22 RAKAMI

-22 rakamı 3 üstat sayıdan biridir. 22, 4'ün denge bulmuş halidir ve bu rakama sahip olan kişiler yararlı işlere odaklı, ısrarcı, yetenekli ve kararlı kişilerdir. 22'ler daha yoğun empati duygusuna sahiptirler ve daha çok karşılarına fırsat çıkar. Azınlıktan çok daha büyük ölçekli işlere imza atmak ve belirli bir amaç için dünyaya geldiler. Projeleri algılamak ve onları gerçeğe dönüştürmede bir birini tamamlayan farklı güçleri bir araya getirerek inşa etmede usta ve eşsiz bir yeteneğe sahiptirler.Yüzyıllar boyu fayda sağlayacak işler yapmayı hayal ederler. Yapabileceklerinin ve yapmayı hayal ettiklerinin sınırları yoktur.

-22 tüm rakamlar içinde başarı potansiyeline en çok sahip olanlardır. Daha çocukluklarında ne yapmaları gerektiği konusunda belli belirsiz bir fikre sahiptirler ve bu güçlerini hissettiklerinde ya başaramazsam duygusu felç olmalarına sebep olabilir. 22'ler inşa eden bir usta, organizatör ya da üst düzey bir diplomat olarak karşımıza çıkar. Farkındalığı yüksek, kurnaz, güçlü sezgileri ve etkileyici idari yetenekleri vardır. Başkaları için koşulları iyileştirmek, geniş ölçekli eğitim vermek en belirgin özellikleridir.2 ve 4 rakamları, sabır, detay ve doğru zamanlamanın önemini vurgular. 22/4 potansiyel büyüklüğün enerjisine sahiptir. Sizi kişilere değil kitlelere fayda sağlayacak işlere dahil olmaya davet eder.

-22 rakamı tam olarak gücünün farkına vardıklarında kişilere, insanlığa kalıcı bir hizmet bırakırken hayatın normal sınırlarının ötesinde başka bir boyuta atlama şansı sunuyor. 22'ler eserlerini yaratırken 4'ün geçtiği sınırlamalardan geçer, zorluklarla mücadele etmek zorunda kalırlar. Fakat, bazı 22'ler 4'ün sunduğu büyük riskleri almak istemezler büyük hayallerinin gerçekçi olmayan fanteziler olduğunu düşünerek sınırlı başarılarla yetinirler. Asalında, çabaları sınırlı da olsa başarılı olma şansları yüksektir.

-Mükemmel bir liderlik kabiliyetleri vardır. Büyük işletmelerde uluslararası ölçekte çalışmayı severler. Sınırlar, dinsel ve ırksal kimlikler 22'ler için önemli değildir. Kendilerini bir dünya vatandaşı gibi görürler. 22'lerin uzun soluklu çabaları uzun soluklu ilerlemeleye yöneliktir. İleri görüşlü bir vizyonları vardır.22 Yaşam Yolu sayısına sahip kişilere hayat en uç noktadaki olanakları sunar. Usta bir inşa edici olduklarından kişisel destekten fazlasını elde ederek belirsizliğinin derinliklerine inebilirler en iyisini tezahür ettirebilirler.

-22'lerin bu dünyada ki görevi birbirinden çok farklı güçler arasında bağlantı oluşturarak hayalleri gerçeğe dönüştürmektir. Sağduyu sahibi, neyin işe yarayıp neyin işe yaramıyacağını anlama pratikliğine sahip, sezgileri yüksek kişilerdir. Düşünce ve eylemde orijinal, fakat görünüşte geleneksel olma eğiliminde olan 22'ler havalı davranışlardan ve gösterişten kaçınırlar. Başkalarının yeteneklerine güvenmez, işlerini kontrol altında tutma ve kendileri halletme eğilimindedirler.

-22'ler romantiktirler ancak, aşkları kişisel değildir. Bazan çekingen, kararsız ve nankör olabilirler.İnsanların kendilerini tutarsızlıkla suçlamalarına aldırmazlarsa, ustalıkla inşa ettikleri yapılanmaları gördükçe bunu yapmayı bırakacaklardır. Kendilerine karşı dürüst olup eksik ve güçlü yönleriyle yüzleşerek dengeyi tutturabilirlerse kendilerini daha iyi anlayabilir ve sevebilirler.

-22'ler maddi konularda alışılmamış, geleneksel olmayan, başkaları tarafından anlaşılamayan yollardan kaynak sağlar. 22 rakamı aktif olduğunda farklı bir dalga boyutuna geçerek çalışır ve davranışlarıyla bunu dışa yansıtır. Bu farklılıkları çekicilik ve karizmalarını oluşturur.Gerçek doğallıklarıyla uyum içinde olmadıklarında geri çekilirler ve suçu başkalarına ya da dünyanın gidişine yüklerler. O kadar farkında, yetenekli ve hassastırlar ki çeşitli parçaları bir araya getiremediklerinde hayal kırıklığına uğrar, uyku uyumazlar.

-22 başarma potansiyeli en yüksek olan sayıdır ve inşa eden olarak adlandırılır. 22 kişinin haritasında diğer sayılarla desteklendiğinde en imkansız hayalleri bile gerçekleştirme gücüne sahiptir. 11'in ilham verici içgörülerine sahiptir ve hayalleri yeryüzüne indirir. Lider, idealist, disiplinli, özgüvenili, yüce fikirlere sahip ve pratiktir. Pratik olma özelliğini kullanamayan bir 22 sahip olduğu güçlü potansiyelini boşa harcar. 11 gibi 22de özellikle genç yaşlarda çabuk kızıp sinirlenme özellikleriyle sınanırlar..

-22 sayısı 2 sayısının özelliklerine iki misli güçlü olarak sahiptir. 4'ün ifade ettiği tüm özellikleri gerçeğe çevirmek için gerekli potansiyele sahiptir. 11'in yaşamdaki görevi hayalindeki her şeyi deneyimleyerek gerçeğe dönüştürmektir. Kendisi gerçeğin ta kendisidir.

-22 kişileri bir işletmenin mihenk taşıdırlar. Dünya üzerinde kalıcı etkilere sahip şeyler yaratma potansiyeline sahiptirler. Bu bir ideoloji, siyasi hareket ya da bir işletme olabilir. Farkında olsanızda olmasanıda fikirleri gerçeğe dönüştürecek büyük bir güç ve kapasiteye sahipsin. Genç yaşlardan itibaren içinizdeki bu güç garip bir rahatsızlık şeklinde kendini gösterir

-22 yüksek özellikleriyle birleştiğinde dinamik ve amansız bir kuvvet haline gelebilen güçlü bir enerji üretecidirler. Kibirli ve üstün tavırlarıyla kararlarının sorgulanmasını iztemez, başkalarının tavsiye ve desteğinin gereksiz olduğunu düşünen tavırlarıyla bir kuruluşta tüm gücü kontrol altında tutmak isterler.

-Toprak renklerini sever, geleneksel kıyafetler giyerler. Tam bir vatanseverdirler. Aile kavramını çok düşkündürler. Mükemmelliğe olan bağlılıkların başarılarının şifresidir.

-222 sayısı başlangıç kelimesiyle bağlantılıdır. Bunun arkasındaki teori, 2 ve 22 sayılarının oluşturduğudur bu rakam aynı zamanda, "çok" veya "iki" olarak da okunabilir ve neredeyse sonsuz sayıda olası anlama yol açar. Çok sayıda sorunu çözen bir denge ve uyumdan bahseder.