IMPARATORICE KOMBINASYONLAR (2)



-İmparatoriçe tarot destesi içinde en önemli kadın figürlerinden biridir. Tamda bu sebeple, birlikte olduğu bütün kartları enerjisiyle etkileyebilir.Tarot'ta İmparatoriçe geleceğinizi netleştirmenize yardımcı olacak mükemmel bir araçtır. İmparatoriçe, hem aşk hemde işte istikrarın yanı sıra ufuktaki fırsatların sembolüdür. Geleneksel kariyer yollarının daha az geçerli olduğu bir döneme girerken bize yeni olasılıklar hakkında fikir verir.

=İMPARATORİÇE ve APDAL kombinasyonunun teşvik edici bir enerjisi vardır. Güzel elbisesi ve elinde asasıyla tahtında oturan İmparatoriçe tanıştığı herkese barış ve refah getirir. Apdal'ın mutlu ve maceracı oluşu danışan kişinin hayatına yaşama sevinci getirir. İmparatoriçe gücü ve üstünlüğü, zorlukların peşinden koşan ve maceracı Apdal sayesinde danışan kişiye istediği herşeyi sağalacaktır.

-Bu kombinasyon aşkta 2 ruhun arasında büyük bir empati, anlayış ve uyum olduğunu ifade eder. Olgun ve deneyimli İmparatoriçe, genç ve deneyim arayan Apdal birlikteliği, yaşlı bir kadın ve genç bir erkek arasındaki tutkulu bir ilişkiyi gösterebilir.

=İMPARATORİÇR ve SİHİRBAZ birlikteliği kendinize inanırsanız herşeyi elde edebileceğinizi gösterir. Bu kombinasyon aşkta, güçlü birisiyle her engele direnmeye istekli olan birisinin oluşturduğu sevgi dolu ilişkisini ifade eder. İş hayatında, kariyerinizde size yardımcı olabilecek biriyle tanışma fırsatınız olacak anlamına gelir.

=İMPARATORİÇE ve BÜYÜK RAHİBE kombinasyonu başarmak ve arzularınızı yerine getirmek için, sezgilerinizin size herşeyi zaten söylediğini gösterir. Ne istediğinizi ve onu nasıl elde edebileceğinizi bildiğiniz için zaten bir dinginlik ve kendinden eminlik hakim olduğu için, sabrınız sonsuzdur. Aşk hayatında eşinize karşı derin bir empati duygusuna sahip olduğunuz için, onu her konuda desteklediğiniz anlamına gelir. İş ve kariyer hayatında sezgilerinize güvenmeniz ve daha tatmin edici bir geleceğe hazırlanmanız gerektiğinin işaretidir.

=İMPARATORİÇE ve İMPARATOR, her ikiside pratik oldukları için bütün arzularınızı gerçekleştirebileceksiniz anlamına gelir. Bu sebeple önemli kararlar alırken acele etmenize bile gerek yok. Aşk hayatınızda bu kombinasyon, hayatta başarılı olmak için ihtiyacınız duyduğunuz güveni ve herşeyi sağlayacak son derece güçlü birisiyle empatik ve istikrarlı bir ilişki vaat eder.

=İMPARATORİÇE ve BÜYÜK RAHİP kombinasyonu, sizi destekleyen harika arkadaşlar ve aile fertleriyle çevrili olduğunuzu ve ayrıca bilge kişilerin yardımına güvenebileceğinizi gösterir. Aşk hayatınızda fazlasıyla pratik ve fazlasıyla cömert birisiyle uyumlu ve duygu birliği içinde bie ilşkiden bahseder.

=İMPARATORİÇE ve AŞIKLAR birlikte göründüğünde, hedefleriniz ve dolayısıyla adımlarınız konusunda net olmasanızda yöneldiğiniz yol hakkında şüpheye yer olmadığı anlamına gelir. Yeteneklerinize inancınız ve kendinize güveniniz sayesinde herşeyi başarabilirsiniz. Aşk hayatında eşlerin bir biriyle iş birliği anlayış içinde olduğu bir ilişkiyi gösterir.

=İMPARATORİÇE ve SAVAŞ ARABASI tüm beklentilerinizde arzularınızı kolayca ve zahmetsizce gerçekleştirebileceğiniz ve özellikle maddi konularda zafer anlamına gelir. Büyük bir başarının dönüm noktasında bulunduğunuzu gösterir. İlişkilerde hedefe ulaşmak zaman alsada, herşey hareket etmeye ve bir sonraki basamağa doğru ilerlemeye başlar.

=İMPARATORİÇE ve ADALET kombinasyonu gerekçeniz doğruysa ve bunu nasıl doğru bir şekilde kullanabileceğinizi biliyorsanız, sizi hiç kimsenin ve hiç birşeyin durduramayacağını gösterir. Çevrenizdekilerin desteğine güvenebilirsiniz. Bu yola neden girdiğinizi anlamayanlar ve boşuna çaba gösterdiğinizi düşünenler olsada daha sonra hepsi sizi takdir edcektir. İş ve kariyer yaşamında kişinin her zaman başkalarına öncelik vermekten bıktığı anlamına gelir.

=İMPARATORİÇE ve KADER ÇARKI, sizin için yeni ve şanslı bir dönemin başlangıcında olduğunuzu gösterir. Bu kombinasyon profesyonel anlamda ilerlemenizi sağlayacak bir nimet, şans veya daha da iyisi için değişiklik yapmanızı sağlıyacak beklenmedik bir kazanç vaat ediyor. İş hayatında, uzun süredir bahsettiğiniz projeleri hayata geçirmenin tam zamanıdır. Aşk hayatında ise, korkmadan ilerlemenizi önerir.

=İMPARATORİÇE ve GÜÇ korktuğunuz, ancak hep yapmak istediğiniz ve ev halkınında sizi cesaretlendirdiği birşeyi yapma zamanının geldiğini gösterir. Bir ilişkiniz varsa, her zamanki gibi svegi dolu ve tutkulu bir şekilde devam edeceğini ifade eder. Bekarsanız, çok yakında aklınızı başınızdan alacak birisiyle tanışmayı bekleyin. İş ve kariyer hayatınızda özel yaşamınız ve profesyonel yaşamınız arasında bir denge kurmazdığınız taktirde aldığınız riskler herşeyin yoldan çıkmasına sebep olabilir.

=İMPARATORİÇE ve ASILMIŞ ADAM kombinasyonu, korkularınızın sizi etkilemesine izin verirseniz yoluzu engellemesine izin ver olursunuz anlamına gelir. Bu sıralarda, gerçek potansiyelinize engel olabilecek tereddütleriniz yüzünden pasif kalmamaya özen göstermelisiniz. Geçmişinizin size yük olmasına izin vermemeli ve uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyi yapma fırsatı eliniz geçmişken bunu değerlendirin, başarcaksınız. Aşk hayatında duygularınızın ve kaderinizin kontrolünün elinde olduğunu gösterir.

=İMPARATORİÇE ve ÖLÜM konfor alanınızdan ayrılma zamanını gösterir. Alışkanlıklarınızdan, günlük rutinlerinizden kurtulmanız ve kendinizi takılıp kalmış gibi hissettiğiniz insanlardan uzaklaşmanız gerekiyor. Bu başta zor gibi görünsede daha yoğun mücadele ederek bu durumdan kurtulabilir ve yeni bir yolda ilerleyebilirsiniz. Bu kombinasyon aşk hayatınızda size zarar veren bir ilişkiyi bırakırsanız gerçek aşkın karşınıza çıkacağını anlatıyor.

=İMPARATORİÇE ve İTİDAL duygusal bir karışıklık döneminden sonra tekrar dengeye gelme zamanını gösterir. İzlediğiniz yol dışardan dayatılan değil içinizden geleni yapmak olmalıdır. Hayatınızı değiştirecek özel birine ihtiyacınız var. Bu kişi bir aile üyesi, arkadaş veya bir sevgili olabilir. Ancak, her durumda güvendiğiniz ve hayatınızdaki değişiklikleri kabul etmeniz için cesaretlendiren biri olmalıdır. Böylece bu kararı verirken kendinizi suçlu hissetmemiş olursunuz.

=İMPARATORİÇE ve ŞEYTAN kombinasyonu sürdürülemez hale gelen bir durumdan çıkma zamanını işaret eder. Uzun süredir size zarar verdiğini bildiğiniz alışkanlıklara ve duygulara son vermek için en uygun dönemdesiniz. Bundan böyle işlerin kötü gittiği hakkında mazeret üretemez ve kendinize yalan söyleyemezsiniz. Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde, eşinizden çok korktuğunuzu ve ilişkinizin aşktan çok korkuya dayandığını gösterir.

=İMPARATORİÇE ve YIKILAN KULE kombinasyonu, hayatınızı kökten değiştirmek için adım atma zamanını gösterir. Bu dönemde transfer, göç, icatlar veya yeni profesyonel projeler mümkündür. Bir ilişkiniz varsa değişi gösterir. Bir ilişkiniz yoksa, şimdi aşk zamanıdır. Kariyer ve iş hayatınızda eşi görülmemiş fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey harekete geçmek.

=İMPARATORİÇE ve YILDIZ kombinasyonu sağlık dışında hayatınızın bütün alanlarında şanslı bir dönemde olduğunuzu ifade eder. Karşınıza birçok fırsat çıkacak. Başarmak için yapmanız gereken tek şey yüreğinizin sesini dinlemek. Bekarsanız aşk yolda. Hayatınıza yeni bir yön veren birisiyle mantıklı bir bağlantı yaşayabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda hayallerinizi ve özlemlerinize kavuşmak için ideal koşullara sahip olacaksınız.

=İMPARATORİÇE ve AY, sizi hayatı tamamen yaşamaktan alıkoyan bazı korkularınız olduğu anlamına gelir. İçsel ve duygusal çatışmalarınız yüzünden kafalarınız karışmış ve dış etkilere karşı kendinize savunmasız hissetmenize sebep olmuş olabilir. Belirsizliklere teslim olmak işlerin daha da kötüleşmesine sebep olabilir. Eğer, bekarsanız çok özel ve kalıcı olabilecek yeni bir ilişki olasılığı var. Zaten bir ilişkiniz varsa eşinizle biran önce uzlaşmaya çalışın.

=İMPARATORİÇE ve GÜNEŞ  hayatınızın tüm alanları şu anda çok elverişli görünüyor. Duygusal hayatınızda ve kariyer hayatınızda hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayacak istikrar bekleyebilirsiniz. Sağlığınız şu anda iyi olsada, bu olumlu döngüyü mümkün olduğunca uzun süre devam ettirebilmek için kendinize yeterince iyi baktığınızdan emin olun. Duygusal hayatınızda aşk geliyor. Zaten bir ilişkiniz varsa, tekrar mutlu olmanın bir yolunu bulabileceksiniz.

=İMPARATORİÇE ve YARGILAMA kombinasyonu kişisel ve finansal sorunlarınızı ciddiye alma ve onları tek olarak sorumluluğunu alma zamanının geldiğini ifade eder. Aşk hayatınızda ise, gerçekçi olmayan taleplerde bulunmayı bırakmalı ve gerçekten başarılı olabileceğiniz hedefler koymalısınız. Bekarsanı, şu anda beğendiğiniz insanlarla temas kurmaya korkmayın.  Hayatınızda önemli bir değişikliği temsil edebilecek yeni bir ilişkiniz olacak.


Yorumlar