Y HARFI


-Y harfi, İbrani Alfabesinde ateş anlamına gelen Yod'a karşılık gelir. Yod'un görüntüsü bir alevin görüntüsüne benzer. Ezoterik okulda ateş, içimizdeki ruhsal anlayışın ışığıdır. Böylece gerçeği arayanlar, ışığı arayanlardır.

-Yod, tek tanrıyı sembolize eder ve tüm canlılarda Allah'ın birliğini temsil eden noktaya benzer. Y harfi kutsal olarak, yolların çatallanmasının sembolüdür. Y'nin sağ tarafı manevi bilgeliği, sol tarafı dünyevi bilgeliği anlatır. Bunun anlamı, kimki manevi bilgeliği ve dünyevi bilgeliği takip ederse yolu doğru cennete çıkar.

-Mısır ezoterizminde Y harfi Şahin Horos'u sembolize eder. Y harfinin şekline baktığınızda ABD 1 Dolarındaki banknotun arkasındaki Şahin veya Kartal'a benzer. Bu sembol bilgeliği sembolize eder. Ayr

- Adınızın ilk harfi "Y" veya sesli harfle başlayan adınızın yanındaki ilk harf "Y" ise, sessiz, mistik, psişik ve çekingen birisiniz. Y rakamı aynı zamanda numerolojik olarak 7 RAKAMInın enerjisini taşıdığı için, bu kişiler dünyanın sırlarıyla ilgilenen derin düşünürlerdir.

-Y harfi 2 yola ayrılan bir kavşağa benzediğinden, hayatınızda muhtemelen sürekli maddi ve manevi seçenekler arasında bir seçim yapmanız gereken yol ayrımları vardır. Y Harfi kişilerinin insan doğasını anlamak ve kendilerini keşfetmek dualitelerinde vardır.

-Bu kişiler 3. göz çakrasını aktive etmenize yardımcı olacak ruhsal güçlere sahiptir ve böylece gerçek dünyanın maneviyat dünyası olduğunun derin idrakı içindedirler.

-Bununla birlikte Y harfleri eğer, maneviyata ve ruhsal yola odaklanmazlarsa kötü enerjilerin etkisinde kalabilirler. Y harfi kişilerinin olumsuz özellikleri, asosyal, yaklaşılmaz ve aşırı ketum olmalarıdır.

-Y harfi kişileri sık sık hangi yoldan gitmeleri gerektiği konusunda arafta kalırlar ve kararsız kalırlarsa huysuz olabilirler. Ayrıca, Y kişilerini rahatsız ederseniz güçlü bir şekilde sizi eleştirirler. Çünkü, onların dinlenmeye çok ihtiyacı vardır.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar