ASA ASI ve KOMBINASYONLARI

-Tarotun 4 farklı As kartında, görüntüler değişsede her birinde bulutların arasından uzanan bir el vardır. Kupa Ası ve Asa Ası'nda el sağ taraftan uzanır. El ve Asanın etrafı parlak-beyaz bir ışıkla çevrilidir. Eski yapraklar yere düşerken Asanın üstünde filizlenen yapraklar, yenilenmeyi ve büyümeyi ifade eder.

-Buluttan uzanan elin asayı kavraması, fikir düzeyinde yaratıcılığı, buluşu ve girişimi ifade ediyor. Rüzgarda sürüklenen yapraklar, rüzgarı arkasına alan yelkenlinizin ilerlediğini gösteriyor. Nehrin akışı yaratıcı fikirleri, Kale fikirlerinizin fiziksel bir biçime dönüştüğünü, ağaçlar ve tarlalar büyümeyi ve bolluğu sembolize ediyor.

Asa Ası, yaşama sevgisinin bir armağanıdır. Başlangıcı, doğurganlığı, ifade edilmemiş yaratıcılığı ve işbirliğini sembolize eder. Asa Asının enerjisinin yaratıcı ve ilham verici bir vizyonu vardır. İster ticari ister sanatsal olsun yeni bir girişimde, fikirleri kıvılcımlamak için gereken enerjiyi temsil eder. Hedeflerinizde ki başarılar için, mücadeleye ilham verir ve bu yeni aktivite döngüsünündeki yaratıcı enerjiyi harekete geçirir.

-Düşüncelerinizdeki yaratıcı ilhamı takip edin. Çünkü, Asa Ası aynı zamanda tarlaya ekilen bir tohumdan, bir fidandan ve her türlü doğumdan bahseder. İşletmelerde bir iş fırsatının doğuşunu veya bir bebeğin doğumunu haber verebilir. Yeni bir başlangıç için, elinizde büyük bir fırsat var. Ancak, bu fırsatı gerçeğe dönüştürmek size bağlı. Bu kart olumsuz kartların yanında ortaya çıksa bile, sonucu olumluya kaydıran yeterli enerjiye sahiptir.

-Asaların Ası bir fırsat zamanı ile ilgilidir. Yaşamda düşündüğünüzden çok daha fazlası var. Arayan bulacaktır anlamına gelir. Yeni bir yola çıkmak üzereyken hayat size bazı fırsatlar sunar. Bu fırsatlar içinde Asayı kapıp hedefe götürmeniz gerekiyordur. Bunu nasıl başarcağınızı anlamak için etraftaki kartların verdiği tavsiyelere iyi bakmalısınız.

-1000 kilometrelik yolculuk bir adımla başlar. Asaların Ası'da yeni bir başlangıçtaki ilk adımdır. Bu kart hem şimdiki zamanı hemde geçmişinizden çok farklı bir yeniden doğuşu sembolize edebilir. Asaların Ası şişeden çıkıp size emrinizin ne olduğunu soran bir cin gibidir.

-Asaların Ası tutku, ilham ve coşku ile tanımlanan ateş elementi ve Astrolojik olarak Koç, Aslan, ve Yay burcu ile temsil edilir. Evet-Hayır sorularında diğer Asalarda olduğu gibi "Evet" Asaların Ası'nın göbek adıdır. Yeni bir ilişkiye veya işe başlayacaksanız başarı olasılığı yüksektir. Bu kart karşınıza çıktığında yeni bir yolculuğa hazır olun. Ancak, tüm arzularınızı nasıl gerçekleştireceğinize karar verirken yaratıcı olmalısınız.

-Asaları Ası, Merkür gezegeni ile ilişkilidir ve mars gezegeninden etki alır. Asaların Ası Numerolojide 27'den gelen 9 rakamı ile ifade edilir. 9 rakamı evrensel bilgelik ve kardeşliği, dengeyi ve tamamlanmayı anlatır. Barışı koruyarak kendi dışındakileri her düzeyde yükseltme yeteneği verir.

-Bir aşk açılımında Asa Ası, tutkulu bir ilişkiyi ifade eder. Eğer kişi bekarsanız sunulan yeni fırsatlardan ve taliplerden bahseder.

-Bir kariyer açılımında Asa Ası, teknolojik araçlarla çalışmak veya heyecan verici bir iş teklifi anlamına gelir. Hayallerinizdeki işi yaratmak veya başvurmak için harika bir zamanda olduğunuzu gösterir.

-Tılsımlar takımı finansal başarıyı temsil ederken, Asalar finansal özgürlüğü sembolize eder. Bu kart karşınıza çıktığında, iş yaşamınızda potansiyelinizi genişletebilir ve daha nitelikli bir işe başvurabilirsiniz. Birşeyler yapmanın daha iyi bir yolunu icat edebilirsiniz.

-Asaların Ası, iyimser olmaktan ve kendini motive hissetmekten bahseder. Birisinin hakkınızda ne hissettiğini soruyorsanız, o kişinin sizden ilham aldığı anlamına gelir. Ayrıca, güçlü bir fiziksel çekiciliği gösterir. Yaşam amacınıza uygun birisiyle tanışacağınızı, benzer tutkuları ve hobileri paylaşacağınızı anlatır.

-Asaların Ası güçlü bir ruhu temsil eder. Asa Ası kişileri her alanda başarıyı arzulayan ve tüm uğraşlarında yaratıcılık ile maneviyatı birleştiren kişidir. Sorumlulukları ne kadar yığılmış olursa olsun, Asa Ası kişileri sebat eder ve şaşırtıcı sonuçlara ulaşır. Yaptıkları işlerde baştan sona bireysel düşünür ve bireysel hareket ederler. Çok meraklı bu kişiler, hayatı büyük bir tutku ve ilhamla yaşarlar. Yeni fikirler üretmede son derece yaratıcı oldukları gibi, ilerlemekte tereddüt etmez ve cesurdur.

-Ters konumda Asaların Ası, yeni girişimlerin engellendiğini gösterir. Fikirler ve düşünceler tutunamaz. Büyüme olsa bile farkedilemeyecek kadar azdır. Bazan, buruk bir sevinci, bazanda başlangıç yerine bitişleri gösterir. Ters Asa Asıyla yeniden doğuş zordur. Bu kart karşınıza çıktığında, daha enerjik olmanız gerektiği halde ruhsal olarak enerjiniz her zamankinden daha düşüktür.

-Ters konumda Asa Ası, bastırılmış tutku ve yaratıcılığı temsil eder. Yetenekli olsanız bile, başarmak istediğiniz şeyler durma noktasına gelebilir. Bu fırsatı elinizden kaçırmamak için korkaklıktan kurtulmanın bir yolunu bulmalı, diğer planlarınızı devreye sokmalısınız. Kaygı ve endişelerin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Çünkü, siz herşeyi başarma gücüne sahipsiniz. Sadece sahip olduğunuz enerjiyi kullanmanın bir yolunu bulmanız gerekiyor.

-Bir tarot açılımında ters olarak karşınıza çıkan Asaların Ası aşırıya kaçma eğiliminde olduğunuzu gösterir. Kaba ve düşüncesiz davranarak başkalarını gücendirirseniz, sonucu sizin için felaket olabilir.

Sağlıkla ilgili olarak ters asaların ası, bebek planlıyorsanız hamile kalmakta zorluklar olabileceğinden fiziksel olarak bir detoks programına başlamanızı tavsiye eder. Halihazırda hamileyseniz profesyonel gözetim altında olmanızın yararınıza olacağını ifade eder.

-Ters Asa Ası motive edilmesi zor birini gösterir. Bir sürü yaratıcı fikri bir yerde istiflediği halde, her tarafta bir karmaşa vardır. Kişi, fikirlerini besleyip büyütmek yerine kargaşaları büyütür. Kendine özgünlük eksikliği olan ve genelde başkalarını kopya eden bu kişilerin geleceğe dair çok az inancı vardır. Genelde geçmişe özlem duyar ve eski günlerde herşeyin daha iyi olduğuna kendilerini ikna ederler.

-Bu kişilerin alışılmışın dışında düşünmeyi ve hayatın sunduğu küçük şeyleri takdir etmeyi öğrenmeleri gerekiyor. Ters Asa Ası kişileri herşeyi bir anda mükemmel yapmak istediklerinden, isteklerinin çok azını başarabilirler. Bütün bunlar devede kulak bile değildir.


ASA ASI KOMBINASYONLARI

-Asaların Ası diğer aslarla birlikte yeni bir hayatın başlangıcında olduğuzu ifade eder. İşerin alt üst olmasına hazır olmanızı tavsiye eder. Bu değişim boşanma veya iş kaybı gibi negatif anlamda olsa bile, sonucu sizin için pozitif olacaktır.

-ASALARIN ASI, İMPARATORİÇE, KUPA 3 veya KUPALARIN ASI ile birlikte hamilelik ve doğum anlamına gelir. Bu 3 kartın hepsini birlikte veya içlerinden ikisini birlikte görenler sevinmelidir. Çünkü, bu kombinasyonlarda kısırlık bir sorun olmaktan çıkar. Eğer, çocuk isremiyorsanız, bu kombinasyonlar yeni bir romantik ilişkide çiçek açmak üzere olduğunuzu da gösterir.

-ASALARIN ASI ve ASIKLAR, fırtınalı bir ilişki anlamına gelir. Bekarsanız çok tutkulu bir aşk ilişkisine, evliyseniz yeni kıvılcımlara hazır olun.

-YIKILAN KULE ve ASALARIN ASI birlikte göründüğünde, şu anda planlarınızı uygulamaya geçiremediğinizi gösterir. Bu yüzden geri dönüşü çok az olan veya hiç olmayan çabalarınız yüzünden hüsrana uğramış hissediyor olabilirsiniz.

-ŞEYTAN ve ASALARIN ASI, önemli bir ilişkinin analiz edilmesi ve derinlemesine incelenmesi gerektiğini işaret eder. Çünkü, kırılmışlıklar ve küskünlükler yüzeyin altında gizleniyor. Bu yüzden, hemen şimdi sorunların ele alınıp cevap bulunmasını tavsiye eder.

-Etrafı Tılsımlar ve Kupalarla çevrili Asaların Ası, size mutlu olmanızı ve hayata parlak tarafından bakmanızı tavsiye eder. Önünüzdeki 12 hafta içinde iyi haberler yolda anlamına gelir. Olumlu bir tutum ve bakış açısına sahip olmalısınız. Çünkü, harika olaylar ve durumlarla karşılaşacaksınız.

-ASALARIN ASI ve TILSIM 8, ufukta bir kariyer değişikliği veya iş teklifini gösterir. Zaten, iş hayatında Asaların Ası kariyer basamaklarını tırmanmakla ilgilidir. Bir kariyer değişikliği yapmak istiyorsanız, şimdi bunun tam zamanı.

-ASALARIN ASI ve ASALARIN SOVALYESI, yakın gelecekte bir hareketlilik ve değişiklik anlamına gelir. İş, ev, okul veya hayatınızda keyifli bir değişiklik yapmak için planlar yapmaya başlayabilirsiniz.

-ASALARIN ASI ve ASALARIN KRALICESI kombinasyonunda Asa Asının Kraliçeye mesajı, girişimci olmasını tavsiye ediyor olmasıdır. İlgi alanınızdaki yaratıcılıklarınızı kazanca dönüştürmek için bir iş kurmak harika bir fikir olacaktır.

As Ası + Apdal: Yeni teknoloji. Sosyal medya.

Asa Ası + Sihirbaz: Yeni bir tutku. Yeni bir satış fırsatı.

Asa Ası + Aşıklar: Yeni bir ilişki. Aşık olmak


Asa Ası + Kupa Ası: Yeni bir dostluk.

Asa Ası + Kupa 4: Yeni bir kariyer yönü. Yeni bir şey aranıyor.

Asa Ası + Kupa 8: Manevi bir yolculuk.

Asa Ası + Kupa Şövalyesi: Bir şans toplantısı. Tutkulu bir ilişki.


Asa Ası + Kılıç Ası: Yeni bir iş fırsatı. Yeni bir ilişki.

Asa Ası + Kılıç 6: Yeni bilim. Yeni bir düşünme yöntemi.

Asa Ası + Kılıç 8: Ne istediğini bilmek ama onu nasıl elde edeceği konusunda kafan karışık olmak.

Asa Ası + Kılıç Prens: Tutkulu ve maceracı bir insan.

Asa Ası + Kılıç Kral: Yeni bir patron. Hayatında yeni bir otorite, muhtemelen bir Patron.


Asa Ası + Tılsım Ası: Yeni bir iş fırsatı. Bir iş planı.

Asa Ası + Tılsım 2: Aletlerle çalışma. İş memnuniyeti.

Asa Ası + Tılsım 4: Bir işe yatırım yapmak. İş kurmak.

Asa Ası + Tılsım 5: Morali bozuk olmak. Tükenmişlik.

Asa Ası + Tılsım 5: Tutkulu olduğunuz bir şeyi incelemek.

Asa Ası + Tılsım Şövalye: Yeni ve heyecan verici bir iş.


Asa Ası: Mumu iki ucundan yakmak. Bunun için gidiyor.

Asa Ası + Asa 2: Aynısından daha fazlasını yaratmak. Kazanan bir formülü tekrarlamak.

Asa Ası + Asa 3: Ticaret.

Asa Ası + Asa 4: Yatırım (özellikle mülkte). Heyecan verici yeni bir topluluk.

Asa Ası + Asa 5: Keşfedilmek. Ayakta durmak. Olumlu bir şekilde öne çıkmak.

Asa Ası + Asa 6: Bir fırsat verilmesi anlamına gelir. Yeteneklerinizin tanındığını ve Yeteneklerinizin takdir edildiğini gösterir.

Asa ası + Asa 7: Konuşmacı. Ders vermek.

Asa Ası + Asa 8: Yayıncılık. Haberler.

Asa ası + Asa 9: Fitness. Kariyerde yeni bir başlangıç.

Asa Ası + Asa 10: Yeni sözleşme. Çok çalışmak için bir fırsat.

Asa Ası + Asa Prens: Yeni coşku. Gençlik enerjisi. Aktivizm.

Asa Ası + Asa Şövalye: Hareket ediyor. Yeni konut.Hareket halinde olmak. İkamet değişikliği

Asa Ası + Asa Şövalye: Bi şarkıcı, konuşmacı veya girişimciyi işaret eder.

Asa Ası + Asa Kraliçe: Konuşmacı, Şarkıcı, girişimci.

Asa Ası + Asa Kral: Risk alan. Sportif ve eğlenceli bir insan.

ASA KRALI ve KOMBINASYONLARI

Yorumlar