KUPA 10 ve KOMBINASYONLARI



-Kupa 10 tarot kartı, manevi mutluluğu ve bu mutluluğu inşa ederken mükemmel anıları ifade eder. Genelde, bir ailenin kurulmasını ve olumlu, uzun vadeli hayalleri ve özlemleri gerçekleştirmeyi ve sürdürmeyi tavsiye eder. Dışarıya karşı yaşamınız değişmiyor gibi görünsede, kısa zamanda hayatınızın tüm parçalarına süzülerek içsel değişikler meydana gelecek ve yaşamınızda bir yenilenme olacak anlamına gelir.

-Kupa 10'lunun üstündeki resimde gökkuşağı barış içinde iyi bir talihi gösterir. Tepedeki ev ailenin evidir ve güvenlik anlamına gelir. Yeşil ağaçlar ve yeşillik alanlar doğurganlık sembolüdür. Nehir aşkı, çocuklar oyunculuğu ve yaratıcılığı sembolize eder.

-Kupa 10, hem olumlu hemde olumsuz tüm güçlerin sonucunu gösterir ve eski döngünün tamamlandığını yeni bir döngünün başladığını anlatır. Aynı zamanda bu tamamlanmanın ve yeni bir döngüye geçişin bireysel bir amacı vardır. Kupa 10 mutluluk kartı olarak adlandırılır. Sevgi ve dostlukların en yoğun olduğu bu dönemde mutlu anlar yaşamayı ifade eder. Devam eden bir barış ortamını ve kalıcı memnuniyet duygusunu gösterir. Bu uyumun ve tatmin duygusunun sürekliliği çok çaba ve disiplinli bir yaşam standardını gerektirir.

-Kupaların 10'lusu esenlik ve yakalanmış iyi şansların keyfini çıkarmayı, bir idealist olarak ilişkilerinizde doğanızla uyumlu, ruhsal olarak gerçek mutluluğu yakalamayı, kişinin arzu ettiği herşeye sahip olmasını ifade eder. Kupa 10'lu, mükemmel derecede yüksek başarıları yakaladığınızı işaret eden bir arkana minör tarot kartıdır. İnsan olduğunuzu hatırlamanızı ve kusurlarınız olmasına izin vererek mutlu olmanızı tavsiye eder. Çünkü, bunlar sizin gerçekleriniz ve sizi samimi, sıcak ve sempatik yapan şeylerdir.

-Kupa 10 numerolojik olarak iyi bir hayat yaşamayı, alışılmadık ve kendiliğinden olma eğiliminde olan bir şeyi anlatan 50/5 sayısıyla ilgilidir. Bu sayılarin titreşimi numerolojik olarak kısıtlamalardan ve esarettten kurtulmayı sağlar. Kupa 10 çok iyi bir karttır ve herşeyin yolunda olduğunu, yeni değişiklerin ve şansların kapıda olduğunu anlatır. 1 rakamı yeni başlangıç ve değişimleri gösterir. Yanındaki 0 rakamı bu sayının titreşimini güçlendirir ve büyütür.

- Bir aşk okumasında Kupa 10'lu eğer danışan kişi bekarsa, mükemmel partneri beklediği ve daha azına razı olmayacağı anlamına gelebilir. Yani sevdiği kişi ile mutluluğu yakalamayı bekliyor diyebiliriz. Kupa 10'lu genelde duygusal olarak, manevi mutluluk ve dinginlikten bahseder.

-Eğer, birisinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ettiğinizde bu kart ortaya çıktıysa, o kişinin size karşı ruhsal bir bağlantısı var demektir. Kupa 10'lu sonsuza kadar mutluluğu yakaladığınızın bir işaretidir. Kariyer açılımlarınızda karşınıza çıkan Kupa 10'lu, danışan kişinin mükemmel işi bulduğu anlamına gelir. Bütün bunlardan sonra Kupa 10'lunun destenin en iyi kartlarından bir olduğunu düşünüyorsanız haklısınız. Bende aynısını düşünüyorum.

-Kişilik olarak Kupa 10'lu, mutlu ve pozitif bir karakteri işaret eder. Ancak, bu kişinin hep mutlu durumda kalabilmesi için, herşeyin mükemmel olmasına ihtiyacı vardır. Onlar için mükemmel aile, mükemmel iş ve mükemmel ilişkiler herşeyin üstündedir. Zehirli insanlarla uğraşmazlar ve çok iyi mücadele ederek dünyada ki cennetlerini tehdit eden unsurlardan kendilerini çok iyi korurlar. Onlar stressiz bir yaşam arayan uyumlu kişilerdir. Güçlü ve idealist değerlere sahip ve çok romantiktirler. Kupa 10 kişilikleri özellikle kendi kurallarını, çocuklarını ve partnerlerini idealize etme eğilimindedirler.

-TERS KUPA 10'LU ilişkilerde, uyumda bir bozulma olduğunu, partnerlerden birinin sevgiyi sürdürmeyi zorlaştırdığını gösterir. Ya da kişi sonsuza kadar bu mutluluğun süreceğini sanıyor, herşey harikaymış gibi davranıyor, fakat mutluluğun sürmesi için bir çaba harcamaya gerek duymuyor anlamına gelir..

-TERS KUPA 10'lu kişisi, kendisine sıkı kurallar koyar, yeniliklere ve deneyimlere açık olmaz. Halbuki, gerçek olan, ne kadar çok deneyim yaşarsak hayatta o kadar başarılı oluruz. Ters Kupa 10, aile üyeleri arasında tartışmaları, anlaşmazlıkları, boşu boşuna tartışmaları gösteriyor olabilir. Hayal kırıklığı, duygusal incinme ve ikiyüzlülük veya haksız yere manipüle edilme hissi anlatabilir. Ayrıca, yakın birinin kaybını işaret ederek yas duygusu anlamına da gelebilir.

-Ters Kupa 10 kişiliği bazanda, mutluluk arayışı içinde kendi yüksek standartları nedeniyle, memnun edilmesi çok zor yalnız insanları işaret eder. Bunlar çalışkan, fakat güvenilmez insanlardır. Genellikle, kendi ideallerini başkalarına dayatıp kişisel cennetlerini yaratırken, başkalarının hayatlarının cehenneme dönüşmesine neden olabilirler. Kendilerinin mükemmel olduklarını düşündüklerinden hiçbir şey için çaba göstermeye gerek duymazlar. Tabiki, hiçbir düşünce gerçeklerden bu kadar uzak olamaz.


KUPA 10 KOMBINASYONLARI

-Bir Tarot açılımında 2 Adet 10'lu Arkana Minör kartı varsa, daha iyisi için bir kariyer değişikliğini anlatır. Tarot açılımınızda ki 3 Adet 10'lu kart, para meseleleri üzerinde mükaşalar olduğunu gösterir. Eğer, Tarot açılımınızda 4 Adet 10'lu arkana minör kartı varsa, büyük maddi kazançlar elde edeceğinizi ve yaşamınızda çok şanslı bir zaman diliminde bulunduğunuzu ifade eder.

-Yıkılan Kule'nin yanında Kupa 10'lu kaosun hayatınızı değiştireceğini ve herşey karara bağlandıktan sonra, koşullarınızın uygun olduğu yöne doğru seçim yapmanızı önerir. Yıkılan Kule'nin getirdiği değişiklik kesin ve geri dönülmez bir değişimi anlatır ve harika bir aşk arkadaşlığının uzun süreli ve başarılı olacağını ifade eder.

-İmparatoriçenin yanında Kupa 10'lu, mutlu ortaklıkların ve olası duyuruların yapılabileceği anlamına gelir. Bu kişi muhtemelem sizin kendinize yakın hissettiğiniz bir olacak. Aile bağları ve ilişkiler öne çıkıyor. Gelecek için planlar yapmak için en uygun zamandasınız.


Kupa 10 + Büyük Rahibe: Bu kart kombinasyonu, bir kadın akrabanın, bazen de bir büyük annenin güçlü varlığı anlamına gelebilir.
Kupa 10 + İmparatoriçe: Mutlu bir anne.
Kupa 10 + İmparator: Manevi bir organizasyon, başarılı bir hayır kurumu olabilir.
Kupa 10 + The Büyük Rahip: Aile odaklı bir işletme veya kuruluş. Bu evde eğitim anlamına gelebilir.
Kupa 10 + Aşıklar: İlişkinizde mutlu bir zaman.
Kupa 10 + Savaş Arabası: Aşk her şeyi fetheder.
Kupa 10+ Hermit: Bir büyükbaba.
Kupa 10 + Kader Çarkı: Şanslı bir aile.
Kupa 10 + Ay: Gerçek duyguları iletemiyor.
Kupa 10 + Güneş: Mutlu bir çocukluk.

Kupa 10 + Asa Ası: Mutlu bir hamilelik.
Kupa 10 + Asa 4: Mutlu bir topluluk.
Kupa 10 +Asa 6: Kişi olarak olduğun için takdir edilmek.
Kupa 10 + Asa Kraliçesi: Manevi bir girişimci.

Kupa 10 + Kılıç Ası: Birbirine yapışmak, elele verip mücadele etmek başarıyı getirir.
Kupa 10 + Kılıç 4: Aile ile telafi etmek. Manevi bir geri çekilme.
Kupa 10 + kılıç 7: Duygusal pazarlama. Duygularını, hislerini satışa çıkarma.
Kupa 10 + Kılıç Prensi: Kendine güvenen bir insan.
Kupa 10 + Kılıç kraliçesi: Mükemmeliyetçi.

Kupa 10 + Tılsım 3: Birlikte çalıştığınız insanları sevmek.
Kupa 10 + Tılsım 4: Aile güvenliği.
Kupa 10 + Tılsım 6: Yaratıcı yetenek.
Kupa 10 + Tılsım 8: Ruhunuzu öğrenerek besler.
Kupa 10 + Tılsım Kralı: Saygın olmak.

Kupa 10 + Kupa 2: Partnerinize tekrar aşık olmak.
Kupa 10 + Kupa 3: Bir aile kutlaması.
Kupa 10 + Kupa 5: Güvenli bir ilişkide kapana kısılmış hissetmek.
Kupa 10 + Kupa 6: Tekrar çocuk olmanız dileğiyle.
Kupa 10 + Kupa Prensi: Sevilen bir çocuk. Ailedeki bebek.
Kupa 10 + Kupa Şövalyesi: Kardeşin.
Kupa 10 + Kupa kraliçesi: Annen.
Kupa 10 + Kupa kralı: Baban

-Kupa 10 + Asa 10: Evlilik veya aile üzerindeki gerginlik, bazı durumlarda her ikisi de olabilir.
-Kupa Ası + Kılıç Şövalye + Kupa 10: Ani başlayan bir ilişkide romantizm ve bağlılık kasırga hızında gelişir. romantizmi.
-Asa 4 + Kupa 10: Düğün planlaması ve düzenlemeleri yapılıyor.
-Kupa 10 + Asa 4: Evlilik ve balayı
-Kupa 10 + Kupa 3: Düğün kahvaltısı veya resepsiyonu, evlilik kutlaması.
-Aşıklar + Tılsım Ası + Kupa 10: Evliliğin bir göstergesi.
-Kupa 10 + Tılsım 6: Düğün hediyeleri.
-Kılıç 3 + Kupa 10 + Büyük Rahip + İtidal: Uyumu yeniden sağlamak için evlilik rehberliği, danışmanlık ve arabuluculuk hizmetleri almayı gösterebilir.
-Kupa Şövalye + Kupa 10p: Evlilik teklifi veya kalıcı taahhüt.
-Kupa 10 + Tılsım 10: Duygusal mutluluk ve maddi istikrar, aile hayatında tam memnuniyet.
-Kupa 10 + Yargılamaı: İkinci tur kartı olarak Yargı, yeniden evlenmeyi temsil edebilir, ancak aynı zamanda uzlaşmayı da gösterebilir (evlilik yeniden dirildi.) Ters sırada görünebilir.

Yorumlar