3 RAKAMI


-3 rakamı, sözler, semboller, sahne, sanat, popülerlik, sosyal konular, dış görünüm, mutluluk ve iyimserlik sayısıdır  İleri yaşlarda bile ebeveynlerinin koruması altında olan yetenekli bir genç gibidir. Biraz şımarık, dağınık ve sürekli olarak rehberliğe muhtaçtır. 3 umut, mutluluk, hastalık, yalan, söylenti, dedikodu, ÖFKE ve SEVGİ gibi şeylerin kolay yayılmasını sağlar. Tüm bu şeylerin nasıl “yayıldığının” ve arkasındaki güçlerin farkında olmak lazım.

-Ancak, 3'ün en belirgin özellikleri yaratıcılık alanındadır ve ifade yeteneklerini geliştirmeye ihtiyacları vardır. 3 Rakamı kutsal olarak kabul edilir ve işbirliğini ve umut verici yeni maceraları ifade eder. Kendilerini ifade etme konusunda büyük bir yeteneğe sahiptirler. 1 ve 2 rakamlarını anne ve baba olarak tanımlarsak, aralarındaki karşıt eril ve dişil birliktelik sonucu ortaya çıkan dönüşüm olan 3 Rakamı, 1 ve 2'nin olağanüstü yetenekli ve yaratıcı yeteneklere sahip olan çocuğudur.

-3 numara esprili, çekici ve son derece yaratıcı. Karizması, harika mizah anlayışı ve şık görünümleriyle toplumda kendilerine bir çok takipçi çekiyorlar ve rol model oluşturuyorlar. 3 kişileri kolay mutlu olmak ve iyimserlik ile ödüllendirilmiş olsada, yaşamın gerçekleriyle başa çıkmakta zorlanırlar. 3 rakamının etkisinde olan kişiler doğuştan gelen sıkıntıların üstesinden gelebilirlerse ve hayatta neyin gerçek olduğunu öğrenirlerse, diğerleri gibi barışçıl huzurlu bir hayatın tadını çıkarabilirler.

-3'ün başaka bir benzersiz özelliğide şanslı olması, yani doğru zamanda doğru yerde bulunma eğiliminde olmasıdır. Bu özellik doğuştan gelen ritm duygusuyla bağlantılı olabilir. 3 Rakamı kişileri çevrelerinin döngüsel doğasıyla uyumludurlar ve değişimlere ayak uydurmakta diğerleri zorlanmazlar.

-3 bazan inanılmaz derecede kıskanç, narsist ve güvensiz olabilir. Çünkü, disiplin duygusu ve motivasyon yönünden yoksundurlar. Bir konunun üzerine tam olarak odaklanamazlar. Problemlerle başa çıkmakta zorlandıkları için kolay güvenirler. 3 rakamındaki kişiliğe sahip olanlar yüzeysel ya da geçici olsa bile, onu mutlu eden şeylerin peşinden gidecektir. 3 kendisini sonradan mutlu edeceğini bilsede sıkıntıya katlanmaz. 3 rakamı kişileri değer gördüğünde ve istekleri yerine gelip üst levele geçtiğinde mutluluğa ulaşacaktır.

-3'lerin sosyal becerileride mükemmeldir. Cazibe, zeka, ve mizah duygusu yaşam yollarında 3 Rakamlarına yardımcı olur ve ender bulunan karizmaları onları çekici kılar. Pozitifliği yayma yeteneğine sahips, çevresindekilerin ruhlarını yükseltmek için doğal yetenekleriyle show yapmak için yaratılmışlardır. 3 yaşam yolu sayısı ile ödüllendirilmiş kişiler, harika bir yazar, oyuncu, müzisyen, sanatçı, şarkıcı, öğretmen veya kamu konuşmacısı olma potansiyeline sahiptir. Ayrıca, çok arkadaş sahibidirler ve sosyaldirler. Mükemmel bir konuşmacıdırlar ve insanlar onların etrafında bulunmaktan keyif alır.

-Gevşek olmaktan, yüzeysel meselelerden, dedikodu gibi olumsuz özelliklerden kaçınırlarsa kendilerini gereksiz yere mutsuz etmemiş olurlar ve yaşam yollarında daha başarılı olurlar.Yaratıcı ifadelerle konuşmaktan keyif alıyorsunuz. Yeteneklerinizi sözlü göstermek, kendinize olan güveninizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Arkadaşlarınızla takılmayı ve iyi vakit geçirmeyi seviyorsunuz.

-Sanatçı yaşam yolunuzda müzik, tiyatro, sinema, yazı ve resim hepsi size hitap ediyor. Sanatsal olarak kendinizi ifade etmenizin yanısıra popülerlik ve takdir için can atıyorsunuz. Birçok yazar, şair, oyuncu ve müzisyen 3 Yaşam Yolu Rakamının altında doğar. Esprili, gevezelik yeteneğine sahip ve ilgi odağı olma ışığının altında yaşamlarından keyif alıyorlar. 3 Rakamları, etkileyici sanatlara olan yetenekleri o kadar güçlüdür ki, henüz çok genç yaşlarda bir sanatçı olmaya kendilerini kaptırmış olabilirler. Ancak, sanatsal yeteneklerini disiplinli bir çalışma temposuna bağlı olarak geliştirebilirler. Sanata bağlılık, konsantrasyon ve sıkı çalışma, yeteneklerini ortaya çıkarmanın tek yoludur.

-Tanrının kendilerine hediye ettiği kendilerini ifade etme yetenekleri sayesinde çevresindekilerin kolaylıkla ilgi odağı olabilirler. Ancak, kolay etki altında kalma özelliklerine yenilip, sosyal bir kelebek haline gelerek yeteneklerini kolayca boşada harcayabilirler.

-3 Rakamlarının yaratıcılıkları, hedeflerine odaklanmaları ve disipli olmaları şartıyla, kendilerine arzu ettikleri rahatlığı ve lüksü sağlayabilecek bir hediyedir. İyimserdirler ve bir çok kez başarısız olsalar bile bunun üstesinden gelme esnekliğine sahiptirler. Sosyal olarak aktif ve popülerdirler. Işıl ışıl parlayan tavırlarıyla insanlara ilham verirler. Kendileri mutlu olduklarında çevresindekileride mutlu ederler ve kalpleri fethederler.

-Hatalara karşı tolerans sahibidirler. 3 Rakamı etkisi altında doğan birçok insan, dağınık olabileceği ve sorumlukları konusunda ciddi olmayacağı için parayı idare etmekte zorlanırlar.

-Duygusaldırlar ve duygusal konularda savunmasızdırlar. Yaralandıklarında bir sessizlik bulutuna çekilirler ve bu suskunluğun ardından gerçek duygularını örten şakalar ve kahkahalar ortaya çıkar.

-Depresyondayken karamsar ve alaycı olabilirler. Hissettikleri duygulara yenilerek çevresindekilere acı veren sözler söyleyebilir veya onlarla alay edebilirler.

-3 Rakamı kişileri kendilerini ifade etme yeteneklerini olumlu bir şekilde kullandıklarında dünyada büyük bir ilham gücü olabilirler, canlılık ve hayat verebilirler. Buda kendilerine çok fazla başarı ve dolayısıyla mutluluk getirir.

Yorumlar