GUNES KOMBINASYONLARI (2)


-Güneş kartının iç ışığımızla, irademizin gücüyle ve istediğimizi elde etmek için yeteneğimizi kullanmakla ilgili çok güzel bir anlamı vardır. Güneş, pozitifliği, umudu ve canlılığı temsil eder. Bizim için meydana gelen olumlu değişiklikleri ve olayları, iyi haberleri gösterir. Diğer kartlardan farklı olarak belirli kişileri değil.  Fikirleri ve durumları temsil eden bir karttır. Bu sebeple etrafındaki kartların durumunu analiz ederek ne tür bir olayın konu edildiğini yorumlayabilirsiniz

=GÜNEŞ ve APDAL bir buluşma yeni başlangıçların sebebi olacak anlamına gelir. Hem Apdal hemde Güneş tarafından ilk defa yapılacak birşey. Apdal , sonuçlarını düşünmeden herşeyi demeye hevesli Apdal güvensiz birisidir. Daha neşeli olabilmesi için Güneş ona hayat enerjisi verir. Her 2 karakterle ilgili olarak, umulmadık şeylerin ne gibi iyi sonuçlara sebep olacağını anlamak için etrafındaki diğer kartlara bakın.

=GÜNEŞ ve SİHİRBAZ; bu çok olumlu kombinasyon, sihir kullanarak gücün kullanılmasını ifade ettiği gibi, sihirli zekanızı kullanarak birisinin hayatını nasıl kontrol edebileceğini öğrenmek anlamına gelir. Sihirbaz, başarıya ulaşmak ve mutluluğu yakalamak için iradesini kullanırken ihtiyaç duyduğu herşeye sahiptir. Tarot açılımlarında bu kombinasyon karşınıza çıkarsa hayatınızda sizi mutlu ve memnun edecek bir çözüm bekleyin.

=GÜNEŞ ve BÜYÜK RAHİBE karakterleri her ikiside büyük bir bilgeliğe sahiptir. Birisi bu bilgelikle doğdu, diğeri ise onu çabalayarak ve deneyimleyerek kazandı. Her ikiside, her durumda büyük bir enerji ve duyguyu paylaşırlar. Karşınıza çıkan bu kombinasyon her zaman sizi hedefinize götürecektir.

-Bu kombinasyonda varoluş hakkında düşünmemize ve zekamız aracılığıyla gerçekleştirmemize yardımcı olan entelektüel bir farkındalık vardır. Büyük Rahibe, sadece fiziksel dünyada değil. Aynı zamanda, ruhsal dünyasında da derin bilgiye sahip bir kişiyi gösterir. Buda, gerçek duygularınızı bilmeyi ve kontrol etmeyi öğrenmenizi sağlar.

=GÜNEŞ ve İMPARATORİÇE kombinasyonunda içerden gelen zenginliği buluruz. Bu 2 farklı karakter, ancak dış etkiler ve duygularla başa çıkmak söz konusu olduğunda her ikisininde benzer sorunları vardır. İmparatoriçe başkalarından kolay etkilenir. Güneş, başkalrı tarafından tanınmaya ve takdir edilmeye ihtiyaç duyar. İçsesinize kulak verir ve çevrenizde olup biten şeylerin güzel görünmesine önem verirseniz harika sonuçlar elde edersiniz.

=GÜNEŞ ve İMPARATOR kombinasyonunda büyük bir güç dengesi vardır. Güneş canlılık getirirken, İmparator istikrar, düzen ve otoriteyi temsil eder. Bu kombinasyonun gücü hem kişisel hemde sosyal düzeyde yeni birşey yaratmak için kullanılır ve buna büyük bir coşku ve iyimserlik eşlik eder. Durumunuzu tam anlamıyla yönetmek ve iyi sonuçlar almak için mükemmel bir eşleşmedir.

=GÜNEŞ ve BÜYÜK RAHİP, 2 farklı karakterden gelen kültürlerin, geleneklerin ve inançların buluşmasını temsil eder. Bu, kombinasyon, korunmak için yardım ve destek bulabileceğimizi, kendimizi güvende hissedeceğimizi gösterir. Bizi maksimum esenliğe ve gönül rahatlığına götürecek çok olumlu bir kombinasyondur. Bu büyük güçle geleceğimizi yaratabilir ve her şeyin tam istediğimiz gibi, engelsiz ve sorunsuz olmasını sağlayabiliriz.

=GÜNEŞ ve AŞIKLAR, sevdiğine en üst seviyede ilgi ve şefkat göstermek isteyenler için mükemmel bir kombinasyondur. Çünkü, her iki partnerinde enerjisi yüksek ve canlı olduğu için önemli bir ilişkidir. Ender rastlanabilecek bu bağlantıyı bulduysanız kıymetini bilin.

=GÜNEŞ ve SAVAŞ ARABASI, çok fazla coşku ve olumlu duygu yaratabilecek bir kombinasyondur. Hedeflerinizle aranızda duran her hangibir engeli veya kişiyi aşma gücüne sahipsiniz. Bununla birlikte kendinizi abartmamaya dikkat edin. Çünkü, bu sizi duygularınızı yönetememeniz anlamına gelir ve olumlu  bir uçtan olumsuza götürebilir.

=GÜNEŞ ve ADALET kombinasyonu akıl ve ruh gücünüzün birleşimi tarafından yönlendirileceğiniz için, seçimleriniz ve kararlarınız konusunda her zaman kendinize güvenebilirsiniz. Herşey dağılıyormuş gibi görünse bile durumun sizi yıkmasına veya inancınızı kaybetmenize sebep olmasına izin vermeyin. Çünkü, bu güçlü kombinasyon başarmak istediğiniz herşeyin mümkün olduğu anlamına gelir.

=GÜNEŞ ve HERMİT kombinasyonu iç gözlem ve meditasyon yoluyla bulunan sıcaklığı ve bilgeliği sembolize eder. İhtiyacınız olan herşeyi alabilecek, öğrenebilecek ve en iyi parçaları alıp ilerleken işe yaramayanları geride bırakabileceksiniz. Basit şeylerden zevk alma yeteneğinizin gelişmiş olması, modanın ve sizi gerçekten önemli olandan uzaklaştıran diğer basmakalıp şeylerin kölesi olmaktan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

=GÜNEŞ ve KADER ÇARKI her zaman hayalini kurduğunuz herşeyi elde edeceğinizi gösteren çok şanslı bir kombinasyondur.Bu kombinasyon yaşadığınız sürece şansın ve başarının sizden yana olacağı anlamına gelir. Aynı zamanda, karizmanız ve çekiciliğiniz sayesinde fethedilmesi imkansız görünen insanlara bile karşı konulmaz olacaksınız.

=GÜNEŞ ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu, bundan böyle hayatınızda yeni bir ilişki ve ve bir iş olacak anlamına gelir. Herşeyi çok daha kolay anlıyacak ve net bir kafa ile kararlar alacaksınız. Buda karşınıza çıkan her duruma daha kolay uyum sağlamanızı sağlıyacaktır.

=GÜNEŞ ve ÖLÜM korkularınıza karşı savaşmanıza ve geçmişinizin gölgelerinden kaçmanıza yardımcı olacak birine ihtiyacınız var. Şu anda işler ne kadar kötü görünürse görünsün, umudunuzu kaybetmemeli ve sahip olmak istediğiniz geleceği inşa etmeye odaklanmalısınız.

=GÜNEŞ ve İTİDAL sonunda kim olduğunuzu ve hayatta ne istediğinizi bildiğiniz noktaya ulaştığınızı ifade eder. Duygusal şantaj ve manipülasyona başvurmadankarşınıza çıkan her hangibir durumla baş edebileceksiniz. Ayrıca, hiç birşeyi ciddiye almayacaksınız. Ancak, hiç kimseninde ayağınıza basmasına izin vermeyeceksiniz. Bunun yerine herkes için adaleti ve hoşgörüyü teşvik etmeyi seçeceksiniz.

=GÜNEŞ ve ŞEYTAN gücünüzü kötüye kullanırsanız kendiniz için inşa ettiğiniz herşeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayrıca, cömertliğinizden ve nezaketinizden yararlanmaya çalışabilecek birisinin sizi manipüle etmesine izin vermediğinizden emin olun. Şu anda büyük zorluğunuz, sınırlarınızı belirleyerek onların içinde kalmayı öğrenmek.

=GÜNEŞ ve YIKILAN KULE kombinasyonu ne istediğinizi çok iyi bilmenize rağmen, bazan birşeylerin gerçekleşmesi için harici bir desteğe ihtiyacınız var. Buda herşeyin kontrol altına olduğunu düşünen sizin gibi biri için sinir bozucu olabilir. Bütün bunlara rağmen, kabul etmek istemesenizde bu etki sizi yeni maceralara yönlendirecek.gibi biri için sinir bozucu olabilir.

=GÜNEŞ ve YILDIZ kendinizi yeterince iyi hissetmek ve başkalarının sizi olduğunuz gibi kabul etmesi için, benlik saygınızı geliştirmeniz gerekiyor. Herşey karanlık görünse bile, kararlı olursanız hiç birşey imkansız değildir. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizi zamanla dürüstlük ve saygıya dayalı yeni bir temel üzerine kurabileceksiniz.

=GÜNEŞ ve AY son zamanlarda daha olumlu bir gelecek için birçok değişiklikle karşılaştınız. Ancak, hala ayaktasınız. En karanlık bulutların bile parlak bir tarafı vardır. Hayat sizi yere serdikten sonra sizi tekrar ayağa kaldıracak olan budur. İhtiyacınız olan şey, iyimserliğiniz, yaratıcılığınız ve kararlığınızdır.

=GÜNEŞ ve YARGILAMA kombinasyonu, gücünüzün test edildiğini ifade ediyor. Çünkü, hala kendinizi arıyorsunuz ve nereden başlayacağınızı bilmek zor. Cevapları, kendi dışınızda aramayın. İçinizde ihtiyacınız olan herşey var. Ortaya çıkmayı bekliyor.

=GÜNEŞ ve DÜNYA kombinasyonu zorluklardan çıktıktan sonra sahip olduklarınızı takdir edebileceksiniz. Aşkta, ilişkilerde ve işte sevgi birliği, mutluluk ve başarı anlamına gelen bu birliktelik size sunulan fırsatları en üst seviyede değerlendireceğinizi ifade ediyor. Birçok seviyede güçlü başarı sahibi olacaksınız ve bu şekilde çevrenizdeki insanları da takdir etmeyi öğreneceksiniz.


GUNES, YARGILAMA ve DUNYA

Yorumlar