YILDIZ KOMBINASYONLARI (2)


-YILDIZ kartı, ilahi olanın insan ilişkileri üzerindeki etkisini temsil eder. Yıldız, Merhamet, umut ve görüş netliğinden bahseden bir karttır. Yıldız, açık fikirli olmanın, değişimi korkuyla değil iyimserlikle karşılamaya hazır olmanın bizim için ne kadar önemli olduğunu gösterir. Hepimizin bize rehberlik edecek bir yıldıza ihtiyacı var.

=YILDIZ ve APDAL çok iyi bir birleşmedir. Apdal'ın iyimserliği ve Yıldız'ın bize verdiği ışığı ruhsal gücümüzle birleştirdiğimizde çokşey başarabiliriz. Daha önce zor bulduğumuz yeni projelere başlama cesaret bulacağız veya mevcut olanları inanılmaz geliştireceğiz. Burada umut ve iyimserlik en önemli bileşendir.

=YILDIZ ve SİHİRBAZ bir tarot açılımında birlikte göründüğünde hayatımızdaki bir durumu kontrol altına alma ihtiyacını gösterir. Olayın gidişatını etkileyecek ve kendimiz için büyük birşeyler yapma gücüne sahip olacağız. Bu kombinasyon aynı zamanda, bazen farkına bile varamadığımız için gözden kaçırdığımız bir vizyonun hayatımızda netleştiğine sahip olmakla da ilgilidir.

=YILDIZ ve BÜYÜK RAHİBE, sezgilerinizin gücünün yaratıcılığınızı başarı bir şekilde nasıl takip edeceği ile ilgili harika bir kombinasyondur. Büyük Rahibe'nin güçlendirdiği sezgilerimizle bizden gizlenen şeylerin vizyonunu keşfederiz. Burada Yıldız bize iyimserlik ve açık fikirlilik verir ve Rahibenin güçlendirdiği sezgilerimizi takip ederek bizi neyin beklediğini bulabiliriz. Bu kombinasyon, sahip olduğunuz potansiyeli kullanarak yaratıcılığınızı ve yeteneğinizi kullanarak birşeyleri gerçekleştirmek için harika bir fırsat sunacaktır.

=YILDIZ ve İMPARATORİÇE kombinasyonuna olumlu bir açıdan baktığımızda Yıldızın iyimserliği İmparatoriçenin sıcaklığının hedeflerimize yaklaşmamıza yardımcı olacağını görürüz. Buda, ilişkilerde bir kadının nasıl güç vereceğini gösteren, tüm arzularınızı yerine getiren ve hatta aklınıza bile gelmeyen güzellikleri ve konforu sağlayan mutlu bir evlilik anlamına gelebilir. İş ve kariyer hayatında sahip olduğunuz iyinin daha da iyisini başarmayı gösterir.

=YILDIZ ve İMPARATOR kombinasyonu üzerinde çalıştığımız planlarımızı gerçekleştirir. Bu son zamanlarda ayaklarımızı sağlam bastığımızdan emin olduğumuz ve yaptıklarımızla hayatımızda bir denge ve istikrar oluşturduğumuz anlamına gelir. Burada İmparator, karşımıza çıkan zorlukların üstesinden gelmek için cesaret, destek ve yönetim becerilerini bize sağlayan bir baba figürü olarakta görülebilir.

=YILDIZ ve BÜYÜK RAHİP eşleşmesi evliliği temsil eder. Çünkü, Yıldız kişisi kendisinden daha fazla bilgi ve deneyim sahibi birisine boyun eğmekte sorun yaşamaz. Tabii ki böyle bir birliktelik kişilerin hayatlarında tatmin ve büyüme sağlar. Egoyu bırakırsanız yaptığınız işe değer katmanın yeni yollarını keşfedebilir ve başarılı olursunuz. Bu kombinasyon karşınıza çıktıysa geleceğinizin gelişmesine yardımcı olabilecek yeni ilişkiler kurmak için iyi bir zamanda bulunduğunuzu gösterir.

=YILDIZ ve AŞIKLAR, tüm planlarınızın ve projelerinizin meyve vereceği ve size büyük memnuniyet ve neşe getireceği mutlu ve şanslı bir dönemden bahseder. Zaten bir ilişkiniz vars, bir sonraki seviyeye taşımak ve yeni deneyimlerin keyfini çıkarmak için harika bir zaman olduğunu gösterir. Eğer, bekarsanız aşk, arkadaşlık ve eğlence için iyi bir zamanda bulunuyorsunuz.

=YILDIZ ve SAVAŞ ARABASI kombinasyonu sezgilerimiz ve iyimserliğimiz sayesinde hedeflerimize nasıl varabileceğimizden bahseder. İlerlememizi ve olumsuz düşüncelerden arınmamızı sağlayan bu nitelikler sayesinde zor durumlardan kurtulabiliriz. Bu kombinasyon, çok fazla çaba harcamadan yararlanabileceğimiz büyük değişikliklerin ve fırsatların zamanı olduğunu gösterir.

=YILDIZ ve GÜÇ birlikte zarif, güzel, huzurlu ve güçlüdürler. Yıldız, uzak, serin ve sakin. Güç, sıcak, yoğun ve yakındır. Yıldız doğallıktan ve özgürlükten tarafken, Güç'ün kendi doğasının düzgün çalışması için kısıtlamalara ihtiyacı vardır. Bu 2 kartın güçleri ve yetenekleri mükemmel bir denge ve uyum içindedir. Yıldız ve Güç birleşiminde İmparatoriçenin beslsyici ve büyütücü kökleri vardır. Aynı zamanda dünyanın tüm erdemleri onların hizmetindedir. Bu kombinasyon, başkalarını önemsemek, başkalarına ilham vermek ve başkalarının yapabileceğine inanmak anlamına gelir.

=YILDIZ ve HERMİT bir tarot açılımında birlikte göründüğünde bir şeyi derinden diliyor olmanız mümkündür. Çünkü, her 2 kartta manevidir ve çok fazla içsel büyüme ve iç görü getirir. Sorunuz her neyse Yıldız umutlu bir gelecek vaad ediyor. Ancak, Hermit sizden sabırlı olmanızı istiyor.Bu kombinasyon karşınıza çıktığında iç sesinizin hayalleriniz hakkında söylediklerine kulak verin. Sezgilerinize dikkat edin.

=YILDIZ ve KADER ÇARKI kombinasyonu, bazan bir promosyon, bazanda tanınma ve şöhret anlamına gelebilir. Fakat, genellikle beklenmedik olumlu olaylara işarettir. Durumunuzla ilgili pek çok şey karmanıza bağlı olarak kaderin elinde görünüyor. Evrende herşeyin kendi kendine bir şekilde düzeleceğinize dair inancınızı hiç kaybetmeyin.

=YILDIZ ve ADALET kombinasyonu hayatta bizi daha dengeli bir yere götürdüğü için doğru yolda olduğumuzu gösterir.

Bu süre içinde, hayatımızın her alanında bütünlüğü geliştirmek için davranışlarımızı gözden geçirebilir ve işleri doğru yola koyabilirsek herşey zamanla netleşecektir. Buda iç huzuru getirir.

Bu kombinasyon, zorlukların farkında olan kişinin daha az engelle karşılşarak kendisi için en iyisinin ne olduğunu görmesini sağlar.

=YILDIZ ve ASILMIŞ ADAM, olumsuz bir açıdan değerlendirirsek, güvensiz ve kontrolden çıkmış hissetmeyi ifade eder. Ancak, yeni şeyler öğrenmemize yol açan bir değişim zamanı olarak değerlendirirsek, Yıldız ve Asılmış Adam'ın çok olumlu bir kombinasyondur. Yeni şeyler ve yeni işler için eskileri bırakıp, yeni yollarda kendimizi keşfetmemizi sağlar.

=YILDIZ ve ÖLÜM tam olarak değişim ve dönüşümü gerektiren bir kombinasyondur. Bu birleşimin getirdiği değişim ve dönüşüm büyük bir güvensizliği de beraberinde getirebilir. Yeniden başlamamız gereken ve hayattaki şeylere bakış açımızı yeniden düşünmemiz gereken bir zamanda olduğumuzu ifade eder. Yeni beceriler öğrenmek veya tamamen farklı bir şey üzerinde çalışmak için harika bir zaman. Ancak, geleceğimiz belirsiz olacağından bu durum kendimizi yalnız hissetmemize sebep olacaktır.

=YILDIZ ve ŞEYTAN kombinasyonu genelde yoğun dugular ve suçluluk duygularını gösterir. Bu dönemde dürtüsel davranışlarınız hata yapmanıza neden olabilir. Ancak, engelleri aşmayı başarabilirseniz. Yaşadığınız deneyimler, bu dönemde hayatınızın gerçek anlamını farketmenize yarayacaktır. Bunun sonunda, hem maddi gereksinimleriniz karşılanmış olacak, hemde kendiniz hakkında bugüne kadar bilmediğiniz çok şey öğreneceksiniz.

=YILDIZ ve YIKILAN KULE kombinasyonu, doğru olduğunu düşündüğünüz herşeyi yeniden düşünmenizi gerektiren büyük bir değişim anını temsil eder. Bu durum karşısında kendinizi kaybolmuş ve bunalmış hissedebilirsiniz. Ancak, sebat ederseniz içsel benliğinizin gücünün potansiyelini keşfedeceksiniz. İş ve özel hayatınızın esneklik kazandığı bu dönemden faydalanıp faydalanmamak, hayatta ve ayakta kalarak herşeyinizi kaybetmemek kendi elinizde.

YILDIZ ve AY, evrenimizin 2 temel gücüdür. Her ikiside hayatın olumsuz yönlerinden duygusal dengemizi korumamıza yardımcıdır. Ancak, aynı zamanda iyi insanlar olabilmemiz için, farketmemiz gereken bazı önemli fırsatları da beraberinde getirir. Bu kombinasyon, bir sebepten dolayı kişinin hayallerinin gerçekleştiği zamanı işaret eder. 

=YILDIZ ve GÜNEŞ kombinasyonu, umutlarınızın ve hayallerinizin gerçekleştiği büyük bir mutluluk anını gösterir. Bugüne kadar hayatta başardıklarınızdan memnuniyet duyacaksınız ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Kendinizi daha da geliştirmek ve hayatta ilerleme kaydetmek için bu dönemi değerlendirmenize engel olacak hiçbir engel yok.

=YILDIZ ve YARGILAMA kombinasyonu, imkansız olduğunu düşündüğünüz bir şeyi yapabileceğiniz bir dönemde bulunduğunuzu ifade eder.. Hiç birşey sizi durduramaz. Çünkü, duygusal ve ruhsal olarak büyümek için gerçekten neye ihtiyacınız olduğunun daha çok farkındasınız.

=YILDIZ ve DÜNYA çevrenize barış ve mutluluk, iş hayatına iyi şans getirir. Büyük hedeflerinizi gerçekleştirmek için bu fırsatı kullanmalısınız. Bu kombinasyon herkesle ve herşeyle uyum içinde olduğunuzu ifade eder. Ancak, gevşememeli ve ödülü hak etmek için gayret içinde olmalısınız.

YILDIZ, TILSIM ASI ve KUPA KRAL


ARKANA MAJOR KART KOMBINASYONLARI

Yorumlar