19 RAKAMI


-19 rakamı, sıradan bir sayı değildir içinde özgünlüğü kodlamıştır. Bu rakam, bağımsızlık, direnç ve uyum enerjileri taşır. Başlangıçlar, bitişler, tamamlanma ve evrensel bilinçle ilgilidir. 19'un özü kendi kaderini tayin eder. 19 insanlık için yapılması ve yapılmaması gerekenleri kendi belirler. 1 rakamı başlangıç ve 9 rakamı sonlandırıcıdır. 19 rakamı başlangıçları ve bitişleri grup kararıyla belirlemekten ziyade, kendisi belirler. Bu sebeple 19 yalnızdır. Çünkü, kendi kaderini tayin etme hakkının o kadar büyük bir gücü vardır ki, başkalarıyla etkileşim halindeyken bile yalnız hisseder.

-1936-1945-1954-1963 yıllarında veya 01.02.1969=0+1+0+2+1+9+6+9=19 gibi yaşam yoluna sahip bir tarihte doğduysanız. Ayrıca, adınızın veya soyadınızın harflarinin numerolojik enerjisi 19 rakamını işaret ediyorsa ve 19 rakamı birden fazla karşınıza çıkıyorsa dikkat edin.

-19 rakamının gücü, mantık, kararlılık, özgünlük, liderlik, pratiklik, bilgelik, evrensel sevgi ve ilham, hayırseverlik, bağışlama ve bağlılığı anlama enerjilerini ifade eder. 19 rakamı kişileri doğuştan liderdir.19dan gelen 1 rakamının enerjisi mutluluk ve başarının anahtarı olarak kişiyi sorumluluk sahibi yapar ve liderlik rolü ile görevlendirir.

-19 rakamında kendine yeterlilik, bağımsızlık, keşif, şefkat, hoşgörü, merhamet ve coşku vardır. 19 rakamı güçlü insiyatif fikirlerine ve güçlü insani değerlere sahiptir. 1 sayısından gelen liderler özgün olmaları gerekmez fakat 19 rakamından gelen 1 rakamının enerjisi özgün ve bağımsız bir lideri işaret eder.

-19 rakamı taşıyıcısına bağımsızlığı nasıl olumlu bir şekilde inşa edileceği ve akıllıca korunacağı konusunda önemli dersler vermiştir. Bu sebeple, 19 rakamı taşıyıcılarını muazzam yüksekliklere taşıyabildiği gibi taşıyıcısını en derin umutsuzluk vadilerine fırlatabilir. İlerlemenin sayısı 1 rakamıdır ve gücünüzü tekrar elde edene kadar ilerlememeniz gerektiğini anlatır. Bütün sayıları içeren 9 rakamı sizi geçmiş deneyimlere götürerek öğrenmeyi başaramadığınız herşeyi tekrar öğrenmenizi sağlar ve taşıyıcısına kendini tanıma ve kabullenme fırsatı verir.

-19 rakamı etkisindeki kişilerinin hayatındaki bütün kararlar, başkalarının hiçbir etkisi olmadan alınması gerektiği anlamına gelir. 19 rakamı, kişinin bağımsızlığı seçtiği ve başarmanın yeni yollarını keşfettiğini ifade eder. 19 rakamının özü pisagor teorisine göre çift basamakli sayının tek bir haneye indirgenmesiyle ortaya çıkar.

1+9=10

1+0=1

-19 sayısının temel anlamı, 1'e indirgendiğinde de 19 rakamını oluşturan 1 ve 9 sayılarının anlamının birleşimini içerir. 1 rakamı hem 19 rakamının kendisinde hemde indirgendiğinde varlığını gösterir. Yani, 19'dan gelen 1 rakamı diğer rakamlardan gelen 1'den daha fazla güce sahiptir.

-1 rakamının enerjisinde bir şeyleri başlatma, bağımsızlık-seçilmişlik ve yalnızlığın dozu, 9 rakamının enerjisinde sabır, tamamlanma ve merhamet dozu 19 rakamına özgü bir enerjide dengelenmesiyle sonuçlanır. 19 rakamının özü öncelikle kendisine odaklanmakla ilgilidir. Bazan insani çabalara da odaklanır. Ancak, bunlar bile işbirliği ile değil, 19'un kendi tarafından belirlenir.

-Hedeflerine ulaşma dürtüsü ile ihtiyacı olan yeterliliğe sahip 19 kişilerinin projeleri, başkalarının çabalarının önüne geçer ve insanlığa fayda sağlar. Karmanın sayısı olan 19, insanlığa fayda sağlayarak aslında kendine fayda sağlar.

-19 rakamını taşıyabilmesi için kişinin öncelikle güveni ve emniyeti reddedecek kadar cesur olması ve daha önce hiç kullanılmamış yolları tercih etmesi gerekir. Yani, evet efendim, sepet efemdim, haklısınız efendim diyerek yaşamın ı şekillendirmiş birisi bu rakamı taşıyamaz. 19 rakamı gerçek bağımsızlığın kilidini açmak için, daha önce hiç geçilmemiş bir yolda bilinmeyene doğru ilerlerken sinir bozucu olabilir.

-19 rakamı şifreleri çözen karanlığı aydınlatan ışıktır. Çünkü, evreni aydınlata yegane enerji kaynağı Güneş, tarot kartları arasında 19 rakamı ile numaraldırılmıştır. Tarot 22 adet arkana majör kartları arasında 18 numaralı Ay'dan sonra ve 20 numaralı Yargılama kartından önce yerini alır. Taror arkana majör kartlarında 0 numaralı Apdal kartı ile başlayan yolculuk 21 numaralı Dünya kartı ile tamamlanır ve yeni bir yolculuk başlar.

-Numerolojide 13, 14, 16 ve 19 rakamları karmik borç sayılarıdır. Burada benlik duygusunun öne geçerek liderlik konumunun kasıtlı olarak kötüye kullanılmaması önemlidir.

Numeroloji düzgün kullanıldığında, kuantum seviye değişimini sağlayan bir anlayışın kapısını açar, griler ortadan kalkar, sisler dağılır ve herşey yerli yerine oturur.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z 

9 RAKAMI  ve TURKIYE CUMHURIYETI
DENGE NUMARASI

Yorumlar