4 RAKAMI

"4 Rakamının Numerolojik anlamı Doğru ve Yanlış hakkında Güçlü fikirlere sahip olmaktır."

4 çalışkan, itatkar, güvenilir, güçlü bir imkan sağlayıcıdır. Küçük sorular sorar ve işleri halletmek için çok uzun saatler boyu çalışmaya isteklidir. 4 mütevazidir ancak etki alanını kontrol altında tutar. 4 inanç ve biçimlerde inatçıdır. Fikirlerini ve kararlarını değiştirmek zordur. 4 alışkın olduğu şeyden farklı bir şeye, yeni deneyimlere çok açık bir kişilik değildir. 4 Rakamı gelenekseldir.


4 Rakamının şekline baktığınızda düz kenarlı sert açıları bir iş koliğin sembolik olarak temsil edildiğini görürsünüz. Daha az yaratıcı ve daha az sanatsal, ancak elleriyle çalışma konusunda mükemmel.

4 detaylara dikkat eden bir iş kolik. Organize yeteneği yüksek ve işinde ustadır. Çünkü işler tamamen kontrol altında olmadığında 4 başa çıkmakta zorluk çeker. Etrafındakilerden sadakat, saygı ve disiplin ister. Yüksek idealleri vardır. Sevdikleri için ne yapılması gerekiyorsa yapacak ve inşa edecektir..

4 Rakamı etkisindeki kişiler, alçak gönüllüdür. Genellikle muhafazakar giyinirler ve çevreleriyle çatışmazlar. Çalışmalarının karşılığında finansal ödül ve kamuoyu takdirini kazanmayı tercih ederler.

-4 Rakamı kişileri bir ekip içinde çalışırken görevinin iyi tanımlanmış olmasını ister. Sorumlulukları diğerleriyle çatışmadığında çok daha iyi bir perfermans göstereceği göz önünde bulundurulmalıdır.

4 ile ilgili tanımlamalar, şaşırtıcı olmayacak şekilde 3 Rakamının neredeyse tam tersidir. Çünkü her sayı kendisinden sonra gelen sayının tam karşıt noktasındadır. 2, 1in zıt kutbudur. 3, doğrudan 2ninkilere zıt olan özellikler gösterir ve bu böyle devam eder. Unutmayınız ki çekirdek sayılarınızda 4 varsa, diğer ürettiğiniz çekirdek sayılarınız 4'ün etkisini arttıracaktır.

-4 enerjisi değişimden hoşlanmaz ve bazen bu nedenle fırsatları kaçırır. 4 kişileri, iş odaklıdır, yaptıkları her şey için bir plan ve organizasyona sahiptir. 4 bireyin disiplinli olması ve yüksek bir dürüstlük standardına sahip olması gerekir. Her konuda pratik olabilen, güvenilir ve ciddi fikirli bireylerdirler.

-4 enerjisi altındaki kişiler güvenlik arar ve 'ev' onların sığınağıdır. Genellikle çok zeki olan 4 rakamının kişileri, bilgilerini ve bilgeliklerini ifade etmenin yollarını bulmaları gerekir. 4 rakamı fikirleri forma sokma prensibini sembolize eder. 4 çalışmayı ve üretkenliği ifade eder. 4 enerjisi yapıcı, gerçekçi, geleneksel ve temkinlidir. 4 sistem, düzen ve yönetim sayısıdır.

-4 kişilerinin kendisine destek verecek, yeteneklerini ve maddi varlıklarını paylaşabilecekleri bir yuvaya ve aileye ihtiyacı var. Yaşamın basit zevkleri 4 kişileri için çok önemlidir ve aileye her zaman sadık kalacaklardır.

-4'ün enerjisi size güçlü bir çalışma etiği, kendiniz ve çevrenizdekiler için yüksek beklentiler sağlar. 4'ün negatif özelliklerinin hayatınızı etkilememesine dikkat etmelisiniz. Çok fazla otoriter olmamaya veya başkalarına karşı saldırgan davranmamaya çalışın. Baş edebileceğinizden daha fazla yükümlülük almayın.

-Çünkü, izin asıl amacınız finansal alanda ve mesleğinizde başarılı olmaktır. Kendinizi güvenilir ve bir araya getiren olarak tanıtmak istersiniz. Organize ve öngörülebilir bir yaşam tarzına sahip olmayı hayal edersiniz.

-4 Rakamının etkisi altındaki kişiler, sessiz ve yalnız görünebilirler, ancak sessizce çalışmayı kendileri tercih ederler. İstikrarlı ve son derece ısrarlı çalıştıkları için, başarılarında derin bir tatmin duygusu bulurlar. 4 güç ve kararlılık sayısıdır.

4 rakamı nötrdür ve dışa dönüktür. Uranüs gezegeni ve Boğa burcuyla ilişkilidir. 4 enerjisinin Tarot kartının temsilcisi İmparator'dur .

-4 Rakamı dikkat çekmekten hoşlanmaz, ancak onların bölgesinde kas yapmaya çalışırsanız sizinle dişe diş savaşır. Çabaya ve kontrole inanırlar ve hedef odaklıdırlar. Ancak hedefleri gerçekçi ve basittir. 4 Rakamı etkisindeki kişiler vizyon sahibi değildirler, ancak her ayrıntıya farketme özelliğine sahiptirler. Kariyerlerini ve sahip oldukları yetenekleri disiplinli ve sıkı çalışmaları sayesinde elde ederler.

-Pek çok zanaatkar ve vasıflı emekçinin Numerolojik haritasında öne çıkan 4 vardır. 4 Rakamı etkisindeki kişiler çok çalışırlar, iyi bir iş sağlayıcısı, iyi bir işverendirler, ancak sadakat isterler. Kaotik ortamlarda iyi perfermons gösteremezler ve eğer her şeyi kontrol altında tutmadıklarını farkederlerse panik atak geçirme eğilimindedirler.

-4 dalga yaratmayı sevmez, ancak ahlaki inançlara değer verir ve doğru şeyi yaptıklarına ikna olduğunda önüne çıkan engeller karşısında ilerler, geri adım atmaz. Bununla birlikte, aynı zamanda hoşgörüsüz olabilirler ve başka ülkelerin kültürlerinden insanlarla karşılaştıklarında güvensizlikleri ve bilinmeyenden korkmaları onları rahatsız eder. Hatta bu durum onları aşırı derecede ön yargılı hale getirebilirler.

-Bir çok 4 etkisinde kişiler disipli doğalarının gereği evde olduğu bir alanda kariyer seçiyorlar, üstelik idari ve organizasyonel görevler verildiğinde son derece başarılı oluyorlar.

-Diğer sayılarda olduğu gibi 4'lerin de çelişkili tarafları vardır. Örneğin; sosyal yaşamı ve eğlenceyi seven biri olmadıkları halde genellikle kuru bir mizah duygusu ortaya çıkarırlar. Dahası, katı ebeveyn olsalarda, 4 kişileri son derece özverilidirler ve çocuklarının ihtiyacı olduğunda ateşin içinden geçecektirler.

-4 Rakamının etkisi altındaki kişiler düzenli, organize,sistematik ve kontrollüdürler. Sorunların çözümünde adım adım akılcı bir yaklaşım uygulayarak kararlı ve metodiktirler. Bir kez taahhüt verdiklerinde kolay kolay pes etmezlerse başarılı olabilirler. 4 dünyanın tuzudur. 4 mantık ve enteletüel muhakeme sayısıdır. Derin duygulardan kaçınır, ilişkiyi sosyal ve duygusal güvenlik açısından ister.

-4 Yaşam Yolu Sayısına sahip olmak hayatınızı gerçek kimliğinizi ve bu dünyada ki yaşama amacınızı öğrenerek geçireceğiniz ve ardından bu bilgiyi kullanıma sunacağınız anlamına gelir. Disiplinli çalışma, ayrıntılara dikkat, azim ve kendinize olan inancınız başarıya giden yoldur. Beklentileriniz bazan çok yüksek bazanda çok düşük olabilir. Bazan başkalarının önemsiz bulduğu ayrıntılar sizi hayal kırıklığına uğratabilir bazanda, ayrıntılara takılıp kalırsanız büyük resmi kaçırabilirsiniz.

-4 Yaşam Yolu sayısına sahip bir kişinin yaptığı iş karşısında, noktası noktasına bu işin tam olması gerektiği gibi olduğu hissini yaşarsınız. 4'ler zamanlamanın doğru olduğunda hedefe giderken karşılarına çıkan engelleri bile avantaja çevirme özellikleri vardır. En umulmadık anlarda karşısına çıksa bile üstesinden gelemeyecekleri hiçbir zorluk yoktur.

-Çabuk zengin olma planları onlara göre değildir. Bir iş ya da bir kariyer sahibi olabilmek için uzun zamanlı sıkı çalışmalarla bir temel oluşturmaya çalışırlar. Başarı için büyük bir potansiyele sahiptirler. Çünkü, çabalarında titiz, hassas, azimli ve inatçıdırlar. Ancak, çok çalışıp, büyük çaba sarfettikten sonra ve zorlukların üstesinden gelip üstlerindeki sınırlanmaları kaldırdıktan sonra başarmış sayılırlar. Emin adımlarla ve ayakları yere sağlam basarak yaşamda ilerleme kaydeddebilirler. 4 Rakamı için Adalet ve dürüstlük  kutsaldır ve kendisi güvenilir bir mehenk taşıdır.

-Çok az sayıda 4 olğanüstü potansiyeline ulaşırlar. Çünkü, olağanüstü işler yapma konusunda kendilerini makaraya alırlar. Ya, olabileceğine inanmıyorlar, ya da sürdürülebilir olacağına inanmıyorlar. Aslında kendilerini keşfettiklerinde bunu başarabileceklerini, sürdürebileceklerini ve çok daha üst seviyelere çıkartabileceğini zaten göreceklerdir.

-4 Rakamı Yaşam Yolunda bir idealist değil, bir realisttir. Daha iyi bir dünya için gerçekçi bir şekilde çalışmaya isteklidir. Bununla birlikte fikirleri konusunda katıdırlar ve bazan arkadaşlarını suçlamakta ve yargılamakta acele edebilirler. Sevdiklerine sadıktırlar ve ortaklaşa çalışmalarda başarılıdırlar. Çok pratik, yönetim ve organizasyon konusunda çok yeteneklidir. Kaos durumunu düzenli bir yapıya dönüştürerek insanları şaşırtabilir. Elindeki işin tamamlanmasını sağlayan güvenilir ve vicdanlı bir işçidir. Doğal bir problem çözme yeteneğine sahiptirler.

-4 Rakamı para konularını yuvasındaki yumurta güvenliğinde gibi halledebilirler. 4 Rakamı etkisi altındaki kişilerin iş sevgisi genellikle onları erken yaşta bir kariyer sahibi yapar. Metodik doğası nedeniyle kolayca katı hale gelebilirler ve gelenekler içinde sıkışıp kalabilirler. Ayrıca, değişiklik yapmaları gerektiğinde aşırı derecede dikkatli olmaları kendiliğinden ortaya çıkan fırsatları kaçırmalarına neden olabilir. Bu nedenle karakterlerindeki esnekliği geliştirmelidirler. 

-4 Rakamı kişileri Evlilik için çok uygundurlar ve çoğu zaman sorumlu ve sevgi dolu bir ebeveyn olurlar. Bununla beraber, ayrılık veya boşanma gibi derin düzen anlayışlarını ihlal eden her şey onlar için yıkıcı bir deneyim olabilir. Kendi adalet anlayışlarını tanımlarken kolayca takıntılı ve intikamcı olabilirler.

-4 Rakamları gerçekçi ve cesurdurlar. İnatçıdırlar ve inşa ettikleri şeylerin temelini oluştururlar. Geleneksel yapıları, inatçı ve sıkı çalışmaları karşılığını bulur ve her zaman hak ettikleri ödülü alırlar.Gururlu kişiliğinizin arkasına gizlenen in inatçıyı tanıyın, zihninizi açın ve alternatiflerin var olduğunu kabul edin. Kendinize olan inancınızı güçlendirerek sınırlarınızı zorlayan enerjiyi üretebilirsiniz.


İlgilendiğiniz rakam veya harfe gitmek için üstüne tıklayın lütfen.

RAKAMLAR           1       2      3       4         5       6       7        8       9 

HARFLER                A      B      C      D        E       F      G       H       I 

HARFLER                J       K      L      M       N       O      P       Q       R

HARFLER                S       T      U      V       W       X      Y      Z 

Yorumlar