IMPARATORICE ve KOMBINASYONLARI




-Arkana Majör kartlarından 2 numaralı Başrahibeyi takip eden İmparatoriçe, kendini sevmekten başkalarını sevmeye geçiş ile ilgilidir.

-İmparatoriçenin başında 12 yıldızdan oluşan taç, Zodyak'ta 12 burcu sembolize eder. İmparatoriçe'nin boynunda gösterilen yedi inci tanesi, vücudun 7 Çakra merkezinin her birini temsil eder. İmparatoriçe'nin elinde tuttuğu küre, ruhsal bilgeliğin habercisidir.

-Sarı arka plan zekayı, besleyiciliği ve anne olarak İmparatoriçe'nin sevgi dolu doğasını sembolize eder. Buğday tarlası bereketin İmparatoriçenin elbisesinin üstündeki nar taneleri üremenin ve doğurganlığın sembolüdür.

-Yemyeşil çevre, İmparatoriçe'nin dünyayla olan bağlantısını, şelale bolluğun ve mutluluğun akışının içinde olmayı ifade eder.

-İmparatoriçenin elindeki asa yaratma yeteneğini, silindir biçiminde lüks yastık güzel bir ev, kalp şeklindeki kalkanın üstünde ki Venüs kabartması, İmparatoriçe'nin şehvetli doğasını sembolize eder.

-Koltuğunda oturan İmparatoriçe Mısır'da ki piramitlerin enerjisine sahiptir. Tanrıça Isis İmparatoriçenin ortaya çıkma sebebidir. İsis, Mısır Mitolojisinde ailenin, dengenin, kadının ve büyünün sembolüdür. İsis, Gökyüzü Tanrısı Geb ile Yeryüzü Tanrısı Nut'un kızı, Tanrı Osiris'in karısı, Güneş tanrısı Horus'un annesidir.-21-22

-İmparatoriçe, Evrenin üç katlı enerjileri ve Geometri de Üçgen ile ilişkilidir. Üçgen, maddi düzlemde, birin düşüncesi, ikinin doğurganlığı ve üçün yaratıcılığını sembolize eder.

-İmparatoriçe, kendisine en yakın olanları ve Evreni kurtarmanın anahtarını elinde tutar. İmparatoriçe, her seviyedeki sevgiyi, özellikle de koşulsuz sevgiyi temsil eder. Yakınlarının yaşam yollarında ilerlemeleri için neye ihtiyacı olduğunu görür ve bilir.

-İmparatoriçe, kendimizi ve başkalarını nasıl mutlu etmeye çalıştığımızı anlatır. Vermeyi, paylaşmayı, uzlaşmayı, güzelliği, sevgiyi, şefkati ve sanatı temsil eder.

-İmparatoriçe'yi temsil eden 3 sayısı yaratıcılık , kendini ifade etme ve iletişim ile ilgilidir. Bir tarot açılımında üçler, bazen birden fazla kişinin duruma dahil olduğunu, bazen de gelecekteki başarılardan önce askıya alınmış bir faaliyet dönemi olacağını gösterebilir. '3 rakamı yapmaktan' çok 'olmak' üzerine odaklıdır.

-Kartın üstünde bir tarlada koltuğunda oturan İmparatoriçe, bol bir hasadın faydalarını toplama zamanını işaret eder. İmparatoriçe karşınıza çıktığında, sevgi ve güzellik, sağlık ve bolluk evin içine ve hayatınıza akar. Bu kart planlarınızın meyvelerini vermeye başladığını zevk başarının yakın olduğunu ifade eder.

-İmparatoriçe her yönden büyüme, doğurganlık ve refah özelliklerini beraberinde getirir. İhtiyaçların karşılandığını ve yaşanacak çok fazla tatmin ve neşe olduğunu ifade eder.

-İmparatoriçe, maddi zenginlik, evlilik, büyüme vaadi ve geçmiş çabalarınızın yakında ödüllendirileceğine dair bir mesajdır. Bundan böyle, doyum ve tatmin yolunuzun üstünde olacak, mutlu sonuçlar bekleyin anlamına gelir.

-Bu kombinasyon ayrıca, yeni projelere başlamak için mükemmel bir zamanda bulunduğunuzu ve başarı potansiyelinizin yüksek olduğunu gösterir.

-İmparatoriçe gecikmelerden dolayı hayal kırıklığına uğramamanızı, içgüdülerinize ve sezgilerinize güvenmenizi gelecekte başarının garanti olduğunu söyler.

-İmparatoriçe, ayrıca yeni fikirlerin daha fazla fikirler ürettiğini ve mükemmel sonuçlar getirecek başarılması gereken hedeflere ilham verdiğini ifade eder.

-İmparatoriçe, kişinin refahının optimum seviyelerde çalıştığını gösteren çok olumlu bir tarot kartıdır. İmparatoriçe, başkalarını besleyip büyüterek, onlara sevgi ve takdir göstererek, bir rahatlık ve güvenlik sahası yaratarak bolluğu yaşamayı ifade eder.

-İmparatoriçe kartı, bolluğu ve dişil gücü, besleyici ve aile odaklı bir kişiyi, annemizi veya bir anne figürünü, kadınlığı ve doğurganlığı, ev ve aile sevgisini temsil eder. İmparatoriçe kendi güzelliğinin sahibidir. Yaratıcı, besleyici ve kendi içsel duygularıyla temas halindedir. Lüksü ve konforu sever.

-İmparatoriçe tarot kartı, kalbimizi, şefkatli tarafımızı, kadınları, beslenmeyi, arzuyu, zevki, kadınsı cinselliği, ilişkileri, güzelliği, modayı ve sanatı yöneten Venüs gezegeni ile bağlantılıdır.

-Venüs, kadınlığın dolgunluğunu ve kadınların hayatımızdaki olumlu etkilerini temsil eder. Venüs saldırgan değildir, çatışmayı kozmik sevgilisi Mars'a bırakır.

-Venüs, hem Büyük Rahip tarot kartını temsil eden Boğa Burcunu hem de Adalet'i temsil eden Terazi Burcunu yönetir. Bunların her ikisi de şefkat, girişkenlik, güzellik ve sevgi ile ilişkilidir. Venüs'ün Boğa tarafı daha duygusal ve materyalistken, Terazi tarafı daha rafine ve sanatsaldır.

-Bu kart, planlarınıza göre hareket etme zamanının geldiğini, çekiciliğiniz sayesinde istediğinizi ve ihtiyacınız olanı kendinize çekebileceğinizi ifade eder. Eş bulmak, İş kurmak veya proje yaratmak, ev almak veya tadilat yapmak, romantizm veya çocuk sahibi olmak, sosyal çevrenizi genişletmek veya sanatsal faaliyetlerde bulunmak için çok uygun bir zamanda olduğunuzu gösterir.

-Aşk ve ilişkilerde İmparatoriçe, sonsuza dek mutlu olacağınızı garanti eder. Eğer, bekarsanız yakında sizi koşulsuz sevecek biriyle tanışacaksınız anlamına gelir.

-İmparatoriçe koşulsuz sevgiden ve sadakatten bahseder. İmparatoriçe sürekli saf kalan ve asla eskimeyen, iyi günde ve kötü günde, kişi var oldukça sürecek bir aşkı temsil eder. İnsanı iyileştiren ve güçlü kılan aşk budur.

-İmparatoriçe kartı çok sıcak, şehvetli, sevgi dolu, karizmatik ve güzel birisinden bahseder. Besleyici iç güdülere sahip olan bu kişiler, sevgisini açıkça gösterir ve derinden sever. Aynı zamanda çok yaratıcıdır.

-İmparatoriçe kişilerinden mükemmel bir ebeveyn olur. Sanatsal uğraşları sever ve çevrelerini güzel bir cennete dönüştürürler. Yaratıcı ve kararlı özelikleri sayesinde sanat dünyasında çok başarılı olabilirler.

-İmparatoriçe tarot kartı güzellik ve moda endüstrisindeki kariyerleri ifade eder. Bazen, evden çalışmak anlamına gelebilir.

-Birinin sizin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, o kişi size karşı koşulsuz sevgi besliyor demektir. Burada bütünleştirici ve besleyici nitelikte bol miktarda sevgi vardır.

-İmparatoriçe, evet/hayır sorularında güçlü bir Evet'tir.

-Ters konumda İmparatoriçe, ev ve aile hayatınızı ve gelirinizi olumsuz yönde etkileyebilecek boşa harcanan enerjileri ve verimsiz faaliyetleri anlatır. Kişisel koşullardan memnuniyetsizliği, maddi ve duygusal rahatlık eksikliğini gösterir.

-Ters İmparatoriçe, kişinin huysuz, otoriter ve alaycı olmasına neden olabilir. Bu kişiler duygusal tatminden yoksun oldukları için dünyaya karşı sert görünebilir. İçgüdüsel olarak anaç olmadıkları için anne ve eş olmak istemezler.

-Ters İmparatoriçe, finansal yatırım yapmak, bir iş kurmak veya bir çocuk sahibi olmaya çalışmak için iyi bir zaman olmadığınızı ifade eder. En az üç ay beklemelisiniz.

-Ters İmparatoriçe kibir, gelişmemiş yaratıcılık, durgunluk ve ilgisizliği temsil edebilir. Baskılayıcı enerjileri, ev ortamındaki aksaklıkları, maddi mülk kaybını, yoksulluğu veya üzüntüyü ifade edebilir.

-Bazen de, kişisel kimlik kaybının bir sonucu olarak başkalarını kendinizin önüne koyma eğiliminde olduğunuza dair bir uyarı olabilir. Bu dönemde kafası karışmış hissedebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, bu geçici bir gerileme olacaktır.

-Ters İmparatoriçe, özellikle hamilelik ve doğumla ilgili olabilecek bazı sağlık sorunlarını, hatta hamilelikte düşük veya kısırlığı gösterebilir. Bazen de cinselliği konusunda kafası karışmış birisini işaret edebilir.

-Ters konumda ortaya çıkan İmparatoriçe, bazen çocuğunu, evini ve bütün ailesini terk eden bir kadını, bazen sevgi ve ilgi eksikliğiyle rastgele ilişki ve baştan çıkarmaların içinde kaybolan bir kadını, bazen de kendini çekici bulmayan bir kadını sembolize edebilir.

-Ters İmparatoriçe kişileri, kendini yalnız hisseder ve çoğu zaman aşkı yanlış yerlerde arar. Çevresindeki kişileri beslemek ve rahat hissettirmek yerine onları katı kurallar içinde çok çalıştırır ve kendini muhtaç göstererek başkalarının kazançlarına göz diker.

İMPARATORİÇE KOMBİNASYONLARI

İMPARATORİÇE VE ŞEYTAN

-İmparatoriçe tarot kartı yaratıcılığı temsil eder. Şeytan ise ilerlemeyi durduran bağımlılıkları ve ayartmaları gösterir.

-Bu kombinasyon, bazen bir sonraki adımın ne olacağını bilmediğiniz için ilk adımı atmayı çok fazla ertelediğinizi, bazen de alkol, kötü beslenme veya yeterince uyuyamamak yüzünden başarılı olmanızı engelleyebilecek zihinsel veya fiziksel engelleri gösterir.

İMPARATORİÇE VE ASALARIN ASI

-Asaların Ası yepyeni başlangıçları, yaratıcı ve ilginç iş fikirlerinin doğuşunu haber verir. Kendi işinizin patronu olmak istiyorsanız, şimdi tam zamanı. Tutkunu olduğunuz bir şeyi yaparken aynı zamanda gelir elde etmekten daha iyi ne olabilir ki!

İMPARATORİÇE VE İMPARATOR

-İmparator ve İmparatoriçe kombinasyonu, aşk hayatında sevgilinizin ruh eşiniz olduğunu büyümenize ve gelişmenize yardımcı olacağını gösterir. Bu birlikteliğinin gücü, hesaba katılması gereken bir güçtür. Bu kombinasyon, yeni bir bağlantının sizi hayatta bir üst seviyeye taşıyacağının mesajını verir.

AY ve IMPARATORICE

-Ay karanlık ve soğuk, İmparatoriçe, besleyici, sıcak ve canlıdır.

-Ay kartı aşk ve ilişkilerde ne hissettiğinizle ilgili belirsizliği temsil eder. Bir tarafınız onun pislik biri olduğunu düşünürken diğer tarafınız onun iyi tarafları olduğuna kendinizi ikna etmeye çalışıyor olabilir.

-.Ay kartından sonra ortaya çıkan İmparatoriçe içdüdülerinizi harekete geçirecektir ve sabır konusunda zayıf kalmanıza sebep olacaktır. Bu kombinasyon, gizli arzuları ve bir tür duygu karmaşasını temsil eder. İlişkiyi bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, sabretmelisiniz. Duygu ve düşüncelerinizdeki belirsizlik zaman içinde ortadan kalkacaktır.

-Bu kombinasyon, bazen de annelik duygusu ile ilgili olabilir. Eğer, bir anneyseniz bu özelliğinizi hafife almamalı, duygularınızın anneliğinizden daha önemli olduğunu varsayarak kendinizi aldatmamalısınız.


İmparatoriçe + Apdal: Bebek sahibi olmak. Güzel bir bebek güzel bir çocuk. Yeni bolluk.

İmparatoriçe + Sihirbaz: Büyülü bir güzellik. Güzellik endüstrisinde yetenekli olmak. Bir örnek.

İmparatoriçe + Büyük Rahibe: Bir anne.

İmparatoriçe: Çok doğurgan olmak. Bolluk akışı içinde olmak.

İmparatoriçe + İmparator: Eşit haklar. Erkeklerin dünyasında kadın olmak.

İmparatoriçe + Büyük Rahip: Evlenmek. Gelin. Zengin ve bereketli bir gelenek/aile. Bir düğün

İmparatoriçe + Aşıklar: Bir kadının aşkı. Duygusal bir aşk ilişkisi.

İmparatoriçe + Savaş Arabası: Başarılı bir anne. Güzelliğini sergilemek. Fark edilmek. Güzellik endüstrisinde başarı.Finansal konularda kesin başarı.

İmparatoriçe + Güç: Tutkulu bir kadın. Hayvan sevgisi. Bir şifacı

İmparatoriçe + Hermit: Güzel bir öğretmen. Bilgi bolluğu.

İmparatoriçe + Kader Çarkı: Hayatı daha iyiye doğru değiştiren bir ilişki.

İmparatoriçe + Adalet: Kişinin eşini bulması.

İmparatoriçe + Asılmış Adam: Daha az şanslı birine yardım etmek.

İmparatoriçe + Ölüm: Hepsi büyümüş ve yuvayı terk eden çocuklar. Kariyer değişimi.

İmparatoriçe + İtidal: Güzel bir ev.

İmparatoriçe + Şeytan: IVF (Tüp bebek tedavisi)

İmparatoriçe + Yıkılan Kule: Güzelliğinden dolayı cezalandırılmak. Kıskançlık.

İmparatoriçe + Yıldız: Müreffeh bir gelecek. Gerçekleşen bir dilek.

İmparatoriçe + Ay: Mutluluktan korkmak. Yas. Ay tarot kartının yanında ortaya çıkan İmparatoriçe intihar düşüncelerini veya intiharı gösterebilir.

İmparatoriçe + Güneş: Hamile bir kadın.

İmparatoriçe + Yargılama: Bir sanatçı.

İmparatoriçe + Dünya: Kendine güvenen güzel bir insan.


İmparatoriçe + Tılsım 5: Yalnızlık.

İmparatoriçe + Tılsımlı 9: Güzel bir ev ve bahçe.

İmparatoriçe + Tılsımlı On: Güçlü bir aile.

İmparatoriçe + Tılsım Prens: Bir model. modelleme

İmparatoriçe + Tılsım Şövalye: Kariyerinizi daha bol olacak şekilde değiştirmek.

İmparatoriçe + Tılsım Kralı: Büyük zenginlikler. Evde ve kariyerde başarı.


İmparatoriçe + Kupa 6: Mutlu çocuklar.

İmparatoriçe + Kupa 8: Hayalini bulmak.

İmparatoriçe + Kupa Kraliçesi: Doğal terapist.


İmparatoriçe + Kılıç 5ılıç: Çekici hissetmemek.

İmparatoriçe + Kılıç 6: Güzel bir yere taşınmak.

İmparatoriçe + Kılıçların Kraliçesi: Kariyer oryantasyonu.


İmparatoriçe + Asa Ası: Bir iş planının doğuşu. Yaratıcı bir fikrin doğuşu.

İmparatoriçe + Asa 7: Ailenizi korumak.

İmparatoriçe + Asa Prensi: Fotoğrafçılık.

Yorumlar