doğru yolda olduğunuzu, aşk hayatında çok farklı birisiyle tanışacağınızı ifade eder.

=KADER ÇARKI ve İMPARATORİÇE kombinasyonu hem iş ve hemde aileyi yönetmeyi kolay bulacağınızı gösterir. Çünkü, iş ve aile hayatında sağlam temeller üzerinde yükseldiniz ve bugüne kadar başardıklarınıza güveniyorsunuz. Aşk hayatında, sıcak, güvenlik içinde sağlıklı ve istikrarlı bir ilişkiye sahip olduğunuz anlamına gelir. İş hayatında bulunduğunuz konumda daha fazla sorumluluk verilecek anlamına gelir.

=KADER ÇARKI ve İMPARATOR, aldığınız kararlardan sorumlu tutulacağınız ve istikrarı koruma yeteneğinizin sorgulanacağını gösterir. Aşk hayatında istikrarlı bir ilişkiye sahip olduğunuzu ve partnerler arasında çok fazla sevgi bağı olduğu anlamına geldiği gibi, evlenme ve çocuk sahibi olma taahhüdünü de işaret edebilir. İş yerinde, gayretleriniz için maaşınızın iyileştirilmesi hakkında görüşmelisiniz.

-KADER ÇARKI ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu dini ve manevi inançlarınızda bir gerilim yaşadığınızı ve yeni bir düşünce biçimini keşfetme zamanının geldiğini hissettiğinizi anlatır. İlişkilerde ve aşk hayatınızda yakında yeni birisiyle bir tür birliktelik deneyimleyeceksiniz anlamına gelir. Ancak, uzun süreli olabileceğine düşünmeyin. Çünkü, tekerlek ilerledikten sonra ilişkide sona erebilir. İş hayatında arkadaşlarınızın sizin yaptığınız birşeyi farketmesi onlarla aranızda gerilim yaşanmasına sebep olabilir.

=KADER ÇARKI ve AŞIKLAR çok olumlu bir kombinasyondur. Hayatın tadını çıkarmanızı ve yüreğinizin sesini dinleyerek hayatı dolu dolu yaşamanızı önerir. Zaten bir ilişkiniz varsa, eskisinden daha iyi ve istikrarlı bir döneme gireceksiniz. Eğer, yeni bir ilişkiye başlayacaksanız sonuç olumsuz olmayacak. İş hayatınızda alacağınız risk gelecekte bir ışık ve bir temel oluşturacağı için herşeye değecek.

=KADER ÇARI ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu, değişikliklerle dolu hayatınızda olanlarla iyi başa çıktığınızı gösterir. Şans rüzgarlarının sizden yana estiği bu dönemden olabildiğince yararlanmaya bakmalısınız. Zaten bir ilişkiniz varsa, eşinizle birlikte yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler başarılı olacaktır. İş hayatında önünüze çıkan fırsatları yakalamakta hiç tereddüt etmeyin. Çünkü, en üst düzeyde başarı kaderinizde var.

=KADER ÇARKI ve GÜÇ, karar vermeden önce başkalarına karşı sabırlı olmanız. Onların duygu ve düşüncelerini dikkate almanız gerektiğini ifade eder. Bunu yapabilirseniz başarının çok yakında olduğunu bilin. Bu kombinasyon aşkta eşinizin hayatıyla ilgili bilmeniz gereken birşey olduğu anlamına gelir. İş ve kariyer hayatınızda doğru zamanda gelen bir fırsattan bahseder.

=KADER ÇARKI ve HERMİT kombinasyonu, gerçekçi bir kişi olarak yaşlandığınızda size faydası olmayacak şeylere zaman harcayarak vakit kaybetmemenizi tavsiye eder. Aşk ve iş hayatınızda yenilerine yer açmak için yıpranmış ve ömrünü tamamlamış ilişkilerinizi değerlendirmek için bir mola verin.

=KADER ÇARKI ve ADALET kombinasyonu bir düzen ve istikrar dönemi yaşadığınızı gösterir. Aşkta partnerinizin haklı olduğuna güvenebilirsiniz. Bu yüzden gereksiz şüphe ve kıskançlığa gerek olmadığını anlatır. İş veya finans hayatında tam harekete geçmenin zamanı olduğunu gösterir. Çünkü, karşınızda önemli rakamlar var ve rüya görmüyorsunuz. Bunlar hepsi gerçek.

=KADER ÇARKI ve ASILMIŞ ADAM, geleceği düşünerek endişelenmeyi bırakıp, şu ana odaklanarak sahip olduklarınızın kıymetini bilmenizi önerir. Aşk ve ilişkilerde partneriniz için endişelenmekte haklı olduğunuzu ve onun gitmesine izin vermeyeceğinizi ifade eder. İş ve kariyer hayatında ilgili herkesin sabrını ve bağlılığını gerektirecek uzun vadeli bir plandan bahseder.

=KADER ÇARKI ve ÖLÜM kombinasyonu mevcut duruma dikkatle odaklanmanızı önerir. Gerekirse, geçmişi hatırlayın ve şimdi ilerlemenizi engelleyen eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanın. Aşk ve ilişkilerde partnerinizle bir değişiklik hakkında konuşun. İş yerinde ve kariyer yaşamınızda başkaları istemese desteğinizin gerekli olduğu anlamına gelir.

=KADER ÇARKI ve İTİDAL kombinasyonu, başkalarının sizi etkilemesine izin vermemenin ve kendi standartlarınızı belirlemenin zamanının geldiğini gösterir. Durumun kontrolünü elinize almazsanız geride kalacaksınız. Aşk hayatında bu kombinasyon yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına gelir. İş hayatında ise başkalarının ne yaptığı konusunda aşırı dikkatli olmanız konusunda bir uyarıdır. Bu kombinasyonda karmik güçlerin etkilerinden söz edilebilir. Ne kadar gerçekçi ve olumludan yana dengede kalmaya çalıştıysanız, aşk, finans ve kariyer hayatında ödülünüz kaderiniz olacaktır.

=KADER ÇARKI ve ŞEYTAN, yeterince disipli çalışırsanız istediğiniz herşeyi başarabilirsiniz anlamına gelir. Şu anda hayatınızın kontrolünü kaybettiğinizi zannetmenize rağmen, bu kesinlikle doğru değil. Vazgeçmeyip, kararlı olursanız başaracaksınız. Bu kombinasyon, aşk hayatınızda bir ayartma olduğunu gösteriyor. Bu sebeple, eşinizin ilişki durumunuzla ilgili bir karar vermesi gerekecek. İş ve kariyer hayatınızda, yasal sorunlara yol açabilecek tartışmalardan kaçınmanızı tavsiye eder.

=KADER ÇARKI ve YIKILAN KULE kombinasyonu yeni fırsatlar için harika bir zaman olduğunu gösterir. Bu fırsatlardan yararlanmalısınız. Aşk hayatında eşinizi yargılayıcı olmamalısınız. Ne istediğini anlaması için ona yeterli bir alan ve zaman tanımalısınız. İş ve kariyer yaşamınızda başarı uzun sürmeyecek. Bu sebeple, anın tadını çıkarın.

=KADER ÇARKI ve YILDIZ kombinasyonu istikrar ve barış döneminde olduğunuzu ifade ediyor. Geçmişten bugüne hakettiklerinizi mahvedecek ani hareketler yapmaktan kaçınmalısınız. Aşk hayatında barış ve istikrar döneminde bulunuyorsunuz. İş hayatında herşey göründüğü gibi olmayabilir. Davranışlarınızın arkasında sizi motive eden şeyler konusunda dikkatli olmalısınız.

=KADER ÇARKI ve AY kombinasyonu, şu anda ani kararlar almaktan kaçınmanızı, çünkü gerçek olmayan duygularınızın muhakeme yeteneğinizi gölgelediği anlamına gelir. Aniden aşık olabilirsiniz ve hayatınızda beklenmeyen değişiklikler gerçekleşebilir. İş ve kariyer hayatınızda size yakın birisiyle güven eksikliği olduğu için planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

=KADER ÇARKI ve GÜNEŞ kombinasyonu karşınıza çıktığında çok iyi bir durumda olduğunuz anlamına gelir. Hata yapsanız bile, zamana bırakın. Sonradan düzeltme imkanı bulabileceksiniz. Çalışma hayatınızda rakipleri yenmek için daha fazla çabalamanız gerekiyor.

=KADER ÇARKI ve YARGILAMA, şimdi alacağınız risklerin daha sonra büyük başarılara yol açacağını hesaba katın. Çünkü, durumdan yararlanmanız gereken bir bir önünüzde duruyor. Ancak, kararlarınızdadikkatli, stratejik ve kararlı olun. Bu kombinasyon aşk hayatında partnerlerden birisinin duygularını açıklamakta zorlandığı anlamına gelir. İş ve kariyer hayatınızda ilerlemek istiyorsanız. Çaba sarfederek kendinizi geliştirmek için birçok fırsat var.

=KADER ÇARKI ve DÜNYA kombinasyonu yaşadığınız hayatta kendinizi nasıl hissettiğinize dair karar vermenizi tavsiye ediyor. Kendinizi ilk sıraya koyun ve başkalarının ne düşündüğün için endişelenmeyi bırakın. Aşk hayatında kişinin ilişki durumunda bir değişiklik olacağını gösteren güçlü bir kombinasyondur. İş hayatında ise seyahat etmeniz gerekecek. Eğitim ve yeni şeyler öğrenme şansınız olacak.

=YILDIZ ve İTİDAL kombinasyonu hayatımızın her alanında denge olduğundan bahseder. Bu denge özellikle sorunları çözmeye çalışırken önemlidir. Hedeflerimize zorlanmadan varmak için sabır, azim ve kararlılık gerekliyor. Yıldız ve İtidal kombinasyon bizi kendimizi geliştirmeye ve olgunluğa götürecek yolda rehberlik etmesi için zeka, bilgi ve sağduyumuzu en yüksek düzeyde kullanmamıza yardımcı olacaktır.




ARKANA MAJOR KART KOMBINASYONLARI

21- DUNYA KOMBINASYONLARI (2)

Yorumlar