ASA 6 ve KOMBINASYONLARI


-Asaların 6'lısın üstündeki resimde, beyaz at kahramanını taşıyor ve buda atın üstündeki adamın önemini güçlendiriyor. Adamın sol elindeki asa başarıları ve başındaki çelenk kazanılmış zaferi, uşaklar adamın halk tarafından tanınan biri olduğunu ve atın boynundaki altın süslemeler ödülleri gösteriyor. Asaların 6'lısı, astrolojide Jüpiter gezegeni ve Aslan Burcu ile sembolize edilir.

-Asaların 6'lısı numerolojik olarak 32 ve dolayısıyla5 RAKAMIyla ilgilidir. Alışılmadık bir güç ve hayati enerjiye sahip olan 5 rakamı, özgürlük ve değişme ihtiyacı olan kişiyi ifade eder. Bir açılımda ortaya çıkan Asa 6, hakedilmiş bir zaferi ve başarınızla ilgili önemli ve iyi haberlerin yolda olduğunu anlatır.

-Bu kart bilim ve sanatla ilgili çabaların başarılı olacağını ve kutlamak için zaman ayırmanızı ifade eder. Asaların 6'lısı geçici kazanımları, küçük başarıları, mücadele içinde bir ara vermenizi ve ilerlemek için kendinize güvenmenizi önerir. Rutinlerden uzaklaşıp bir tatil yapmak için harika bir zamanda olduğunuzu ifade eder.

-Asaların 6'lısı popülerlik, ilerleme, zafer ve başarı, özgüven ve istediğini elde etmenin kartıdır. Sizin için önemli olan bir alanda meşhur olacaksınız. Yakınlarınız ve arkadaşlarınız sizi destekliyor. Korkularınızdan ve şüphelerinizden aranıp hayallerinize doğru ilerlerseniz, ilhamınız ve motivasyonunuz sizi hedefinize götürecektir.

-Bu kart, başarıyı ve tanımayı ifade eder. Herkes heykelinizi dikecek kadar sizi seviyor ve size güveniyor. Bir sonraki hamlenize planlamak için, en iyi zamanda bulunuyorsunuz.

-Bir aşk tarot açılımında Asaların 6'lısı, eşinizin size olan hayranlığından bahseder. Eğer, bekarsanız çok yakında aşk hayatında mutluluk var anlamına gelir.

-Bir kariyer tarot açılımında Asaların 6'lısı, tanınmanıza sebep olacak projeler üstünde çalışmak anlamına gelir. Bu kart aynı zamanda çalışmalarınızı etkileyecek reklamlarıda ifade ediyor olabilir. Asaların 6'lısının, evet-hayır sorularına cevabı, güçlü bir olasılıkla EVET'tir.

-Danışan kişi, zaferle çıktığı mücadeleden sonra kendisini başarılı hisseder ve meselenin çok olumlu sonuçlarından gurur duyar. Eğer, bir kişinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü soruyorsanız, Asa 6'lısı o kişinin sizi, sahip olmayı düşündüğü kıymetli bir paket olarak gördüğü anlamına gelir.

-Bu kart, siz veya yakınlarınızdan biri sağlık problemi yaşıyorsa, en kısa zamanda şifa bulacağını gösterir.

-Asa 6'lısı, başarılı ve özgüveni yüksek bir kişiyi ifade eder. Bu kişiler gerçekten güçlüdürler ve herşeye rağmen başarılı olma yeteneğine sahiptirler. Arkadaşları ve aileleri onlarla olan bağları konusunda övünür ve gurur duyar.

-Asaların 6'lısı kişileri elini taşın altına koymaktan çekinmez ve hedeflerine varmak için risk almaya isteklidir. Ayrıca, onlar aileleri ve arkadaşlarının yanı sıra halk tarafından da çok sevilirler.

-Bu kişiler özüne bağlıdır, ailelerini ve özellikle çocuklarını çok sever ve onlara takdirlerini, nasıl göstereceklerini iyi bilirler. Karamsar ve karanlık ortamları aydınlatır ve her şeyi daha iyi hale getirme yeteneğine sahiptirler. Bütün bunlara rağmen onlar ulaşılabilir, alçak gönüllü ve arkadaş canlısı bir üne sahiptirler.

-TERS KONUMDA ASALARIN 6'LISI, hak edilen ödüllerin alınamadığını gösterir. Gecikmeleri ifade eder. Olması gereken iyileştirmeler yapılmıyor, aksine daha çok bozulmalar yaşanıyordur. Herşey en düşük ihtimalde ve payda hedeflendiği halde, genede kalite eksikliği vardır. Ters konumda Asaların 6'lısı, sevilmekten çok korkulan bir kişiyi anlatır.

-TERS KONUMDA ASA 6 KİŞİLERİ, övünme ve kendi yeteneklerini abartma eğilimindedir. Bu kişiler ilgi sever, başkalarının başarılarını bile kendilerine maleder, sürekli ilgi odağı olmak ve takdir edilmek ister. En kötü ihtimalle, başkalarının kendilerine biraz olsun saygı duymasını ister ve taleplerine boyun eğilmediğinde de gerçekten şok olur ve dehşete kapılırlar.

-Eğer, onların cazibelerinden etkilenmezseniz, kendilerini eksik hisseder ve ciddi bir sorun yaşadıklarını düşünürler. Ters Asa 6 kişilikleri narsist özelliklerine sahiptir.

-Asaların 6'lısı ters konumda karşınıza geldiğinde kaygı, korku, yanlış anlamalar, ihanet, sadakatsizlik, kırgınlık ve nostalji takıntısı anlamına gelir. Bu kart böbürlenmek yerine eski rakiplerinize dostluk ve uzlaşma teklif etmenizi önerir. Arkadaşlıklarınızı onarmaya çaba sarfederek, aslında kendinizi mutlu edeceğinizi gösterir.

-Ters konumda Asa 6, planların olumlu bir şekilde işlemeyebileceğini veya kabul görmeden çöpe gidebileceğini ve bununda hayal kırıklığına sebep olacağını işaret eder.. İşte bu durumda projenizde revizyonlar yapmanızın doğru olacağını anlatır.

-Ters Asaların 6'lısı, bazan vadesi geçmiş borçları, faturaları ve zamanında yapılmamış ödemeleri anlatır. Borçlar ve alacaklar tekrar gözden geçirmeli, incelenmeli ve gözden kaçan hatalar düzeltilmelidir.

-Tarot açılımlarında karşınıza çıkan ters Asa 6, gurur duygunuzun farkında olmanızı ve bunun öne çıkmasına izin vermemenizi tavsiye eder. Çünkü, bu başkalarının içinde itibarınıza zarar verir. Bu kart, hayatınızdaki stres, baskı ve gerilimi kontrol altında tutmanız konusunda sizi uyarır. Gururunuzun rutin işlerinizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz.

-Tarot açılımlarında karşınıza çıkan 2 adet 6'lı arkana minör kartı, partnerinize haklı olarak güveniniz ve inancınız olduğunu gösterir. 3 adet 6'lı, önünüzdeki günlerde heyecan verici romantik zamanlar olduğunu ifade eder. 4 adet 6'lı duygusal güvenlik anlamına gelir.


ASA 6 KOMBINASYONLARI


-APDAL KARTI'NIN yanında ASALARIN 6'LISI, önünüze çıkan zorlukları aşmış olsanız bile, ilerde hala karşınıza bazı engeller çıkacak, tedbirli ve farkında olmalısınız anlamına gelir.

.-BÜYÜK RAHİBE'NİN yanında ASALARIN 6'LISI bir tarot açılımında ortaya çıktığında, metafizik ve ruhsal alemle içli dışlı bir zamanda bulunduğunuzu işaret eder. Böyle zamanlarda, metafizik ve felsefi konularda daha fazla bilgi edinmeğe eğilim göstermeniz önemlidir.

-BÜYÜK RAHİP'in yanında ASALARIN 6'LISI, etrafınızda ihtiyaç duyduğunuzda sizi destekleyecek ve yardımcı olabilecek biri olduğunu gösterir. Bu kişi kendi yaşamını son derece sağlam temeller üstünde inşa etmiş ve size yardım edebilecek bir konumdadır.

-Eğer, ondan yardım isterseniz size zaman ayıracak ve bilgeliğiyle cömert bir şekilde sorunlarınızın çözümlenmesinde destek olacaktır.

-Asaların 6'lısının yanında YILDIZ medya sektöründe başarı,

-Asalaların 6'lısının yanında KUPA 3 popülerlik,

-Asaların 6'lısının yanında KUPA ŞÖVALYE kendine güvenen bir oyuncu

-Asaların 6'lısının yanında TILSIM 3 muhteşem faktörünü elde etmek,

-Asa 6'nın yanında Tılsım 9, mutlu ve rahat bir yaşam tarzı,

-Asaların 6'lısının yanında Asaların 2'lisi kafakola almak anlamına gelir.


Asa 6 + Apdal: Seçenekler arasından seçim yapabilmek

Asa 6 + Büyük Rahibe: Başarılı bir kadın. Güçlü kadın.

Asa 6 + Aşıklar: Aşkta başarı. Bir ile Olmak.

Asa 6 + Adalet: Hukuk işlerinde başarı.

Asa 6 + Asılmış Adam: Azı karar çoğu zarar. Başarılı bir yol gösterici.

Asa 6 + Şeytan: İş hayatında başarı.

Asa 6 + Yıkılan Kule: Popülerlik için savaşmak.

Asa 6 + Yıldız: Medyada başarı.

Asa 6 + Dünya: Eğitimde başarı.


Asa 6 + Kupa 3: Popülerlik. Sosyal ortamlarda başarı.

Asa 6 + Kupa 5: İstediğini elde etmek ve sonra onu istememek.

Asa 6 + Kupa Şövalyesi: Kendine güvenen bir oyuncu.

Asa 6 + Kupa Kraliçesi: Arzularınızı gerçekleştirmek.


Asa 6 + Tılsım 3: Muhteşem faktörünü elde etmek.

Asa 6 + Tılsım 5: Size ihtiyacı olan birine yardım etmek. Gerekli hissetmek.

Asa 6 + Tılsım 9: Mutlu ve rahat bir yaşam tarzı


Asa 6 + Kılıç Ası: Harika bir fikir. Kazanan Formül.

Asa 6 + Kılıç 6: Başarılı hamle.

Asa 6 + Kılıç 9: Başarı korkusu.

Asa 6 + Kılıç Prensi: Güçlü yönlerinizi bilmek.

Asa 6 + Kılıç Kraliçe: Başarılı bir organizatör.


Asa 6 + Asa Ası: Başarılı yeni bir başlangıç.

Asa 6 + Asa 2: Kafa kola almak.

Asa 6 + Asa 3: İhracatta başarı. Serbest meslekte başarı.

Asa 6 + Asa 8: İletişimde başarı.

Asa 6 + Asaların Kralı: Liderlikte başarı.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Değnek Altılısının sağında Aziz kartı ne anlama gelir? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Adsız dedi ki…
Adım atacak mi dedim. Değnek kralı asalarin 6lisi ve asılan adam geldi. Uzaktan bakıyor sürekli bakmaya devam edecek mi ?