DENGE NUMARASI ve GIZLI YETENEK NUMARASI


DENGE NUMARANIZ, doğum anınızdaki tam adınızın baş harflerinden oluşur. Denge Numaranız olumlu ve olumsuz taraflarınızın yani bu yaşamdaki artılarınızın ve eksilerinizin ne kadar dengede olduğuna bağlıdır.

Özellikle yaşamınızda kargaşa olduğu zamanlarda denge numaranız önemli ölçüde güçlü hale gelir ve olgunlaşarak kendinizi geliştirmenize yardımcı olur.

Denge Numarası, zor durumda kaldığınızda sorunlarla nasıl başa çıkabilmeniz konusunda yol gösterir ve etkili yöntemler geliştirmenize yardımcı olur.

Denge Numarasını bulmak için, öncelikle Tam Adınızın baş harflerinin sayılarını belirleyin, rakamları topladıktan sonra tek basamaklı rakama indirgeyin.

Örneğin;

MERAL CILINGIR

 M + C = 4+3=7 rakamı, olayları analitik olarak değerlendiren, iç benliği ve maneviyatı önemseyerek dış dünyada dengeyi tutrabilen.

Denge Numarası hesaplanırken çift haneli üstat sayılar tek haneli sayıya indirgenir.


GIZLI YETENEK NUMARASI

-Gizli yeteneğinizin numarası aynı zamanda gizli tutkunuzdur. Gizli yetenek numaranız adınızın içinde en çok tekrarlanan sayıdır.

-Gizli tutkunuz, yatkınlığınız olan bir konudaki yeteneğinizdir. Gizli yeteneğiniz gerçekten severek yaptığınız, başarmış olduğunuz iş ve yeteneğinizi ispatladığınız alandır.

-Yetenekli olduğunuz bu alanda kendinizi daha iyi ifade etmek için içinizde büyük bir istek ve arzu duyarsınız. Doğal olarak yetenekli olduğunuz alana yönlenirsiniz. Yaşamınız doğal olarak ona göre şekillenmeye başlar ve buda kişiliğinizi ve yaşam koşullarınızı belirlemeye başlar. Bir kişin birden fazla gizli yetenek numarası olabilir.

 -Örneğin; benim adım ve soyadımda en çok tekrarlanan rakam 9 ve gizli yeteneğim 9 rakamının ifade ettiği konularla bağlantılıdır. 3 rakamının enerjisi ile ilgili fırsatları değerlendirdiğimde de başarılı olurum anlamına geliyor. 9 küresel bilince ve kendisinden daha çok ihtiyacı olana cömertçe verici olma özelliğine sahiptir. 9'lar gerçekten insancıl ve gerçek bir eşitlikçidirler. İnsanlığın daha büyük amaçlarına hizmet etmek için neler yapabileceklerini düşünür ve insanlığın hayrına olan yolda ilerler.

MERALCILINGIR

4+5+9+1+3+3+9+3+9+5+7+9+9

5 adet 9

3 adet 3

2 adet 5

1 adet 1

1 adet 4

1 adet 7

DENGE NUMARASI ve GIZLI YETENEK NUMARASI

Yorumlar