16 RAKAMI


-Numerolojide 16 sayısı, 1 ve 6 sayılarının enerjilerini birleştirir ve bütünlüğü sembolize eder. 1 rakamı başlangıçları, liderliği, güveni, başarıyı, ilhamı, yaratıcılığı ve eylemi ifade eder. 6 rakamı, evi, aileyi, başkalarına yardım etmeyi, eylemi ve engellerin üstesinden gelmeyi ve aynı zamanda birliği sembolize eden bir enerjiye sahiptir. Bu enerjilerin karışımı olarak 16 rakamı bağımsızlığı,eylemi ve engellerin üstesinden gelmeyi anlatır. Aynı zamanda birliği ifade eden bir rakamdır.

-Tarot Arkana Majör Kartları arasında 16 Yıkılan Kule'nin numarasıdır. Yıkılan Kule, ani bir şimşek çakmasıyla ortaya çıkan kaosun ardından aydınlanmayı, özgürleşmeyi, yeni bir yolda daha sağlam temellerde geleceği inşa etmeyi sembolize eder.

-16 rakamı karmik bir sayıdır. Bu sebeple, bu kişiler en yüksek düzeyde bilgilenme yolunu izlemelidir. Çünkü, yaşamlarında büyük olasılıkla karşılaşacakları engellerin üstesinden gelmek için, güçlü bir irade, insiyatif ve bağımsızlık geliştirmek için bilgili ve farkında olmaya ihtiyaçları vardır. Bu kişilerin genellikle eşi görülmemiş bir para kaybı veya yasak aşk ilişkileriyle karşı karşıya kalma olasılığı yüksek olduğundan, yola çıkmadan önce kendinden emin olmalarında fayda vardır..

-16 rakamının enerjisine sahip kişiler kendilerini olası tehlikelere karşı uyaran güçlü sezgilerini dinlemelidirler. Bu kişiler güçlü bir iradeye, analitik ve diplomatik bir zekaya sahiptir.

-16 rakamı başkalarıyla ilgilenme ihtiyacını ifade eder. Muhtemelen sevdiklerinize bakmak için harika işler yapıyorsunuz anlamına gelir. Ayrıca, 16 rakamı saf değil farkında olmanız gerektiğini size hatırlatır.

- 16 rakamının enerjisinde olan kişiler başkalarının ihtiyaçlarıyla ilgilenirken ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışırken adeta kendilerini unuturlar. Birçok konuda yetenekli, cömert ve şefkatli 16 kişilerinin iyi niyetini, fırsatçılar kullanma eğilimindedir.

-16 rakamı aynı zamanda kararlılığı ve büyümeyi sembolize eder. Muhtemelen, hayatta birçok zorluk yaşayabileceksiniz, yol boyunca birçok ders alacaksınız, ancak kararlı olursanız sonunda başaracaksınız. Bu sebeple, iyi veya kötü bütün deneyimlerinizi yenilgi veya bir zafer olarak görmekten çok bir avantaj ve gelişiminize yardımcı olacak bir ders olarak görmelisiniz.

-16 sayısının rezonansına sahip kişiler, güçlü inançlara sahip, açık ve çok kararlıdır. Bazan, aşırı talepkar ve kontrol etme eğiliminde olsalarda ailelerine karşı çok ilgili ve özverilidirler. Ayrıca, insan doğasını iyi tanırlar ve doğuştan gelen iyileştirme yeteneğine sahiptirler. Bu kişilerden iyi şifacılar çıktığı gibi, aynı zamanda film aktör ve yazarda olabilirler.

-16 kişileri geçmişte ilişkilerinde incinmiş olsada aşka açıktır. Fakat, yeni bir aşka adım atmadan önce geçmişteki hatalarından dolayı kendilerini affetmeleri ve yaralarının iyileştiğinden emin olmaları gerekir. Bunu başardığında kendini rahatlamış hisedecek olan 16 kişileri, sevilmeyi hak eden harika insanlardır.

-Bugünlerde karşınıza çıkan 16 sayısı, büyük ihtimalle hayatınıza girecek bir aşk ilanı gibidir. Bununla karşılaştığınızda açık kalpli olmalı ve iç sesinizi dinleyerek sorunları diplomasiyle halletme yoluna gitmeli ve Adaletten yana olmalısınız.

9 RAKAMI  ve TURKIYE CUMHURIYETI

Yorumlar