11 RAKAMI

- Yüksek derecede ruhsal enerjiye ve sezgiye sahip olan 11 rakamı etkisindeki kişiler, ilham ve aydınlanma kaynağı olma potansiyeline sahiptir. Bu kişilerin zihinleri o kadar kalabalıktır ki, yaşlarının erken dönemlerinde muhtemelen kendilerini tam olarak ifade edemedikleri için yanlış anlaşılmışlardır.. Bu da onları tam gelişme çağlarında utangaç bir yapıya bürünmelerine sebep olmuş ve içlerine kapatmıştır. Aslında herkesin bildiğinden ve kendi tahminlerinden çok daha fazla potansiyele sahip kişilerdir.

-11 numerolojide, aydınlatmayı temsil eden en yoğun sezgilere sahip olanıdır.Sinir enerjisi yüksek, duyarlı ve utangaç bir hayalperesttir, ancak pratik değildir.  11 2'nin tüm özelliklerine daha güçlü olarak sahiptir ve farkedilir derecede karizma, liderlik ve ilhamla yüklenmiştir. Dualitesine bağlı olarak kendidisi hiç değişmediği halde, sadece varlığıyla içsel çatışma ve değiştirme gücüne sahiptirler. 11 kendinden başka bir hedefe odaklanamadığından korku ve fobiler yaratma eğilimindedir.11 huzuru ve barışı mantıkta değil, inanarak güvenmekte bulur. 11 medyum sayısıdır.

-1 eril sayıdır ve 11 sayısı 1'in özelliklerine iki kez sahiptir. 11=1+1=2 olur ve 2 dişil sayıdır. En güçlü eril enerji 1 ve en güçlü dişil enerji 2 diyebiliriz. 1 ve 2nin birbirlerinin zıt uçları olduğunu düşünürsek en azimli ve saldırgan savaşçını 1 ve en sezgisel, kadınsı, zeki tanrıça 2'nin birleşiminden diğer rakamlara ulaşılır. 1+2=3 rakamı 1 ve 2nin çocuğudur. 

-Ayrıca 11 rakamı, ölümlü-ölümsüz, ışık-karanlık, cehalet-bilgelik, insan-ruh arasında bir güç, bir köprüdür. 11 iki tarafı keskin bir kılıcın sonuçlarını yaşar. Kutsal ve harika yeteneklere sahiptir, ancak kendisini fazla düşünür.Çevresiyle uyum sağlamaya çalışsa bile, genellikle dikkat çekici ve yabancı hisseder ve kendini koyacak yer bulamaz.. Hata diğerlerinde olduğu halde, kendisi sık sık öz eleştiri yapar.

-11 rakamı ruhsal ana sayılardan biridir. 11'ler yüksek potansiyel sahibi oldukları için aynı oranda talepkardırlar. Girdikleri her ortamı ve durumu harekete geçirirler ve insanların ilham kaynağı olurlar. Ancak, bunlar çaba göstermeden kendi dualitelerine bağlı olarak, bilinçsizce kendiliğinden olur. Enerji onların kontrolu dışında içlerinden dışarıya, dışarıdan içlerine doğru sürekli akış durumundadır. Bu durum onlara güç verirken bazanda duygusal kargaşa içinde bocalamalarına neden olur.

-11'ler dünya dışı ile göreceli dünya arasında, yüksek ve alçak arasında bilgi akışı için bir kanaldır. Fikirler ve düşünceler, anlayış ve hoşgörü herhangi bir sınavdan geçmeden, öğretilmeden, düşünme sürecine enerji harcamadan doğal yapılarında, kendiliğinden 11'lerde vardır, zaten. 11 etkisindeki kişiler ruhsal bilginin en yüksek düzeyde akabileceği sezgilere sahiptir. Bilinçli ve bilinçsiz alemler arasında en güçlü köprü ve bağlantı vazifesi görürler.  

-11 iki tarafı keskin bir kılıcın sonuçlarını yaşar. Kutsal ve harika yeteneklere sahiptir, ancak kendisini fazla düşünür.Çevresiyle uyum sağlamaya çalışsa bile, genellikle dikkat çekici ve yabancı hisseder ve kendini koyacak yer bulamaz.. Hata diğerlerinde olduğu halde, kendisi sık sık özeleştiri yapar.  

-11 kişileri bu dünyaya mesaj vermek ve belirlenmiş kutsal bir görevle için geldiler. Ancak bu fırsatı tam olarak kullanabilmek için  kendilerini sürekli geliştirmeye açık olmalılar. Bu görevi gerçekleştirmeleri için öncelikle ruhsal gelişimlerini gerçekleştirme fırsatlarını çok iyi kullanmalılar. Sonuç olarak, 11 kişileri yavaş yavaş gelişiyor gibi görünseler bile, evrimleşirken ortalama bir insandan çok daha fazlasını başarıyorlar ve daha hızlı yol alıyorlar. Bu nedenle gerçek başarıları kendi yollarında ilerledikçe olgunlaşana 35-45 yaşlarına kadar başlamaz. 

-Kendilerinden çok yüksek beklentileri olduğu için sık sık hayal kırıklığı yaşadıkları olur. Bunun sebebi bu beklentilerin gerçekçi olmayan, hayalperest beklentiler olmasından kaynaklanır. Gerekli olan 2 oda bir salon ev olduğu halde bir villada yaşamayı hayal etmek gibi. Ayrıca kafa karışıklığı yüzünden ve yön eksikliğinden muzdarip olabilirler. Kendi potansiyellerini tam olarak anlamayamadıkları için karşısındakilere olan güven kaybı, kolay depresyona girmelerinin sebebidir.

-Yüksek derecede hırslı ve muazzam elde etme arzusu içindedirler. Fakat, hayallerini gerçekleştirme yeteneklerine olan güven eksikliği 11'leri çok fazla hayal kırıklığına uğratabilir. Sahip oldukları yüksek potansiyeli hissediyorlar, fakat rüyalarını gerçekleştirmek için yeteneklerini aynı derecede harekete geçirip, kullanmak güven gerektiriyor. Burada güven konusu başarıya giden yolda kilidi açacak anahtardır.

-Fiziksel düzeyde, akut duyarlılıkları nedeniyle strese son derece açık olan sinir sistemlerini korumaya dikkat etmelidirler. Depresyon genellikle uzun süren stresin rahatlatılamamasının sonucudur. Dengeli ve huzurlu bir yaşam için, huzurlu ve uyumlu ortamlar, rahatlatıcı müzik ve sağlıklı diyet beslenme uygulanmalıdır.

-11'ler 2 rakamının bir başka versiyonudur ve 2'lerin bir çok özelliklerini taşırlar. Son derece diplomatik ve düşünceli kişilerdir. Ayrıca, sabırlı ve işbirlikçilerdir. Farklı görüşler arasında bir uyum yaratmanın yolunu bulurlar. Müzik ve şiirden büyük zevk alırlar ve uyumlu bir ortama ihtiyaçları vardır.

-Güzeli ve güzellikleri farkeden bir göz, iyi bir denge ve ritim duyguları vardır. Özellikle, akupunktur, fizik tedavi ve danışmanlık gibi alanlarda şifalandırıcı yetenekleri vardır. Duyarlı ve tutkulu bir eş olurlar. Yüksek algılayıcılığı sayesinde, ikili ilişkilerde karşısındakinin isteklerini sihirli bir incelikle yerine getirebilirler. Fakat, kötü bir muameleye maruz kaldıklarında ya da reddedildiğini hissettiğinde, yıkıcı bir güçle tepki verebilir. Bu nedenle kişisel eleştiriler 11'lere karşı kibar ve nazik kullanmalıdır.

-11'ler iyi bir arkadaştır ve iyi bir mizah anlayışına sahiptir. Yaşam yolunda erken dönemlerde çektikleri acıların mükafatını ve ödülünü ilerleyen dönemlerde fazlasıyla alırlar.

Yorumlar