S HARFI

-S harfi, ateş ve dönüşüm harfi olan İbrani alfabesindeki 21. harf Schin (Şin) ile ilişkilendirilir. 21. harf (2+1=3) olan Schin numerolojide 3 rakamı ile ilişkilidir. Su ve Hava elementiyle ateş kutsal 3'lünün bir parçasıdır. Kabalistik öğretilerde Schin, tam anlamıyla diş kelimesine denk gelir. Yiyecekleri çiğneme, öğütme ve parçalama sürecini ifade ederken. Ateş, iyileşt,rme ve arındırma için ısı sağlar.

-Her 2'side hammadde olarak kullanılabilir, öze dönüştürme sürecinde yer alabilir. Yani, kişiye daha yüksek bir ruhsal aleme ilerlemeye hazırlamak için, maddenin özüne, ruhsal biçime dönüşme sürecinin sembolüdür.

- İbranice "Schin" orijinal olarak 3 alev dalı Merhamet, Adalet ve Hakikat'in simgesidir. S harfinin ezoterizmde manevi anlamı, tanrı ile kul arasındaki aracı olmasıdır.

-"Yol, gerçek ve yaşam Benim; benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez. (Yuhanna 14:6)

-Bu öğreti, sonradan gelen dinlerin öğretilerinde ve müslümanlıktan farklıdır. Çünkü, müslümanlıkta Peygamber Tanrı'nın elçisidir ve Tanrı ile Kul arasına hiç kimse giremez.

-Ezoterik Mısır öğretilerine göre S harfi ruhsal olarak Isis'in yılanlarının sembolüdür. Bu sebeple Isisi ismi yılanın çift tıslama sesinden gelir. Ayrıca, İngilizce'de bir şeyden, birden fazla olduğunu ifade ederken sonuna neden "s" eklediğimizide açıklık getiriyor.

Mısırın kutsal 3'lüsü;

-Isisi=2 yılan

-Horus= kanat

-Osiris=Merkezde ki kırmızı nokta. Aynı zamanda Güneş tanrısı Ra.

Çin ve Meksika kültürlerinde gözlemlediğimiz ejderha, aynı zamanda tanrıça Isisi kavramından gelen bir yılandır. Hepsi Yaratılış veya Isis'in genlerinden gelen Isis'in torunlarıdır. İsrail'in Çocukları hakkında okuduğunuzda, onlar İsis, Ra ve El'in çocukları olan “İs-ra-el”in Çocuklarının simgesidir.


-Olumlu özellikler

Adınızın ilk harfi S ile başlıyorsa, Güçlü, Destekleyici ve Özverili bir kişiliğe sahipsiniz. S'nin sayısal değeri 1 olduğu için adında S olan kişiler hem alfa hemde omega'dır, yani başlayıp bitiren kişidir.

S kendini ifade eder. Bu nedenle, benlikle ilgili her şeyleri çok özellerine aittir. Kendine güvensede güvenmesede İddialaşmayı sevmez, "S" harfi başarıyı sembolize eder. Dünyaya yardım etmek için yeteneklerini paylaşmayı sevdiklerinden, bir çok "S"nin büyük bir başarılara sahip olması muhtemeldir.

Yalnız olduklarında daha iyi çalışırlar. S Yılan ve Yılanda Bilgelik olduğu için, başkalarının emirlerine uymak yerine, kendi bilgeliğine ve ruhsal sezgilerine güvenir. S insanlarına doğadaki maneviyata karşı duyarlılıkları nedeniyle ruhsal görme yeteneği ruhsal olarak bahşedilmiştir.

-olumsuz özellikler

S olumsuza döndüğünde ben merkezci, bencil ve kıskanç olabilir. S Benliği temsil ettiğinden, S insanlarının ben merkezli eğilimlerini izlemesi gerekir. Hayatları genellikle esnek ve değişkendir.

Bu nedenle, hayatta pek çok seçenek sunulacaktır, bu yüzden "S" harfleri hem kendi hem de başkaları için faydalı olan en akıllıca seçimleri yaptığından emin olmalıdır.

İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z

Yorumlar